Блог

4 дена семинар-ритрийт в еко-селище Азарея. Трансформация в Новия Свят

Семинар в Азарея - второ издание

Поради големия интерес и запитвания, обявяваме повторна дата за семинар в Азарея с Мартина Иванова: 1-4 август 2013.

Могъща е духовната сила която носи и излъчва Стара планина, която е възлова част от разумният потенциал на планетата. И точно там, сгушено в прегръдките на Троянския Балкан е еко селището Азарея, в което вече традиционно се събираме и сбъдваме най-големите, съдбовни трансформации. Азарея е място, на което се случват чудеса. Там се случват най-големите обрати и трансформации – гарантирам ви, вече прекарано през личния ми опит.  С какво е специално селището – ще прочетете малко по-надолу, ако още не знаете.

След юнското ни приключение, запитванията продължиха да валят, затова решихме да ви поднесем повторно това преживяване, семинар в Азарея – с още по-голям интензитет и насищане с нови енергии.

Трансформацията ни продължава с огромни крачки и вече преминали през вратата на новото начало, сега започваме да изграждаме новото. 2013  е – годината, когато невъзможното вече е възможно. Днес ние най-сетне намираме себе си. Същински, чисти, истински. Нека пуснем старият свят да си отиде от нас и да започнем да градим!

 А ето и програмата ни за трите дена:

С Е М И Н А Р „Т Р А Н С Ф О Р М А Ц И Я   В  Е Н Е Р Г И И Т Е   Н А   Н О В И Я   С В Я Т ”

Място: Екоселище „АЗАРЕЯ”
Време: 1 – 4 август /четвъртък – неделя/
Водещи: Мартина Иванова и Светослав Вълчев

П РО Г Р А М А
1.08./четвъртък/

– Пристигане и настаняване до 13.00ч.
13.00ч. –Кратко представяне на Азарея – място в хармония с природата
14.00ч. – Вегетариански обяд
15.00ч. – Кратък поход  в планината
19.00ч. – Беседа на тема новото време. Трансформация на съзнанието”- Светослав Вълчев

2.08 /петък/

8.00ч. – Оздравителна гимнастика, енергийни упражнения, пластика.
8.40ч. – Медитация
10.00ч. – Поход  в планината  / продължителност, според  възможностите на групата и климатичните условия/
17.30ч. – Разгръщане на Твореца от Новото време -Мартина Иванова
– Заедно ще споделим опита си от изминалата година и преди, с какви трансформации и прозрения сме се сблъскали след 21.12.2012. Целта е заедно да се освободим от заблудите, които неизбежно съпътстват всяка една радикална промяна, да излезем над нивото на масовите заблуди, сензационност и паника, да кажем откровено – това е нашата истина, изживяна, проверена, подпечатана през личната опитност.
19.00ч. – Вечеря
20.00ч. – Ще гледаме интересен филм

3.08./събота/

8.00ч. – Оздравителна гимнастика, енергийни упражнения, пластика.
8.40ч. – Медитация
10.00ч .- Кратък поход  в планината.По време на похода беседа и светлинна практика: “Творчество в чистото намерение ” – Мартина Иванова
16.00ч.- Минерален басейн /ако остане време/
18.00ч.- Въведение във философската система Шамбала – Светослав Вълчев

Концерт- медитация с кристални тибетски купи – изпълнител Микаела Стойкова
20.00ч.- Вечеря в комбинация с танци и други изненади.

4.08. /неделя/

8.00ч. – Оздравителна гимнастика, енергийни упражнения, пластика.
8.40ч. – Медитация
10.00ч .- Кратък поход  
12.30-13.00 Отпътуване по родните места

Към момента всички места за семинара в Азарея са запълнени. Благодарим за десетките запитвания и големия интерес. Съжалявам, че пак няма да можем да задоволим всички желания, просто капацитета на селището е малък и дава ограничени възможности.

Ако все пак имате желание да присъствате, въпреки че местата са свършили – пишете ми. Понякога нещата се променят в последния момент и винаги съществува вероятност нещо в плановете на хората да се промени и да се освободи някое място.
АКо искате да разбирате първи за предстоящите ни добри инициативи, абонирайте се за новини от www.svoizbor.com

Азарея на езика на траките е наименованието на съзвездието “Голямата мечка”. Поразителна е приликата на формата на парцела върху който е построено екоселището с очертанията на голямата мечка на звездното небе.
Селището се състои от 6 броя кръгли дървени къщи с форма на конусна пирамида, разположени в кръг. Всички къщи са ориентирани на юг и гледат към красивото планинско било.

От опита и проведените научни изследвания можем смело да заявим, че те оказват благотворно въздействие върху хората, които ги еко селище Азареяобитават в няколко направления:
– Възстановяване правилния енергообмен и укрепване имунната система на организма.;
– Изчезва главоболието и умората;
– Нормализира кръвното налягане;
– Възстановява нормалното функциониране на нервната система;
– Нормализира нивото на кръвната захар;
– Увеличава енергийния статус на човека;

В допълнение към чудотворното въздействие на района, на специалните къщички, предлагаме ви 4 дена на отмора, пълно възстановяване и цялостна трансформация на физическо, енергийно, духовно ниво.

НЕОБХОДИМО Е ДА НОСИТЕ С ВАС :

Туристически обувки, малка раница за еднодневни походи, подходящи за сезона дрехи за туризъм,дъждобран, крем за слънце, постелка/шалте/,удобни дрехи за гимнастика, гуменки или леки маратонки,бански , джапанки и лична аптечка.

Ако харесвате тази публикация, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *