Блог

Слънчево затъмнение и Новолуние в Козирог – 2019 – посяваме семената на грандиозните постижения

Ако Коледните и Новогодишните празници не са ви донесли приповдигнато-уау настроение и мотивация за чудеса, успокойте се – не сте единствените. Причина за това има, разбира се, но по-важното е в какъв период навлизаме точно в този момент. Нова година, Новолуние, Слънчево затъмнение! Всички планети са с директен ход! Няма нито една ретроградна. Целият осъзнаващ се свят е насочил вниманието си към това грандиозно небесно събитие, което ще бъде истински крайъгълен камък в развитието ни. Огромна колективна сила е насочена в извършването на едни или други ритуали насочени към полагането на осъзнато намерение и изграждането на Новото. А ние в България, можем да добавим силата на още един – ритуалът Водици, мълчана вода.

Но да започнем от началото. И то е доста внушително. Започваме новата година, с Новолуние и частично Слънчево затъмнение, още в първата седмица на годината. Новолунието се случва на 6  януари в 03:29ч. Сатурн си е у дома в Козирог, Слънчевото затъмнение е в Козирог, Плутон е в Козирог. Никога в живота си не сме виждали такова събитие! Преди поне два века тези планети са заемали сходни позиции. Напрежение има, но то е за добро, защото цялата тежест, която сме носили досега, е време да бъде освободена. Целта на живота ни, житейската мисия е на преден план.
Както винаги се случва преди затъмненията, първо преживяваме най-тъмната сянка преди това. Това се случваше в последните 10-тина дена от Коледа насам. Слънчето покриваше Сатурн, Меркурий беше на доста неприятно място, и Венера още не беше в идеална позиция. Донякъде това се усещаше като ретрограден Маркурий, с проблеми в комуникацията и партньорските отношения. Но и това е нормално. Приключваме един дълъг цикъл на изчистване на кармични Скорпионски неща от 2012 досега. Може да сте се чувствали от апатично, през раздразнено, до мрачно.

Чувстваш се в застой? Искаш да се справиш с твоите страхове и емоционални блокажи? Твоето ново решение е тук!

Запиши се на Първото онлайн обучение по Техники за Емоционална Свобода (ТЕС), с което ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от страховете и емоционалните блокажи, и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите няколко дена.

До 1 април онлайн обучението е с намаление от -68%​

Побързай, намалението от -68% ще изтече след:

04
Дена
10
Часа
12
Минути
40
Секунди

Добрата новина е, че този цикъл приключва. Сега Козирогът се качва на трона и е насочен към значими постижения. Това Новолуние и затъмнение се отнася до най-голямото, великолепно, грандиозно постижение, до истинската реализация на Себе си, мотивирано от дълбока духовна причина и духовна сила. Този период не е лесен обаче. Все пак имаме Сатурн и Плутон в Козирог – нещо невиждано досега! Доста интензивно време е. Затваряме един цикъл и започваме нов. Може би повече от всякога гледаме критично и под лупа темите за секса, интимността, доверието, как се изразяват те в света ни. И затваряйки този цикъл, започваме ново приключение – оглеждаме какво липсва във връзката ни, пътя ни, амбициите ни, целите които искаме да постигнем. От емоционалност превключваме към земна и практична енергия. Колкото и да ви звучи странно – Провидението, съдбата се управлява от Козирог. С каквато и наука да се изчисли – сегашният момент е най-грандиозният и съдбоносен. Обикновено затъмненията имат влияние върху живота ни поне в продължение на 6 месеца. Но това ще окаже влияние върху идните няколко години! Когато Марс пресече затъмнението (както сега), то остава да ехти с години.

Сега е моментът на истината – защо и какво изобщо ни се случи през последните две години. Да стъпим в своята цялостност, да бъдем наясно – кои искаме да бъдем, какви са желанията и нуждите ни, и къде искаме да стигнем. Сега е моментът да правим важните избори. На кой кораб искате да се качите, какъв курс искате да поемете, къде искате да стигнете в живота си? Кои са хората, партньорствата, целите които да останат на вашия кораб? Време е за важни избори и посяване на намерения. Трудно ще вземете тези избори премисляйки и претегяйки фактите. Интуицията и дълбокото влечение към даден път, макар и да не знаем как точно ще го осъществим, ни водят.

И помнете – планетите са във ваша полза. Основните и важни планети са си у дома, в родните знаци. Марс в Овен ни дава силата и куража да вървим смело напред в избраната посока. Нептун в Риби – духовната ни енергия и кармично предопределение. Сатурн си е у дома в Козирог. Юпитер си е у дома. Сатурн, Меркурий, Слънцето, Луната, Плутон, Южният Лунен възел са в Козирог. Силни енергии в Козирог, насочени по най-категоричния начин към посяване на Новото. Земя и огън – практичност и действие! Когато затъмнението се случва на Южният възел, тогава изпъква слънчевата енергия. Слънчевата цел, житейската цел! Плутон подсказва, че сега е време да бъдем водени, да намерим отговорите и предприемем действия, водени от най-дълбоката духовна сила.

Имаме време да тренираме сега, защото следващата година – 2020, ще бъде най-радикалната промяна която сме виждали и тогава ще действаме с размах. Наистина ли сте готови да вложите цялата си страст, време, отдаденост, ангажираност, за да се случи начертаната цел? Това ли е вашата истинска цел? Стиска ли ви да ѝ се отдадете? Това са важните въпроси на това затъмнение.

Но преди да започнем тренировката, днес за Затъмнението е нужно да се спрем и да чуем тишината отвътре. Да чуем вътрешният глас, идващ отвъд, за да усетим посоката. Вътре в нас, и през нас работи и се проявява много по-дълбока сила, Божествен промисъл, който осмисля и мотивира изборите ни.
Разбира се, всеки ще преживява енергията на това затъмнение по различен начин, в зависимост от това в кой еволюционен етап се намира. Ако имаме склонност да виждаме авторитетите (Сатурн) извън нас, в ролята на правителство, власти, майки, бащи, предци, гурута и т.н., е възможно да се чувстваме под контрол, недостойни, съдени. Но има и други, които ще се противопоставят на евентуални опити за външни авторитети. „Този ли ще ми каже какво да правя, или кой съм аз?! НЕ!“

А после идва и духовно-мотивираната реакция. Мотивирани от нея, оставаме фокусирани в посланията на вътрешния свят. И макар да е много увлекателно да се отдадеш на водовъртежа на външни събития, вълненията около тази или онази история, фейсбук коментари, нападки, провокации, просто оставаш в центъра си. Не е нужно да се съпротивляваш, да се бунтуваш, да спориш, да защитаваш себе си или своята истина. Не е нужно изобщо дори да да четеш и да отговаряш. (както направих и аз – просто им теглих една, с любов и престанах дори да чета). Аз просто избирам да съм фар, източник на любов и неутрално приемане. Избирам аз да поема контрола. Но това не е моето его, не е главата, мозъкът, не съм Аз. Аз съм просто инструмент, проводник, канал на тази енергия която идва да се излее през мен. Всеки може да избере да бъде портал на тези високовибрационни измерения.

И докато получаваме напътствията от високите измерения, нека бъдем практични, присъстващи, стъпили здраво на земтя. Козирогът е мъдрият старейшина. Амбицията за нови постижения е насочена към възможно най-високото им проявление.

„Хората може и да си мислят, че това е егото ми, но всъщност, действията ми са мотивирани от дълбоката духовна сила в мен“

Оставете хората. Ничие мнение не може да дефинира кои и какви сте наистина, защото дълбоко в себе си, вие знаете своята стойност. Време е да усетите, чуете и поемете курса на житейската си мисия. Време е за грандиозни постижения, водени от най-дълбоката ви житейска цел.

И помнете – планетите, цялата Вселена е зад вас и ви подкрепя. Изразете най-високото проявление на Козирог. Посейте семената на намеренията си. Чуйте ги, усетете ти, преживейте ги като вече реализирани. Запишете ги. И още по-добре – кажете ги на водата. Направете старинния, или дори свой собствен ритуал. Моментът е грандиозен. Било каквото било. Време е за нови избори, за нов курс. И макар и да не не се чувства леко и лесно, време е да пораснем. Да поемем отговорност. Да поемем контрола. Да се освободим от нещата които нямат място на кораба. Този уикенд ще внесе яснота – емоционална, интуитивна, духовна. Поемаме своя собствен, истински, автентичен курс. Целият месец януари ще носи грандиозни промени.

Промяната зависи от нас. Изборът е в нашите ръце.

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу! Нека стигне до повече хора, на които ще донесе полза!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм ТЕС майстор и преподавател. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година.Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен.Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *