Почитаме и помним Луиз Хей. 20+ цитата с които е винаги жива в сърцата ни

Днес, 30.8.2017г, дълбоко обичаната и почитана от милиони по света Луиз Хей, премина отвъд, на достолепната възраст от 90 г. – тихо и кротко, заобиколена от любимите си хора. 

С изключително драматична житейска история, изпъстрена с премеждия и обрати, тази велика душа надмогна земните сблъсъци, създаде и дари на света огромно познание, остави огромна съкровищница, която помага и продължава да променя животи.

Почитаме и изпращаме с любов светлата ѝ душа, която ни учеше как да празнуваме живота всеки миг, с доверие и знание, че пътят е съвършен,  а пътешествието – безкрайно и вечно променящо се. На добър път в Светлината, Луиз! Знаем, че работата ти продължава и отвъд воала, а Любовта ни свързва във вечността.

 • Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в Настоящето и се наслаждавай на всеки миг. Силата винаги е в настоящия момент.
 • Сърцето ми е отворено. Позволявам на любовта да се лее свободно. Обичам Себе си. Обичам другите и другите ме обичат.
 • Животът ме е създал за да бъде изпълнен. Доверявам се на Живота, и Животът винаги е тук, при всяко мое движение. В безопасност съм.
 • Хората в живота ми са мои огледала. Това ми дава възможността да израствам и да се променям.
 • Чувствам се удобно с моите емоции за да ги изразявам свободно. Давам воля на сълзите си когато съм тъжна и открито се радвам, когато изпитвам радост.

 

 • Сега създавам ново съзнание на успех. Знам, че мога да съм толкова успешна, колкото реша да бъда. Пристъпвам в Печелишвия кръг. Златни възможности са навсякъде около мен. Привличам благоденствие от всякакъв вид.
 • Имате силата да създадете ваш собствен Рай и Животът ще ви подкрепя във вашето творение.
 • Днешният ден е безценен дар.
 • Прекосявам всички мостове с радост и лекота. “Старото” се разгръща в прекрасни нови преживявания. Животът ми става все по-добър и по-добър.
 • Всичко в моя свят е наред.
 • Аз дишам в пълнотата и богатството на Живота. Наблюдавам с радост как Животът щедро ме подкрепя и ми дарява повече добрини отколкото мога да си представя.
Използвай дълбинното приложение не методите ТЕС и Пренареждане на Матрицата, за да се освободиш от задържани емоционални конфликти и ограничаващи вярвания!

 

 • Аз се освобождавам от цялата драма в живота ми и освобождавам място за енергия, мир и спокойствие.
 • Приемам своята уникалност. Няма никакво състезание и сравнение. Всички ние сме различни и така трябва да бъде. Аз съм специална и прекрасна. Обичам се.
 • Аз съм отговорен за живота си. И сега си взимам обратно силата! Изисквам силата си и минавам отвъд всички ограничения!
 • Аз съм на моя съвършен път. Аз съм напътстван, подкрепян и по-щастлив отколкото някога съм мечтал. Имам куража да изживея мечтите си.
 • Придвижвайки се през пластовете на чуждите мнения и вярвания, виждам дълбоко в себе си великолепно същество, мъдро и красиво. Обичам това, което виждам в себе си. Безопасно е да погледнеш навътре към себе си.
 • Аз съм в едно вечно променящо се пътешествие
 • Във вечността на живота където съм аз, всичко е прекрасно, цяло и завършено.

 

Благодарствена молитва – Луиз Хей

Дълбоко в центъра на същността ми има безкраен източник на благодарност. Сега позволявам на тази благодарност да изпълни сърцето ми, тялото ми, ума ми, съзнанието ми, цялото ми същество. Тази благодарност се излъчва от мен във всички посоки, докосва всичко в моя свят и се връща при мен с още неща, за които да съм благодарна.

Колкото по-благодарна се чувствам, толкова по-ясно съзнавам, че запасът е неизчерпаем. Благодарността ми помага да се чувствам добре, тя е проявление на вътрешната ми радост. Тя е топло усещане в живота ми.

Благодарна съм за себе си и за моето тяло. Благодарна съм за способността си да виждам и чувам, да усещам, вкусвам и докосвам. Благодарна съм за моя дом и се грижа с обич за него. Благодарна съм за семейството и приятелите си и се радвам на тяхната компания. Благодарна съм за моята работа и винаги й давам най-доброто от себе си. Благодарна съм за талантите и способностите си и постоянно ги изразявам по удовлетворяващи начини. Благодарна съм за доходите си и зная, че ще преуспявам, накъдето и да се насоча. Благодарна съм за всички минали преживявания, защото знам, че са били част от израстването на душата ми. Благодарна съм за цялата природа и уважавам всичко живо. Благодарна съм за днешния ден и за всички утрешни дни.

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея! 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.