Блог

Открий призванието си, живей мечтите си! Семинар в София.

Открий призванието си, живей мечтите си!

Открий призванието си, живей мечтите си! – Това е така дълго чаканото събитие в София! Семинар с Мартина Иванова и цяло съзвездие от специално подбрани гости – най-добрите специалисти в областта си. Практици, преживяли трансформацията и готови да разкажат за личния си опит, от който да почерпите идеи, вдъхновение и стимул! Срещнете се с най-добрите идеи, най-добрите мотиватори, с катализаторът, който ще ви изведе до мястото, където мечтите ви стават реалност, изживяна и реализирана! Открий призванието си!

22 септември 2013 (неделя), София, зала Есенс на ул. 6ти септември 37 в София. 11-17 ч.

Най-доброто знание и опитности, събрани, преживяни и осъзнати през личния опит, през погледа на наблюдателя, събрал стотици гледни точки. Най-добрите знания и опитности от западния, модерния свят, и мъдростта и практиките на изтока. Духовните закони и принципи, въплътени в практиката, както и най-практичните гледни точки на съвремието.

Много хора вече съзнават, че това с което се занимават понастоящем не е тяхното призвание, не е най-добрата им реализация, не им носи радост и удовлетворение, дори напротив – подтиска ги и спира полета им. Независимо в какви думи ще го облечем – “блажено място”, моето призвание”, всички ние го търсим. Цял живот. Понякога обаче забравяме, примирявяме се, стоим с години на места, които не ни носят радост и удовлетворение, оправдавайки се с “дълг”, потребности, сметки за плащане… а всъщност ни спира страхът от неизвестността, избора и промяната. Много хора очакват радост и удоволствия в някакъв бъдещ момент и изпитват много малко радост точно сега. А всъщност животът тече СЕГА. И във всеки миг може да го променим и намерим поне едно от многото блажени места, които сме планирали. Никога не е късно за промяна! Каня ви да пристъпим заедно към нея!

Хайде да намерим заедно вашата страст. Къде е наистина? Онази, истински отличаваща се страст, която тлее от много време, подтиснатата ви мечта, която ви кара да летите всеки път, когато открехнете вратата зад която сте я залостили? Онова в което сте най-добри, което ви вдъхновява, което ви доставя радост и удовлетворение. И не просто ще зърнете скритите си потенциали, но ще ги извадим на светло, ще ги затвърдим и ще намерим най-добрият и практичен начин да бъдат доведени до крайната си реализация!

Ти търсиш ли още призванието си? Хайде! Открий призванието и живей мечтите си! Време е!

Ако вече съзнавате, че това с което се занимавате не е вашето. Ако във вас тлее недоволството, но още не сте сигурни, не знаете накъде да поемете, кое е точно вашето призвание, талант, реализация – това събитие е точно за вас. Няма да ви дадем готови отговори. Но ще задействаме онези механизми, ще намерим онези ключета, които да отключат скрития и подтискан ваш собствен потенциал. Ще ви заведем на среща с вашето най-съкровено и истинско АЗ, което знае всички отговори. Това е преживяване, което ще ни отведе до най-важните отговори! В него единственото важно нещо ще бъдете вие, вашите желания, емоции, стаени потенциали.

Трансформацията ни продължава с огромни крачки и вече преминали през вратата на новото начало, сега започваме да изграждаме новото. 2013  е – годината, когато невъзможното вече е възможно. Днес ние най-сетне намираме себе си. Същински, чисти, истински. Нека пуснем старият свят да си отиде от нас и да започнем да градим! Открийте призванието си и започнете да живеете мечтите си!

22 септември 2013 (неделя), София, зала Есенс,  ул. 6ти септември 37 в София. 11-17 ч.

Кои ще бъдат специалните ни гости?

Катина Клявкова – според мен най-добрият медиатор в България, за мирно и хармонично, взаимно изгодно разрешаване на конфликти. Изследовател-специалист по човешки права, човешки ресурси, подбор и професионално развитие.

Борислава Крендева – един от най-известните и опитни психолози и терапевти в България. Автор на “Душевна работилница”. Познавач и ценител на потайностите на човешката душа. 

Стилиян Чемишки – Майстора – Намерил призванието и мисията си творец. Възражда забравеният занаят на майсторите-пекари

Валери Добрев – Истински смело разгърнал се творец на новото време. Мощен Аватар в човешко тяло в ролите на популярен и обичан художник на енергийни картини, лектор, писател, земеделец възраждащ магията на древното жито – лимеца,

Милка Кьосева  – Умела бизнес дама, и в същото време поетеса, която преобразява с магията на стиховете си, лектор и вдъхновител на промени.

Очаквайте още изненади!

Очакваме ви на 22 септември! Време е вътрешното ви царство да постигне своята независимост. Освободете скритите си потенциали, намерете призванието си, живейте мечтите си!

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *