Блог

Силата на изцелението – семинар с Мартина в Русе!

Русе, 17 юни, 18 ч., хотел Дунав – семинар с Мартина Иванова в Русе!

healinghands_rUSEСкъпи приятели, така дълго чакахме тази наша среща! След десетките покани, които получих от Русе, съм щастлива да потвърдя, че на 17 юни ще бъда гост на красивия град Русе!

Запазете 17 юни в календара си, това ще бъде най-добрия подарък за вас!

Енергията на Нулевата точка е вратата към квантовия свят, в който всичко е възможно. Тази вълшебна способност за лечение, за преодоляване на трудности и пречки в живота сега е на разположение на всеки. Тя е най-новия и най-хармониращия с времето ни метод за духовна реализация, за лечение и сътворяване на живота ни. Заедно ще създадем и активираме Полето на Нулата, в което ще се разтворят пречките, трудностите и неработещите модели. И всеки от присъстващите съвременни чудотворци ще го отнесе със себе си, за да продължи магическото трансформиране на живота си.

– Как да използваме умно даденостите на природата за да се радваме на добро здраве, хармонично, здраво, силно и красиво тяло.
– Как да активираме самовъзстановителните сили на организма ни и да пребиваваме непрекъснато в състояние на перфектна хармония и здраве
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да трансформираме болка, страдание и болест с чудото на мигновеното изцеление.

– Обучение за работа с метода “квантова синхронизация”
– Активиране на полето на Нулевата точка
– Медитация с новите енергийни инструменти, дадени на Мартина за работа с трансформиране на светлинното ДНК

Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потренциал, който чака да бъде разгърнат! Време е да помете нещата във ваши ръце. Заповядайте на практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си!

17 юни, понеделник, 18 – 22 ч., хотел Дунав (централен градски площад).

Закупилите билети по време на форум-изложението “Здраве, Щастие, Красота” в Русе, също ползват намаление – 20 лв.

Моля, разпространете информацията сред вашите близки и приятели! Нека повече хора, които имат нужда от тази светлина се докоснат до нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

 • Dona
  Отговор

  Zdravei Martina,

  Barzam da ti blagodaria za retseptata koiato si poblikyvala na 18.10.2011 palnozarnesti xlebcheta s rigan i zextin.Skoro otkrix retseptata napravix gi i ottogava sa nashite lubimi xlebcheta v kashti!Blagoslovena da si!Sega kato se zainteresyvax za teb razbiram zashto…?Izprashtam ti moita svetlina i lubov!!!

  S yvagenie
  Dona

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Неведоми са светлите пътища.. на хляба 🙂
   Много се радвам, Дона, от сърце! Благодаря за споделеното мнение и съм щастлива, че любовта и споделеността си намират свои пътища да ни свързват и разнасят добрината.

 • Polina Doneva
  Отговор

  Здравейте, Мартина!
  Тези дни четох за клиноптилолита и много се запалих по него! Исках да Ви попитам, понеже не можах да намеря отговор на въпроса си, пък може Вие да го знаете, мога ли да използвам чешмяна вода, но преминала през филтър. Имам кана с филтър и той би трябвало да пречиства водата от хлор и други работи, а на 1 място пишеше в никакъв начин да не е хлорирана водата. Е, тя би трябвало да е пречистена, но дали става за клиноптилолита? Ще ти бъда благодарна, ако ми отговориш!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *