Нийл Доналд Уолш в България!

12729317_493067357538875_9080542399706238364_n

Една мечта се сбъдва. Нийл Доналд Уолш, световно известният автор, вдъхновител на милиони по цял свят – духовно търсещи или материално ориентирани – идва тази година в България!

27 и 28 май 2016 са двата дена в който Нийл ще бъде наш гост и ще се раздаде докрай на българските си приятели в София!

“Изобилието И Успеха – От Мечта До Реалност” – това ще бъде темата над която ще се фокусира дълго чакания в България Нийл. 27 май ще бъде отреден на вечерна лекция, а 28 май ще предложи на българските търсещи вечните отговори, един уникален и раздвижен интерактивен формат – уъркшоп, който ще даде възможност за дискусии, задаване на въпроси и активна комуникация!

Поредицата на Нийл Доналд Уолш “Разговори с Бога” не спират да се радват на нестихващ интерес, изстрелват го трайно на върха на всички класации, а него – правят милионер.

Не винаги се е радвал на такъв успех, обаче. Преди да стане известен, Нийл Доналд Уолш преживява редица съкрушителни удари в личен и професионален план. Домът му и всичките му вещи изгарят в пожар, банкрутира, бракът му се разпада, а той пострадва тежко в автомобилна катастрофа. След като се възстановява, Уолш се оказва сам и безработен, и известно време живее и се препитава като клошар.

Отчаян и уплашен, той пише гневно писно до Бога, главният виновник за всичките му нещастия. За негова огромна.изненада, той получава отговор на яростната си тирада. И така се раждат книгите “Разговори с Бога”, които се превръщат в извор на утеха, радост, надежда, вяра и вдъхновение за милиони хора по цял свят.

Добре дошли в една оживяла мечта – първото събитие на Нийл Доналд Уолш в България!

Ето, че дойде времето, когато ще получим много отговори на въпросите, които сме си задавали гласно или просто наум, по много от темите в ежедневието ни. Като вестител на новото време, много от неговите уроци за живота се използват за пример и в духовните и в бизнес средите в България.

Независимо дали сте духовно търсещ, или преследващ бизнес успехи; дали сте домакиня или бизнес дама; дали преживявате лични съкрушителни преживявания, или сте се устремили към мечтан връх – съзнанието ви търси същите вечно валидни отговори. И имате възможност да ги получите лично и съкровено от Нийл, който не се посвени да потърси тези отговори от най-високото място – от Бог.

И не, тук няма да говорим за книгите му и за всичко, което е написал, тук ще дискутираме директното приложение на неговите съвети и промяната в живота, за която копнеем. Как от просяк се става милионер, как се случва мечтаният живот и какво ни пречи да го имаме, как да подобрим отношенията си с роднините, близките, колегите и продавачката в магазина. Въпроси за любовта, секса и смисъла на живота, както и много други….
А, знаете ли, че много от днешните мотиватори и духовни лидери в България, са започнали дейността си чрез съветите на Нийл Доналд Уолш? Знаете ли, че много от успешните бизнесмени следват неговите правила за живота?
А, какви са те и как се прилагат на практика – Елате да ги научите директно от източника, на първия негов семинар в България.

Кога: 27ми и 28ми Май 2016г.

Къде: град София – Интер Експо Център

Билети: От 16.02.2016 билетите ще могат да бъдат купувани в мрежата на ТикетПро
http://www.ticketpro.bg/
От 16.03 до 30.03 – цените на билетите ще бъдат с 15% отстъпка
От 31.03 до 30.04 – цените на билетите ще бъдат с 10% отстъпка
От 01.05 до 15.05 – билетите ще бъдат със стандартната си себестойност
От 15.05 до 27.05 – цените на билетите ще бъдат покачени с +20% от стандартната си себестойност

За подробна информация относно билети, реклама, организация, спонсори – www.ndwalsch.com, може да пишете съобщение на фейсбук страницата или на тел: 087717979.

“Проблемът, пред който днес е изправен светът, е духовен. Вашите представи за духовното ви убиват. Вие отново и отново се опитвате да разрешите глобалния проблем на човечеството, сякаш той е политически, икономически ии военен – а той не е нито едно от трите. Проблемът е духовен. И това е единственият проблем, който вие като че ли не знаете как да разрешите…” 

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.