Христовото съзнание през Марина Мечева: “Човекът е с потенциал да бъде абсолют”

christПродължавам да споделям с вас преживяното, изчувстваното, споделеното – магията, която случихме по време на гостуването на Лий Каръл, Робърт Коксън, Прагийт Харис и Андерс Холте в София в началото на септември. Сред многото вълнуващи и повдигащи моменти се отличи и следващият, който ще се опитам да предам в писано слово.
Денят е 8 септември 2013. Робърт Коксън, освен уникален творец, чиито музикални творби са познати на масовата публика, се оказа и, че е съвършен инструмент на Духа, който провежда Божествена енергия, който чува буквално музиката, мелодията на душата, контактувайки с определен човек, и я възпроизвежда на мига. Така и стана в залата. Робърт взе в ръце дланите на посочената жена – Надя, и останаха така, увиснали в безвремие и безмълвие. След което се отпусна пред клавиатурата си, и изпод пръстите му се изля божествена мелодия, която се сътвори в този момент, без подготовка, без каквото и да било предварително знание. Споделеното от Надя за нейното преживяване слушайки мелодията на душата си беше уникално, а и всеки от нас, съпреживявайки с нея личната й мелодия, бе докоснат и намери в нея искрица от своето собствено, индувидуално и съкровено същество. Слушайки личната си мелодия, човек изчиства много от дълбочинните рани, сенки и блокажи, вижда своята пътека, огряна от светлина, намира себе си, намира пътя си, получава мощен тласък за развитие. Много съкровен и вълнуващ момент… а на една от снимките, запечатали момента, ясно се видя знак. Не просто светлинна същност – орб, а светлинна същност заела формата на кръст…
Така продължи и Марина Мечева, провеждайки енергията на Христовото съзнание. Пуснете си някое от творенията на Робърт да звучат, докато четете канализираното послание. Прилагам едно от любимите ми в края на материала, както и медитацията, която пуснах още преди години свободно в пространството “Медитация ДНК Активация: Изживейте Христовото Съзнание”.

1370202_727306510618130_231921088_n1369035_727306423951472_1726460573_n

Току-що ми показаха снимка от това което се случи. На нея се вижда толкова ясен кръст. Докато седяхме по време на музиката, визията която получавах през цялото време бе свързана отново с Христовото съзнание. Като част от съставната, изграждаща, манифестираща енергия във всеки един от нас. Като великолепна спирала, която обхваща цялостно съзнанието на всеки тук. И създава еволюция на ДНК, която ще продължи да се разгръща с дни и с години. И не само в нас и за нас, а за всички същества, които ще бъдат докосвани от това. Тази спирала ще продължи да съществува. Ще изгражда онази свързаност, която ще възнася и усилва усещането ни за изживяна свързаност. Нека сега осъзнато да преминем през един процес на цялостност, който за първи път ще ни покаже същността на Христовото съзнание. Този процес ще започне днес и ще продължи, защото точно това съзнание ще се прояви чрез съществата събрали се тук и ще бъде предавано нататък като онази безусловна любов, която ще продължи да надгражда и да изгражда най-висшия потенциал на човечеството.

ДНКНека в този момент да разтворим сърцата си, да осъзнаем сътворението, в цялостта в нас. Цялостна вселена е всеки един от нас. Аз съм цялостна Вселена. Аз интергрирам своята цялостност. Аз осъзнавам всеки свой аспект. Аз осъзнавам всяка своя цялостност. Аз осъзнавам всеки свой живот. Всяко преживяване на тази и на други планети. Аз осъзнавам, че спиралата на ДНК носи цялата тази информация. Поддържа и съдържа моята цялостност и извисява съзнанието ми до нивата където самата ДНК бе родена. За да може човечеството да достигне до мястото, където цялостта бе зададена в своето рождение и начало. Където цялостта бе заявена като идеята за това в какво ще се превърне човекът. За да може тази цялостност да бъде сведена до ДНК, за да можем да достигнем до мястото, откъдето ДНК получава цялата своя информация за цялостност. Защото има едно място, откъдето всяко проявление получава своите инструкции за това в какво да се превърне. Защото само там ще намерите цялостност. Дори не е в самата ДНК, която вече е проявена. Отвъд това е. Мястото, където съществуват всички потенциали. Мястото, откъдето се ражда животът. Мястото където се ражда всичката любов. Мястото където бе създадена идеята за човека. Мястото където започнахме да създаваме обичта, мястото където започнахме да осъзнаваме красотата.

 “Човекът е с потенциал за абсолютното съвършенство. Човекът е с потенциал да бъде абсолют”. Тогава си казахме – еволюцията е безгранична. Тогава си казахме: Бог е човек. Така както човекът е Бог. Мястото на всички потенциали. Мястото откъдето избираме пътя на еволюцията. Това е пътят. За онези които търсят истината отвъд дуалност, за всички онези които търсят своята цялостност-търсете отвъд всяка представа за това какво сте. Търсете отвъд всяка представа за това какво е ближният ви. Търсете отвъд представата ви за това какво е сърдечният център. Защото той съдържа потенциала на цялата галактика. Можете ли да си представите съвършенството вложено в човека? Можете ли да си представите как само едно човешко съзнание може да осъзнае цялата тази пълнота? Можете ли да си представите колко цялостни бихме могли да бъдем? Да поддържаме цялостната идея на Бог за еволюцията на човечеството. Потенциала да проявим тази идея. Потенциала да извървим онзи път, където няма разделение. Защото осъзналият се БогоЧовек съдържа цялото творение в себе си. Има ли тогава съпротива между тъмното и светлото във вас? Докога така? Докога ще поддържаме в себе си битката на всички човешки времена?

Колко готови сме да освободим битката на всички човешки времена? Колко готови сме да се превърнем в онзи мир, който търсим извън себе си? Колко готови сме да осъзнаем, че началото на всички религии е отвъд човешкото разделение? Колко готови сме да осъзнаем, че планетата дори не се поддържа като идея извън нашето съзнание? Какво означава това? Че тя Е Нас. Човешкото съзнание започва да разгръща себе си в осъзнаването, че отвъд всяка проява съществуват всички потенциали едновременно. Всеки от вас е звезда с потенциал да се превърне в слънце. С потенциала да поддържа цяла една галактика. Това е идеята заложена в човечеството. Толкова съвършена, че само това, че сме в човешки тела, е абсолютна достатъчно за една пълна задоволеност. До такава степен изпълваща ни, че осъзнаваме до самото ядро на клетката си, че благодарността която изпитваме към творението, любовта която чувстваме към човечеството, любовта която поддържаме към Бог – тя идва от осъзнаването, че ние сме едно. Човекът наречен Исус, осъзна пътя на сливането. Пътят на сливането тепърва ще бъде надграждан. Всяко едно същество в тази зала съдържа в себе си спомена и идеята за това как точно става това. Защото живата Христова светлина е жива в нас. Жива в нас!

Сега говоря на всяка Вселена присъстваща в това пространство. Събуди се, Съзнание за своя абсолютен потенциал! Приеми себе си точно такъв, какъвто си. Защото съвършенството съществува само там където е абсолютното приемане. Защото всеки момент в своята свързаност с абсолюта поддържа съвършенство. Осъзнайте значението на това.
Не съжалявайте за миналото. Не се стремете към бъдещето. Осъзнайте абсолюта на Сега. Където Е всичко. Където Аз Съм Е Вас. Призовавам потенциала от абсолюта, работещ с всяка потенциална Вселена в тази зала да активира сферите на Творението и да съпроводи всяка душа в намирането, осъзнаването, и проявяването на най-висшия неин потенциал. Защото човечеството върви по пътя, който неговият Творец създаде за него.

Бих искала сега да се обърна към англо-говорящите. Вие сте тук сред нас, за да бъдете част от едно преживяване, за което ви благодарим толкова много. И чрез разбирането, че няма разделение, че всяка нация е нация, само защото изпълнява предназначението на една клетка. И че един не може без другия, защото иначе оказва съпротива в Цялото. Нека всички нации станат онова което са, когато са цялостни. Нека всички народи по Земята разберат значението на мира. Нека всички същества, наричани човеци, активират ключа в себе си, който отключва светите земи, обетованата земя, там където сме. Обетованата земя е в сърцата ви, скъпи мои. Не е някъде там далече. А е дълбоко вътре. Защото обетованата земя не може да е това, което е, без човека. Защото това, което е във физичното манифестира най-висшия потенциал който се намира в ДНК. Това е което Човекът Е. Не е дори идея в дуалност. Защото това е само една стъпка в еволюцията. Дуалността е само стъпка в еволюцията на Човечеството. Човекът съдържа всички измерения в себе си. Човекът съдържа всички планове в себе си. Човекът съдържа цялото Творение в Себе си. И нека онези, които са благословени от Твореца, създадени по негов образ и подобие, знаят, че имат рожденно право и нека никога не биват подведени в илюзията. Защото човечеството заслужава само най-великия потенциял. Така че – изправи се Човеко и разпознай кой си ти. И знай, че това с което си надарен, Единият дава на своя възлюбен син.

Вие сте мъж и жена, вие сте всички неща под слънцето. Вие сте цялото Творение. Разпознайте това което сте. И между впрочем – имате всичкото време на света да доведете тази еволюция да стигне до най-висшият потенциал. Защото вие сте самото време. И времето може да съществува само във вас самите. Това е най-великата от всички тайни, пазена в тайна от човечеството. Защото като човеци, знаем, че времето не може да съществува извън себе си. И когато човешките същества си спомнят и признаят пред себе си това, че са пазителите на времето в рамките на собствената си вселена, тогава няма да има нищо, което да ги ограничава. Нека човечеството извърви пътя, който бе извървяна от Майсторите. Защото всяко същество заслужава да знае истината на своя Творец. Всяко същество, наричано Човек, заслужава да знае и да Бъде, онова което Аз Съм. Нека благословиите на най-висшето творческо съзнание и на Онзи, който е твореца на целия живот, се спуснат върху човечеството, и нека тази благословия благослови Земята. Защото тя наистина е благословена да има човешките същества върху тялото си. Благодарим ви, че сте тук за да получите това.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

httpv://www.youtube.com/watch?v=STpFafANa0I

httpv://www.youtube.com/watch?v=yYAywFyRrqc

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.