Блог

Духовно пътешествие в Пирин. Тевно езеро, вр. Безбог

Това е най-сладкото предизвикателство за лятото! 10-13 юли – преход, извдигане на съзнанието, приключения за Духа и тялото в Пирин планина.

Каним ви на едно незабравимо пътешествие за Духа и Тялото. Едни от най-омайните дестинации в Пирин планина ни привличат неудържимо – Добринище, Банско, Тевното езеро, връх Безбог. Наситена програма, в компанията на две от най-обичаните духовни спътници. Професионален планински водач ще ни превежда по най-тайните и омайни планински пътечки, и ще се грижи за сигурността на цялата група.

Тевно Езеро, фото: Йордан Русев bezbog

Могъща е духовната сила която носи и излъчва Пирин планина, която е възлова част от разумният потенциал на планетата, и пътешествие благословено от Духа там носи огромни трансформации. Едно пътешествие само за Майстори! За Тевното езеро, връх Безбог и невероятно красивата околност мечтаят хиляди хора, запленени от красотата на Пирин, много различна и и впечатляваща дори хора, познаващи тази в Рила и седемте й езера. За тези чудеса в Пирин казват: “С думи не може да се опише – трябва да го видиш с очите си.”

А една древна индианска поговорка гласи: “Разкажи ми и аз ще забравя, покажи ми и няма да запомня, накарай ме да участвам и аз ще разбера.” Затова ви каним да вземете дейно участие, да преживеете лично и интегрирате преживяното и наученото дълбоко в себе си.

КОГА се случва приключението: 10 – 13 юли 2014

КЪДЕ: Сборен пункт: Добринище

С КОГО: МЕГИ КОЛЕВА – дългогодишен специалист по Аюрведа, йога, енергийни практики);

КАК СТАВА ЗАПИСВАНЕТО: Само с предварително запазване на място и заплащане. Вижте най-отдолу координати и подробно обяснение

971289_646797152011802_1387217638_n 297061_10150282738791290_1674125757_n

ПРОГРАМА: 

ЧЕТВЪРТЪК, 10 ЮЛИ

Пристигане в Добринище в ранния следобяд. Ползване на лечебен минерален басейн по желание. Разходка, опознаване, представяна на програмата. Вечеря. Нощувка.

ПЕТЪК, 11 ЮЛИ

9:00 – Сборен пункт на централния площад на Добринище
9:15 – Тръгване на поход към хижа Безбог. Качваме с колите (или нает автобус) до хижа Гоце Делчев. Ползва се лифт, след което се продължава пеша. Достигане на хижа Безбог и Безбожкото езеро. Кратка почивка, освежаване, обяд. Лекция и медитация край езерото. Сливане с природата, отваряне на Вселенските врати. Ритуал-молитва към планината.
По желание – продължаваме похода до вр. Безбог, или до вр. Полежан. Който е уморен – остава в хижата. Връх Безбог може да се покори за около час и половина, а слизането е за около час.
18:00 – 19:00 – Почивка и лично време
19:30 – Вечеря. Нощувка в хижа Безбог.

СЪБОТА, 12 ЮЛИ

6:00 – 6:30 – Посрещане на слънцето. Слънчев ритуал.
6:45 – 8:00 – Йога, оздравителна гимнастика, дихателни практики, медитация
8:10 – 9:00 – Закуска, лично време
9:00 – Тръгване. Поход до Тевно езеро. Минава се през изключителни живописното и най-голямо езеро в Пирин-Попово езеро (Папазгьол). Ходенето е 3-4 часа – много живописен и приятен преход. Минаваме през Самодивски езера, Джангалска порта – вратата между долините на Дамяница и Безбог.

По пътя – лекция и медитации – Интегриране на природните стихии и елементи. Разширение на Съзнанието. Връзка с духовните ни водачи.
17:00 – 19:00 Почивка, лично време
19:00 – Вечеря. Нощувка в заслон Тевно езеро.

НЕДЕЛЯ, 13 ЮЛИ

6:00 – 6:30 – Посрещане на слънцето. Слънчев ритуал.
6:45 – 8:00 – Йога, оздравителна гимнастика, дихателни практики, медитация край езерото
8:10 – 9:00 – Закуска, лично време
9:00 – Тръгване. Връщане през Дeмянски езера, почивка на хижа Дeмяница. Беседа и медитация.
Достигане до Банско. Микробусче откарва шофьорите до х. Гоце Делчев/Добринище – където са оставени колите, за да ги докарат до Банско. Установяване в хотел Маунтийн Дрийм в Банско. Потапяме се в СПА центъра – джакузи, басейн, сауна, парна баня, масаж.
Късен следобед: връщане към родните места.

Организационни бележки:

В цената са включени:
– 1 нощувка в хотел в Добринище, 2 нощувки в хижи Безбог и Тевно езеро (общо три нощувки)
– използване на лифт до вр. Безбог
– професионален планински водач през цялото време
– йога, оздравителна гимнастика
– лекции, беседи и медитации
– СПА почивка в Банско

В цената не са включени:
– транспорт до Добринище (транспортирането става с коли в които се комбинираме повече хора, или с автобус)
– храна (всеки носи сам провизии, а вечер и сутрин се хапва от приготвеното в хижите)

Принадлежности, които да носите със себе си: подходящи здрави туристически обувки за планина (хубаво е да имате 2 чифта); топли дрехи с дълъг (и къс) ръкав; раница; удобни дрехи за гимнастика, гуменки или леки маратонки, храна подходяща за поход; вода; слънцезащитен крем, слънчеви очила; кърпа, бански и джапанки; телефон и зарядно за телефон, лична аптечка, пари.

ЦЕНА ЗА УЧАСТИЕ:  185 лв. 

Вашата регистрация и записване за участие се смята за потвърдена, при привеждане на сумата.

БАНКОВА СМЕТКА БАНКА ДСК -СОФИЯ – КЛОН „КРАСНО СЕЛО” BG23STSA93000018102592 ,МИГЛЕНА МАРЧЕВА КОЛЕВА Основание- Пирин

Местата са ограничени, място се запазва само при предварително заплащане.

За контакти и информация: 0889429460 – Меги Колева

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм ТЕС майстор и преподавател. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *