Има живот след смъртта

Banner1-1-935x280

“Има живот след смъртта” от Тереза Ченг е новото заглавие  на издателство Слънце, което грее на книжния пазар от 15 октомври 2015. 

Отново на фокус е така интригуващата ни тема за живота след като физическото тяло угасне. Какво се случва след физическата смърт, има ли живот и след това, има ли рай, ще видим ли отново любимите ни хора? Тереза Ченг ни помага да надникнем отвъд завесата и дава отговор на големите въпроси, които всеки човек си задава в определен момент от своя живот. 

„Има живот след смъртта“ е изпълнена с автентични истории на хора, които са успели да се докоснат до отвъдното, зървайки „другата страна“, контактували с духовете на починалите си близки. Един вижда тъмен тунел с успокоителна светлина в края и изминава част от него по време на хирургична операция, друг попада в ярко и красиво неземно място и там се среща с починалия си баща.

Четем и разкази на медицински сестри, които свидетелстват за срещи на пациенти с ангели-хранители, за писма с необясними знаци даряващи утеха на близките на починалите и още много други интересни истории. Именно умело подбраните истории за лично преживяни докосвания между световете отличават книгата. Сърдечните истории на обикновените хора, чийто живот е претърпял пълна трансфмация след преживявания близки до смъртта и/или контакт с другата страна. 

Тереза Ченг ни разказва и за знаци с които мъртвите показват на близките си, че не са напуснали окончателно физическия свят и че макар и невидими, продължават да бъдат близо до тях. Учи ни как да разпознаваме тези знаци, било то звуци, усещания и миризми, всякакви подсказки които напомнят за  починалия човек.

„Има живот след смъртта“ е изпълнена с десетки писма, които описват близки срещи със смъртта, които могат да ни вдъхновят и да променят живота ни. Едно въздействащо и ободрително напомняне, че отвъд ни очаква много повече, отколкото сме способни да видим в момента.Tereza-sait-500x500


За авторката на книгата:

Тереза Ченг посвещава 25 години от живота си на изследването на паранормални явления. Завършва богословие и английска филология в Кралския колеж в Кеймбридж, след което работи като преподавател и журналист. Автор е на над 20 книги за спиритизъм и езотерика, част от които са бестелъри на Sunday Times. Живее в Оксфорд със съпруга си и двете си деца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.