Пълно Лунно затъмнение на 27 юли: мощен импулс за пробуждане и освобождение

пълнолуние и затъмнение

Кардиналната кулминация на драматичния коридор на затъмненията това лято е днешното пълно Лунно затъмнение. Луната преминава във Водолей в петък, точно навреме за пълното Лунно затъмнение в 4градуса, 45 минути във Водолей, в съвпад с южния лунен възел. Затъмнениетопо време на пълнолуние започва в 20:13 ч., като пикът му ще е в 22:30  и ще продължи 4 часа!

Земята се озовава между Слънцето и Луната, описвайки права линия на небосвода. В допълнение към затъмнението, си имаме и Марс, който е в съвпад с Луната на затъмнението, и в точна опозиция със Слънцето. Марс се приближава изключително близо до Земята, което засилва огненото му въздействие. От днес, Меркурий също става ретрограден и това ще продължи в следващите три седмици.
Планетите описват един голям Т-квадрат: Слънцето е в опозиция с Луната и Марс за затъмнението, на лунните възли, и е в квадратура с Уран. Слънцето е в Лъв, Луната – във Водолей, и двете образуващи квадратура с Уран в Телец.

Eдновременното протичане на толкова ярки планетарни събития, отключва сложни и неподдаващи се на контрол процеси с мощен трансформиращ потенциал, който ще окаже въздействие върху живота ни за голям период напред.

Наистина много интензивен момент, който със сигурност се усеща по определен начин при всеки от нас – навярно хаотично, неочаквано. Уран е много силен участник в това затъмнение. Затъмненията така или иначе притежават доста уранови качества, защото при тях се нарушава целостта на ауричното поле на Земята. И това позволява в него да навлизат енергии от дълбокия Космос. Сякаш на всеки 6 месеца, когато това се случва, получаваме мощен приток на галактическа енергия, която привнася нови неочаквани, дори обезпокоителни нотки в нашата енергетика. И това е просто в общия случай на затъмненията, а сега имаме и подчертано участие на Уран. Уран – планетата на личното несъзнавано, което съдържа всичко от миналото ни, всеки потенциал от настоящето, и всяка бъдеща възможност – Акашовите записи на душата.

затъмнение Марс и УранТранзитът през Уран говори за общото ни несъзнавано, което напира да излезе на повърхността и да пробуди всички ни. Говори за личните ни несъзнавани желания и бурни стремежи към свобода и лично себеизразяване. Уран се асоциира с третото око, с алармата, която пробужда, с Прометей, който открадва огъня от Боговете за да освети човечеството. Уран ще се движи през знака на Телец през следващите 7 години. Телец е знакът на физическото оцеляване и има отношение към парите, сексуалността насочена към размножаване, ценностите ни. И Уран в знака на Телец ни подтиква да развием нови вътрешни ресурси, нови талантни и способности да се справяме на физическо ниво – как да правим пари, да намираме облекло и прехрана.

Затъмнението задава енергията за следващите 6 месеца. Енергията от настоящото затъмнение идва за да ни пробуди. Да осъзнаем, че сме много повече от това, което сме си мислели, че цеността ни е много по-висока отколкото сме предполагали досега. И че трябва да развием този свой потенциал, който да дадем на света. Това е северният лунен възел, в съвпад със Слънцето в знака на Лъв, който е пътят на еволюцията на душата.

Лъвът, творческото себеизразяване, казва: Колкото повече давам на живота, толкова повече ми дава той. И колкото повече се отпускам, отваряйки съзнанието си, толкова по-голяма част от реалността се разкрива пред мен. Телецът иска да задържа, да трупа, а Лъвът – раздава, пуска. Време е да пуснем всичко онова, което вече няма място в живота ни, да освободим и раздадем тази огнена енергия от себе си. Животът може да бъде прекрасен в простотата си. (Използвайте чудесната практика за освобождаване и изчистване по Пълнолуние – следвайки описанието в текста тук, или приложения видео запис с водената практика)

Марс-Уран създава мощна разрушителна енергия, която може да доведе до катаклизми, инциденти, неочаквани разтърсващи събития и луди обрати. Това определено е време в което да бъдем будни и нащрек. Спокойно будни обаче, в позицията на мъдър наблюдател и деятел, без да се подлъгваме по изкушението да отидем в полюса на тревожността.
Ето какво може да помогне: Дръжте в ума си мисълта, че всичко което преживяваме, допринася за личната ни и колективна еволюция, допринася за процеса ни по Пробуждане.
Всичко което е, просто е. В обективната огромна реалност има място за хиляди други малки субективни реалности. Време е да разширим съзнанието си и допуснем съществуването на останалите субективни реалности, заедно с нашата.
Погрижете се за себе си, притихнете, отпуснете се и приемете всичкия хаос, неочаквани събития, внезапни, шокиращи пробуждания като подкрепящи вашето израстване. И просто се фокусирайте върху положителното разширение на Вашето съзнание.

Astrology for the soul by Kaypacha

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.