Квантов преход и Новата Земя – къде свършват илюзиите и къде започва истината?

dimensionЗабелязвам едно особено неразбиране в очакването на много хора за прословутия Квантов преход и Новата Земя. На първо място – самият факт, че има очакване.

После – оказа се, че много светлоносци очаквали нещо да се случи през декември 2012, пък то взело, че не се случило – вероятно защото не сме заслужили. Това откритие ме изненада изключително силно, но пък е ценно, защото допълва с нови краски общата картинка. И за Бога, това не е обвинение към никого, вече го пиша изрично, защото  ми писна ме четат по диагонал и после хората да си съчиняват техни приказки. Това е констатация и опит да осветля една мъглява тема, пълна с излъгани очаквания, илюзии и заблуди. Знам вече от опит усещането да си стигнал до едно място в осъзнаването си, да си прехвърлил една камара уроци и да ти се струва някак супер странно как може да има още хора, които да не са стигнали там и тези неща да не са им лесни като детски бонбонки, както са за теб.

Затова и сега пиша тези думи – дано те внесат (пак ) яснота там, където е нужна. Този Квантов преход и Новата Земя, квантовият скок, Възнесението – или както щете там го наречете, не е нещо, което се случва за една нощ, заспиваме в нашата “ужасна и тежко мрачна” реалност, и докато спинкаме, планетата да вземе да се пренесе в друг свят, където има само вечна и безусловна любов, стеле се аромат на рози, храним се с амброзия и пърхаме из въздуха в новия свят, който докато спим, взел, че дошъл. НЕ Е ТОВА! И никога не са ни казвали, че ще бъде така, и няма и да бъде!!! Ако някой още живее в тази илюзия – моля ви, събудете се. За мое учудване, засичам постове във фейсбук, и то от много дейни светлоносци които бодро ни обещават, че ето на – този път почти го заслужихме, преходът ще стане след няколко нощи, хайде стискайте палци да не ни прецакат и този път!

Ама моля ви!

Квантовият преход е процес, който в земно измерено време отнема… време. Най-грубо казано – най-зебележимите промени се разгръщат някъде в периода 2009 – 2017. Относително. Като много осезаем и отличим момент е там някъде около изстрадания декември 2012. Той мина! И то мина много успешно! Квантовият преход е процес, не е нещо, което става оver night. И той се развива доста добре. Стъпка по стъпка, урок по урок. И не се развива там някъде, далече от нас, извън нас, ами започва, разгръща се, и продължава да се развива, тръгвайки ОТ НАС. Няма нищо, което да чакаме да се случи извън нас. Външният свят е отражение на вътрешния – толкова пъти си го говорихме вече това! Новият свят не е някаква абстракция, която трябва да ни дойде отвън. Не е нещо, което да чакаме да ни плесне по челото, да се събудим утре и да се озовем в нова България насред розови облачета и ангелски пърхащи крила, да няма войни, да няма замърсена вода и храна, да няма несправедливости, манупулации и прочие.

Новият свят е продукт на този процес, който тръгва от нас. Не е нужно да го чакаме да дойде отнякъде, ами ние сме тези, които осъзнато и целенасочено го изграждат. СЕГА. Точно ТУК, в този миг, в тази реалност и Сега. Нима не виждате колко различен е светът ни? Само от декември 2012 до сега – нима няма огромна промяна? Промени, които са се случили във вас и са се проектирали навън? Промени, които в други епохи са отнемали продължителността на цял един живот, даже няколко – цели поколения. Новият свят, пето измерение, квантовия преход е нещо, което ние вече случваме. И всеки от вас го прави, независимо дали си дава сметка, че това е така. Повтарям ви го непрекъснато, а със сигурност го виждате и в посланията на моята приятелка Инелия Бенц: “Петото измерение не е място, а ваше творение!”. Така че – моля ви. Фокусирайте се върху реалността СЕГА, в момента. Не живейте бленувайки за нещо друго и различно – някъде там в безремието. Важният и уникален момент е точно СЕГА. Какво всеки от нас ще направи с вътрешния си свят, как ще се справи с вековните си страхове, сенки и блокажи, как ще намери и последва призванието си, как ще научи уроците си – за безусловната любов, за търпението, за състраданието, за приемането, за прошката. И как ще приложи новите си знания във външния свят.

ТАКА можем да променим света. Така и го правим. Ако имахме нужда от онзи свят, в който пием амброзия, смеем се по цял ден, носейки се върху розови облачета – изобщо нямаше да идваме на тази планета А тук предизвикателството е именно през заблудата на илюзията и тежестта на най-мрачните и плътни контрасти да израстем. Така се повдига вибрацията, а не като бленуваме за някакъв въображаем свят без проблеми и сблъсъци. Тук сме, за да одухотворим материята. И мисията ви е изключително фокусирана върху индивидуалната ви работа върху вас самите – важен е всеки един от вас. Повече от всякога.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • Стояна
  Отговор

  Прекрасна си! Харесвам те много. За съжаление не съм те открила по-рано, а съвсем наскоро. Явно сега е бил момента. Подкрепям те, старая се и напредвам вибрационно – докато има хора като теб, Вдъхновението няма да ме напусне! Любов и Светлина ти изпращам, прекрасен ангел!

 • Rumiana
  Отговор

  Абе, такива вътрешни бури ме бяха застигнали преди 4-5 дена…За първи път от години настръхнах и срещу майка ми без причина. И така се уморих от това.После се върнах в себе си. Как стана? Ами онова не можех да го живея,смазваше ме. И си спомних ,че съм била и по-бяла, и по-добра…Тоест отскочих назад и не издържах. И си се върнах в достигнатото и ми е добре тук.Малко сложно излезе, но така ми дойде…

 • Анонимка
  Отговор

  Здравей, Мартина! Покланям ти се за делото, което вършиш! Обичам те теб, както и всички смели, и които вярват и усещат наистина много! Бихте ли споделили какво по-точно по принцип е нормално да се изпитва и към какво да се надяваме в бъдеще, че ще ни доведат нашите нови усещания… Защото моите ми обират точките и се чудя нормално ли е такова нещо или съм тръгнала да изперквам… То и не може да се опише, но все пак

 • Антоанета Павлова
  Отговор

  Така е, просто забравяме, че сме енергийни същества и имаме способности, които не използваме постоянно за благото на всички….., а и още има хора (и то много), които ни гледат странно и не вярващо, когато проявяваме всичко добро на което сме способни. Светлина и любов на всички. Успешен ден 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Здравейте, приятели, Извинете закъснелия ми коментар, но не винаги успявам навреме, явно…
  Благодаря ви за добрите думи. Обичам ви и аз, и тази топла обратна връзка, знаенето, че тези споделени от мен светлинки са полезни на толкова много хора, ме кара да продължавам с вяра и любов.
  Не мога да опиша какво е нормално да се изпитва 🙂 Просто защото няма “не-нормално”. И за всеки то е различно. Редуват се периоди на огромно, спокойно и храмонично просветване, с други на тотална дезориантация, чувство за загъба, тъга и пустота. И всяко е уместно и нормално. И лично за всеки.
  Нека просто посрещаме с благодарност и отвореност всичко което дойде, да го изследваме, да разбираме откъде идва и какво ни казва. Всичко е временно и отминава. Нека се наслаждаваме на мига. Тепърва всяко наше сетиво ще се развива и процесът ще бъде (той вече Е) много плавен, хармоничен и едва доловим. Хем става бързо, хем е плавно. И докато се тръшкаш и мрънкаш как нищо не се случва, изведнъж се обръщаш наза – поглеждаш себе си преди година, и себе си сега и си казваш “Егати, онова сякаш е било в друг живот”.

 • Харитонов
  Отговор

  Ами вярно нищо не се случи – 2014 е, работници на светлината ни плашеха с 3 месеца тъмнина след 21.12.2012. Писаха се статии за внезапна промяна на кристалната решетка на Земятя. Пробуждане от сън и т.н. ИЗМИСЛИЦИ! СЕГА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ ТОГАВА!!!

 • Гущеров
  Отговор

  Г-н Харитонов, бъдещето не е точно фиксирано.Ако някой ви е плашил ,това не са били работниците на светлината.Ако парите за ракия сега не Ви стигат ,това не значи че положението е по-зле.Имайте в предвид че сам творите вашата реалност в илюзията в която живеем.

 • krasi
  Отговор

  Здравейте всички,който посещавате този сайт.Реших да пиша,защото много се учудих на глупостите писани тук и на това,че има коментари много ,който ме шокираха.
  Искам да предупредя не вярвайте на всичко писано в интернет.Вярвайте на себе си и интоицията,която е вав всеки.Не трагвайте кам школи,медитации и др.подобни,защото е много опасно…
  Да Земята вече е с нова вибрация,2012 се премести,вс.вечв е много различно,но нашите вибрации са още на много ниско ниво.
  Ние сме петата раса,следва шеста раса с различно физическо тяло,Сега можем да се променяма от лошо кам добро в шеста раса това няма да е вазможно,на челото на всеки в шеста раса ще се отразява истината или лъжата.Лошия няма да има вазможност да се промени.Тази раса ще саществува милиони години.При седмата раса ще изчесне материята ,тя ще се сгъсти,човека ще премине вав дух-човек и в друго измерение тоест телата ще са от селиции,чиста светлина,малка светеща точка,лично аз биях в пето измерение за кратак период и бях светвща точка светлина,беше наистина блаженство,но не желая да посещавам отново това измерение,опасно е и е пълно с тамна енергия,а тази енергия може да те проследи по сребърната нишка и после моследствията са страшни.Тези енергии са ловци на души,а при промяната,която е мрака е още по силен и целта е улова на души,така,че възнесението е чак за седма раса и критериите не са тези,които се описват,разбрах го от един мои сън
  А познанието е огромно и не се дава изцяло ,а на парчета,защото не сме още никакви светлинни работници,а сме се оплели в мрежите на материалния свят.
  Не вярвайте на тези контактьори,натоз,които разваля карма,защото нещата стоят по различен начин.
  Не вярвайте и на контакти на хора,който пишат,че има послания от ангели.Сас третото си око видях очите на Рахангел Рафаил….неописуема енергия,величие,чистото и ако някой е имал контакт с тези виши творения то те са малцина.
  В момента дори прехода в четвърто измерение с наште тела не е вазмажен,та камо ли пето..лъжи..само лъжи.Само чрез смърт сега се преминава в четвърто измерение.
  Пазете се,търсете сами истината и стига сте вярвали на лъжи.Силите на мрака дебнат за улов на души и стават все по активни…Битката е жестока и вав фините слоеве и тук на Земята

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.