Чудото на Босненските пирамиди – връщане към корените. 29.10 – 3.11

07-02-2012-2-480x220

Чудото на Босненските пирамиди – връщане към корените

В епохални времена живеем. Времена, в които древните мистерии се разгръщат, разкриват и ни даряват с древната си свещена мъдрост, знания и ни помагат да разгърнем в нас способности, дълго считани за непостижими и мистични. Един от най-ключовите инструменти на познанието, изцелението, вечният и мъдър живот във връзка с Боговете, със Слънцето – източник на всичко, се крие съвсем близо до нас – до България. Балканският полуостров се оказва благословено парче земя, събрало и концентрирало в себе си древна мъдрост, послания от древните, които носят ключове и отговори за Живота, Вселената и Абсолюта. Пирамидата на Слънцето в Босна, в град Високо е едно от съвременните чудеса в света ни, носещо информация от отминали епохи, а вероятно и непознати цивилизации. Тя е една от най-посещаваните напоследък дестинации. Тя е най-атрактивната и голяма част от целия пирамидален комплекс в долината. Там намираме още пирамида на Дракона, и пирамида на Луната.

Следващата специална експедиция по свещените места, включващи пирамидите в Босна ще се проведе на 29.10 – 3.11. Вижте за подробности сайта на организатора.

Osmanagich2Откривател на целият удивителен комплекс е проф. д-р Семир Османагич, преподавател по антропология в Американския университет в Босна. Той пръв забелязва удивително правилните форми на възвишението, което в последствие се доказва, че е една от най-древните пирамидални конструкции в света. Тя е с размери 220m. височина и страна на основата към 360m – три пъти по-голяма от Хеопсовата пирамида. Построена по уникален начин, оставяйки намек за метод на сторителство и употреба на строителни материали, които в момента са непознати на конвенционалната наука! В основната си част е използвана земя – пръст, вероятно същата тази, която е била изкопавана при създаването на галериите отдолу, и камък с кристалинни включения, които създават един непознат строителен материал. Използван е материал, подобен на бетона, но с природен произход, който е пъти по-здрав и стабилен от познатият на съвремието бетон!

Официалната научна световна общественост все още се изказва скептично и дори подигравателно към откритията на професор Османагич, главно поради факта, че това откритие разтърсва и срива всички досегашни представи на науката, историята, археологията за древните народи, за пирамидалните комплекси по света. Основните схващания, а и основният туристически поток се излива в посока Близкия Изток, създавайки една сериозна туристическа индустрия. Затова е разбираемо как една непопулярна и дестинация като Босна обърква плановете.

1jpg

Но отвъд всичко това, фокусът остава върху неоспоримата ценност на това откритие! Стотици доброволци, учени, археолози продължават работата си по Пирамидата на Слънцето, прониквайки все по-дълбоко в нейните тайни и мистерии. Може да се окаже, че един от най-древните паметници на човешката цивилизация е не къде да е, ами на Балканите. И може би не просто спомен за древна човешка цивилизация, но съоръжение носещо знания и информация от други цивилизации, от извънземен разум? Към това навеждат не само уникалните строителни способи, но и откритите лечебни свойства на пирамидата на Слънцето. Известен факт е, че когато човек се намира в среда с високо количество отрицателни йони (това са водопади, морски басейни, високи планински части), то много неразположения изчезват като по чудо. Силни и хронични болки, болести, емоционални и ментални смущения, негативни енергийни въздействия – всичко това изчезва. Изследвания показват, че жителите на градчето Високо в подножието на пирамидата се радват на удивително добро здраве, спокойствие и продължителност на живота.

В обичайната ни градска среда, особено в помещения къде са съсредоточени много хора, в сградите, където преобладават изкуствени материали, бетон, желязо – има голяма концентрация на положителни йони. Това е предпоставка за възникване на много болести и дисхармонични състояния. А наличието на отрицателни йони всъщност говори за наличие на жизнена енергия – прана. Това е голямото 65188_3943141626089_544620909_n

“чудо”. А в галериите в пирамидата на Слънцето, съсредоточието на отрицателни йони надхвърля десетки пъти и най-енергийните места на Земята! Езерото вътре е със свръхчиста вода, която има свойствата да унищожи всички патогени в човешкото тяло, да го детоксикира и пречисти. Тайнственият гладък мегалит в пирамидата е наричан от стотиците посетители “лечебен излъчвател”. По познати, или мистерийни начини – мнозина получават чудотворно изцеление в пирамидата, а други – изключителни откровения и просветление, достигайки до върховен контакт и сливане със свои духовни водачи и висши същности.

Вече десетки организирани от България групи са имали изключителния шанс да се докоснат до чудото на пирамидите, а съвсем скоро предстои още една експедиция. 29.10 – 3.11 е новата експедиция! Посещение и преживяване в пирамидите в Босна, свещен път по енергийни, лечебни, богомилски, свещени места. Уникални, непосещавани до сега светилища, обители на Богомилския дух. Наш домакин и предводител ще бъде самият д-р Османагич – откривател и изследовател на Босненските пирамиди. Ще имаме възможност да усетим присъствието на древните Атланти, които вероятно са довършили и скрили това космическо – неземно съоръжение, да усетим полъха на най -древните следи на величествените СЪЗДАТЕЛИ, да бъдем в компанията на откривателя на част от тайните на Древните и да го попитаме за всичко, което ни интересува. Очакваме ли нещо… И какво..?

Във всеки етап от еспедицията ще има лекции, беседи, медитации. Една върховна част от моята лична мисия ще бъде лекцията и медитацията която ще проведа в свещеното сърце на пирамидата на Слънцето – и точно там ще имам радостта за пръв път да предам, на най-точното място медитациите и енергийните инструменти, дадени ми това лято от най-върховните жреци на древното Атлантско знание – директна връзка с древноатлантския храм на Слънцето, където бях въведена и посветена от Тот.

Предстои ни едно неповторимо и разтърсващо, преобръщащо живота приключение, преживяване с уникални хора, уникален маршрут, уникални преживявания и истински приятелски моменти, светлина, усмивки и радост в сърцата, и душите от общуването, споделянето на прекраснитемигове… Всички които усетят зова са добре дошли. Време е да се върнем към корените… Местата се заемат бързо, затова побързайте и вижте цялата нужна ви информация от сайта на организаторите: Виделей.com

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

httpv://www.youtube.com/watch?v=0XJDFRwsqmE

httpv://www.youtube.com/watch?v=YAvp6OnXcNk

httpv://www.youtube.com/watch?v=hssZRDAGgxU

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.