Колкото по-рано разбереш, че това е възможно, толкова по-добре

Здравей!

Съвсем наскоро приключи сертификационното ТЕС обучение, което водих в Бургас. Всяко едно събитие е своего рода приключение, но това беше наистина запомнящо се.

Изпитвах колебания дали да правя обучение в този град, тъй като си давах сметка, че това е съвсем различна територия и не знаех дали енергийната психология се разпознава там. Като първо обучение в Бургас групата беше по-сплотяваща.

Това бяха първите хора, с които заедно щяхме да преживеем магията на ТЕС в Бургас, което още повече ме вдъхнови да се водя от висшата си цел, а именно – да предам знанието на енергийната психология из всички кътчета на България. Заех, че всяка секунда си заслужава, защото тези хора ще променят както своите съдби, така и тези на своите близки и приятели.

Новите ТЕС практици са изключителни, талантливи и с новопридобитите умения ще помагат на още стотици хора! Преживяхме поредица от катарзиси – преодоляхме две фобии за около 40 минути всяка и както обикновено – до този момент корените на тези фобии бяха наистина дълбоки и неоткриваеми за медицината.

Какво ще стане, ако ти кажа, че страхът от височинни и люлеещи се мостове се крие в детска травма свързана с несигурност и липса на любов от родител?

А колко смело ти звучи твърдението, че причината за фобия от животно може да се разпростре дори към минал живот?

Независимо дали човек е скептичен или вярва в това, независимо, че официално ТЕС не борави с минали животи, ние преодоляхме тези травми (и не само) само в рамките на 3 дни.

Следствието?

Тотална свобода от предишните страхове!

Разбира се, когато нуждата го изисква, прилагам и показвам тънкости от още по-дълбокия метод – Пренареждане на Матрицата. Така стигаме още по-далече.

Какво ако ти кажа, че “неочаквано” след дълбока сесия свързана с отхвърляне от майката на моята ученичка, тази майка се обади по телефона след дълго мълчание? Любяща, мила, търпелива и преливаща от грижа?

Ами какво, ако ти кажа, че “случайно появил се” човек на обучението ни, с огромна тревожност, паническа криза и гигантски здравословен проблем, озовавайки се в ролята на опитен доброволец, разбра всички психоемоционални причини за тежкото си здравословно състояние и вече е наясно как точно да се изцели?

Време е да видим, че традиционната медицина, психологията или регресията не са единствените методи, които могат да ни освободят от болката, било то физическа, ментална или емоционална. Радвам се, че най-накрая ми се отвори възможност да преживеем това заедно в Бургас и че заедно с групата запалихме искрата на надеждата, трансформацията и дълбокото себепознание.

И това бяха само малка част от преживяванията ни. Вълнувахме се, плакахме – от болка и облекчение, смяхме се, танцувахме. Винаги така се случва! Когато човек осъзнае огромния си потенциал, колко по-силен е от това, което обществото му е казвало и че има силата да трансформира живота си, той рано или късно започва да се смее и танцува.

И накрая всеки сътвори своята още по-добра версия, отърси се от сериозни проблеми в настоящето и техните болезнени корени в миналото. Всеки пое по нов път, с нова увереност, нови инструменти в ръце и ясен план как да освободи още по-голяма част от потенциала си. И това не е всичко. Техниките за емоционална свобода са нещо много повече. Всеки участник вече знае как да помага и на другите хора да постигат тези резултати. Щастлива съм, че има още професионалисти, практици в Бургас, които ще оказват тази незаменима помощ на хората!

Аз също съм различна след Бургас. След всяко обучение част от старото ми Аз се изпарява, за да отстъпи място на новата, още по-добра версия. Особено показателна бе видимата разлика от списание от 2012, на чиято корица бе моето лице, спрямо образа ми от сега. Разлика е видима и за моите ученици, някои от които ме познават от тогава.

Изключителни дни на израстване и трансформация, примесени с радостни мигове и наслада от морски залези, срещи с нови и стари приятели. Всяко събитие е приключение!

Надявам се всичко това да те е вдъхновило да не губиш никога вяра в себе си!

Още интегрирам преживяното в Бургас  и тръпна в очакване на следващите ни срещи. Предстои ни ново ТЕС сертификационно обучение в Пловдив на 7, 8 и 9 юни, а после – в София на 5, 6 и 7 юли.

Какво ли ни е приготвила съдбата? Сигурна съм, че освен нея, отговорът имат и нашите души. Послушай вътрешния глас. Той знае и води най-вярно.

Ако искаш да научиш повече за обучението и какво точно можеш да получиш, погледни тази страница тук, за да видиш дали то би било подходящо за теб

>>> http://www.svoizbor.com/tes-new-page/

До скоро!

С любов,

Марти – ТЕС Майстор и преподавател

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.