Съединение в корените – послание от Дома

roots-of-light-avatar

Заставаш пред мен, любима с чисто лице и тревога в сърцето. Дали не си ме изгубила, дали са спряли сълзите на Съворението. Не бой се, всичко е истина когато истината блести в очите и отвъд това което се вижда в измеримото пространство. Ние сме винаги с теб, където и да ходиш, когато и да погледнеш към сянката си – ние сме там – съдържащи несъдържимото. Ние сме тези които те придружаваме отвъд вековете, отвъд историята, фактите, зрелостта и паденията. Ние сме твоят ангелски антураж, твоята свита от хранители, които храним душата ти със слънчева светлина и ти напомняме за ангелският свят откъдето произлизаш и ти. Имената ни са ярки, цветни и красиви – също като твоето. От най-великите измерения на Съзиданието слезе баща ти и даде искрата на живота, призовавайки и теб. Ти си ангел с човешка ДНК, огрян от светлината и мистерията на древния свят. Ти носиш кодовете на Сътворението по различни начини – вярвай го и го говори, пресъздавай го, претворявай го и предавай на хората древното знание.

Любима, дори когато се измъчваш от съмнения, сълзи и вътрешни драми, знай, че това което е в теб е слънце и чистота. Сенките през които минаваш сега, са само облаци през пустинята на човешките чувства. Те дават дъжд на прежаднялата почва – за да поникнат там семенцата които всички чакат, а ти дори не подозираш.

Питаш за България, има ли го вашето Съединение. България ще пребъде. Това е страната, която ти сама избра. Дълбоки корени те свързват с тази страна. Тук лежи наследството ти от няколко поколения и животи в Бъдното. Тук ще отвориш очите и свещен портал към измеренията на Любовта, И времето е дошло. И ти го знаеш. Съединението е факт, на духовно ниво. Там където започва всичко, в етерния свят, обединението се крепи на вярата, любовта, обичта. Обединен е човешкият род, древният род на България, обединен в корените си, но в короната си е тръгнал в различни посоки. Всяко клонче от гората води в различна посока, всеки си мисли, че вижда различна реалност от неговото местенце в гората, Всеки се бори за да си прокара уж по-добро местенце, гледка и достъп до ресурси. А в крайна сметка, от толкова наситеност, вие забравяте, че всички сте се устремили към Светлината на Слънцето. Всеки вижда едно и също, но си мисли, че неговият огън е различен. А когато обедините гледните си точки, ще видите най-сетне цялостната картина. И тогава гората ще запее с общ глас. Ще сплете клони, устоявайки на всички бедствия. И тогава ще си спомните, че в корените си, в дълбочина всички сте свързани от една обща коренова система. Всички сте едно и едни сокове от сърцето на майката Земя пиете.
Почти сте там. Тъмно е в гората, бурно и смутно.  Но иде Зората. Вие я извикахте. Вие я създадохте. България е готова, расте и хубавее, и е готова да съзрее в Бъдните си дни. Тежестите са платени. Буреносните, тъмни облаци постепенно се разпръскват и стопяват. Бъдете и не спете! Корените си сплетете, разберете, че от тази свещена земя иде промяна и тя ще ехти из цялата Земя.

И това е точно така.

С обич от братското семейство на Светлината.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.