Крион – навлизате в нова енергия, която никога досега не е съществувала. Характеристиките на Новия човек.

нова енергия Крион

Сеанс на живо от Валенсия, Испания, 19 септември 2015г. – откъс от книгата “Новият човек”, изд Аратрон

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от Магнитната служба. Това е прекрасно и добронамерено послание. Посланието е за вас. Нямаше да сте днес тук, ако не се интересувахте от тази тема. Моят партньор казва, че сте насред промяна, Всъщност става дума за нещо повече от това.

Доближавате се до енергия, в която никога досега не сте съществували. 

Това не е цикъл. Всичко на планетата до този момент е било с цикличен харакер, подобно на сезоните на времето и астрономията, която е предсказуема система. Земята преминава през цикли, но това не е един от тях. Всичко постепенно се променя. Поглеждате навън и чувате за промяната на климата с течение на времето. Гледате новините и разбирате, че се случва нещо ново и различно в сравнение с това, което е ставало в миналото. Моето послание беше да се подготвите за тази промяна и най-голямата промяна ще е в самия човек.

Новия човек

Човешката природа е на път да се промени и и тази промяна се случва за първи път във вашата история като хора. Това не е просто промяна – това е появата на един нов човек. Психолозите ще кажат, че човешката природа е статична и неизменна, с други думи, че тя не се променя. Тя просто “съпътства” това да си човек. Една част от изследванията в психологията се нуждаят от статичността на човешката природа, за да могат да я изучават и след  това останалите да се възползват от получените знания. Историята се повтаря с всичките си сривове и катастрофи, драми и войни и вие можете да сте напълно сигурни, че през вековете и хилядолетията, човешката природа е оставала неизменна. Често, когато се използва израза “човешка природа”, на него му се придава негативно звучене. Този факт ви показва, че дори учените разбират, че в най-дълбоката си същност природата на човека е неефективна.

Следователно за специалистите идеята за истинска промяна в природата на човека не изглежда като никаква действителна възможност. Тя никога не се е променяла, защо това да се случи сега?
Така че настъпващата днес промяна е трудна за възприемане от хората с научна нагласа, защото все още няма никакви доказателства за това, което ние наричаме “Голямата промяна”. До този момент не съществуват никакви доказателства за съпътстваща промяна, защото тези неща се случват бавно.

Понякога промяната се извършва толкова бавно, че вие дори не я осъзнавате, но тя започва сега.

 

НОВИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Бих искал да изброя различните характеристики, чиято поява да очаквате, когато започне раждането на Новия човек. Навлизате в нова енергия, която до този момент не е съществувала на тази планета, и характеристиките на това, което се случва, в последна сметка ще доведат до промяна на самата природа на човека. Ще се промени всичко свързано с вас, както и цивилизацията на планетата. Някои ще харесат това, а други – не. Промяната винаги действа така на хората. Тя никога не е лесна.

Скъпи стари души, готови ли сте да вземете участие в еволюцията на човечеството? Това ще бъде еволюция, която ще ви отведе до място, което до този момент не е съществувало – до мъдрост , на която Земята никога не е ставала свидетел, и до бавното изграждане на нов вид хармоничен мир на планетата. Бавно и постепенно ще се промени самото съзнание на човечеството. Ще започне да го прави на малки стъпки, но вие сте тук, защото някои от вас усещат промяната, нали? Нещо е различно.

  • ЕДНО. Връзката на човека с Бога  

Това е основният атрибут. Както и да наричате Бога, понятието е Творческият източник на всички неща. Някои са го нарекли Бог, а други – Дух. Трети го наричат Източник. Състрадателният и милосърден Творчески източник не “мисли” като човек. Божията природа е чиста. Тя изпълва всяка молекула от атмосферата на тази планета с любов. Тя е чиста като нищо друго, което бихте могли да си представите. Тя е отвъд всичко, което бихте могли да разберете. В своята добронамереност и загриженост за вас, Духът ви приема за свое семейство, озовало се временно на планетата, което ще се завърне при него. Бог не наказва – никога! Това е човешка концепция. Бог не притежава човешките характеристики на гняв и разочарование. Бог не е провалил се родител. Вие сте се провалили! Такава е старата човешка природа и тя е на път да се промени и да заприлича в по-голяма степен на Божията.

Връзката с Духа (Бог) ще се промени. Някои от вас ще започнат да го усещат и да приемат с отворено сърце тази промяна. Накрая ще разберете и осъзнаете, че Богът на Вселената е вътре във вас и, че Божията ръка е пред вас, очакваща да я приемете. Това е метафора, която означава, че индивидуалният Бог е готов да потвърди връзката си с вас, която ще породи ежедневно състрадание, радост и развитие на човешката природа във вас. Ще започнете да действате по друг начин, защото ще се промените из основи. Когато вибрирате с по-високи честоти благодарение на една развита ДНК, ще притежавате едно по-широко съзнание.

Пред вас ще започнат да се разкриват щедростта и величествената мъдрост на Бога и те ще бъдат с вас през целия ви живот. Ще се промени поведението ви, начинът по който действате. Новият човек ще знае кой е Бог, как да се свърже с него и няма да е отделен от него.

  • ДВЕ. Осъзнаване на себе си

Кой сте вие? Каква е вашата цел? В момента целият ви живот е съсредоточен около темата за оцеляването. О, можете да вярвате в колкото искате езотерични неща, които днес слушате от мен, но когато водите нормалния си живо сред останалите хора, вие просто се стремите да оцелеете, да се справите с живота. Стари души, много внимавате на кого разказвате за тези неща, нали? Защото така можете да оцелеете без излишен драматизъм, предразсъдъци или проблеми. Дори и в едно развито общество, основният ви проблем се свежда до вашето оцеляване – точно както преди хиляди години. Това ще се промени.

Скъпи мои, какво чувствате към самите себе си? Когато установите по-близък контакт с Духа, онова, което наричате СОБСТВЕНИЯ СИ АЗ? Ще се страхувате по-малко. Ще станете по-спокойни и умиротворени във всяко едно отношение, за всичко, което ви заобикаля. Няма просто да говорите и да пропагандирате нещата, в които вярвате. Напротив, ще практикувате това в което вярвате и ще бъдете много по-добър човек.

Гневът и другите деструктивни емоции ще започнат да отслабват и да изчезват, а нещата, които ви дразнят и вбесяват, ще изгубят своята власт над вас.

 

 

Ще станете по-уравновесени и това ще кара другите хора да искат да бъдат с вас и около вас. Бавно и постепенно ще се превърнете в Новия човек.

Вместо да сте готови винаги да спорите с всеки за всичко, в което силно и страстно вярвате, ще знаете как да замълчите и да слушате. Вместо с аргументи, ще бъдете изпълнени със състрадание. Това ще бъде почти пълна противоположност на настоящата човешка природа, формирана от обществото. И накрая, когато стане дума за СОБСТВЕНИЯ АЗ, ще започнете да цените себе си и ще си кажете: “Имам правото да бъда ук, в тази нова енергия. Роден съм за това и сега съм тук!”
Скъпи мои, тук работите с енергията на планетата и това, което правите, изпробва и променя енергията. Не сте тук, за да бъде поставена на изпитание душата ви. Не сте дошли тук за да страдате.

Стара душа, ти си представител на човека, който най-накрая излезе от пещерата на оцеляването, оглежда се и разбира, че съществуват и по-приятни неща от това да оцелява ден за ден. Любовта изгражда жизнен и изпълнен с енергия мост между хората, а резултатът е състраданието.

  • ТРИ. Състрадателността в човека

Какво изпитвате към другите хора или към планетата като цяло? Сами ли сте в своя “балон”, борейки се да оцелеете в живота, или сте част от цялото човечество? Каква е вашата отговорност?

За първи път в историята на човечеството ще възникне проблем с бежанците [Спомнете си, че сеансът се провежда в Испания през 2015г.] Някои общества на вашата планета са обхванати от страх и ужас, цели семейства напускат своите страни и пристигат във вашите. Ние предсказахме това, когато ви говорехме за мрака, който ще се спусне върху Земята в дните на промяна, предизвиквайки големи изменения. Това е пряк резултат от увеличаването на количеството светлина на планетата. Съзнанието на мрака прави всичко възможно, за да върне развитието на планетата назад, обратно в режима на оцеляването.

Част от новия човек ще прояви напълно нова реакция в сравнение с тази в миналото. Състраданието ще започне да ражда нови и справедливи решения. За първи път в историята на човечеството голям брой държави са въвлечени в една и съща изява на чисто състрадание.

Бих искал да можехте да да видите какво ще бъде след 50 години. Ще се обърнете назад, към днешните времена и ще ги споменавате като експеримента на великото състрадание. Повече няма да се страхувате от другите, както се страхувате сега и ще започнете да се издигате над режима на оцеляване и да го преодолявате.

Скъпи мои, искам да дишате. Има ли нещо, което да е прекалено сложно за Бог? Какво ви казва сърцето? Вие сте Новият човек!

 

  • ЧЕТИРИ – Превръщане на промяната в част от вас

Какво усеща Новият човек в новата енергия?
Изправяте се пред проблеми, произтичащи от една голяма промяна, въпреки че мнозина от вас гледат на тях като на обичайните неуредици на планетата“ “Възникна още един проблем”, казват те. Климатът се променя – “Възникна още един проблем”.
По-голямата част от хората на планетата не разбират, че всъщност промяната предизвиква тези промени.
Ще започне да се развива Новият човек. Тези, които са тук като стари души и които четат това, са хората, които първи ще стигнат до отговорите.
Какво мислите за новата енергия? Нека бъдем честни, човече. Записал си се за участие в този твой живот. Ти си си уговорил среща за това. Намираш се на точното мясо и промяната настъпва така, както е замислена. На енергийно ниво те плаши и те изпълва с напрежение. Ставаш свидетел на неща, които досега не си виждал и това си е страшничко. Виждаш как чистото зло взема надмощие в някои култури и не можеш да разбереш това. Не го очакваше.

Знаеше ли, че сега е времето, когато за първи път в историята на човечеството ще водиш битка със злото? Това не е битка с друга страна или култура, Това е битка с хората с много ниско развито съзнание, които не живея в една отделна държава и не говорят техен си език. Те са представители на най-стария начин на мислене и разчитат на страха, за да оцелеят и продължат да съществуват.

Мислите си, че всичко това е изненадващо, някаква случайност може би? Напротив, всичко се развива по план, стара душа! Разбирате ли, Светлината ще победи и Новият човек ще притежава нова мъдрост, за да подкрепи Светлината.

Плашещо е, когато сте свидетели на промени. Някои от вас започват да имат проблеми със зравето, защото самото ви тяло се променя и се придвижва към ново ниво на вибрация. Някои от вас не спят добре. Други се тревожат напълно безпричинно! Ето това се случва, когато човешката природа започне да се променя. Огромните различия, които настъпват, карат Новия човек да изпива силен дискомфорт.

И така, как ви се струва всичко дотук? Казвам ви истината днес и мнозина клатят глави в знак на съгласие. Какво можете да направите относно този дискомфорт?
Искам да се отпуснете малко още сега: успокойте се и знайте, че сте част от Бога. Искам да знаете, че всичко, което наблюдавате около себе си, е част от една огромна корекция на баланса на силите между Мрака и Светлината. Ще разберете, че можете да се освободите от гнева, омразата и разочарованието, и да започнете да осъзнавате, че Бог се грижи за Вас, Новия човек. Има причина да сте тук, на тази планета, като стара душа – има причина за това!

И това е така.

 Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Георги
    Отговор

    Радвам се, че повдигането на вселенската вибрация продължава. Светът се нуждае повече от всяка от осъзнатост и ново поколение деца, необременени от нашето програмиране.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.