Нов етап в трансмутацията – промяна на бинарните кодове

blue-binary-code-jigsaw-puzzleСподелям от страниците на този сайт вече поредна година всички мои търсения, намирания, откровения и лични опитности по пътя на личното ми израстване. Мина доста време, преди да се осмеля да публикувам и онези послания, които идват директно към мен, но не са от мен. За ченълинга писахме скоро и би следвало да е ясно за всекиго, че “ченълинг” не е просто модерно понятие, ами е нещо, което доста неумело обрисува онази магия на свързаността ни в общото поле на Съзнанието. Когато ние, бидейки своеобразни радиоприемници, сме настроени на конкретна честота, то ние приемаме тази информация която идва от съответното вибрационно ниво.

Всеки път група от същества се слива с моята честота. Или аз с тяхната. Там разпознавам понякога и Крион, и архангел Михаил, и различни аспекти на Богинята, мъдри наставници от различни звездни системи. Почти винаги се “подписват” като “Братското семейство на Светлината”. Това послание напираше да се излее от няколко седмици. И дойде в ранните часове на 29 ноември. Успях да предам част от него на живо, при групата в Пловдив. А сега – най-сетне е време да го дам на всички ви. Благодаря.

Здравей любима.
Дълго време мина откакто не си се обръщала към нас. Но знаем че твоята любов е безкрайна и непоколебима, знай и ти че си подрепяна, и безмерно обичана. Обичаме всяко квантче от теб, обичаме всяка частичка от това което сте вие – великолепни същества от светлина от безкрая, които изпълват тъканта на Вселената. Вие сте бъдещето на света, вие сте диханието на Бог, това което изпълва със смисъл и съдържание всяко вдишване и издишване на Вселената, на Бог.

LargeImageThePathНавлизате в един нов етап, едно съвсем ново дихание, проникнато от божествена мъгла, от любов, от радост, от израстване отвъд всякакви представи. Вие еволюирате. Вие създавате съвсем нов космически вид. Вие сте бъдещето, миналото, сегашното и вечното дихание на Вселената. Бог идва през вас, Бог гледа през вашите очи, Бoг диша във вените ви, Бoг е ТИ. Всеки един от вас e.
И ти любима наша сестрице. Толкова много се промени през годините. Толкова много вода изтече, толкова рози разцъфтяха, толкова красота проби през погледа ти, а сърцето ти се разгърна като златна роза, която дойде тук за да пръска светлина, аромат и красота. Защото през думите ти, през погледа ти дори, през присъствието ти – сгряващо и oкриляващо, мнoзина намират себе си, откриват дълбочинните си пластове, наслоявани с години, с векове и животи даже. Защото ти си проводникът към най-дълбоките селения на вътрешното космическо пространство, което свързва с Абсолюта. Ти си нашият проводник, нашата медна жичка през която протича импулса на трансмутацията, просветлението, Възнесението.

Защото ти знаеш вече, любима наша, че Просветлението и възнесението не са просто красиви думи. Знаеш, че това е процес, който е заложен в ДНК. Знаеш, че ти го носиш в себе си, знаеш, вече знаеш, че отдавна заложихме в теб Кодовете на Сътворението, които ти щедро раздаваш и пръскаш в срещите си с хилядите хора. Където и да отидеш, когото да погледнеш, каквото и да кажеш в пространството, тази информация е заложена в думите ти. Затова и промените са толкова силни, толкова могъщи, толкова безапелационни и преобръщащи.
Новото е факт. Ти го носиш. И то идва през всички вас – онези, обрекли се на Светлината в безвремието. Светлината като код, светлината като символи и информацията за новия свят, за еволюцията не само на човешкото същество, но и на Цялата Вселена. Във вас човешки същества заложихме този толкова крехък код – на еволюцията. Така възложихме на вас еволюцията на цялата Вселена, защото във вас грее онази частичка от Бог, която е способна да прави промени, да съгражда Вселени, да изобретява нови честоти на съзнание и живот.

Вие сте онези които носите кодовете на Възнесението. И те са кодирани в кръвта ви, в ДНК структурата ви. Толкова е е сигурно, толкова е непроменимо вече, толкова е категорично и е факт – вие носите и сбъдвате промяната в целия свят. И не само във вашия свят. Във всички нива и измерения на познатия ви и непознатия ви свят. Вашето ДНК е свещено. То носи кодовете на възнесението. То носи свещената кръв на Твореца. То носи всичко онова което заложихме в началото като божествена искра, като творчески плам, като носител на информацията за цялата Вселена. За всичко живо, дишащо, туптящо и трептящо. Във вашите най-малки съграждащи частичнки – малките квантчета се носи информацията за цялата безкрайна и безбрежна Вселена. Във вашата най-мъничка частичка се носят кодовете на Живота за цялата Вселена. За цялото Творение. Толкова сте важни, толкова сте велики, толкова сте огромни!!

Разбирате ли!!! Вие, които мислите, че сте малки и несъществени, които сравнявате нищожеството си на нещо мъничко и несъществено, с огромната мощ и прелест на цялата Вселена! Ти, човешко същество носиш в себе си цялата тази Вселена. Ти си Творецът, ти си изграждащото Цяло! Ти си това което носи Цялото в най-малкото.. И ако ти се виждаш като малък.. то представи си как те вижда БОГ? Големи сте.. Огромни.. Същества от Светлина..
Благодарим ви за тази самоотвержена работа…

Забравихте кои сте, потънахте в забрава, потънахте в плътната материя, в най-тъмния мрак, в най-голямата забрава, забравихте, че вие сътворихте всичко..
Но там, дълбоко във вас, във вашето свещено ДНК се носи спомена.. Спомена за това кои сте.. И този спомен вече излиза наяве! Той вече не може да бъде спрян! Той е тъй свещен, тъй съкровен, цялата Вселена го вика и зове – хайде, събуди се!!! И така и става.. Кодовете на Сътворението са във вас. И вече се разгръщат. Също като времевите капсули, които заложихме във вашата свещена земя България, така и във всеки един от вас се разпуква времевата капсула, която е настроена точно сега да се пробуди, точно сега да се разпука и като пъпка на цвете да разтвори листенца, да пусне на свобода дълго скриваните красота, цвят и аромат. И с тях вие преобразявате света си.

Не бойте се от всички онези страховити неща, които се разкриват за тайни общества, отдавна заложени капани и вреди, които някой ви нанася. Скъпо човешко същество.. няма сила на този свят която да е в състояние да те спре. Защото Ти си над всичко това. Разбираш ли – силата заложена в теб е по-силна от всичко това. Време е да си го спомниш, време е да загърбиш страха. Ти си над всичко това. Защото всичко е заложено в ДНК. И няма сила, която да може да спре този процес.

2007121185943669_2Сега навлязохте в един нов етап от това разгръщане.
Сега текат поредните бурни промени, които водят до разгръщане на тази капсула, която чакаше сегашното време, за да се разпука и насити колективната решетка на съзнанието с тези нови кодове.
Питаш защо все ви се спи, защо сте така уморени, защо е толкова труден за някои от вас този период. Много е просто, любима сестричке (смях). Толкова е просто. Вашият ум е толкова силен, толкова силен бе заложен, за да можете да се справите с предизвикателствата на материята. Той ви бе толкова необходим и сега е много трудно да се откъснете от навика да го ползвате за всичко. Когато сте в състояние на сън, новите промени се случват безпрепятсвено, на интуитивно ниво – вашият вътрешен часовник дава знак, че е време за пробуждане, а това (смях) се случва най добре докато спите. Най-будни сте, когато спите. Да. Тогава ДНК работи най-силно и в тясна връзка с космическите енергии, с кодовете които се спускат през Централното Галактическо слънце. Те директно влизат в контакт с вашето ДНК. Директно освобождават нови структури и процесът на трансмутация протича много по-безболезнено за вас. Процесът обхваща всички ваши тела.

Всичко търпи огромна промяна в момента. Вaшите физически тела бързо и категорично търпят промяна в кристалната си решетка. Емоционалните ви тела се променят – тези от вас които виждат, могат да видят и цветовете им. Можете да видите онази фина нишка, като паяжина, която се разгръща, трепти в различни цветове, изгражда нови диамантени структури и връзки. Цялата ви същност се променя. Еволюирате. Бинарните кодове на съществото ви се подменят в момента. Това е една от най-мощните и категорични промени, които бяхме закодирали във вас. И сме толкова щастливи и развълнувани да видим, че вече го случвате. Да – вие го случвате. Вие сте тези, които решиха, които избраха този път на еволюцията. Космическите вълнения и движения на небесни тела са нещо което подпомага този процес, дава ви тласък отвън и енергията която идва от далечния (но толкова близък всъщност) Космос директно кореспондира с промените, които напират отвътре. Но само вашата съзнателна промяна отвътре задвижва този космически импулс и му дава възможност да изпълни предназначението си.

Да се върнем на съня за който така искаш да знаеш. Чудите се защо чувствате липса на енергия. Ами как да бъде иначе (смях). Та вие извършвате такава огромна работа насън! Представете си как ли се чувства един от вашите хирурзи след 8 часа работа на операционната маса? А вашата работа е още по-отговорна и енергоемка. В състояние на сън вашите клетки работят, ДНК трансмутира, целият код на сътворението се променя и пренаписва.

Двуичният, двуполюсен модел вече се променя. Вие сте тези, които го пренаписвате. Вие носите промяната. Вие пре-програмирате цялото човечество. Започвайки от себе си. Как да минете по-леко през този етап ли?
Много лесно. Просто се отдайте на вътрешния си импулс. Знаете, че телата ви са разумни и всяка клетка носи съзнание. Защо ще ви води към сън, ако няма нужда от това? Почувствате ли такъв повик – отдайте му се. Промените се случват така или иначе – независимо от това дали сте в будно състояние, или спите. Но докато сте в будно състояние, новият код се блъска в старата матрица, която все още се опитва да се противопостави, и това предизвиква силни вътрешни конфликти и бури, които се отразяват и в отразения, външен живот и реалност. По-нервни сте, по-нетърпеливи, по-склонни към депресивни състояния, драми, междуличностни сблъсъци и разминавания, които ви изглеждат нелогични.

Всяка клетка носи съзнание. И тя комуникира със съзнанието в “другите” хора срещу вас. И когато там се сблъска със стар код, с матрицата на полюсите и противиположностите, вие се отблъсквате като полюсите на магнит. Затова и сега за пореден път се сблъсквате с неочаквани раздели с хора, с които доскоро сте успявали да намерите общ език.
Това вълнение в кодовете ще продължи още известно време. За всекиго ще отнеме различно време. Само от вас зависи кога ще успеете да хармонизирате този бунтуващ се океан от информация.
Пребивавайте в състояние на зануленост колкото се може по-често. Молитва, медитация и всякаква форма на общуване с финия свят който изгражда света на материята ще ви помага много да минавате по-леко и плавно през тези турбулентни, но толкова важни етапи на съзряването ви. Поискайте помощ, напътствие и подкрепа от вашите водачи, духовни наставници. Ние сме тук точно за това и чакаме в готовност по поискате, да попитате, да ни призовете. Защото толкова много ви обичаме. Защото вие носите света на раменете си. Защото вие сте стълбовете на сътворението.

С любов и преклонение оставаме в краката ви:
братското семейство на Светлината

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

17 Comments

 • Теодор Овчаров
  Отговор

  Искам да питам, под “И тя комуникира със съзнанието в “другите” хора срещу вас. И когато там се сблъска със стар код, с матрицата на полюсите и противиположностите, вие се отблъсквате като полюсите на магнит.” какво се има предвид по-точно.

  1. Личностите ни се сблъскват, при което има директен конфликт и се стига до раздяла. При този вариант коя е страната с по-стар код ? Тази, която е инициирала раздялата, тази, която е била оставена, или не може да се каже ?

  2. ДНК се сблъсква, при което протичат промени в потока на събитията. Задействат се различни вериги от пространството на варианти, като по този начин се стига до раздялата. Както и при горният вариант, коя е страната с по-стар код ?

  Благодаря!

 • Митак
  Отговор

  Теодоре, прекалено много впрягаш мозъка в дейност, която не му е приятна, докато търсиш под вола теле няма смисъл да четеш такива статии.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Тео, явно има някакво лично събитие при теб. щом така търсиш конкретика и логика. Всъщност логиката е последното нещо, което ти е нужно при такава информация 🙂 Тя не се приема с логическия ум. Дай покой на този вечно търсещ ум. Иначе няма да намериш 😉
  Много ми е трудно да тълкувам нещо, което не е плод на моят ум, така че не мога да съм категорична в отговора си.
  Обикновено се усеща къде е стария код – там където се среща неразбиране, конфронтация, категоричност, отричане, липса на гъвкавост, гняв. Всички проявления на старата матрица, хранеща се от страха.
  По-скоро има директно отблъскване.

 • Сѣргей Велковъ
  Отговор

  В всяко послание трябва да има няколко ключови важни момента/идеи подкрепени с множество разяснителни думи, които по някога така обвиват тези ключови идеи, че ни е трудно да ги открием.

  Може ли някой да ми помогне в откриването на ОСНОВНИТЕ ВАЖНИ ИДЕИ тук, защото прекрасното общо внушение и звучене ме обвиха в такава “божествена мъгла” че, се затруднявам да ги открия сам?

 • Tomy
  Отговор

  ЗАПОЧВА СЕ …ОЧАКВАНОТО!ЦИТАТ:

  <>

 • Анонимка
  Отговор

  Поздрави на всички деца на новото време! И аз също като вас се усещам във вихъра, нищо не зная какво ще се случи, кога и как, само зная аз какво искам и се усещам една нищожна частичка от едно голямо, неразривно и прекрасно цяло! Благодарна съм за усещанията, макар че те ме хвърлят почти непрекъснато в смут и ми е страшно много трудно да повярвам, че наистина се случват… За съня, умората и неспането (спането) нямам думи! 🙂 Пътят е един за всички. Нека не отхвърляме със закостелите си вярвания на нашето, до скоро страшно потънало в мъгла съзнание нещо, което вече наистина се случва и нека бъдем малко по-търпеливи и изпълнени с вяра и със светлина за бъдещето на човечеството в утрешния ден! Любов и светлина за всички! Марти, специално благодаря за споделеното, ние не сме сами!

 • Иван Аговски
  Отговор

  Благодаря !!! В последно време като че ли предпочитам да не виждам никой и да не си говоря с никой , да не излизам в компании и т.н. ! Въобще просто не са ми интересни никакви обичайни теми на разговори въобще за ежедневието като цяло , това вече не е моята реалност !!Предпочитам да си стоя сам вкъщи да медитирам , или да си чета нещо или просто да си разглеждам !!- абе въобще каквото и да е само и само да не съм сред хора ( доскорошните ми “приятели и познати”) . Разбира се има 2-3 изключения измежду всички , със тях обичам да се виждам , защото мога да говоря за това , което ме вълнува ! Просто пълно е около мен с хора на толкова много ниска вибрация – интересува го човека да си купи яке за 200 лева , че да е модерен , да се напие , че да му е весело – жените са нищо повече от инкубатор , колкото повече пари имаш – толкова си по-голям , тоя живот е всеки за себе си и трябва да прецакаш другия , че да успееш и т.н. прочие дълбоки вътрешни утвърждения , разсъждения и начин на живот – съжалявам , това за мен са хора от 3-тата група – хора , които дърпат назад , пречат , спират и т.н. !

 • Дари
  Отговор

  Здравей, Мартина 🙂 Благодаря за посланието! Ще ми се да усетя всички тези думи повече със сърцето си, вместо всичко това все още да ми звучи като далечна красива приказка.
  И аз чувствам умората, и не само – сякаш цялото ми тяло се разпада на милиони частички. Дланите ми през цялото време излъчват (или приемат??) силна топлина – не знам какво да я правя! Малко се плаша от тези енергии, които усещам, сякаш не се побират в тялото ми. Май остава просто да им се доверя (:
  Поздрави и слънчев следобед!

 • venni
  Отговор

  Здравей,Мартина :)! Чета всичко което публикуваш !Откривам много неща които се случват с мен , написаното от теб 🙂 ми дава отговорите.От известно време виждам с периферното си зрение трептене на цветни малки вълнички (нещо кото развалена картина на телевизор ).След което за малко загубвам периферното си зрение ,това се случва и с двете ми очи .Правих изледвания но нищо не откриват лекарите …… ” Можете да видите онази фина нишка, като паяжина, която се разгръща, трепти в различни цветове, изгражда нови диамантени структури и връзки.” …. Това ли се случва с мен !??

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравей, Вени. Ами – много е вероятно. Мисля, че отдавна бе казано, че ще започнем да виждаме нови неша – нови същности около нас. А аз усещам, че изобщо начинът по който виждаме ще се промени.. Вероятно и това е част от промяната на телата ни към кристална структура.
   Аз за сега не виждам. Просто идват пакети информация. Но всеки е с различна дарба и отворени сетива.

 • vasil
  Отговор

  За всички интересуващи се от бинарният и триплетен код за работа с ДНК
  http://www.pan-bg.com/articles.php?id=642

 • petar
  Отговор

  obi4am kogato vsiaka kletka
  izpadne v rezonans s informaciata koiato 4eta
  kakto sega s tazi statia
  i osobenno avtorkata
  priemete moeto vazxi6tenie
  i vle4enie kam vas

 • geri
  Отговор

  Благодаря Ви за вдъхновяващата статия. Имам следния въпрос. Kaĸ дa зaпaзим пpocвeтлeнo cъзнaниe и в cлeдвaщитe пpepaждaния? Bъзмoжнo ли e изoбщo? Или вceĸи път ce paждaмe c “вoaл”, ĸoйтo тpябвa дa пoвдигaмe пpи вcяĸo пpepaждaнe и всеки път да търсим Истината отново и отново, докато отработим уроците си?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Сърдечен привет, Гери.
   Мнозина от нас са изкушени от тази вероятност – да помним с ума си всяко прераждане, всяко учене и всяка стъпка. За да не губим време в повтаряне.
   Истината е, че ние не повтаряме. Веднъж научили и отрабтили урока си, ние продължаваме нататък. Да, наистина не помним със съзнателния ум, но има неща, които душата помни. И те остават, макар и не в ума. В сърцето, в душата, в подсъзнанието, или просто в енергийните ни полета. Но ги има. И получаваме достъп до тях едва когато сме интелектуално, емоционално и физически съзрели, за да се справим с тях и да ги използваме по предназначение.
   От друга страна – да, голяма част от спомените ни са зад воал, и това е добре. Всеки от нас, в различните ни превъплъщения, е заемал всякакви и различни роли. Били сме и насилници, и агресори, и жертви. За душата това е просто опит. А съзнателният ум на човек би се побъркал, ако всичко това стане достъпно и нахлуе изведнъж в полето на съзнаваното.
   Всяко нещо се случва по най-уместния начин <3

 • Сергей Велков
  Отговор

  Защо тази статия ми беше изпратена от сайта сега, след като е 2013 г?

 • Сергей Велков
  Отговор

  Явно ме известява по мейла, защото има нов коментар.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.