Милен Антонов – Ето как майка ми излекува рака

ИЗЦЕЛЕНИЕ! Изцеление от една от сочените за най-страшни и нелечими болести на съвременния човек. Болест, която отнема хиляди животи всеки ден. Рак. Възможно ли е това? Да се постигне изцеление докрай, бързо, лесно, самостоятелно и независимо от модерните и непостижимо скъпи фармакологични чудесии като химио и лъчетерапия? Четем истории и гледаме клипчета в интернет за чудодейни изцеления, някъде там по света. И дори тази информация да носи надежда, то често остава съмнението “Да де, това ако изобщо се е случило, е станало защото този човек живее в Америка, има достъп до нещо което аз нямам. Или пък защото е по-млад от мен. Или защото .. нещо друго”

Milen Antonov. Снимка - архив БНТОказа се, че не само може, но и единственият сигурен начин човек да се сбогува завинаги с всякакви намеци за наличие на онкологично заболяване (независимо какво!) е в нашите ръце, далеч от чудесата на фармакологията. Така разказва Милен Антонов – човекът, който преди седмица скромно заяви от ефира на БНТ“Майка ми се довери и с природни методи излекува рака за месец.”

Попитах го: “А сигурни ли сте, че имаше рак?”. Отговори ми:  “Потвърдено от онко комисия от 4 души професори и доценти. Все пак изпълнителният директор на ИСУЛ проф.Коруков лично се зае със случая.” 

Попитах още: “Може ли този начин на лечение да се приложи за всички видове рак? А за други болести?” И отговорът бе категоричен: “Не само за всички видове рак, а за всички видове болести без изключение. Това не е лечение, а е начин на живот.”

“Паралелно лечение с традиционни и алтернативни методи може ли да доведе до успех?”  “Лечение с лекарства ще забави изцелението защото намалява функциите на имунната система и тя не може да си свърши работата. Ключето към изцеленито убягва на повечето хора поради липсата на вяра в себе си и прехвърляне на отговорността върху нещо или някой друг.”

Щастлива съм, че придумах Милен да ракажем това в ефир, макар и за краткото време с което разполагахме. Защото хиляди са тези, които имат нужда от това знание. И очаквано – интересът и желанието на хората да се свържат с Милен лично започна да нараства главоломно. Няма как да дадем координатите на Милен на всички желаещи, а и ключето е в това всеки да поеме сам отговорност за здравето си, а не да търси отново някой друг, който да му донесе изцеление. Затова той се съгласи да разкаже историята си в подробности, достъпни за всеки търсещ. Подробности, които биха могли да бъдат животоспасяващи. Прочетете внимателно всяка дума в разказа му, споделете с вашите близки които имат нужда, и знайте, че всичко е във вашите ръце!

………………..

 Замислих се дали трудно взех решението, но си спомних, че го направих спонтанно и напълно уверено. Зададох ясен и точен въпрос на най-близкия си човек, по най-сериозния начин:  „-Необходимо е да направиш избор между мен и химиотерапията”. Тя избра мен. Трудно решение за човек хранещ се и мислещ както се хранят, и мислят 99% от населението (обикновен човек от матрицата). През годините съм намеквал, подсказвал и говорил на различни теми по различни начини, и с различни подходи, но навика и начина на мислене обусловен от родители, общество, традиция, медия, национализъм, религия и среда ми пречеха да бъда чут и разбран.

До момента, в който трябваше да се избира между живота и смъртта. Тогава се запитах – нужно ли е всеки да стигне до ръба, за да направи промяна в живота си, да премахне радиоактивния ум и киселинната среда на тялото!? Тя ми сподели, че решението не е било лесно, защото си е мислела, че ако ми се довери и нещо й се случи, аз не бих си го простил, и ще ми тежи на съвеста. Но аз бях сигурен, знаех какво e нужно да направи, знаех скритата простичка истина.

Години наред изследвах религиите (Християнство, Будизъм, Херметизъм, Индуизъм, Дзен и др.), занимавах се с бойни изкуства, йогийски практики, чи гун и тай чи, в търсене на истината. Дълбоко в себе си знаех, че трябва да е нещо обикновенно и просто. В един момент осъзнах, че търся отговора вън от себе си. „Очаквах” разните практики да ме доведат до определено състояние, както и ставаше. Но прекрасното състояние се задържаше само за известно време, след което изчезваше – то бе непостоянно. До момента, в който срещнах Кришнамурти и Шибендо Лахири. Ясно и точно бе казано: „Осъзнавай всички чувства и емоции надигащи се в ума и в това осъзнаване те ще се разтопят”. Много просто послание – да не бъдем кукли на конци водени от обусловения ни ум. Изчезна страхът от бъдещето, тъгата по миналото, съденето и много други. Започнах да присъствам в живота! Сетивата започнаха да работят с пълния си капацитет.

Простичката истина, която се откри бе: „Спокоен ум => отпуснато тяло => спокойно протичане на енергията, кръвта и лимфата в целия организъм => висока имунна система”. Тялото е съвършено. Имунната система е тази, която може да се справи с абсолютно всички болести без изключение (забравен факт). Благодарение на съвършенството си и на имунната си система, тялото може да излекува, изчисти и възстанови всичко нарушено (дори има случай при деца да се възстанови ампутиран крайник).

За да се постигне пълно изцеление е необходима коренна и постоянна промяна в начина на живот: мисли, чувства, емоции, навици, убеждения, хранене и др. (понеже начина на живот до момента е довел нещата до това състояние). Хилядолетия наред хората са убеждавани, че са слаби, зависими, безпомощни и, че е нормално да се боледува. Отнета им е силата, или по точно казано доброволно са я предали (всичко е въпрос на избор).

Друго необходимо условие е хората да поемат лична отговорност за себе си, за изборите които правят, за чувствата и емоциите. Да поемеш отговорност значи да не чакаш на хапчето, антибиотика, доктора, гледача, баяча и магьосника да свърши работата вместо теб, защото изпитанието ще те сполети отново, няколко дена или месеца след това. Дълбока вътрешна свобода, сила и промяна е нужна, и ще дойде ден в който думата „болест” ще стане чужда. Десетки методи, техники и билки излязоха за лечение на нелечими болести, но те отново карат хората да гледат вън от себе си, да чакат без да променят нищо. Чакат да бъдат излекувани вместо да се стремят да бъдат здрави! Когато вътрешната революция настъпи, ще се промени и външния свят!

Знаейки всичко това започнах:

Обясних й, че няма да поема нейния товар (за да не я направя слаба и зависима), аз не съм лечителят, нито пък има и е нужно някакво лечение. Необходимо е само да започне промяната и всичко ще се нареди. Болестта е маркер, който казва „Време е за промяна”. Беше ясно и на двамата, че начинът й на живот до този момент я е довел до това състояние (спряхме да обвиняваме микроорганизмите във въздуха, почвата и водата). Начина на мислене и реакция към околния свят, начина на хранене, отношението и връзката с природата и животните бе нарушен или липсваше, както липсва при 99% от населението по света. Дори и голяма част от тези хора, които имат прекрасната възможност да живеят на село, седят по цял ден пред телевизора с любимите си сериали и ходят до магазина за продукти.

Започнахме да работим върху спокойствието. Търсехме заедно стресовите фактори в живота й, които караха тялото да се стяга и затрудняваха свободното движение на енергията. Навлизахме дълбоко в ума и заедно търсихме защо реагира емоционално на определени неща. Разбра, че избора й да има отношение към определена дума, ситуация и човек е изцяло неин. Тя пое отговорност и започна да избира да не реагира емоционално на каквото и да е.

Силно обусловеният й ум от родители, общество, работа, традиции и други, лека-полека започна да се отпуска. Навиците започнаха да се стопяват.

„Чашата бе почти изпразнена”(все пак е на 58г. и трудно би могла да се изпразни цялата)! Вечер преди заспиване отпускаше мислено тялото част по част, орган по орган от пръстите на краката до върха на главата. Спеше непробудно, за разлика от преди!

Паралелно с това се ориентирахме към храната, която беше основно алкална. Хранеше се предимно с плодове и зеленчуци в суров вид (тези с люспи и ципи се белеха) пасирани/блендирани с вода. По обяд си правеше варени (неутрална храна) за разнообразие. Идеята беше стомахът да отделя малко енергия за обработката на храната и да усвоява почти всичко. Нужна ни беше енергия, и колкото повече – толкова по-добре. Купих лакмусови лентички (правоъгълни картонени лентички с жълто и оранжево квадратче в единия край), за да следим PH-то на тялото.

На втората седмица тя имаше PH – 8.0, което аз няма как да постигна в София, при този въздух и облъчване. Тези показатели бяха красноречиви и аз знаех, че имунната система е започнала да си върши необходимата работа. Един от дните тя изгуби баланс и реагира емоционално на майка си, с което показателните на РН на следващия ден паднаха на 6.0, и това сериозно я убеди, че умът влияе на тялото!!! Лентичките се оказаха велик учител.

Тук не бих дал рецепта на хората какви точно плодове и зеленчуци да ползват и по колко. Бих ги посъветвал да усещат тялото си и да консумират такива каквито тялото/същноста желае (интуитивно да се избират продуктите). Нека не се преяжда. Докато се храните, се „хранете”, усещайте храната, насладете й се, станете част от храненето, благодарете й (това е вашата молитва).

Понеже знам, че само с правилно дишане може да се постигнат невиждани резултати, започнахме да се учим как да го правим правилно (започнах да й го припомням), понеже при нея то беше плитко, накъсано и само от гърдите. Дишането е необходимо да е бавно и дълбоко с леко задържане след вдишване и без задържане след издишване, като участват и корема, и гърдите, без усилие. И при вдишване, и при издишване първо се пълни/издува корема и след това гърдите. И тук отново е необходимо всеки сам за себе си да усети ритъма, с който да го прави. Вярвам в това, че не можеш да сложиш в калъп 8 милярда биологични единици (хора), хранещи се, мислещи и чувстващи по различен начин, и да им наложиш един и същи метод/ритъм.

Ускорихме процеса на оздравяване с разни методи на изчистване на тялото. Сутрин на гладно пиеше топла вода (веднага след като заври се слагат 2-3 ледчета, като ведната след разтопяване се изпива). Един изключителен лечител билкар, предписа да се пие хума (препоръча да вземем на thalloderma) и ХУСК сутрин на гладно. Вечер с дървена лъжица се взима от хумата (супена лъжица) и се поставя във вода, след което сутрин се разбърква и се пие. Хуск-а се ползва сутрин (след хумата) и вечер преди храна по една лъжица. Простичко, не скъпо и вършещо прекрасна работа.

След като тялото се стабилизира и е изчистило почти всичко ненужно, може да започне да се приемат накиснати пасирани/блендирани ядки и семена. За тях е нужно малко повече енергия за обработка и затова не се ползват от самото начало.

В началото с описания режим на хранене беше постоянно гладна, умчето търсеше стандартното усещане за тежест в стомаха от тежка храна и преяждане, което в случая не му се даваше. Беше малко пухкавичка, но скоро след това стана фина и енергична.

Оздравяването беше във всички посоки, 30 годишната дълбока дращеща кашлица изчезна, здравият сън се завърна, изчезна обилното изпотяване, задуха и умората, дори спря да се обажда дископатията – вече 10-ти месец. Всичко това бяха красноречиви знаци за мен, че тялото и умът са в баланс. Изследванията които си направи не показаха наличие на каквото и да било онкологично заболяване.

Това, което препоръчвам да се прави още е:

 • Посрещай и изпращай слънцето;

 • Печи си гърба на слънце;

 • Прави сутрин лека раздвижваща ставите гимнастика;

 • Прави си масажи, ходи на масажи;

 • Ходи бос по тревата, земята, снега;

 • Под душа си пускай хладка и топла вода;

 • Прави разходки сред прирадата;

 • Качи се над 1500м надморска височина и остани няколко дни;

 • Консумирай проверена изворна вода (но да не е студена, изчакай до стайна температура);

 • Прави си кални бани;

 • Минерални бани;

 • Носи светли и свободни дрехи;

 • Домът трябва да е светъл, чист и уютен;

 • Ходи колкото се може по-често на село;

 • Да се избягва консумацията на: месо, мляко и млечни продукти, алкохол, кафе, цигари, газирано, нишестета, бял хляб, бяла захар, захарни изделия, пържено.

Ще има коментари от рода на: „И аз какво – трябва да спра да живея ли?”, на което бих отговорил: „Защо мислиш, че до момента си живял?”. Има безкрайно много рецепти и видове храни, различни от стандартно познатите ви, само е нужно малко да се разрови човек в интернет, и ще намери всичко необходимо.

Имам доказателства за абсолютно всичко, което се случи с майка ми, има ги също така в болниците в които ходеше, но нямам никакво намерение да доказвам на когото и да било, каквото и да било! Този който има очи да види и сърце да усети написаното, той ще намери силата в себе си, ще поеме отговорността и ще направи нужната промяна.

Спокоен ум – отпуснато тяло – спокойно протичане на енергията, кръвта и лимфата в тялото – висока имунна система – здрав дух и здраво тяло.
Силата е в нашите ръце!
Здравето е в нашите ръце!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qz_s-r_F_K4

 Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

171 Comments

 • Galya Böhme
  Отговор

  Вярвам ви!!!Имах съседка на която и откриха рак на гърдата и скаха дая оперират ,а тя решио че ще опита всичко друго и последно би се подложила на операция ,Знам че ходи към варна и тя спазваше диета и пиеше хума…….и е все още жива и здрава!Това беше преди 20 години…….

  • sisi
   Отговор

   този начин на лечение не е прецедент както смятате. Аз лично се излекувах така от рак преди 18 г и то без дори да съм чела подходяща литература,той поне е знаел откъде да тръгне.Промяната в мисленето ,хранене,нагласа към света е това което стои в основата на лечението на всички болести-до който извод сама стигнах и съм била на прав път.Мисълта на хората е замърсена,оттам тръгва всичко,ако хората се научат да имат по-чисти мисли,ако оставят злобата и завистта,гордостта и предразсъдъците и прочие такива ще постигнат много-но това е много трудно за повечето,затова резултат едва ли ще има

   • ЙОАНА РУБИН
    Отговор

    Член-кор. Йоана Рубин
    Има много хора, излекувани от рак по други начини. Имам много богат опит. С това не откриваме топлата вода. Лекувала съм много раково болни, както и себе си, като имам рак. Рак не значи смърт. Напротив, ако се довериш на лекарите да те оперират и да правиш химио и лъче, тогава идва смъртта.
    Но никой журналист няма да ме покани да говоря за това, защото после ще си изгуби работата, макар че и аз съм журналистка. А хората искат да знаят истината. Но как да я научат, като медиите я затъмняват съвсем умишлено!?
    Добре е все пак, че някои медии са пускали мои материали, та много хора все пак са чели, че може и по друг начин.
    От малка съм чувала от баба си кое може да помага за лечение и на най-тежки болести. Хората са използвали още от древността различни билки, хума, урина и други в лечението и са постигали невероятни резултати.
    А сега някой напише някоя глупост и всички се хващат, като удавник за сламка.
    Добре е, че този мъж е споделил своя опит.
    Това по принцип е възможно и изобщо не е ново.

    • velyana
     Отговор

     Zdravei Yoana Rubin pi6a za parvi pat v nakoi sait i ne znam vaib6te dali 6te stigne do teb,proavih interes kam gore napisanoto ot teb,4e znae6 metodi ili samata ti lekuva6,moje li da pomogne6 i na men mola te,maika mi e s metastaziral rak na belia drob bez 6ansove za jivot(lekarkata kaza 4e ne i ostavat i tri meseca ot 05/05/15 jivot)mnogo te mola ako moje6 da mi pomogne6 da mi pi6e6 email;gabrieldavid@live.be s nadejdata 4e 6e mi pi6e6

     • йоана рубин

      Здравей, на много старнно място си намерила да ми пишеш. Случайно го видях това. На мен казаха, че ми остават още 2-3 месеца, пък живея вече около 22 години. Лекувала съм много случаи на рак. Ако искаш, ми пиши на фб. Поздрави!

    • Богдана
     Отговор

     Здравей, Йоана Рубин!
     Моля те, ако е възможно спешно да се свържеш с мен.
     Извинявам се много и много благодаря!
     Мога и аз да се обадя.
     С поздрав:
     Милена

     • Admin

      Тъй като осъществявате тази комуникация чрез коментари в нашия сайт, ви молим преди да се доверите на “лечител и ясновидец” като Йоана Рубин, да потърсите информация за нея в интернет и да се осведомите на кого се доверявате. И дали да го направите.

      Поздрави,
      от администрацията на Свой Избор

  • maria
   Отговор

   eto primer kak edna blagoslovenna da e moje da naru6i du6evnoto i fizi4esko sastoqnie na 4ovek !!! kogato ne znae koga da spre s plioeneto sii jiva i zdrava da si umnice ama nasi paxai glavata tam kadeto ne ti se mu6ka prasta!!!! mai pri teb ima pove4e pazum otkolkoto p vsi4ki ostanali vzeti zaedno!!!!! pazbira6 li 4e v kraq na krai6tata ostava6 SAMA s otricanieto siii

  • Monika
   Отговор

   Добър ден! Искам да помоля за накакъв контак с Милен Антонов
   mona__@abv.bg

   • Admin
    Отговор

    Пишете ни през контактната форма, ще ви изпратим негови координсти.

    • Snezhana Toteva
     Отговор

     Моля, изпратете ми телефона на Милен Антонов, който е излекувал с алтернативни средства майка си от рак.

     • Sani

      Здравейте някой спешно да помогне става въпрос за едно четири и половина годишно дете е съз рак на мозъчния ствол намирам се в англия ако някой мисли че може да помогне дасе свърже съз мен по вацап на 00447874904880 благодаря

    • Lidia
     Отговор

     Моля за координати на Милен Антонов!
     Прекрасна статия!Благодаря Ви!

  • Boriana
   Отговор

   Zdraveite na vsi4ki v tozi forum.I az za parvi pat pisha v saitove kato tozi.Radvam se 4e horata tyk spodelqt opita si i si pomagat.
   Moqt vapros e za hymata,ima nqkolko vida i cvqta hyma .Koq to4no se pie i otkade se vzima ili kypyva ?
   Blagodarq vi i badete zdravi ,shtastlivi i obi4ani.

 • Eva
  Отговор

  Искам и аз да бъда полезна на някого: Преди месец на рамото ми се появи меланом. Беше голям колкото 1 стотинка, болезнен и зачервен. След около 7-8 дни намазване с конопено масло (HEMP OIL, има го в EBay), той се отлепи и падна, без раничка, без болка и просто вече не съществува. Не знам дали лечение с лазер щеше има този успех, беше невероятно.

 • Mария Бойчева
  Отговор

  Как да не вярвам,като това направи с мен и моята дъщеря. Чета какво разказва Милен и си мисля,че се пише за мен. С тая разлика,че моята дъщеря го направи с мен. Преди 3 г ме оперираха от рак на гърдата ,но отказах химиотерапията,а се подложих само на лъче.Имах и метастази на лимфните възли.. Дъщеря ми ме подложи на същите диети,разходки. Постоянно ми проверяваше алкалността и сега ми казват,че рак нямам.

  • Петя
   Отговор

   ИМАМЕ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ С МАЙКА МИ, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

  • des
   Отговор

   Моля Ви помогнете касае се за онкологично заболяване!Моля за кординаати за връзка с Вас!

   • Martina Ivanova
    Отговор

    С кого точно искате да се свържете, не става ясно?

    • Венета Янкова
     Отговор

     Здравейте, Martina Ivanova,
     възхитена съм от начина Ви на мислене още повече съм възхитена от Милен Антонов и му благодаря за насърченията и това което е постигнал с майка си и че го споделя за други които са в нейното положение. Много бих искала да се свържа с него защото имам същия проблем като майка му и започвам, след проведената без резултат химеотерапия да прилагам алтернативното – това което той е приложил на майка си.
     Аз съм на възрастта на майка му и съм направила своя избор, не ми беше трудно, защото прочетох много книги , както и статии от учени, д.м.н. и хора години занимаващи се с темата за ползата и вредата от химеотерапията.
     Много бих искала да се свържа с един от двамата ще съм изключително благодарна, тъй като сега започвам детоксикацията на организма си и бих искала да знам в какъв период от време се прави, закупих си и хумата и хуск, те пият ли се по време на детокса.Имам нужда от съветите Ви.
     Предварително Ви благодаря.
     Виждам , че има и други хора , които не са съгласни с това лечение , но както и Милен каза това е въпрос на личен избор, затова посочвам за връзка моя e-meil: yankova.v@abv.bg.

 • Svetlana
  Отговор

  Това е пътят за изцеление не само на физическо ниво, ами и на емоционално, духовно и ментално. Разбира се ракът или която и да е друга болест не идва сама отнякъде, отвън. Знаейки, че съществуват психосоматични причини за всяка една болест и че ние сами си създаваме болестите първо на енергийно ниво, а след това тя се проявява в тялото на физическо ниво, отговорността за справянето с нея си е изцяло наша, което предполага лечение отвътре – навън, а не обратното, за да постигнеш успех. Детоксикацията на организма, съчетана с правилното хранене и промяна начина на живот, изразяваща се в ново мислене и развиване на духовността, за мен за ключови фактори за успех при всяка една болест.

 • Nabliudatel
  Отговор

  Super, no interviewto e mnogo razmito. Parvo tova izobshto ne e otkritie i vsqka uvajavashta se mediq trqbva postoqnno da govori za tova. Hora..!!! Gerson Terapiq e nai uspeshniq nachin za lechenie. Tova e nauka za hranene i na4in na jivot. Pak e bazirana na zelen4ukovo -plodova dieta , no ima i kup drugi vajni neshta. Osnovnoto e pieneto na po 2-3 litra prqsno izceden sok ot morkovi, qbalki + praveneto na 3-5 klizmi s kafe na den. Vsi4ki ostanali programi sa alternativi, a tazi e razvita oshte prez 1950-te
  Koito razbira english: Gerson Therapy
  Uspen na vsi4ki.. i ne se plashete

 • Margarita Doychinova
  Отговор

  В нашето семейство се избавихме от тази тежка диагноза именно с промяна на режима на хранене, преминахме на плодове, зеленчуци, сурови, накиснати ядки, без хляб, без готвене с мазнина, без месо, изобщо системата на д-р Георги Гайдурков. Движениетоу гимнастиката си бяха сред режима ни, така че само ги увеличихме. използвахме различни микроелементи като хранителни добавки, по указание на лекари, които се занимават с алтернативна медицина, използвахме квантова медицина и пием ЦДС, както и вербална хомеопатия. За по-малко от два месеца резултатите показаха, че няма метастази и разсейки. Естествено, не променяма ережима, той остава за цял живот, защото иначе тази болест или пък друга ще ни споходи. Освен това, на петия ден от започването на новия хранителен режим, високото кръвно изчезна. Успех на всички, които ще се доверят на този тип лечение. Има няколко случая край мене на хора, пострадали от химио- и лъчетерапия…Пази, Боже!!!!

  • elend
   Отговор

   Здравейте искам да ви попитам по конкретно вие към каква точно алтернативна медицина се обърнахте може ли да ни дадете някакви кординати или информация?

  • Татяна
   Отговор

   “използвахме квантова медицина и пием ЦДС” Бихте ли пояснили как използвахте квантова медицина и къде?

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Мили хора, благодаря от сърце, че споделяте своя опит! Нека и другите, които се колебаят – да го направят, моля ви!!! Далеч съм от мисълта, че случаят на Милен и майка му е прецедент. Естествено, че има и много други хора, с воля, с дух, сърце, воля и вяра, които са успяли да се върнат към живота. Но просто няма истории в ефира разказани категорично на висок глас, няма имена, няма случки, няма разказани личните опитности. А паралелно с мнозината изцелили се, има още хиляди свещички които гаснат.. защото не им достига вяра, воля, знание. Ето заради тях, такива материали, и вашите коментари – споделени истории са безценни!
  Защото те дават надеждата, увереността, че всеки може да се излекува от всяка “неизлечима” болест със силата на намерението си, промяна в съзнанието, начин на мислене, на чувстване, на хранене, светоглед като цяло. Абсолютно всеки! Без оглед на клинична картина, история на болестите, възраст, социален статус. Всеки!
  Споделяйте! Пък който иска – ще намери. Който има сърце – ще чуе.

  Благодаря!

 • Силвия Добрева
  Отговор

  Пълни глупости!!!! Може и да има някакъв тонизиращ ефект, но не и да излекува рак. А измишльотините с аклалността са толкова разпространени, че чак е престъпно. За метода на Симоничи със содата и кленовия сироп няма ли да споменете 😉 ?
  Добронамерен съвет кътм всички,които са решили да се обърнат къмалтернативните методи- Четете, информирайте се и си подбирайте източниците! От това може да зависи живота ви!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Силвия, навярно говорите така уверено от личен опит? В противен случай би било крайно неуместно.
   Позволявам си да допусна, че за първи път влизате в този сайт и не знаете къде сте попаднала. Интернет е пълен с евтини и недоказани статийки, чиято единствена цел е да печелят кликове.
   Само че тук сте попаднала на място, където човекът е важен и неговото добруване е единственият фактор.
   Аз заставам с лицето и името си зад всяка моя статия. А Милен е личен мой приятел, истински жив човек, с когото човек може да се види и срещне.
   И срещу реалната история на майка му, човек от плът и кръв, с име, адрес и реална история, а не просто Джим Хикс от Кънектикът, срещу диагнозата, епикризите, проведеното лечение и пак документираното изцеление, вие просто заставате със скептицизма и арогантността на човек прочел достатъчно жълти странички в интернет? И още лавината от хора споделящи още други истории на изцеление извън познатата медицина?

   Моля ви, проявете малко повече уважение.

   • Svetla Kolisheva
    Отговор

    Подкрепям казаното от Мартина Иванова. Никой, който се е сблъскал с тази коварна болест ( самия или негов близък), не може да осъзнае кошмара от този факт. Та затова нека нека не се изказват тук по такъв груб и с липса на такт мнения, като на Силвия Добрева, понеже такива публикации се четат най-вече от пострадали и страдащи лично или косвено. Не убивайте надеждата на хората и запазете мнението си за самите вас. Успех на всички, които имат волята и силата да последват предложения начин на лечение. Бог да пази всички ни от тази коварна болест!

  • Snezhinka
   Отговор

   Великият мъдрец Шанкара, който е един от най-забележителните индийски философи, е написал:

   „Хората остаряват и умират, защото виждат, че другите хора остаряват и умират.“

   Но ако Шанкара е прав, то стареенето не е фиксиран биологичен процес. То е само сбор от възприятия, които сме почерпили отнякъде, вкарали сме ги в телата си и сме им придали физическа форма.

   Навремето бил проведен един жесток, но много показателен биологичен експеримент, при който плъх бил хвърлян във вода.

   Плъховете не са добри плувции животното отчаяно пляскало във водата и се опитвало да излезе от съда, но само се хлъзгало по стъклените стени.

   След няколко минути плъхът се изтощавал напълно и бил на ръба на удавянето. Тогава експериментаторът го изваждал и го оставял да си почине.

   През следващите дни процедурата се повтаряла и много скоро, обикновено след не повече от три седмици, в организма на плъха настъпвали драстични промени. Всекидневният стрес много бързо състарявал тъканите му. Когато експериментът продължавал, до един месец плъхът умирал от старост.

   Дисекцията показвала, че сърцето, черният му дроб и белите дробове, както и останалите му органи били потъмнели, втвърдени и фиброзни като на плъх, достигнал края на нормалната продължителност на живота, която се равнява на две и повече години.

   Същността на този експеримент е, че е ускорил времето и е принудил плъха да го абсорбира в тялото си. От гледна точка на материалния израз на старостта, обезцветените и износени тъкани са парчета замръзнало време. Същият процес е налице и при хората, въпреки че ние абсорбираме времето по-комплексно, в зависимост от това какви са личните ни ценности.

   За разлика от опитните плъхове ние можем да избираме дали да живеем с повече или по-малко стрес

  • Камелия Георгиева
   Отговор

   Да, г-жо/г-це Добрева. Ще спомена и Д-р Тулио Симончини /дори не му изписвате името правилно, защото четете само от горе и не вниквате в нещата/, който всъщност е ОНКОЛОГ и на когото в ръцете са починали много хора, а той е бил БЕЗСИЛЕН да им помогне. Доктор, който е хвърлен в затвора, защото е разбрал, че ракът се лекува и е решил да го каже и докаже пред света. Доктор, на който му е отнето правото да лекува. Доктор, заради когото ще загубят милиарди долари печалба, ако не му затворят устата. Но, този Доктор се е оказал истински човек и спазва хипократовата клетва. Да, содата лекува рака, колкото и да не ви се вярва и струва само 0.30 ст. в магазина. Да, Р-н трябва да е високо. Нито един онколог няма да ви каже, че химиотерапията убива повече хора, отколкото самия рак. Благодарим ви за добронамерения съвет, но той няма нищо общо с нормалното мислене. И моля ви да не пишете с такава злоба и да насаждате своето объркано мнение. Така, че, се молете на когото искате да не ви докосне този бич на днешно време. Статията е самата истина и аз се радвам, че е споделена с нас. Между другото, потърсете вие информация за италианския разследващ журналист Марко Пицути /П И Ц У Т И/, има и книги негови на пазара. Може пък да си промените мнението!

   • Melina Fisher
    Отговор

    Да, страхотна статия! Абсолютно вярно – големите фармацевтични компании нямат интерес от здрави и свободно мислещи хора. Обърнете внимание на всички реклами вечер, свързани с някакво лечение. Задължително ни се натрапва, че имаме някакъв проблем. Второ, видиш ли ако не си купиш даденото лекарство (хапче, паста за зъби, мехлем) нещата щели да се влошат още повече. И трето, веднага ни се поднася решението -“зарибявката”, че само това или онова хапче ще ни спаси. Замислете се тази “панацея”, която ни предлагат, доктори, политици, специалисти( знайни и незнайни) не работи ли по същия( сугестивен) начин. Бях отвратена от начина по който работи фармацевтичната индустрия, безскрупулно и безочливо. Прочетете книгата ” Световната конспирация срещу здравето” и ще ви се изясни защо на правителствата не им трябват здрави хора. Книгата можете да свалите безплатно от тук: http://narodnirecepti.blogspot.com/p/blog-page_29.html

   • NINA
    Отговор

    моят баща през живота си е изпил килограми сода и накрая си отиде от рак

    • пчелица тъмноглава
     Отговор

     Нина, кога пиеше сода баща ви, лека му пръст – преди или след ядене? Важна подробност – да се пие на гладно, а не когато получиш киселини…

    • maria fleck
     Отговор

     Естествено е да умреш след поемане на килограми сода. Тя не се взима с килограми.
     Мария Флек

    • Роза
     Отговор

     Да,
     сода пиеше и Пеци Гюзелев (лично го познавах), мир на праха му!

  • Пеперомия
   Отговор

   Тома Неверникът…

  • Веселин Манолов
   Отговор

   Ей,такива невежества могат да съсипят стотици животи. Но, това не е само невежество, а е комбинация от злоба човешка и злорадство над чуждото нещастие. Защо ли се раждат подобни хора, мразещи света!

 • Radostina Grigorova
  Отговор

  The Gerson Therapy (Diet) – успешно помогнала на много хора в борбата със страшните болести още през 60те години …
  Успех!

 • Анонимен
  Отговор

  Радвам се и благодаря, че има мили и истински разумни хора да отварят много вратички за благото на човечеството! “Нека храната бъде вашето лекарство и лекарството вашата храна” е крайно належащо да се изпълнява от всички! Жизнено важно е! Необходимо е да приемаме само истинска и пълноценна жива храна за енергия в тялото. Ние, хората също сме енергия! В този ред на мисли е изключително важно накъде и в какво я насочваме… За мен информацията е изключително важна. Масово хората все още не са разбрали, че могат и са напълно способни сами да се погрижат за себе си… Нещото толкова силно и истинско е във всички нас, остава само да се обичаме, да обичаме и да се радваме пълноценно на живота!

 • Тянка Иванова
  Отговор

  Това,което е споделил Милен е много вярно и истинско,защото от храната зависи 60% нашето здраве,от екологията ,стреса и наследствеността.Само с храната,която получаваме -не можем да набавим необходимите витамини и минерали за нашите клетки.Трябва да се вземат(набавят) допълнително.А вие знаете ли ,че липсата на калций в организма води до близо 190 заболявания ,в т.ч. остеопороза,диабет,сърдечно-съдови ,инсулт ,инфарк и др.Единственият калций в света,който се усвоява 98-100% от организма ,това е калций на тази китайска компания с чийто натурални продукти се излекува моята майка.

 • Мария Георгиева
  Отговор

  И аз съм минала през всичкото ходене по мъките – рак на гърдата.Операция / края на декември 1995 г. /, после лъче терапия, химио терапия. 2005 г. – още една операция – карцином на матката. Извадих късмет, че беше само в лигавицата и нямаше в мускулатурата. Жива съм, макар все още да се чувствам като бомба, която може да избухне всеки миг! Съгласна съм, подкрепям и вярвам, че Промяната в мисленето, храненето, нагласата към света е това, което стои в основата на лечението на всички болести. Аз от много време не консумирам много от храните, които зная, че са боклук на хранителната промишленост. Крайно време е да си наложа изцяло да изхвърля още доста на брой вредни храни от менюто си и да положа свръх усилия за емоционалното си състояние. На мен много ми помогна това, че детето ми беше едва на 5 години и ми беше стимул за живот, и вярвах, много вярвах, че ще оцелея! И рисуването…забравях / м / всичко, изключвах / м /, за 2-3-4-5-6- часа на ден, когато рисувах / м /, което е много важно – пълен релакс!

  • donka
   Отговор

   Истински релакс се постига, чрез Сахаджа Йога медитация, метод чрез който се постига много лесно, това за което Милен пише. Сахаджа Йога пречиства и балансира енергийното тяло, което контролира всички органи, системи и жлези, чрез енергийните центрове (чакри) и канали. Това е начин да се постигне духовен растеж и емоционален, психически, физически, ментален баланс, който се отразява благоприятно при всички заболявания. Ако няма такива то е една перфектна профилактика против каквото и да е заболяване. Аз така се лекувам, чрез една система създадена за духовната еволюция на Човечеството.

   • Evgeniya
    Отговор

    Как се научи да медитираш чрез Сахаджа Йога метода?

    • maria fleck
     Отговор

     Евгения, обърнете се към Бога и говорете искрено с Него. Той знае всичко за вас и иска да Ви помогне, но Той очаква Вие да Го потърсите.

   • maria fleck
    Отговор

    Бог е Творец на вселената. Той ни е сътворил и Той най-добре знае как да ни изкара от капана на болестта, вследствие на греха на нашата планета. Той е Този, Който може да ни излекува със средствата, които Той е създал, но Той очаква от нас да се обърнем към Него, да Го потърсим като наш Баща, Който ни обича най-много на този свят. Той е велик и мощен да направи това, което за хората е невъзможно. Той е Лечителят, Който дава мъдрост на хората за лечението и Той лекува. Лечението е в Неговите ръце, а не в човешките. Всички излекувани от каквато и да е болест дъпжат благодарността си на Него.

    • Silvi
     Отговор

     А Вие чувала ли сте приказката “ Помогни си сам, че и Господ да ти помогне “?
     Дори и да иска да помогне Господ, ако стоим и чакаме, нищо добро не ни чака. И това е валидно не само за болестите, а за всичко в този живот.
     Великолепна публикация, това, за което говори Милен е истина. И колкото повече хора се замислят, самообразоват се и повярват, толкова по-добре.
     Майката природа ни е дала абсолютно всичко, за да бъдем здрави и, ако се разболеем, пак от НЕЯ да черпим “ лекарствата “ си.

 • Siniora
  Отговор

  Взех си лакмусови лентички. Мога да потвърдя, че в семейството (които ядем еднакво) тези, които гледат да речем “по-лежерно” на нещата са в норма. Стресираните са с PH 6 и по-малко. Те и ядат повече сладко, но те нещата са свързани. Исках само да споделя и изненадата си, че водата, която пием е също киселинна! Девин розов етикет и Горна Баня също розов етикет – води, препоръчани за бебета и бременни дават PH стойности 6 и 5,5. А на етикета на Девин декларират PH7.8… Моля, ако сте открили неутрална или леко алкална вода в София, да споделите.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Така е за жалост. Абсолютно всички бутилирани води са киселинни, дори бебешките. Много беше впечатляваща презентацията на една фирма която продава система за вода – Канген, или Никен бяха. Няма значение – те са си конкуренти, но на практика предлагат едно и също нещо.
   Та с химикал – реактив, от който се откапва във всяка чаша с вода, току-що закупена, или налята от чешмата, веднага се виждаше в какъв цвят се оцветява. С различен нюанс, но абсолютно всяка вода отиваше в киселинния сектор – мисля че беше розово-червеникаво оцветяване. Но водата преминала през системата за вода, беше с наситено син-лилав цвят, който показваше добра алкалност. И даже капка от алкалната вода в чашата с кисела вода, я променяше мигновено към алкална. А за газираните напитки да не говоря – там нещата бяха необратими. Там колкото и алкална вода да наливаш, все си остава киселинна течност.
   Мисля, че единствено изворната и планинската вода стопена от ледове може да има алкален характер.
   Ще си купя и аз лакмусуви лентички и ще пробвам дали PH-то се повлиява след като във водата е престоял зеолит. Той пречистваи детоксикира – това е доказано, но ще ми е интересно да видя дали повлиява на PH. Ще пиша след като тествам.

   • росица
    Отговор

    Интересно би било, водата заредена с зеолит в кой сектор попада. Също и водата от домашните кани, пречистващи с активен въглен. Ще бъда благодарна да споделите резултати! Мила Мартина, благодаря за интервюто! Дано повече хора вникнат в идеята.

   • Cveti
    Отговор

    Здравейте,
    дали сте направили този тест, защото имам бебе на 6м. и тъкмо си мислих утре да и купя изворна вода (тепърва ще въвеждам водата), а днес поръчах зеолит от вас и утре трябва да го получа?

  • Boby
   Отговор

   Аз не разбрах как точно се мери киселинност на човек? Урината ли се измерва с лакмусови лентички?

  • georgi
   Отговор

   Здравейте Синиора, софийската чешмяна вода си дава стойност 7 или 7,5. Няма смисъл да пиете бутилирани води. Това е една измама.

  • Dilyana
   Отговор

   potursete informaciq za jiva voda.tq e silllno alkalna.prodavat se uredi no za sujalenie povecheto sa ot plastmasa…i se gubi celiqt smisul.mnogo tursih i otkrih stuklen ured.edno momche ot varna gi predlaga.potursete mechtana voda…natuknah se na negovo klipche v youtube.sled 2 dni shte mi pristigne kanata i nqmam turpenie da piq jiva silno alkalna voda.no glavno mi e nijna za svekurat mi koito ima rak:(preporuchvam i knigata…struva 6lv.ot knijarnicata-jiva i murtva vida-suvurshentoto lekarstvo ot Aleksandur korodecki,a informaciqta za jiva voda otkrih v knigata antioksidantno lechenie na raka ot Genadii Garauzov,kakto i mnogo drugi cenni suveti.dano buda polezna na nqkogo.vqrvaite…ne spiraite da vqrvate da se obogatqvate inelektualno i duhovno…i pravilniqt put kum zdraveto shte vi bude pokazan…sledvaite znacite koito surceto vi podskazva i nqma da sgreshite…Bog e chast ot vas i vi pomana pri vsqka krachka…kogato zabravite za nego i se vuzgordeete prekaleno mnogo…togava trugvate po mukite na bolestta…otvorete surcata si…budete dobri…pravete dobro v imeto na dobroto ne v imeto na slavata ili za izkupvane na grehovete…zashtoto te se izkupvat samo s chistite namereniq…i ne zabravqite trite nai-silni dumi zdrave,blagodarnost,lubov…

 • Десислава
  Отговор

  http://gersontherapy.eu/gerson-therapy – линк към Герсон институт – Унгария

 • Десислава
  Отговор

  https://www.facebook.com/GersonHealthCentreHungary и страницата във Фейсбук

 • donka
  Отговор

  Вярвам, защото преди години, бях свидетел на постигнати резултати чрез Сахаджа Йога медитация и всичко, което системата Сахаджа Йога предлага, като пречистващи техники.Всичко за което Милен се е сетил да приложи, се постига много лесно Чрез Сахаджа Йога медитация.

 • puhcho
  Отговор

  Много хубава статия, желая успех на всички борещи се с коварни болести! Днес попаднах на диетата на Лидия Ковачева и как прочиства тялото от всички токсини. Нали е казано че и всички болести идват от психиката, нервите. Така че аз съм ЗА промяната на мисленето, да бъдем по добри. Спокойствие. Разходки, спорт…и т.н. Желая успех на всички!

 • star
  Отговор

  Сигурна бях, че ще наскачат медицинските лица.
  Вместо да се зарадват и най-после да започнат да се учат, те отхвърлят…но за щастие никой не се стреми да ги убеждава в каквото и да е. Нека кажат един пример на човек, когото са излекували с химиотерапия.

  Иначе Милен е прав – всички болести се лекуват така.
  Лично аз се излекувах от тежка клинична депресия по този начин.

  Но си трябва интелигентност, каквато Милен със сигурност има, а не да викаш “за какво съм учил 10 години” и да се вкопчиш със зъби и нокти за нещо не само неработещо, но и вредно.

  • К.Каридов
   Отговор

   Д-р Константин Каридов-анестезиолог
   Не всички лекари са толкова консервативни. Напоследък все по-често “случайно” попадам на колеги от различни специалности, който се връщат към алтернативните методи. /хомеопатия, аку-пунктура и -пресура, билколечение, диети и др. хранения, различни енергийни методи…./. Даже в онкологията, която ни учи да изрязваме, облъчваме и тровим болестта се разви интегративната онкология, включваща и алтернативни лечения. Всеки може да си открие кое най-добре работи за него.Един от моите наставници по йога и Прана-лечение казва, че почти няма необратимо състояние за човешкото тяло. Но най-важното според мен е да не се докарваме до тежки заболявания – “Хигиена” на мислите, чувствата, отношенията, храненето.
   Нека Светлината бъде винаги във вас!

   • Martina Ivanova
    Отговор

    Безкрайно ценно включване, д-р Каридов. Благодаря ви!
    И аз искам да потвърдя, че е така – има достатъчно лекари, които са отворени, търсят новото, алтернативното, народната медицина, био-енергийни методики, практикуват медитация. Мога да ви кажа, че дори познавам лекари с изключително развита сензорика – виждат цветове, аури, помагат си (тайничко) с тези си новоразкрити способности при правилната диагностика, и лечение. На семинарите ми всеки път присъстват поне 2-3ма лекари. Медицината се развива. Духовната еволюция е навсякъде, дори в тези най-ригидни структури, за които сме свикнали да мислим, че е невъзможно да се намери новаторско мислене и подход. Просто много хора още ги е страх да се заявят открито. Лекарското общество е много консервативно, със строги рамки. Малцина са така свободомислещи като д-р Каридов, за да го заявят открито.
    И разбира се – има и такива, от старата консервативна школа, за които всичко това е ерес и гневно го отричат. В едно мое ТВ участие, в което имаше е лекар, в ефир той говори по калъпче – това което се очакваше да каже лекар. Зад камерите човекът ми каза “Споделям изцяло вашата гледна точка, но просто няма как да го заявя открито. Съсловието ми ще ме разкъса, ако направя такова нещо”.
    Навсякъде, във всичко има голямо разнообразие и това е уместно.
    Важното е, че вече имаме възможност да дискутираме, да споделяме опитности свободно, и от там насетне – всеки има свободата да избере своя път.
    Благодаря ви!

  • ДИМИТРИНКА Делчева
   Отговор

   Моля Ви пишете ми относно вашата депресия и как се излекувахте .От 11 години ме мъчи , сменят ми антидепресантите, но след периоди на просветление, идват отново мъчителните, а съм и здр. Работник и това много ми се отразява на всичко.Отчаяно търся лек.

   • Eli
    Отговор

    Във връзка с Вашето питане за депресивни състояния: Има едно изследване на японския проф. Кацудзо Ниши, където той в лабораторни условия изкуствено предизвиква запек на зайци. Резултатът е кръвоизливи, ментални увреждания и депресии. Поразровете се в и-нет и ще се информирате. На мен ми изглеждаше доста самоуверено като изказване, но, оказва се, запекът в който и да е период от живота може да даде отражение на цялостната картина на организма. А дебелото черво минава покрай всички вътрешни органи и когато не е чисто, ги замърсява. Единствено не ми е ясно как всичко достига дори до главата, но пък в мръсна къщичка няма как да не избуяват бурени.

   • maria fleck
    Отговор

    Бог е великият Лекар. Свържете се с Него чрез това, което Той ни е дал в Неговото слово, Библията. Желая Ви успех!

 • Иво
  Отговор

  Много грешки в тази статия. На много места няма пълен член, на други поставено “й” вместо “и”…. За други не искам и да споменавам. Не допустимо е това за някой който има да каже такива важни неща на хората.

  • Анонимен
   Отговор

   Недопустимо е и някой, който вижда грешки да направи подобни… 🙂 За абсолютно всичко би могло да се отнася! Системите за добруването на човека са най-важните, нищо друго няма значение! Време е и за преосмисляне на ценностите… Нека бъдем и нека ни водят само светли дела! Истината е за тези, които не спират да я търсят…
   Всичко най-прекрасно и хубаво на всички!

  • Gerard
   Отговор

   Този коментар ми напомни една древна мисъл – “Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му”

  • maria fleck
   Отговор

   Мили Иво, не мислите ли, че това, което казвате, има значение за страдащите хора, пишещи в този сайт. Това място не е училище, в което се изучава граматика и правопис. Много Ви е лесно да критикувате, но е трудно да влезете в обувките на тези, които са тук.
   Бог да отвори очите и сърцето Ви да вършите добро и да сте с чиста съвест!

 • Boyko
  Отговор

  ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ…
  КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ!
  Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред “нормалните” , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат!

  Ето и рецептата:
  – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
  Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ.
  Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА!
  СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!”АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

  • Анонимен
   Отговор

   Браво за инфото! Между другото джинджифил с мед + лимон става за супер детоксикация! Джинджифилът е възхваляван от индийците, като “лечител на всички болести”. Той има високо съдържание на калий, необходим за сърдечната функция, както и на манган и минерали, които изграждат устойчивост към болестите. Джинджифълът предпазва лигавицата на сърцето и кръвоносната система. В продължение на години се е използвал срещу гадене, но в днешни дни все повече се разглежда като средство, борещо се с рака. При изследване върху мишки учените установили два начина на борбата на джинджифила с туморите. Първият карал раковите клетки да се самоунищожават, без да засягат околните здрави клетки. При втория начин джинджифилът кара раковите клетки да се самоизяждат. Противовъзпалителните свойства на джинджифила предотвратяват развитието на предраковите тумори и средата, която е благоприятна за развитието им. Предполага се, че същият ефект ще се наблюдава и върху хората, ако включат в менюто си джинджифил.
   Провеждат се изследвания за ефекта от джинджифила върху един от най-тежките форми на рак – на яйчниците.
   Проучванията показват, че джинджифилът помага за облекчаване на нежеланите реакции при пациенти, подложени на химиотерапия.Освен за превенция и борба с рака джинджифилът служи за облекчение на менструални болки, ревматоиден артрит, кашлица и морска болест. Употребата на джинджифил не дава странични ефекти, което позволява използването му от бременни жени като средство срещу гадене. Полезните свойства на джинджифила са още много… Включват го в менюто си в диети за отслабване и за подмладяване и по много най-разнообразни и приятни други начини, разровете се и се уверете сами! Смятам, че е необходим масово да намери място на пазара за нуждите на населението… По моя край го няма почти никакъв, а цената за килограм последно я видях за 6,50 лв.!…

  • maria fleck
   Отговор

   И аз ще кажа “Браво!”. За същия този случай с жената от Сараево и аз чух. От тогава аз имам винаги в хладилника си мед и джинджифил, смлени в миксер на каша и си взимам отвреме навреме през деня за профилактика. Може и да е скъп, но лекарствата са много по-скъпи.

 • Анонимен
  Отговор

  Още нещо интересно, за подкрепа и в помощ за нуждаещите се… За съжаление у нас клиники на Герсон все още няма!…
  http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2013/04/blog-post_3.html

  Това е една невероятна история на осем годишно момиченце с “нелечим” рак и един доктор, който знаеше как да лекува! Джоузи е имала тумор в мозъка с разсейки в гръбначния стълб. Била е подложена на операция, химиотерапия и лъчетерапия, но туморът се появил за втори път и лекарите са й дали само няколко седмици живот… Линкът е с ценна информация, в помощ и за пълна подкрепа на новите, все още не внедрени методи на лечение, а защо не и нов начин на живот! Далеч съм от мисълта, че е необходимо да се чака да се случи нещо лошо, за да се променят възгледите, възприятията, мисленето и мирогледът…

 • keti kroneva
  Отговор

  Моля Тянка Иванова, напишете нещо повече за калция на китайската компания.

 • star
  Отговор

  “Съсловието ще ме разкъса” – ето това е то.
  Как ще прогресират и ще се развиват, ако ги интересува само хлебеца и стола им под задника…и когато някой направи грешка останалите го прикриват…какви са тия хиляди евро за една операция, това е срам и резил за съсловието им.

  Но има надежда, в новите енергии на новата епоха ще става все по-невъзможно един човек да използва знанието и опита си за лично облагодетелстване, а не за обща полза.
  Да, има прогрес и развитие, има например хора, които се борят и работят да се въведе предмета “себепознание” в училищата…вместо да се учи един куп безполезна информация.

  Да, организма на практика може да се справи с всеки проблем, ние имаме неограничен потенциал. И ДА!! много е важно да не се докарваме до болест, да наблюдаваме ума и да го насочваме съзнателно. Това е по-важно от храната, по-важно е от всичко.

  • Анонимен
   Отговор

   Аз съм за себепознание и знание изобщо, най-напред в училище за възрастни!!! Отговорността за поколенията и за живота въобще не зависи от каквото и да е съсловие или малцинство, зависи от всички мъдри и зрели! Вярвам, че Светлината и Любовта ще надделеят, всички ние дълбоко от сърцето си го искаме… Нека дечицата опознават света около тях и го намерят прекрасен и животворен, нека да имат знания още от много малки и пълноценен щастлив живот! Здравето и радостта от живота не зависи от такива като “Съсловието ще ме разкъса”, защото то просто вече няма да върви и ще си отиде самичко… Познанието е за всички, знанията и мъдростта също и са напълно безплатни!

 • Anonimna
  Отговор

  Хахаххах, баси тъпотията. Забележете само това изречение и ще си паднете от смях : “Благодарение на съвършенството си и на имунната си система, тялото може да излекува, изчисти и възстанови всичко нарушено (дори има случай при деца да се възстанови ампутиран крайник).” Тва вече е някаква висша магия, възстановяване на ампутиран крайник. Писали, писали че са оляли. Айде моля ви са не сте първите дето пишете такива превъзнесени глупости

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Пуснах (вместо да изтрия заради неуважителен тон) този коментар на господин “Anonimna”, само за да се види неоспоримото му интелектуално превъзходство, и да му се възхитим групово за информираното и познавателно вникване в проблематиката.

   Сега, извинете ме и мен за ироничния тон, но – каквото повикало, такова се обадило.
   Висшата магия да ви кажа честно е нищо повече от здрав разум и здрава вяра. Но повечето хора за жалост са забравили как да ги употребяват. Хубавото е, че тук-таме се появяват разни тотални луди, абсолютно изперкали индивиди, които започват да си спомнят. Даже говорят за това на висок глас. Пък то да вземе да им се получи… 🙂
   А извън иронията, ако изобщо има там при вас проблясък на истински интерес, бих ви препоръчала да потърсите в гугъл или направо в youtube клипове на Грег Брейдън например и да вземете някой и друг урок по висша магия. Ей така, от любопитство. Може и да ви потрябва някой ден.

   • malchalivkoto
    Отговор

    tova s lentichkite e falshivo.jadech li zeleni hrani PH e zeleno,jadech li drug zviat i to se promenia

    • maria fleck
     Отговор

     Мълчаливко, никак не е фалшиво. Естествено е зеленият цвят на лентичката да идва от яденето на зеленища, защото те са алкални. Но цветът се променя не само от храната, но и от душевното състояние на човека. Може двама души да ядат едно и също и на лентичките им да е различно, ако единият е спокоен и доволен, а другият е ядосан.

   • Една
    Отговор

    Добре де, но ние не желаем уроци по висша магия, а урок по израстване на ампутиран крайник. Дайте достоверен пример за това, моля. И източника на това събитие също, моля. (за да го проверим по-обстойно и да го проучим)

    😃😆😅

 • Мария Иванова
  Отговор

  Здравейте, случайно попаднах на статията и се сетих за един документален филм, в който се разискват подобни въпроси, по-специално в тази част от филма:
  http://www.youtube.com/watch?v=o9pIF4YTv4c&feature=youtu.be&t=1h19m
  Извинявам се, ако повтарям вече известна информация.
  Поздравления за прекрасния сайт и успех!

 • Чочко
  Отговор

  Оптимистично!

 • star
  Отговор

  Обръщам се към ДИМИТРИНКА, във връзка с депресията, за да окажа морална подкрепа, ако не друго. Не мога да те посъветвам, защото не познавам ситуацията ти…аз се излекувах, но не съм ходила по доктори и не съм вземала хапчета. Спрях алкохола и месото и започнах да практикувам това, което се нарича “контрол на ума”: наблюдаваш се отстрани, наблюдаваш си мисленето, и като се хванеш, че мислиш нещо негативно, го променяш съзнателно…тоест гледаш да не допускаш негативни мисли да влизат в ума и да ти влияят. От това зависи вътрешното състояние, каквото мислиш, това чувстваш.

  При негативното мислене се отделя една отрова, казва се “империл” – буквално отрова, която съсипва организма.

  Пак ще го кажа: мисълта определя чувството и действието.
  Споделям за себе си; а за тебе, ти ще си решиш и прецениш какво е подходящо.

  Искрено се надявам да не си стигнала до етап, в който да не можеш да откажеш хапчетата.
  Помоли се, обърни се към висшата сила и ще ти се даде насока.
  Успех ти желая от все сърце, дано по-скоро да приключи за тебе това изпитание.

 • Станимир
  Отговор

  Хората са помогнали на тялото и то се е справило с тумора по естествен път.

  Преди 30-на години д-р Рике Герд Хамер започва изследвания с ракови болни и установява защо рака се появява, как протича и как може да се излекува. Според неговите проучвания, химиотерапията е противопоказна!!!.
  Д-р Хамер започва с рака, но по-късно успява да обясни причините за всички т.нар. “болести”. Това знание днес се нарича Германска Нова Медицина. В Интернет има много информация за нея, преведена и на български!

 • Милена
  Отговор

  Имам въпрос за теста на pH с лакмусите, урината ли се изследва?

 • kristans
  Отговор

  az sashto imam slutsai s bolen ot rak. samo tse tova beshe sina mi na krehkata vazrast ot 2,5 godini …mojesh li v takav slutsai da se otkajesh ot klasitseskata meditsina ???az ne mojah ..no prenebregnah vsitsko drugo koeto me kazvaha lekarite…peehme ,izlizahme na razhodki,iadeshe tova koeto iska,karahe kolelo, ne ni pukashe kak izglejda za okolnite(vanshnia mu vid),vodeh go na plaj sled 7,izobsto otnasiah se s nego kato dete absolutno normalno kato vsitski ostanali.biah vinagi zasmiana i nikoga razrevana…i postepeno i obkrajenieto ni zapotsna da go vazpriema taka…mislia tse tova e bilo moia natsin da priema bolesta kato grip kato neshto prosto i pobedimo no tseteiki vi osaznavam tse moje bi sam mu pomognala zastoto istinata e tse minahme mnogo lesno i bez zakasnenia i oslujnenia…viarvam v pozitivnoto mislene ,viarvam tse i samite nie sme klutsa kam vsitsko no viarvam i v meditsinata.sega sinat mi e na 12 godini napalno zdrav…

 • Albena
  Отговор

  знам случай с жена която е излекувала рак, изписана безнадеждно с ядене на смола от борове, което си е прополис, а с него и слава севрюкова дава рецепта за рак, която е загубена

 • Albena
  Отговор

  знам случай за жена, изписана безнадеждно яла смола от борове, което си е прополис и до ден днешен е жива, само не з нам по к олко е яла

 • Sabeva
  Отговор

  vsichko e dobre kazano,no ne e li po-dobre da govorim i za tova ,koeto tryabva da pravim predi da se razboleem-da mislim i za mladoto pokolenie,koeto spored men e mnogo po-iznerveno ot nas vazrastnite.V tozi obarkan svyat ,kogato edin raboti,a ostanalite chakat i razchitat na nego e mnogo trudno – zatova i mislite na horata sa gnevni i gi razbolyavat.

 • Петър
  Отговор

  Здравейте, казвам се Петър занимавам се с ветеринарна медицина и използвам алтернативни методи на терапия при онкологични болести при животните.
  1. Относно метода на Милен и успехът му да излекува майка си е направо уникален. В него той е съчетал почти всички методи и техники за имунорегулация и алкализиране на организма/ диета, нисък кортизол, минимално образуване на органични киселини, лечебна гимнастика, психотерапия и т.н./. Имах огромното желание да са срещна с Милен да опиша с подробности лечението на майка му и да го предоставя на широката общественост като протокол за лечение. Но за съжаление не успях да се свържа по-никакъв начин с него. Чрез тази програма съм убеден, че ще се лекуват много заболявания.
  2. Относно десетките видове терапии качени в интернета, половина от тях са не само безполезни, но и токсични. Мога да спомена пиенето на газ, дихлор-оцетната киселина, луголов разтвор, йод, и т.н. Пиенето на сода е не достатъчно средство за борба с онкологичните болести, а и често прилагащите я не подозират за страничните ефекти от прилагането и , особено при хора със съпътстващи заболявания. Затова един Ваш посетител малко остро изказа мнението си, че преди да се приложи дадена алтернативна терапия трябва много добре да се информирате за плюсовете и минусите относно прилагането и, т.е. ползата и вредата която може да Ви предостави тя….
  3. Относно регенерация, мога да дам информация на за четене на статии в които е обсъждан ген Р21 отговорен за регенерацията при саламандъра и другите бозайници.
  4. д-р Хамер е открил материалният израз в психосоматиката чрез откриване на концентричните кръгове в ЦНС при болни хора. Но относно лечението му няма никакви алтернативи.
  5. Относно джинджифилът имам споделен опит от един пациент, който е влязъл в ремисия след консумация на джинджифил ежедневно около 50-100гр. Заболяването му е било карцином на бъбрека, диагностициран и опериран единият бъбрек във Франция. Вторият имал също метастази, но след приема на джинджифил с идеята да лекува по-руска рецепта подаграта си, след 3 месеца лекарите установили с изненада че бъбрекът е самооздравял. имам клип с него относно цялата история…
  6. Имам стажантка от Ст. Загора на която нейният дядо е бил онкологично болен с метастази по-белият дроб и организма като цяло.След 6 месечно лечение с билките на вече покойния дядо от с. Каменар се е излекувал напълно от заболяването.
  7. Запознах се с няколко човека с онкологични заболявания оздравяли благодарение на лекарството на дядото от Виена- Продан Христов, без никаква друга терапия Но за съжаление производството на този препарат е безвъзвратно изгубено…
  8. При животните съм опитвал и прилагал най-различни методи и средства за терапия, с добри или никакви резултати, но не съм достигнал до препарат който да е панацея.
  9. Относно заболяванията при човек смятам, че лечението може да бъде успешно само ако се спазват методите на Милен, той е направил един микс от полезни неща които са решили казуса при майка му в полза на здравето…..

  Това, което аз смятам че е важно за всякакъв вид лечение на различни болести е ПРОМЯНА В НАЧИНА НА ЖИВОТ И ПОЗИТИВНО ВЪЗПРИЕМАНЕ НА ОКОЛНИЯ СВЯТ. Относно методите и средствата бих изброил: – консумиране на предимно алкални храни, никакъв стрес, никакви психически натоварвания свързани с настоящето или миналото, лечебни гимнастики/Норбеков, йога, китайска гимностика, лечебно дишане, спорт…./, диета – без млечни, месо, яйца, консерви, глутен….. може по-малко риба, много зеленчуци, плодове не сладки, ензимотерапия:/ под формата на сокове, протеолитични ензими, сокове от зелени треви и поници/, ферментативни растителни продукти/ напр. статията на Проф. Янаки Караджов/, урегулиране чревното здраве е като изключително условие за успешната терапия на всички заболявания: схемата която съм групирал за това трябва да споделя някой друг път защото е доста обемно като информация.

  Събирам, синтезирам и споделям методите и средствата чрез които хора страдащи от онкологични заболявания са се излекували. Ще бъда изключително Благодарен на всички, които могат да споделят своята история и лечението което са използвали за борба срещу тези изключително тежки болести за нашето съвремие, да споделят тук или на личният ми имейл адрес, animal.dr@abv.bg

  Благодаря на всички за споделеното беше изключително полезно за мен….

  • Admin
   Отговор

   Здравейте. Не сте направил дори бегъл опит да поискате координатите на Милен от нас, как тогава изобщо опитвахте да се свържете с него? 🙂
   Десетки хора ни помолиха лично, и получиха неговиите координати.

   • Милен Недев
    Отговор

    Здравейте > Казвам се Милен Недев живея в Лондон > от един месец имам поставена Диагноза Рак на Белият Дроб с метастази в Черният + други такива в Долната част на Гръбначният Стълб !!! Моля за информация (Еmail – Tlf) за Контакт с Милен Антонов
    Благодаря > това е моят Email: goldenindalo@hotmail.com . oще веднъж > БЛАГОДАРЯ !!!

   • Бистра Тодорова
    Отговор

    Здравейте, мой близък има рак на стомаха, и където и да се обадим да потърсим лечение за него, ни отказват. Казват, че не можело да се направи нищо. Обръщам се към Вас с огромна молба, моля Ви да ми дадете кординати на Милен Антонов, за да се свържа с него. Ще съм Ви много благодарна.

  • бате Бино
   Отговор

   Петьо, да ме прощаваш, но специално за “ГАЗТА” ( твоя т. 2 ) не си запознат, ама въобще! Което автоматично буди съмнение и по отношение на останалото, което си споделил … 🙂

   1. какво означава “токсичен” ? 🙂 Отвори коя да е билкова книга. Ще узнаеш, че повечето ЛЕЧЕБНИ билки са именно “токсични” (или отровни) … 🙂 но все пак са лечебни..?:)

   2. А това че била “безполезна”..
   Чест е за мен да те информирам, че “лечението с газ” е НАРОДНА МЕДИЦИНА. Заповядай линк към голямата Руска Енциклопедия за Народна Медицина-
   http://bit.ly/14IFiGN
   Това е древно средство за лечение, просто е трябвало да се поинтересуваш.. 🙂

   3. От газ до “газ” има балкан разлика! Ако говориш за сегашната газ по техническите магазини – да, не е добра. ( с примеси на ацетон и др. вредни разтворители) Но “правилната” газ ( не керосин! ), грамотно пречистена , а и наситена с екстракт от зелен орех, е нещо съвсем, съвсем различно! Нарича се ТОДИКАМП.

   4. За това какво е ТОДИКАМП и отзивите от него – моля , информирай се от темата ми в “земя назаем” – http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6458.0
   http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6198.0 )
   Там съм събрал отзивите от раковия форум, от нашия форум, + линкове към отзиви от поне 50 руски форуми !

   5. До момента в интернет не сме срещали НИТО ЕДНО оплакване, че Тодикамп или пречистената газ са навредили някому! Може някому да не е помогнало ( по ред причини..) но не е и навредило!

   6. След като си ветеринар, нека да те обогатя и в твоята област :), подарък от мен – запозай се с АСД-2. Не си го чувал, но е възможно и да няма по-добро и по-универсално от него…

 • Plamen Shopov
  Отговор

  Това за което говорите тук, за да получи човек изцеление е Божия мир. Когато имаме Божият мир или Христовия мир всички органи в тялото функционират правилно. Гняв, ярост, обиди, критики, разочарования, непростителност, негативни мисли трябва да ги махнем. Словото говори още преди 2000 г. В Новият завет, че трябва да си обновим ума си. Това обаче без помощ не е лесно. Но ако имаме Исус Христос в сърцата си, това е много по лесно. Пробвайте нещо много лесно. Има една молитва в Матей 6:9 и се казва: Отче наш. Всеки от нас я е чувал или даже може да я знае наизуст. Четете я на глас или я научете наизуст и я казвайте през деня, колкото се може повече. Направете си този експеримент и ще видите как Христовия мир ще ви изпълни и ще извади от сърцето ви всичко, което ви пречи. Желая ви благословение и изцеление.

  • maria fleck
   Отговор

   Бог да Ви благослови за съвета, който давате! Това е истината. Ние знаем, че трябва да сме спокойни, но сами не можем да го постигнем без присъствието на Него в живота ни.

 • даниел
  Отговор

  Здравейте. Моля за съвет. Преди няколко дни поставиха диагноза на баща ми – тумор на десен лоб на бял дроб с метастази на черен дроб и лезия на бъбрек. Сега предстои преглед на дроба. Прочетох доста неща в и-нет пространството. Реших да съчетаваме по някакъв начин традиционната медицина с не традиционната. Надявам се, че ме разбирате. Не мога да отхвърля едната или другата, защото винаги ще се питам, “ами защо не опитах и това?”. И реших да включа в лечението му гъбите, за които ще се консултирам след последния преглед, джинджифил с мед, кленов сироп със сода и билката котешка стъпка. Започвам да го храня основно с плодове и зеленчуци, но е много трудно да разбере, че отпада от храната месо и хляб. Все пак е на 78 години, и без месо не е сядал на масата. Та молбата ми за съвет е тази, мога ли да съчетавам всичките тези не традиционни билки и сиропи, които описах едновременно. Например, не се ли самоунищожават примерно гъбите и содата? И дали могат да вървят всички тия неща с химио и лъче терапия, която евентуално ще приложат лекарите.

 • Володя
  Отговор

  Браво Милене! Постигнал си най-трудното в началото, което аз не успях – на времето – да ти повярва най-близкия човек. Да ти повярва не за един миг или ден, а за месец – докато почне сам(а) да вижда измененията! Все едно целия ти много дълъг и съдържателен път, изминат до момента, е бил подготовка за теб да изпълниш най-трудната задача. Да станеш “пророк в своето село”. Браво, поздравления!

 • Велева
  Отговор

  Здравейте. Много трудно се взема решение- дали да опиташ само традиционната медицина или само алтернативната или да съчетаеш и двете. Диагнозата на майка ми е рак на панкреаса, открита на скенер само преди няколко дни. Скрих диагнозата от нея. На 75 години е и хич не ми се иска да я подлагам на химиотерапия, за това я отведох при лечителя Димитър от София. Изписа и` различни тинктури. Ще опитам описаните по- горе рецепти с джинджифил и може би и други подобни. Молбата ми е за съвет: мага ли едновременно да съчетавам всичките предложени рецепти. Има ли разлика при лечението, в зависимост от това на кое място е рака.

  • maria fleck
   Отговор

   Велева, няма значение къде е рака. Лечението е свързано с усилване на имунната система.
   Бог да Ви помогне! Той е най-великият Лечител!

 • EG
  Отговор

  Здравейте, искам да попитам защо след като томографията показа, че няма метастази, се назначава лъчетерапия и последваща химиотерапия?

 • бате Бино
  Отговор

  Г-жо Велева, ако позволите.. по повод изречението ви – ” трудно се взема решение- дали да опиташ само традиционната медицина или само алтернативната или да съчетаеш и двете.”

  Истината е , че трудно се взема решение винаги, когато не сме запознати достатъчно.. 🙂

  А специално за онкологията ни се пречи особено усърдно да се запознаем ,тоест -отнемат ни се правата за достъп до истината. ( и най-вече истината за “лечението” с химия и лъчетерапия)
  Прочетете поне първите 100 страници от тази книга, която вече не може да се намери по магазините , (въпреки огромното търсене! Ще разберете защо вече я няма, .. )
  Меко казано- ще се шокирате! Но поне ще знаете!
  Книгата се казва “Ракът – да оцелееш извън матрицата”
  Ако не я намерите , пишете ми (todikamp@abv.bg), ще ви пратя линк за безплатно четене онлайн.

 • силвия
  Отговор

  Здравейте, тук виждам че е станало като сайт за раковоболни и взаимопомощ, което много ме радва.Аз съм в същото положение в момента.Оперирана съм от рак на гърдата и отказах химиотерапията, страхувам се много но от 3м съм на зеленчуци , семена и ядки. Отслабнах но се чувставам по силна и енергична.Сега се чудя дали да откажа и хормонотерапията…ако някой е запознат моля да ми пише…

 • Petar Evtimov
  Отговор

  РАК
  1. Рак не е болест
  2. Рак е част от имунната ни система
  3. Раковите клетки не са мутирали – в тях се е активирал механизъм за свръх размножаване за да обгърнат бактерии и гъбички и да не умрем от тях за 2 часа
  4. ВСЯКА наша клетка е ракова – и ако се наложи ще ни спаси от зарази
  5. РАК се активира при отслабване на имунната ни система – ако тя е силна и здрава – НИКОГА няма да се активира РАК
  6. Ако не излекуваме имунната ни система или не убием патогените в нас – гъбички или бактерии – системата РАК може толкова да се разрастне, че да запуши жизненоважни органи и артерии
  7. РАК НЯМА РАЗСЕЙКИ – разсейките са на МИКРООРГАНИЗМИ – за това в туморите не трябва да се бърка с игли за биопсия – така се пренася заразата!!!!
  8. Причинители на имунния отговор, наречен РАК са гъбички и бактерии.
  9.За да унищожим гъбичките трябва да алкализираме организма си – това става с алкални храни и със сода бикарбонат. Италианския лекар Симончини е излекувал хиляди болни само със сода бикарбонат, преди лекарско-фармацевтичната мафия да го унищожи.
  10. Ако имунния отговор РАК е причинен от бактерии – се използва Витамин Б17(амигдалин) – това е най-силния антибиотик в природата, растенията го използват да предпазят НАЙ-ЦЕННОТО което имат – семената си!!! Има го във ВСИЧКИ СЕМЕНА – ако ядете сурови ядки и семена редовно – НИКОГА няма да имате РАК!!!! От него е горчивия вкус на кайсиеви ядки и бадеми.
  11.Третия метод на лечение е с честотите на доктор Райф – ако държите чаша пред тонколона и пуснете звук с нейната резонансна честота – тя се пръсва, ако по тялото на човек пуснете ток с резонансната честота на бактерия, гъбичка или вирус – тя се пръсва(без да се увредят клетките, които са много по големи) – с този метод доктор Райф е излекувал хиляди, преди фармацевтичната лекарска мафия да го унищожи!!!!!

  Запомнете написаното и бъдете ЗДРАВИ!!!!
  https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%95%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2/569475149846517

 • Gerard Shahin
  Отговор

  “Иво on February 26, 2014 at 17:29

  Много грешки в тази статия. На много места няма пълен член, на други поставено “й” вместо “и”…. За други не искам и да споменавам. Не допустимо е това за някой който има да каже такива важни неща на хората.”

  Този пост ми напомни една древна мисъл – “Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му”

 • Gerard
  Отговор

  Иво on February 26, 2014 at 17:29

  Много грешки в тази статия. На много места няма пълен член, на други поставено “й” вместо “и”…. За други не искам и да споменавам. Не допустимо е това за някой който има да каже такива важни неща на хората.
  ———————————————————

  Този коментар ми напомни една древна мисъл – “Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му”

 • Здравка
  Отговор

  Здравейте!Този метод на лечение дали би повлиял на сърдечно-съдово заболяване?На 57 години съм,в началото на януари направих стенокардичен пристъп-бях цял ден навън,а духаше леден вятър.Давам си сметка за грешките,които съм допуснала в начина си на хранене и на мислене.От януари до сега веднъж ядох пилешка супа и два пъти -риба.Изцяло съм на растителна храна,през февруари проведох житния режим на Петър Дънов.Вече по-рядко имам болки и стягане,но кръвното ми пада на 90/70 и се притеснявам да не развивам сърдечна недостатъчност.Ще бъда много благодарна,ако някой ми помогне със съвет.Опитвам се да мисля позитивно,но е трудно,когато не се чувстваш добре :~

 • Rumyana
  Отговор

  Moiata snaha e s rak na stomaha predi dve godini i otriazaha stomaha beshe na himioterapi shest meseca sled koeto beshe mn.dobre no ot dekemvri pak se vloshi i otnovo metastazi biaha tragnali v chernia drob i oshte dva organa lekarite i davaha 5procenta zhivot zapochnaha himioterapia otnovo na dve sedmici hodi na himioterapia sled parvote dve vlivania beshe mn.z!e pieshe morfin zaradi bolkite speshe po edin chas v denonoshtieto pobraashtashe no niakakav hogha i kazva da pie voda zamzem koiato e ot sauditska arbia ot izvor koito izvira v mekka i koiato voda mozhe da se nameri v turcia tai kato ia vnasiat direktn ot tam.Ot edin mesec tia se chuvstva mn.dobre spriaha bolkite povrashtaneto vazvarna sania si zapochna da se hrani.Zabravih da pish che tia e samo na 26 god.i ima detence na 3 god.koeto e moe vnuche.Pak si hodi prez sedmica n himioterapia v Germania.No tazi voda e valshebna prochetete za neia v neta i ne e skapa 1 l.e 2 lv.Shte sam shtastliv ako moga da pomogna i na drugi hora.

  • Nelina
   Отговор

   Здравейте Rumyana, бихте ли ми казали по-точно каква е тази вода, каква е марката, къде в Турция може да се купи. Трябва ми много спешно. Ще съм Ви благодарна да ми отговорите в най- скоро време, наистина ми трябва много спешно.

 • izoldica
  Отговор

  Водещата е много зле. Само го прекъсва този МИлен, нищо не го остави да каже. Да се научи да слуша!!!

 • Новелина Йорданова
  Отговор

  Искан да попитам какво представлява този хуск и откъде може да се купи.искам да го пробвам

 • Милена Цонева
  Отговор

  Привет!
  Моля Ви за координати на Милен Антонов.
  Благодаря Ви много!

  • Admin
   Отговор

   Здравейте. Пишете ни през контактната форма. Все пак не бихме искали да оставяме лични координати в публичното пространство.

 • Марин Маринов
  Отговор

  Варненка пребори рака със стара изпитана рецепта.
  04:35, 19 Май 2014 Видяна 43928

  Share

  Сода за хляб, разтворена в мляко, топи метастазите

  Ракът е болест, която поразява все повече хора по света. Но учените все още не са намерили лекарство панацея, което да лекува коварната болест. Много хора пробват какви ли не рецепти, отвари и билки в името на това да се излекуват.

  Така направила и Ани Андреева от Варна. Жената е била болна от рак на гърдата и е дългогодишен клиничен лаборант в Клиничната лаборатория при Курортната поликлиника във Варна. Тя се е оперирала, но въпреки това е продължила да има проблеми, пише сайтът chudesa.net като цитира „Блиц”. Пробвала какво ли не, докато накрая й попаднала стара рецепта на световноизвестната духовната учителка Елена Рьорих. Тя е записала вълшебната рецепта в книгата си „Учението за Живата Етика”.
  В основата на рецептата е содата за хляб, а самото предписание е лесно и просто за изпълнение. Отдавна се знае, че раковите образувания виреят и се развиват в киселинна среда. Содата за хляб пък е основа, която неутрализира киселините и по този начин предпазва от появата на нови ракови клетки. Така ако в тялото има предразположение към разсейки от рака, содата неутрализира киселата среда, в която те живеят и предпазва от метастазите.
  Рецептата е следната – всяка сутрин и вечер се пие прясно мляко със сода бикарбонат, чието количество е на върха на чаена лъжичка. Напитката се приема 20 минути преди хранене. Освен сутрин и вечер на обед също се пие, но този път сокът от 1 лимон, в който е разтворено отново същото количество сода за хляб.
  Няколко месеца варненката Ани пила сода за хляб по указания начин и резултатите не закъснели. Състоянието й се подобрило, а разсейките изчезнали. Тя споделила тайната си със своя колежка, която също опитала и при нея това също помогнало. Така че, нищо не пречи на хора, които подобен проблем, да изпробват рецептата на Елена Рьорих.

 • Marusya Nikolowa
  Отговор

  Моля, изпратете ми координатите на Милен Антонов.
  Благодаря

 • Marija Ivanova Ivanova
  Отговор

  Molja Vi , izpratete mi e-maila na Milen Antonov ili telefona my . Tursja go ve4e ot 6 meseca . Blagodaja Vi Marija

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Ама къде ги търсите тези координати чак пък 6 месеца? При нас не сте потърсила. Просто ми изпратете мейл моля, ще отговоря на всички.(през контактната форма) Но няма как да оставя координатите на човека в публичното пространство.

 • Пенка Бирвирт
  Отговор

  Здравейте Мартина,
  От два дена семейството ни е в шок,след като научихме за диагнозата на съпругът ми.
  Случайно попаднах на филма с Милен Антонов.Опитвам се да направя програма,наподобяваща на неговата,но има някой неща,които трудно ще вместя,защото съпругът ми е немец , доста консервативен и желаещ да се придържа към традиционната медицина.
  Нещата са доста напреднали при него и за жалост лекарите предлагат химо и лъчетерапия.
  Бих искала да се консултирам с Милен Антонов и затова моля да ми дадете негови координати,бих предпочела и стационарен телефон,ако е възможно.
  Благодаря предварително.
  С приятелски поздрав.Пенка Б

 • Соня
  Отговор

  Здравейте! Бихте ли ми изпратили координати на Милен Антонов!
  Благодаря!

 • ina
  Отговор

  Привет!
  Моля Ви за координати на Милен Антонов.
  Благодаря Ви много!

 • Веселина
  Отговор

  Здравейте,казвам се Веселина Попова.
  Моля Ви,да ми изпратите координатите на г-н Милен Антонов.
  Благодаря Ви!
  Хубав и успешен ден!
  Веселина

 • Виолета Нашева
  Отговор

  Здравейте, оставям координатите на лечителя Константин Димитров. Аз лично мога да кажа, че този човек е излекувал много хора от рак, които са отписани от медицината, в това число включително и майка ми! Тя бе със рак на белия дроб, бе отписана от медицината, но той я излекува напълно.
  50% от всяко лечение, наистина зависи изцяло от самият пациент, нито от лекарствата, нито от метода, а от самият пациент. Това разбрахме ние с майка ми от Константин, и ако някой който е болен не проумее това, то за него почти няма шанс. Осъзнаването на причините довели до болестта и премахването им, поставя начало на борбата, едва след това са лекарствата и терапиите.
  Не зная дали все още практикува, бе казал че ще се отказва, но за всеки случай ви оставям телефонът му:
  0876569751 Константин

 • Димитрова
  Отговор

  Здравейте,
  Бихте ли ми изпратили кординати на г-н Милен Антонов.
  Предварително благодаря!

  Светлана Димитрова

 • Mariam
  Отговор

  Моля да ми изпратите координатите на Милен Антонов ще ви бъда много благодарна.

 • Mariam
  Отговор

  Вярвам на приложената от Милен Антонов терапия. Моля за неговите координати за допълнителни въпроси

 • Mariam
  Отговор

  Здравейте, Аз съм обнадеждена, че лечението което е приложил Милен Антонов на майка си работи. Моля да ми изпратите негови координати за да получа допълнителна информация, която ми е спешно неоходима

 • Милена Димитрова
  Отговор

  Здравейте.През пролетта на 2015г. откриха рак на гърдата на майка ми със разсейки в стомаха.Тумор 6см.Искаха да и махнат гърдата и след това да започне химиотерапия.Ние обаче знаехме какво представлява химиотерапията и че тя не лекува а убива.Отказахме и вратите на лекарите вече бяха затворени за нас.Решихме да търсим алтернативен начин.Така се свързахме с лечителя Константин Димитров.Оказа се че той наистина е спрял да лекува,но не е спрял да помага.След като ни разказа какво е представлявало неговото лечение,той се съгласи да приготви лекарствата с които е лекувал и ни ги изпрати.Каза ни че това не представлява пълното лечение защото освен лекарствата се прилагат и терапия с апаратура.Каза ни че е задължително майка ми незабавно да промени начина си на хранене.Постепенно започнахме да преминаваме на плодове и зеленчуци и ядки, прибавихме и кълнове.Майка ми започна да пие леко подсолена със хималайска сол вода.За по малко от месец жената живна,блясъка в очите и се възвърна.Стъпката и стана бодра.Септември месец направихме пълни изследвания и ядреномагнитен резонанс.Каква беше радостта ни когато за по малко от седем месеца,рака беше история.Като видяха старите изследвания лекарите останаха като попарени.Питаха майка ми каква химиотерапия е правила.Тя им отговори че ако ги е била послушала и е отишла на химиотерапия досега е нямало да я има.Те останаха още по гръмнати.На въпроса защо такъв ценен и кадърен човек се е отказал от призванието си,той отговори: заради глупоста и безумието на хората те ме отвратиха и отказаха.Има право човека.
  Да ти е светло името Константин!
  Оставям ви координатите му: 0876569751 Константин

  • Dilyana Vlaskovska
   Отговор

   Здравейте Милена, дали е удобно да се свържа с вас по телефона – моят е 0887382856 – може само да ми прозвъните, аз ще ви набера, предварително благодаря, зная че ще ме разберете!

 • Dari Ivanova
  Отговор

  Благодаря ви хора! Бъдете живи издрави! Дано има и други като вас!

 • Latinks
  Отговор

  Благодаря на хората, които са съхранили човека в себе си и са готови да помогнат със съвет на тези които са в нужда.

 • Марина
  Отговор

  Майка ми е болна от рак на панкреаса последен стадий , и е диабетичка .Направиха и операция премахнаха и жлъчката част от черния дроб и байпас на червото за да може да се храни.Тумора не е премахнат тъй като обвил жизнено важни тъкани.Ходише на химео но ти спряхме минаха 4 която беше платина.
  Някой би ли ми дал съвет какво да правя,пием всякъви билки и храни за нейното състояние.mm

 • pepi
  Отговор

  Pepi, 10.04.2016
  Molja za izwinenie, che ne pisha na kiriliza. Njamam takawa.
  Imam otchajana nujda ot pomost-w semeistwoto mi e bolen mlad chowek s rakowi kletki w grabnachnija mozak i weche goljam prozent rakowi kletki w perifernata krav.

 • Elika
  Отговор

  Здравейте,

  много вдъхновяваща история. Възможно ли е да дадете координати за контакт с Милен?

 • Lora
  Отговор

  Може ли някой да обясни как пресен лимон, който съдържа лимонена киселина е алкална храна? Също се интересувам какво мислите за захарта, специално плодовата захар наречена фруктоза, понеже чувам доста лоши неща за нея в последно време http://thatsugarfilm.com/blog/2016/01/13/a-fructose-cancer-connection-in-mice

 • Стефка
  Отговор

  Здравейте.Как може да се свържа с Милен Антонов? Благодаря предварително.

 • Ангелова
  Отговор

  Здравейте! И аз бих искала да се свържа с Милен Антонов

 • Ivan Ilchev
  Отговор

  Попаднах на няколко интересни книги за алкалната вода, и никъде не се споменава лимон…. http://www.jivavoda.net/knigi.html

 • Камелия
  Отговор

  На майката на моя много добра приятелка и откриха рак на гърдата.Лекарите искаха да направят операция и след това химиотерапия.И аз и тя и майка и знаехме че медицината няма да и помогне ,но напротив ще навреди.Търсихме и чрез наши познати намерихме човек,който беше излекувал техен роднина от рак.Свързахме се с човека но той отначало не искаше да се занимава но след много уговорки склони.Не можеше да проведе пълно лечение поради причини но все пак ни помогна.Каза че ако жената не осъзнае че трябва да си промени начина на хранене а счита това за бреме,няма да се получи.Оказа се че е излекувал много хора а той лично не дели рака на видове.Започнахме,приготви лекарствата с които е работил защото в момента каза че е спрял.Жената ги пи два месеца.Като междувременно мина на плодове и зеленчуци,ядки и сокове.Той ни обясни още в началото че ако не си промени начина на хранене никакви лекарства и никой няма да и помогне.От начало лично аз се свързах с него и държах контакт,и макар и трудно все пак дойде деня да се срещнем.Не очаквах да видя такава обаятелна и харизматична личност с толкова познания,бях изненадана че е млад и красив човек,после се оказа че е направо прекрасен човек.Имах рядкото щастие да общувам пряко с него през което време научих невероятни неща за които никога не съм се замисляла преди и които ме промениха.След изтеклите два месеца на прием,след които курса свърши той ни каза че трябва да се минат още три месеца и евентуално тогава да си направим изследвания но каза че ако тя се чувства добре то няма нужда.Майката на моята приятелка хем искаше хем я беше страх.Дойде и заветния ден в който преди да и съобщят резултата лекарите я попитаха дали е ходила на химиотерапия и казаха че няма никакъв рак!Всички се разплакахме от радост и не вярвахме едновремено.Майката на моята приятелка все още не вярва.Хора аз разбрах доста неща и ви съветвам да промените храненето си от убиващо към природосъобразно,освен че ще се предпазите от редица болести ще се чувствате щастливи и пълни с енергия,пълни с радост от живота.

 • Камелия
  Отговор

  Телефона му е 0876163848 но не ви гарантирам че ще се навие но е много човечен и се надявам да помогне пак.

 • FutureHealth
  Отговор

  Статията е чудесна и много вдъхновяваща. Пожелавам успех на всички болни!

 • Velizara
  Отговор

  Казват че децата са природни същества.преди година дъщеря ми се разболя от рак.тя е на няма и три години.това което вие разказахте за майка си го прави и тя без някой да ни е учил на това.сега е в ремисия.лекарите искат да ни правят лъчетерапия.благодаря ви че ми напомнихте че силата на духа не е за подценяване и че Тя е силно дете и може да се справи и сама.на всички пребиваващи същото желая успех и здраве.това което не ни убива ни прави винаги по силни

 • Петър
  Отговор

  Да,редно е преди да си излеят отровата 2-3 ма в този сайт,вместо да се представят,да напишат,срещу каква сума са продали чистите си души,с които Бог ги е изпратил на земята. И да се замислят,та дано си спомнят,-това ли е мисията им?

 • Диана
  Отговор

  Здравейте, казвам се Диана
  Моля Ви,да ми изпратите координати, телефон на г-н Милен Антонов.
  Благодаря Ви!
  Хубав и успешен ден!
  Диана

 • Поли
  Отговор

  Здравейте! Може ли координати на Милен Антонов? Телефон? Спешно ми е, моля
  За 4.10.21г е насрочена химиотерапия…
  Благодаря от сърце!

 • Калина
  Отговор

  Прочетох много от коментарите, не всички!
  Ако на човек му е писано да има втори шанс , ще има! Разбирасе, че е наш избора как да се лекуваме, но не сме Богове! Слушах интервютата на Милен по телевизията, прочетох и тук статията. Така и не разбрах в кой стадии е била майка му болна. Детайли около болестта и той не дава. Говори за теория, която изглежда логична, но съжалявам Милен, малко доказателства няма да са излишни, иначе си оставяш шарлатанин. Ако теорията ти работи, нямаше да има толкова смъртни случаи. Разбира се рак хванат в 1, 2 стадии може много по добре да се подаде на алтернативното лечение! Вярвам в алтернативното лечение, като профилактика, но да се излекувам от метастазирял рак открит с 8 месеца закъснение само с природни методи е малко наудничево. Ако не ми бяха направили животоспасяваща операция на дебелото черво и преливане на 4 банки кръв, отдавна щях да не съм на тази земя. Природните продукти имат нужда от време за да подействат и от някакви запазени жизнени сили. Имунната система е направила грешка, как изведнъж може да се поправи?!?! Милен, имаш ли лечение за диагноза:
  Рак на дебело черво с метастази в черен дроб. 30% здрав черен дроб. Поява на метастази в главата от която едната подтиска функцията на дишането?

 • zdravka
  Отговор

  Sajalqvam za latinicata. Konstantin ne e sprql da pomaga, eto telefonniqt mu nomer; 0876163848

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.