Новият свят е вече факт!

38391_138571506172868_2808056_nДобре дошли извън илюзията. Новият свят е вече факт! Много пъти от няколко години насам се поздравявахме с “Добре дошли в новия свят”. Може би защото всеки път, когато воалът се отместваше, макар за миг от секундата, ние про-виждахме отвъд дуалността и въодушевлението от зараждащото се ново ни караше да ликуваме. Стъпка по стъпка вървяхме натам…

Изприказва се много за квантовия преход, за квантовия свят, за новите хора, новия свят, новите порядки. За различните времеви линии, за паралелните реалности, за паралелно съществуващите измерения. Инелия Бенц, Сал Ракели, кой ли не говореше за това, че планетата Земя ще остане такава, каквато я знаем в целостта си, но в рамките на това познато кълбо, ще съществуват няколко паралелни реалности и хората ще живеят в различни измерения. Едните, обитаващи по-горните, високи измерения (плътности), с по-високи вибрации, ще живет наистина райски – в тотална хармония, взаимно приемане, взаимопомощ, любов, радост от живота, изобилие, в единение с майката Земя, осъзнато свързани с Космоса, в общности и групи, извън масовата “нормалност”. А други пък ще врат в “адските огньове” на социалните сблъсъци, все по-тежка агресия и противопоставяне, завист, противоборство и борба за оцеляване и надмощие.  Малко абстрактно и метафорично звучеше всичко това до един момент. Нали?

И ето сега – огледайте се. Притихнете. Вижте вашия собствен живот, вижте нагласите си, вътрешния си свят, ценностите, мирогледа, обкръжението, приятелите. Вижте как се справяте с ежедневните предизвикателства и как ги приемате? Гледате ли телевизия? Храните ли се сляпо според промиващите мозъка реклами и залятите с не-храни рафтове на хипер маркетите? Изпълва ли ви гняв, агресия и недоволство от “проблемите в страната”? Изпълва ли ви самосъжаление, примирение, чувствате ли се жертва на политическия и социален модел, на правителството, на сметките, на съседа, на шефа, на обстоятелствата? Изпитвате ли омраза, гняв, ревност, осъждане, подозрение към разни хора и ситуации? Конкурирате ли се с другите, правите ли сметки, прогнози и очаквания? Животът ви омагьосано колело от къщи – на работа- в къщи ли е? Работите ли 11 месеца в годината нещо, което ненавиждате и ви вкарва в шаблонче заглушаващо крехките пориви на сърцето, за да можете да похарчите спестеното за 2 седмици на море?

Отговорите може да са и да, и не, и частично да, и не съвсем 🙂 Във всеки случай, разликите в тези отговори дават една много ясна картинка на избора, който сте направили – в коя реалност, в кое измерение, в коя плътност да продължите живота си.

Когато написах онзи материал, който обиколи цялото информационно пространство – за великия преход, за нулевата точка, за разпределителната гара, където избираме накъде да продължим – бях съвсем буквална, без метафори. В онзи сакрален миг в края на 2012, голяма част от нас направиха своя избор. На много хора им звучеше странно “Е как така пък да избера реалност. И какво – искаш да кажеш, че ни предстои да живеем в свят, в който всичко е цветя, рози, единение, хармония и няма борби за надцакване? Да бе, да!”

Но ето, че това вече е факт. Наистина – огледайте се – тези, които можете да видите. Нима светът, който взаимно си пожелавахме вече не се очертава? Да, имаме още много работа, докато изгладим всяко ръбче. Но основите ги има и те растат със скоростта на светлината!

Част от моята мисия е споделянето и разпръскването на светлината не само в интернет пространството чрез сайта Свой Избор, но и на място, лично – обикаляйки всяко малко и голямо прекрасно кътче на България. И в тези пътувания, форуми, семинари и събори се срещам със стотици, не – с хиляди просветлени, тръгнали по пътя на духовното пробуждане хора. Много от ново прохождащите вече израстват мигновено, за броени дни и месеци. Защото работихме много, първопроходците прокарахме гладки пътища сред трънаците и вече ново прохождащите тръгват с летящ старт. Много са! А всички знаете, че са достатъчни макар и двама просветлени в рамките на едно населено ясто, за да му повлияят. Вчера се върнах от Събора на Здравето във Велинград, където участвах. И още съм развълнувана от категоричната картина, която се разкри пред очите ми. Две неща докоснаха сърцето ми и за пореден път, вече с абсолютна категоричност утвърдиха това послание: Новият свят вече е факт!

awakeningПървото е, че вече масово хората от всякаква възраст, гражданство, социална и етническа принадлежност, финансов и социален статус вече са будни! Вече я има онази критична маса, която гради и съставлява новото общество. Него вече го има! Не са шепа “изкукуригали” и “странни”, които се събират по “сектантски” сбирки. Вече е масово явление, хорат избират друг път и друга реалност. И второто нещо е, че сред водачите, вестителите на новото – вече има смирение и взаимно и искрено приемане с любов. Не е тайна за никого, че съществуват всякакви “водачи”, “гурута” и “учители”. И през годините много от тях са дърпали в различни посоки, влизайки в конфликт с другите. А това, което усетих сега е, че вече има истинска основа за диалог, за работа ръка за ръка, за обединени сили на светлината – но изградени от вътре, от само себе си, а не церемониално обявени насила отвън. Всякакви условности, различния, прегради, блокажи са се стопили и е останала само любовта и единението. Не всички са готови за това обаче. Онези, които още се лутат в лабиринта на старата енергия, изпитват сериозни затруднения в личния си живот – изпитания, свързани с физическото оцеляване, здравето, изобилието, синхроничните случвания. Но всеки от тях върви по пътя си и израства със собствени темпове. Осъзнах, че дори хора, които доказано са извършвали “злини” – говоря за доказани измами, кражби, клевети, подлости далеч не са лоши в същността си. Това е само едно лице, което не може да сложи етикет завинаги на тези хора. И макар тези техни дела да са факт, то е също такъв факт, че те имат още десетки лица и делата и участието им в големия план е съвсем уместно и необходимо. И ако успеем да видим и другите им лица и да ги обикнем, то можем само да помогнем за изчистването на остатъчните сенки и кармични товари.

Огромна, мощна вълна на любов, единение, безгранична радост, осъзнатост и израстване подеха стотиците хора във Велинград. Отприщиха истинска спирала на Божествена любов, която свърза небето и земята и буквално отвори нов портал към високите измерения. Именно това количествено и качествено натрупване на Божествена любов, споделена сред толкова много хора утъпква пътеките, които правят възможно осъзнаването и израстването с бързи темпове на новите пробудени. Генерирайки такава мощна вълна от любов, хората заявиха с ясен и висок глас пред Вселената, че са готови да градят, да посрещнат новото, да трансформират всички сенки, блокажи и условности. Тази вълна още дълго ще трепти и със силата на камертона ще отеква във всяко кътче на България. А България, явявайки се мощен катализатор на промени, отразява като космическо огледало случващото се тук и повлиява в планетарен мащаб. Много работихме, за да се случи всичко това. Десетките събирания, форуми (като “Здраве, Щастие, Красота“) из цяла България, последователни малки и големи стъпки направиха възможно отприщването на тази вълна. И това ще продължава – все повече  и повече.

Погледнете сега тази реалност – в която стотици хора – познати и непознати се събират на едно място, обичат се искрено, живеят в единение и уважение с природата, учат се, споделят, практикуват всевъзможни енергийни и оздравителни практики, споделят революционни открития в областта на науката, здравето, подмладяването, отглеждането на деца, образованието, храненето. Вярват и активно участват в изграждането на новия свят и са част от новото общество, което живее по собствени закони, уважавайте земните и космически такива. “Непознатите” се срещат и се поздравяват с прегръдка, помагат си, учат се взаимно, обменят опит, раждат се идеи, партньорства, спомнят си минали животи с лекотата на деца.  Тези хора са щастливи – безпричинно, просто се наслаждават на всеки миг живот. Посрещат заедно изгрева на Слънцето, пеят, танцуват, медитират заедно. И пак заедно изпращат деня около огъня, в абсолютно единение със всичко и всеки. Това са хора от всякаква възраст, с различни здравни, социални и прочее характеристики. Те знаят, просто знаят, че животът е прекрасен, че е творение на собствените им намерения и убеждения, мисли, чувства, думи и дела. В техния живот всичко е прекрасно, уместно, разбрано и прието. Там тече изобилие, хармония и всичко е точно така, както трябва да бъде. Те осъзнато и с ясно намерение създават реалността си и я живеят.

944559_573681582674315_1528829307_n 1075629_10200204519655343_1738957112_n969571_10200204557656293_1098744773_n1000752_633764666648384_1971982606_n

А вижте сега и другата реалност – хора, които казват “Животът е труден, мачка те и те изпива. Има криза, парите не достигат. Хората са гадни, овълчени, зли. Всеки гледа да те прецака, не можеш да имаш вяра на никого. Хората деградират. Политиците са шайка престъпници, трябва да бъдат наказани, линчувани. Целият живот на Земята е един огромен конспиративен заговор и всеки гледа да те прецака. Направо сме обречени. Шефът е гад, жената (мъжът) ми са еди-какви-си, всичко се постига с огромен труд, мъки и трудности. Ето, пак вдигат цените на тока/парното/водата. Нямам време за себе си, защото съм във водовъртежа на ежедневните дела и битовизмите. Да, много хубаво се самозаблуждавате, че животът е прекрасен, ама той е много, много труден. Ние сме реалисти, здраво стъпили на земята. Какви ти мечти, я вижте колко е гадна действителността в целия свят. Я какво говорят по новините, пък и сме болни, бедни, нещастни.” И т.н., и т.н.

Виждате ли ясно паралелните светове? Паралелните реалности, различните измерения? Което и от двете да хванеш – те са си абсолютна и неоспорима истина. И двете. Това което ги разделя е изборът на хората – в коя реалност да пребивават.

Затова и от известно време насам сте се разделили с хора, приятели, бивши любими, познати и роднини. Сякаш просто вече не съществуват за вас. Няма ги никъде във вашата реалност. Просто сте направили различни избори. Случвало ли ви се е някои хора да минават покрай вас и дори да не ви забелязват? Дори стари познайници, просто минават с празен поглед през вас и не ви виждат. Чак ако решите да ги заговорите, изведнъж се сепват и вече се появявате в тяхната реалност.

Всичко това говори ясно и категорично: Новият свят вече е факт! Животът в различните плътности, измерения и вибрационни реалности е абсолютен, категоричен факт! Контрастите ще се засилват все повече. Но нищо не е загубено и вратите са още отворени. Тоест всеки може отново да направи нов избор. Да избере различна реалност. Пътят на всеки е индивидуален и отнема различно време. Хубавото е, че тръните и шубраците вече са изчистени и пътешествието е все по-леко за всеки от новите, решили да поемат по него. Но все така остава личната работа, която трябва да свършите, за да намерите и стъпите на този път, да го извървите.

В края на 2012 преминахме през основния портал. Приключваме един цикъл, а сега се ражда съвсем нов. Събитията разиграващи се на звездния небосклон са още един категоричен индикатор – приключваме, изчистваме, освобождаваме остатъчните сенки. И сме готови за нов квантов скок напред в развитието ни като индивидуалности, като единно цяло, колективно съзнание, като планетарен дух. Големият секстил ни включва в енергийния поток на динамичната вселенска хармония. Тази година затваряме 26-годишният цикъл от първата хармонична конвергенция от 1987г. и навлизаме в нови два 13 годишни цикъла на Галактическа синхронизация.

Искаме, или не, вярваме, или не – това са толкова категорични факти, както и това, че в момента седите пред компютъра си. Всеки обаче има личният избор в коя посока да поеме. Планетата Земя отдавна е взела своето решение и категорично върви в своя цикъл към Възнесение. А с нея и всички живи същества, свързани с нея. За едни това е осъзнат и плавен, радостен процес, а за други дълъг, мъчителен и трънлив път. Свободният ни избор е нещото, което предопределя по кой от възможните пътища да поемем. Вие избирате. Всеки от вас! Новият свят вече е реалност!

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

10 Comments

 • Васил Зааралиев
  Отговор

  Това е като телевизията и радиото, те си предават и ние ако искаме се включваме на техните канали.
  Така че искани се, не ни се иска, процесите си текът, времето си цикли и това дали ние ще решим да се включим в тези канали и ще направим нашият свободен избор стои като въпрос точно пред нас самите.

  Хорааааа, имали сте възможността да се инкарнирате на тази планета в УНИКАЛЕН ВРЕМЕВИ ДИАПАЗОН.
  Живейте, радвайте се, обичайте се, усетете необикновеният момент в който се намирате и най важното продължете да ЕВОЛЮИРАТЕЕЕЕЕЕЕЕ

  Ин Лакеш Ала Кин
  Укк Чикчан Васил

 • galja
  Отговор

  Така де, съществуват различни реалности. Обаче в коя реалност си плащаме данъците – в тази прекрасната, или в другата? Защото в прекрасната реалност едва ли данъците и осигуровките липсват, а те се определят в другата реалност. Така че осъществяването на тази реалност, в която искаш да живееш, е пряко свързана с другата, защото не можеш в твоята реалност да не плащаш данъци, нали? А тези тежести и останалите “консумативи”, които плащаме, са основните неща, заради които протестират тези, за които “политиците са шайка престъпници”…

 • star
  Отговор

  Да, на семинара за два дни си в мир, любов, хармония и единство, и след това всеки се прибира при жена си или мъжа си /ако ги има/, при гадния шеф, сметките и супермаркета.

  Иначе да – ние отхвърлихме стария живот, старата реалност и отношения и те ни изхвърлиха, защото наистина сме несъвместими, те нямат нужда от нас и ние от тях.

  Днес докато пътувах в рейса, изведнъж се запитах дали има дори и един човек в този автобус, който да е чувал за прехода в новата епоха? И ако да – как го проявява, как го изживява лично той в неговия живот?…

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Здравейте, приятели.
  Да, много е порочен този модел, в който на даден семинар преливаш от прекрасни усещания и се чувстваш зареден и в мир със себе си. А после отиваш вкъщи, в офиса и прочее и затъваш пак. Така беше много пъти преди.
  Затова и след семинарите казвам и натъртвам – практика! Може да сме прочели десетки прекрасни и мотивиращи книги, и да сме професионални семинаристи 🙂 Но ако всичко това не се практикува, то няма никаква стойност. Наистина 90% от хората забравят да практикуват. Но всичко си струва заради онези 10% които правят генерална промяна в живота си. А такива познавам много. Лично са идвали да разказват и благодарят за трансформацията в живота си.
  Хората които правят промяната и я въплъщават в ежедневните си дела се множат. Именно те градят новия свят. Започвайки от себе си.
  Колкото до сметките, данъците и всички остатъчни неща от старата матрица – те си съществуват. те са част от земните закони. И когато се отнасяш с любов и приемане и към тъмните страни на матрицата – тя сякаш се разтваря и е супер приятелска и позитивна към теб. Не изпитваш ударите й.

  Всичко е част от еволюцията ни. И само и единствено тя има значение.

 • julieta
  Отговор

  Честито!
  При положение, че сте в друга реалност, бихте ли намалили цените на дисковете с медитации. Също и семинара е доста скъп. Може би ще помогнете на хората от паралелната реалност, които протестират срещу гадните управници да намерят и те пътя …

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Мила Жулиета. Бих и мога. И правя много неща безвъзмездно 🙂
   Сигурна съм, че дори и на левче да са дисковете, че и семинарът, който е един от най-достъпните – пак ще ви се видят скъпи. Веднага ви предлагам да ви подаря един комплект дискове, щом не можете да си позволите 15 лв. Ще ги оцените ли?
   Състрадвам ви, наистина, за целият гняв и обърканост. Изпращам ви цялата си любов и светлина и вярвам, че рано или късно ще намерите пролука в тъмния тунел в който още се лутате.

   • Julieta
    Отговор

    Училище за Ангели
    September 17, 2012
    By Martina Ivanova

    Всеки човек и всяко събитие ще станат твои Учители, затова няма смисъл да им се обиждаш.

 • Лили
  Отговор

  Мартина, много бих искала да разбера в какво се изразява ежедневната практика?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Лили, ако уточните въпроса си, ще мога и да отговоря?? В случая ме оставяте в леко недоумение, повдигайки рамене. Какво точно питате?

   За ежедневна практика сме споменавали в коментарите горе. И тя се изразява в практикуване на наученото по семинарите и книгите – а това са различни практики, в зависимост от това кой какъв семинар е посетил, кое му зазвънтяло като негова практика.
   Има един куп енергийни, физически упражнения, медитации и какво ли още не.
   Каквото и да е избрал човек сред морето от информация, то едно да вземе и да го прилага на практика, вече е много напред.

 • krem
  Отговор

  Абсолютно съм съгласна с написаното и понеже само чета тук там, а и наблюдавам, но не съм ходила по семинари и групи, мога да кажа че виждам много малки, но значими промени в хората около мен, хора, които принципно не мислят, че се интересуват от духовно. Промяна в храненето, мисленето… дребни неща.

  И понеже е споменато недоволството от управляващите, аз като участник в този протест го гледам по един съвсем друг начин. Говореше се, че ще паднат завесите, че лъжата ще излезе на повърхността, че индиготата ще променят системата и всички чакат гръм или осветление свисше, а нещата се случват пред очите ни, дребните неща редят картината. Ето този антиправителствен протест, където наистина има много усмихнати млади хора, някои от които са мечтатели , не ги интересуват парите, а самият протест е за морал. За МОРАЛ! Не за сметки, пари, искания за помощи и т.н. За морал. Ето тези индигота променят системата и изкарват лъжата на светло 🙂 И масово говорят, че го правят за децата си 🙂 За нашите малки кристалчета бих допълнила аз 🙂
  и не само у нас, а в турция, а в другите страни? Хората масово искат ново, честност, абсолютен нетолеранс към лъжите!
  Ето така виждам част от малките крачки в новият свят и индиготата, които променят света на всички нива :)))))Обнадеждена съм 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.