Супер Пълнолуние и Лунно затъмнение – турбуленция която ни разтърсва и пренарежда живота

Супер Пълнолуние, Лунно затъмнение, ретрограден Сатурн, устремен към ретроградие Меркурий, квадратура между Сатурн и Уран, Юпитер  в напрегнат аспект към затъмнението, гигантски слънчеви изригвания и впечатляваща електромагнитна динамика … какво още може да се концентрира в тези няколко дена?
Наистина супер интензивен период, а напрегнатите енергии се усещат от поне 5 дена назад. Но отвъд цялото това напрежение, както винаги, има дарове и възможности, които можем да усилим, когато сме съзнателни и работим умело с бурните налични енергии, вместо да се оставим да ни потопят в бурния си вихър.

Уран е в знака на Телец до 2026 – класическа звездна конфигурация, предразполагаща към сътресения и земетресения – в буквален и преносен смисъл. Приближаваме се към следващата точна квадратура между Сатурн и Уран на 14 юни, като напрежението между тях се усеща отсега. Пълното Лунно затъмнение в Супер Пълнолуние по оста Близнаци-Стрелец на 26ти май добавя още от това огромно напрежение и раздвижване в неподозирани посоки и дълбочини. Очакваме огромните слънчеви изригвания да достигнат Земята точно около 25ти – 26-ти май.
Марс е извън граници до 24 май, Венера – до 30 май, а Меркурий в ретроградност – до 12 юни. Когато планетите са извън граници, т.е. – отвъд нормалните 23° отклонение на север или на юг от еклиптиката, те се проявяват по един екстремен начин, извън контрол. В зависимост къде попадат във вашата лична натална карта, със сигурност сте усетили вече експлозивните взаимоотношения, разместване на пластовете и дълбочините на емоциите.

Единствената фиксирана планета е Уран в Телец. Всички останали са динамични и непредсказуеми. Именно тази непредсказуема и разтърсваща ни изоснови динамика може да остави усещането за загуба на всякаква сигурност, за дестабилизация в слабите ни звена. В комуникация, взаимоотношения, бизнес, финанси, кариера – в зависимост къде попада в наталната ви карта.

Добре е да се стремим да бъдем с ясна мисъл и умело да управляваме емоциите си в този турбулентен период. Макар разместването на житейските ни пластове да е на моменти толкова неочаквано и сякаш извън контрол, винаги можем да държим една искрица яснота, която да наблюдава неутрално и да се стреми към баланс.
Неутралното наблюдение и търсене в личните ни дълбини, практикуване на методи, техники, практики за себепознание, притихване – това са препоръчителните активности за този период. Очаквано е да сме хипер емоционални, да усещаме всичко във вътрешния и външния свят интензифицирано.

Добре е обаче да се въздържаме от категорични изводи, вземане на емоцонални и прибързани решения. Добре е да държим повишено внимание, осъзнато наблюдение, премисляне и търсене чрез интуицията.

Кулминацията на затъмнението е между 13:13 и 14:20ч. на 26 май. Отвъд тези напрегнати аспекти, както винаги при такива мощни енергии, можем да получим огромни дарове и ползи. Остарелите и неработещи структури получават мощен тласък за промяна. И то бърза, категорична, неочаквана, стремителна. Времето в коридора между настоящото Лунно затъмнение и и предстоящото Слънчево затъмнение на 10ти юни, е мощен портал. Дръжте светлината и истината си силни, стабилни и непоклатими и ще видите как реалността ни в идните месеци се променя.

Можете да очаквате новости, неочаквано развитие в желани житейски сфери, раздвижване на “забатачени” дела. Пълнолунието ще ни помогне да отсеем истините от неистините, плявата от зърното. Да получим дълго търсени отговори и яснота. Макар и вглъбени в себе си, дори притихнали или разчувствани, ще имаме добър фокус, активност и целеустременост. Ще изникват дълбоките въпроси и търсения за смисъла на живота, за призванието ни, за ценностите които ни тласкат напред. Интуицията и връзката с невидимия свят носеща прозрения и озарения, стремежът към духовното, възвишеното, смисленото, ще бъдат особено актуални и силни теми. Ще преосмислим работата си, вярванията си, ценностната си система, истините в които вярваме. Ще можем да прекроим не само вътрешния си свят, но и изявата ни във външния план.

Когато преработим трудните аспекти на тези турбулентни времена, ще можем да получим повече от даровете на това разместване на пластовете.

Знаейте, че силата на промените е в нашите ръце – на човечеството. Светът се променя и този път ние сме тези, които могат да изберат посоката и да водят промяната.

С любов,
Марти

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.