Представяме новия хит: аюрведична натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s

K.P.Nambodiris toothpaste svoizbor

За нас е изключителна радост да разкажем вече на висок глас за това ново чудо, което успяхме да дарим на България и бързаме да ви разкажем! Открихме и внесохме от Индия една от най-почитаните, най-добрите, с над 80 години традиции пасти за зъби! Изцяло натурална, аюрведична, 100% вегетарианска. Аюрведична натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s. Без флуорид, без химически вещества, консерванти, оцветители, подобрители и прочие химикали.

Вече за никого не е тайна, че масовите пасти за зъби и изобщо продуктите за зъбна и устна хигиена и здраве, всъщност са токсични коктейли от всевъзможни пагубни за здравето химични вещества. Флуорид, парафин, формалдехид, натриев лаурилсулфат, пропилен гликол, триклоза, сорбитол, оцветители, стабилизатори, парабени и др.

Така бурно пропагандирания флуор, който трябвало да се добавя към менюто на малките деца,  флуорида, който “здравната” политика налага от години като “полезна” съставка на тези продукти, се оказа част от един безумен план за разрушаване на здравето и редуциране на населението. Здравната система няма ползи от това хората да са наистина здрави, а точно обратното – да са послушни и редовни абонати за всевъзможните изобретения на фарма индустията.

Ако още има някой, който не е разбрал – флуорът не само, че не е полезен, не е необходим, не предпазва от кариес, но и е изключително пагубен за човешкото здраве. Блокира дейността на епифизата, разцентрова дейността на всичките жлези с вътрешна секреция. Флуорът също разрушава катализата – групата ферменти, които защитават организма от вредното въздействие на свободните радикали. Свободните радикали разрушават клетките, заплашват целостта на ДНК и предизвикват мутации във възпроизводството на клетките. Верижната реакция от клетъчни мутации води до един куп фатални заболявания, които няма да описваме в този материал.

Фокусът на днешната публикация е радостната новина, че има нова алтернатива на българския пазар! Нова аюрведична натурална паста за зъби – K.P.Namboodiri’s. Произвежда се в Индия, от фирма с над 80 години традиции в аюрведичната натурална козметика – най-известната и почитана марка в Индия. Всички аюрведични продукти използват само и единствено натурални съставки, директно свързани с живата природа. Натуралната паста за зъби K.P.Namboodiri’s е създадена на билкова основа и с натурални средства се бори ефективно срещу бактерии и всички известни проблеми и заболявания на зъбите и устата. Има силно противовъзпалителни, анти-септични и анти-бактериални свойства, за да предпазва от зъбни заболявания. Освен облекчаване на възпаления и зъбобол, предпазва от язви в устата и лош дъх. Заздравява зъбите и венците, като защитава от общите проблеми със зъбите.

Пастата НЕ съдържа: продукти с животински произход, синтетични и минерални масла, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Не съдържа флуорид. Изцяло е на базата на лечебни растения, използвани от хилядолетия в Аюрведа за възстановяване на равновесието между капха (кафа) и вата дошите отговорни за здравето на зъбите и устата. Пастата няма каквито и да било странични действия. Подходяща е за цялото семейство – за деца, възрастни, бременни, кърмачки.

Ключовите натурални съставки на тази аюрведична натурална паста за зъби, които й дават тези ценни натурални антисептични, антибактериални и противовъзпалителни свойства са сред най-популярните и  тачени аюрведични подправки, които влизат в обичайната, традиционна индийска кухня: джинджифил, карамфил, черен пипер, Piper longum (Pippali), Индийски бадем Харитаки (Terminalia  long_pepperChebula), Emblica officinalis (амла), Женско биле Liquorice (Glycyrrhiza glabra Linn), Camphora (Kapoor).Terminalia-chebula-Haritaki

Джинджифилът има мощно антивъзпалително, антибактериално действие и се бори срещу кариеса. 

Карамфиловото масло облекчава зъбобола, а женското биле и харитаки предпазват от язви и ранички. Haritaki, или harra (Terminalia Chebula) наричат още “кралят на лековете” в Тибет. В Аюрведа се счита, че премахва всички болести и отпадъци от човешкото тяло, като в същото време стимулира растежа на здравите тъкани.

Лошият дъх изчезва под благотворното действие на джинджифила, черният пипер и карамфила.

AmlaАмла заздравява зъбите и венците, а дългият пипер предпазва зъбите от обичайните дентални проблеми.

За някои от тези растения сме говорили и друг път, като средство за здраве и тонус – можете да си припомните ТУК.

Повече информация за самата паста, и къде можете да я намерите и закупите, можете да видите ТУК.

Щастливи сме, че имаме възможността да предложим тази здравословна алтернатива за истинско здраве, достъпно за всички възрасти. Здравето и хармонията в България, повишаването на здравната култура, грижата и любовта към тялото и духа е наша мисия. Ще се радваме да споделяте впечатления и резултати от употребата на този дар от Изтока.

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

6 Comments

 • mila
  Отговор

  Ползвам аюрведична паста за зъби която купувам за 3,50 лв. Сериозно ли тази паста, която рекламирате, струва 10 лв.?

 • Vili Grey
  Отговор

  Ей, хора!!! Нямате представа как ме изкефихте! Откога е това нещо в България?
  Ходила съм в Индия два пъти и всеки път се запасявам с по няколко тубички от тези. Обаче не съм се и надявала да ги видя в България!! А е мега яка паста, просто няма равна! Не знам какво се продава там за три, пет лева, ама това е ПАСТАТА!!!!
  Много готина новина благодаря ви!!!! Вече ще знам откъде да си взимам като закъсам.

 • Natalia
  Отговор

  След като не съдържа консерванти,какво я запазва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.