Как да отслабна и да се сдобия с желаното тяло – вълшебна рецепта

Вълшебна рецепта : Как да отслабна и да се сдобия с желаното тяло. Тайните съставки на една работеща рецепта за трайно отслабване

Дълга и безуспешна ли е борбата ви с килограмите? Лятото е в разгара си, навън е пълно с къси поли, панталонки, ефирни блузки и потничета, тялото е на показ, а горещите плажове зоват с обещание за лятно приключение, разпускане, веселба и любов…

И вие търсите! Търсите онзи магически начин, метод, диета, хапче, билка, добавка, която ще направи чудо за вас и бързо ще ви отърве от излишните килограми, от паласките, от коремчето, ще стегне отпуснатото дупе и висящите месенца…

Как да отслабнаЖенските списания, а и масовите сайтове, търсещи сензации са пълни с такива “рецепти”, тайнствени 10 метода, чрез които за 10 дена ще свалите поне 5 килограма! Но вълшебната рецепта уви, си остава все така недостижима, непозната и далечна. Ако ви е писнало да тормозите тялото си с безумни диети, в които по дни ядете маруля, макарони, моркови, плодове, или само вода, ако ви е писнало от изтощително бягане по пътечката във фитнеса, и всичко това без резултат, то този материал е за вас.

Ще ви окуража – вълшебна рецепта наистина за отслабване има и аз ще издам тайните й съставки. От вас се иска само отдаденост, желание, страст и постоянство. А, да – и любов към себе си! Най-важната съставка. Можем да започнем с нея.

Но преди това искам да ви помоля – забравете за вълшебните хапчета, билки, елексири и добавки, които ще ви помогнат да отслабнете и да се сдобиете със желаното тяло. Знам, че много прекрасно би било да си седите в дивана през телевизора с биричка в ръка, а хапчето да действа междувременно. Много от клиентите ми, които се възползват от изготвяне на индивидуален хранителен режим отначало започват с въпроса “Ама нямаш ли някоя хранителна добавка, виж там по рафтчетата дали не мога да си купя нещо за отслабване?”. Или пък “Ама не може ли да отслабна без да променям начина си на хранене, а да ходя редовно на сауна?“, или “Добре де, а след диетата кога ще мога да се върна към нормалния си начин на хранене?”. Да се уточним – има хранителни добавки, които ви помагат да доставите на тялото си безценни витамини и минерали, има такива, които наистина могат да ви помогнат по-лесно да губите мазнини ако спазвате правилен ражим на хранене, има дори такива които могат да ви помогнат да изцелите състояния, пред които медицината е безсилна. НО НЯМА чудотворно хапче, което да ви помогне да се сдобието със желаното здраво, слабо, стегнато, хармонично, красиво тяло. За да се сдобиете с мечтаното тяло трябва да поработите. От самосебе си няма как да стане, независимо колко рекламите се опитват да ви убедят в обратното. А ако веднъж вкусите онази сладост на балансираното хранене и спорт, ще осъзнаете, че това не е диета за седмица или две, а това е начин на живот!

И така, да видим сега кои са толкова важните съставки на работещата рецепта за да отслабнете бързо и трайно.

1. Любов към себе си. Може да ви звучи наивно и лековато, но замислете се – защо изобщо бихте поискали да влезете във форма? Заlove_myself да привличате повече погледите на отсрещния пол? Да за ви станат дрехите от преди 5 години? За да върнете вниманието на половинката? А всъщност истински мотивиращата движеща сила е любовта, която изпитвате към себе си. Отглеждайте си я, хранете я, култивирайте я. Ако обичам тялото си – ще се грижа за него. Ще се замислям какво слагам в устата си, ще предприема нещо ново и градивно, защото знам, че го правя от любов към себе си. Когато знаеш, че подбирайки прецизно храната си или трeнирайки не се измъчваш или лишаваш, а правиш нещо добро за себе си, то центърът на енергията се измества и застава точно там, където му е мястото – в сърцето. Когато тръгнеш с правилната мотивация, вероятността да успееш се умножава многократно.

fitness_measures2. Поставете си измерими цели! И нека това не бъдат килограми, които стрелката на кантара да отброява. Поради простата причина, че това може да бъде доста подвеждаща мярка. Можете да загубите няколко литра течности и това да се отрази в кантара, но това няма да има никаква реална полза за вас, няма да е истинско отслабване. Нека това бъдат 10 сантиметра по-малка обиколка на талията, дупки в колана, 10 минути повече издръжливост при тренировка, успешно “намъкване” в роклята от миналото лято. Наблюдавайте се, и си позволете да се похвалите и поощрите сами себе си за всяка крачка напред.

3. Хранете се! Моля ви – хранете се, не гладувайте за да отслабнете! Не се отслабва с гладуване, а с ядене! Е, разбира се има моменти, в които е съвсем уместно човек да гладува известно време, да мине на сокове, на плодове, или да направи друга, изчистваща практика. Това е чудесно в случаите, когато искате да направите много прецизно и дълбоко изчистване от токсини, да усетите отново вътрешния си глас, да започнете да чувате какво иска тялото ви. Твърде е възможно тялото ви да има нужда точно от това – затова опитайте и вижте  как ви понася. Но имайте едно пред вид – с едно продължително гладуване ще изчистите токсините и всички онези шлаки и натрупвания, които понякога стигат до десетки килограми, което е чудесно. Неминуемо ще си заминат и голяма част от нежеланите мазнини. Но редом с тях ще си замине и голяма част от активното ви тегло, от мускулите, които оформят, стягат, придвижват тялото ви. Тялото ще е слабо и като визия, и като физическа сила. Тоест – рехавите мускулчета не само няма да имат сила, но няма да ви дадат така желаните стегнати и добре изваяни форми. Нагледали сме се на слаби манекенки, на които им стърчат кокалите, скулите, ребрата им се броят, а задните им части са като ударени с лопата. Това НЕ Е хармонично тяло. Започнете да се храните – добре балансирано, премерено и съобразено с личните ви нужди. Ако не можете сами да се ориентирате кое е най-добро за вас – обърнете се към специалист!

fats-oils4. Не избягвайте мазнините! Правилно прочетохте. Престанете да робувате на митовете за мазнините и колко вредни били те. С консумация на обезмаслени продукти няма да отслабнете, въпреки че масово индустрията се опитва да ви убеди в това, редом с неколцина популярни диетолози. Мазнините са ваш приятел в отслабването. Само че правилните мазнини, консумирани в правилното време и комбинация. Маргаринът, рафинираното олио, обезмаслените млечни продукти, мазните банички и понички, пържени храни определено нямат място на трапезата ви и ви съветвам да се разделите завинаги с тях. Те съдържат транс мазнини, отпадъчни хидрогенирани продукти, които са същинските виновници за затлъстяването, за високото кръвно налягане и прочее. Но кравето масло, кокосовото, какаовото масло, ядковите тахани, сурови ядки, авокадо, зехтин и всички видове студено пресовани масла, маслини – всичките тези източници на мазнини ви ги препоръчвам горещо като помощник в отслабването.

5. Незабавно слезте от велоергометъра и пътечката за бягане! Така наречените кардио упражнения са чудесни за разгрявка, та дори и за финал на една тренировка, но до там! Десетки фитнес зали са оборудвани до дупка с кардио уреди просто защото това е масовото търсене. Хората седят по цял ден пред компютрите и в края на деня слизат във фитнеса за да потичат малко, да излеят литър пот и да си заминат доволни и … все така дебели. Качвате се на съответния кардио уред и с часове и мазиохистична последователност въртите педалите, премятате крак след крак и жадно следите таблото, което отчита изгорените калории. И си мислите, че отслабвате. Да, ама не. Това, което правите е, че подавате на тялото сигнал “Ахаа, сега тук предстоят няколко дълги часа на монотонна работа, я да си пестя енергията, че ще ми трябва”. Накрая излизате от залата с разтреперани крака, тотална липса на енергия и … забавен метаболизъм. Което води към едно стабилно задържане на нежаланите килограми. Голямата “тайна” на успешните тренировки, които водят към стегнато, слабо, изчистено от мазнини, силно тяло са тренировките, използващи движения, които наподобяват естествените за тялото движения. Най-обичайни и ежедневно използвани още от най-ранни възраст движения са – бутане, дърпане, сядане, изправяне, клякане, хвърляне, вдигане на някакви вещи, завъртане и т.н. За извършването на тези движения, тялото използва eдин куп мускули. Една добра, полезна тренировка е много динамична, интензивна, силова, разнообразна, не продължава повече от час, и не оставя и най-малкото мускулче в тялото ви да почива.

fitness-via-miss6. Стремете се да станете силни! Ако искате да отслабнете – стремете се да станете силни. Мускулите не са нещо което да е интересно и полезно за културисти и фитнес маниаци, не са нещо което да загрозява жената и да я прави “едра”. Мускулите са активна тъкан, която освен, че ви оформя така както си мечтаете да се видите, ви помага и да отслабнете. Много е просто – колкото повече мускули имате (силни, а не инертно раздути като при много фитнес батки), толкова повече ще слабеете. Защото наличието на силно активно тегло засилва метаболизма, задава правилните сигнали на тялото и натрупаните излишни мазнини започват бързо и неусетно да се топят. Тук е мястото да обърнем внимание на мита “един килограм мускули тежи повече от един килограм мазнина”. Моля ви! Един килограм си е един килограм – това ще ви го каже и едно дете. Просто един килограм мускули е стегната, компактна и свита маса, докато един килограм мазнина е обемна, разплута и не особено приятна субстанция.

7. Започнете да тренирате при специалист! Съвсем сериозно. И аз го правя. Мога да имам тонове теоритичен и практичен опит и знания, и пак предпочитам някой специалист да ме погледне отстрани и да ми подскаже кое, как, кога и какво. Не се плашете, че сте в лоша форма, че сте дебели, тромави, слаби и неумели. Добрият специалист ЗНАЕ какво точно е добро за вас, с какво можете да се справите и как да ви преведе през всяка стъпка докато изпълните заветния си план за стегнато и слабо тяло. Никой няма да ви върне, да ви се присмее, или да ви обезкуражи. Напротив!

8. Работете непременно и с мисълта си – визуализирайте поне два пъти дневно за 10-тина минути тялото което искате да имате. Създайте и задръжте чувството, което съпровожда това състояние – лекота, свобода, сила, гъвкавост, тичайте, скачайте в мисълта си, вижте се в дрехите, които искате да носите. Когато тренирате, изхвърлете всяка друга мисъл от ума си и се съсредоточете върху това да усещате как мускулите ви работят, как мазнините се топят, как лека полека тялото ви се оформя като под ръцете на гениален склуптор. Всеки път като се храните, го правете с ясното съзнание, че давате на тялото си добра храна. Мислите и емоциите програмират и функциите на тялото и обективната реалност. Мислете за тялото си с любов и благодарност и то ще ви се отблагодари.

Вече имате правилните съставки за успешната рецепта за постигане на слабо, стегнато, оформено и хармонично тяло. Добавете щипка увереност, страст, постоянство, любов и направете най-сетне крачката към промяната. Не утре, не следващия понеделник, не след отпуската, не след празниците. Още сега! Направете го и ви обещавам, че до месец ще имате тяло, което не сте и подозирали, че притежавате. Всичко е въпрос на избор и вие имате свободата да го направите.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, споделете я с приятели чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

29 Comments

 • Bimb
  Отговор

  Привет, хубава статия, поздравления :). Може ли да напишете кого препоръчвате от Варна :).

 • Ева
  Отговор

  Уважаема Мартина,
  Много ми хареса вашата статия! Бих искала да се възползвам от препоръката Ви за треньор във Варна. Възнамерявам да поработя за себе си, така 4е информацията ще ми бъде от голяма полза. Благодаря предварително!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Ева. Много се радвам на това желание и решителност, искрени адмирации!
   Треньорът във Варна, в чиито ръце бих ви оставила с чисто сърце се казва Виктор Каров, залата се казва Gymbox : https://www.facebook.com/gymboxvarna
   бул. Вл.Варненчик 165, бл.27, Varna, BG. 089 230 5663

   • Наталия
    Отговор

    Здравейте, Мартина!
    Залата се намира в близост до нас, но от сайта им ми се струва, че са доста силови тренировките или греша? Не съм питала на място, но отвън си изглежда като чисто мъжка фитнес зала и не бих искала да се изперча там с моите си килца и да се чудя къде да се скрия. Греша ли или бъркам мястото…
    Благодаря!

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Здравейте, Наталия. За Варна ли става дума?
     Разбирам ви чудесно. Свикнали сме да има “женски зали”, но там за жалост е пълно само с кардио уреди, които изобщо не вършат работа. Окуражавам ви – престрашете се, обадете се по телефона, срещнете се с човека и преценете дали можете да му се доверите. Място, време, индивидуална тренировка и внимание ще получите и изобщо не се притеснявайте за килцата си! Там ще ви посрещнат с отворени обятия!

     • Martina Ivanova

      P.S. Иначе аз тренирам в точно такава “мъжка” зала, а последната снимка в публикацията е моя. Ако ви допада – давайте смело напред!

     • Наталия

      Благодаря за информацията! А снимката едва ли има човек, на когото да не допадне 🙂 Поздравления за това, което сте постигнали. 5-7, ако успея да сваля, ще се похваля 🙂 Сега остава само престрашаването от неудобството 🙂

   • Ева
    Отговор

    Благодаря за бързия отговор!

 • Силвия
  Отговор

  Здравей Мартина,аз пък се интересувам от добър инструктор в Плевен,и се радвам,че точно за нашия град имаш идея за такъв.Ще се радвам да споделиш .

  • Martina Ivanova
   Отговор

   С радост, Силве!
   Маргарита Манева и Слави Павлов са хората в Плевен, които могат да направят чудеса с човек! Толкова многопластова и задълбочена е работата и подходът, че не ти трябва друго.. Хранене, отслабване, стягане, силов спорт, йога. Чак завиждам на Плевен за тези двамата 🙂
   Ето профилътна Маргарита във фейсбук https://www.facebook.com/margarita.maneva.5
   и контакт с двамата: http://strgrace.blogspot.com/p/blog-page_9.html

 • Бърборанка
  Отговор

  Има ли такива вълшебници в Русе?

 • Shine
  Отговор

  Благодаря за тази статия, Мартина 🙂

 • Валентина
  Отговор

  Здравейте,Мартина!
  Търся добър треньор за Бургас,ще се радвам ако знаете за такъв!

 • Диана
  Отговор

  Здравей,Мартина!Интересува ме дали и в Стара Загора има зала с добър треньор.Много ще се радвам,ако ми помогнеш.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Момичета, бавя отговора си, защото аз лично не познавам треньори в тези градове. Но съм задала въпроса където трябва, и ако има хора – много скоро ще разбера и ще ви пиша.

 • Яна Арангелова
  Отговор

  Здравейте Мартина! Умолявам ви насочете ме към инструктор в Сливен! Имам голяма нужда от това! Предварително благодаря!

 • ralitsa
  Отговор

  zdraweite hubawa statiq no mnogo mi e trudna purwata chast zashoto ako tqloto ti ne e hubawo e trudno da go obichash az sum momiche na 13 i sum mnogo kompleksirana na tazi tema i se nadqwam da mi swurshi rabota zashoto az treniram fitnes v varna no tvurde lesno se izkushavam i posqgam kum sladkoto i to chesto kato pristrastena sum tova ne mi se otrazqwa dobre kakwo da prawq
  blagodarq predwaritelno

 • ralitsa
  Отговор

  i druguto koeto mi e trudno da razbera kakwo moga i e polezno da qm tui kato sum sklonna kum zatlustqwane i kakwi uprajneniq da prawq v kushi kato ne moga da otida na fitness nqkakwi idei mnogo vi blagodarq predwaritelno

 • Ралица
  Отговор

  Здравейте Мартина !Много хубава статия,но това което ми притеснява е първата част,защото аз съм комплексирана на тази тема .Незнам как мога да се обичам като си мразя тялото и всички ми натякват колко ми е голямо дупето.
  Другия проблем ми е сладкото обожавам шоколад и се изкушавам да ям.Какво да правя ??Иначе ходя на фитнес и съм с треньор ,но не мога да ходя повече от 2 пъти седмично.Ако имате някакви идеи и съвети ще са ми много от помощ.
  много благодаря предварително

 • Dimitar Todorov Lapchev Jimmy
  Отговор

  Статията е много добра. Само че има и нещо друго… Когато не можеш да си позволиш да следваш всички точки или поне 4 от тях. Дали от натовареното ежедневие или по други причини. И ето, че старанието да се хапват пресни зеленчуци и плодове, както и грижливото им подбиране е трудно начинание, отнемащо ценно време. Има и друг вариант да приемаме зеленчуци и плодове, при това цели 27 порции от ценните хранителни вещества, които се съръджат в повечето от тях. А времето, което се отделя за всички тези 27 порции са точно 30 секунди максимум за 1 прием !

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ценно време за нещо друго, по-важно от здравето, г-н Лапчев? 🙂
   Разбирам.. Ами – въпрос на приоритети 🙂 Поздрави!

 • Софи
  Отговор

  Уважаема Мартина
  Много хубави и вдъхновяващи съвети аз ще ги следвам .: ДАНО УСПЕЯ ♡♡♡
  Последната снимса е страхотна.
  Поздравлиния г-жо Мартина!
  Благодаря Ви !

 • емилия
  Отговор

  В прекрасната и голяма Фейсбук страница Soul Page открих една история за една жена и не можах да се въздържа да не я споделя с вас. Не заради друго, а понеже познавам много много хора из България, които са суровоядци и които са ми разказвали подобни истории и смятам, че на тези неща трябва да се даде гласност. А пък вече всеки прави своите избори за себе си и преценява как ще се храни, с какво, по колко и т.н. Личният избор е най-важен, но той е и най-адекватен когато е на базата на информираност, а не на предразсъдъци 🙂 Затова нека четем и се информираме, да пробваме и да експериментираме, а душата ни сама ще ни подскаже кое е най-доброто за нас 🙂

  Ето и историята:

  “Преди три месеца мислех, че животът ми е свършил. За мен той се бе превърнал в бавна смърт и аз чаках да приключи, за да сложи край на мъченията ми.
  На двайсет и пет години съм, а съм в инвалидна количка. Не можех да измина трите метра от стаята си до дивана в дневната, без да се задъхам и да получа спазми в гърба. Бях така шест месеца, докато не изгубих всяка надежда, че един ден отново ще мога да ходя. Бях неописуемо нещастна, тежах повече от деветдесет килограма. На всичкото отгоре, страдах от сънна апнея; толкова бях зле, че дори не можех да използвам апарата за дишане, който помага на много хора в моето състояние, защото дори на пълна мощност не ми даваше достатъчно въздух, за да мога да дишам през нощта. Никога не спях дълбоко и през повечето нощи се будех по 2-3 пъти от недостиг на кислород.
  Нищо от стандартните средства не помагаше. Поради липсата на сън по цял ден бях изтощена и през 5-10 минути се унасях, независимо какво правех и къде се намирах. Животът се превърна в низ от кратки моменти в буд-но състояние, белязани от болка и опити да се справя, преди отново да заспя. Бях непрекъснато потисната и не минаваше ден, без да се разплача.

  Преди месец пристигнаха леля ми и чичо ми, които са суровоядци, и ме поканиха на гости при тях в Орегон, за да опитам суровата храна и да видим дали няма да се отрази добре на здравето ми. Реших да опитам: след като нищо друго не бе помогнало, вече бях сигурна, че при този начин на живот и влошаващото ми се здравословно състояние няма да дочакам трийсетия си рожден ден.
  Първия ден опитах да ходя и след по-малко от пет минути избухнах в сълзи. Гърбът ми просто не ми даваше да помръдна. Същия ден минах на 100% сурова храна и започнах да пия зелени смутита. Всеки ден се напрягах да направя няколко крачки повече. До края на първата седмица можех да измина десетте метра до плевнята, да стоя будна часове наред и като че ли дори започнах да отслабвам.
  Минаха вече две седмици и аз продължавам да се храня сто процента суровоядно. Свалила съм единайсет килограма, стоя будна по цял ден, а вчера дори изкачих – представяте ли си! – четиристотин метровия хълм до фермата. Не можех да повярвам! Когато стигнах догоре, седнах и се разплаках: само че този път не от болка, а от радост, че съм успяла. Това беше най-далечното разстояние, което бях изминавала от повече от година. И при това съм само в началото.

  Нагласата ми също се промени. Вече не съм депресирана и гледам положително на света. Чувствам се като нов човек отвътре и отвън. Знам, че ми е даден втори шанс да живея и че суровите храни ме спасиха. Никога няма да се върна към стария си начин на хранене и живот. Кой би заменил това чудо заради няколко секунди глезене с лоша храна? Аз не бих. Мисля си за всичко, което постигнах през тези две кратки седмици, и знам, че в бъдеще мога да направя всичко, защото съм жива и имам сила и енергия. Горещо препоръчвам на всички да дадат шанс на суровата храна да подобри качеството на здравето и живота им. Искам всички да се чувстват прекрасно като мен самата!”

  – Дж. С., от Сакраменто –

  Това е история от прекрасната книга за зелените сокове на Виктория Бутенко ”Енергични за цял живот”, която много горещо ви съветвам да прочетете! Ето и линк към нея: http://vaksini.eu/Energichni_za_cql_zhivot.html

  И такива истории има още много. Но всички те си остават на ниво “ум” докато човек не изпита лично силата и буквално магията на суровата храна. Докато на практика не приложи това, което е чел и което е слушал и което все повече се пише навсякъде. Трябва клетките на тялото да го изпитат, да се почувстват живи, за да разберем колко е просто всъщност всичко – това, което вкарваме в тялото си, това е енергията, която ще се превърне в самите нас. В тази статия – “Трите гуни: Качествата на материалната природа” – съм обяснила подробно за енергията на живота Сатва, към която според Йога и Аюрведа е най-добре да се стремим. В същата статия са изброени и всички продукти, които я съдържат, а това са именно суровите прясно откъснати плодове, зеленчуци, ядки и семена. Толкова е просто наистина! Цялата работа с храненето 🙂 Но сме научени на друго от малки, “дресирани” сме, както би казал Дон Мигел Руис и е толкова трудно да променим тези вкоренени навици и вкусове. Затова понякога е по-лесно да отричаме и да осъждаме Новото като информация, което идва до нас, отколкото да пробваме и от личен опит да видим работи ли, не работи ли за нас самите.
  Но .. от опит глава не боли, нали 🙂 С малки стъпки към голяма промяна 🙂

 • Фитнес
  Отговор

  Интересна статия, но слизането от пътеката за бягане е малко пресилено. Има хора, които работят и не могат да си позволят да бягат другаде, също така в зимните условия е още по-кофти да се прави всеки ден кардио на студено.

 • cvetelina
  Отговор

  az sprqh da qm za da moga da otslabna no ne e poluchava imam korem sled rajdaneto vsushnost tova e moqt problem

 • Iana
  Отговор

  Здравейте!

  Аз се казвам И. и съм компулсивно ядяща. Моето хранително разстройство ме мъчеше повече от десет години, преминавайки във всякакви фази (анорексия, булимия, преяждане, емоционално хранене), като най-основната беше на преяждане.

  Днес съм щастлива и благодарна, защото не ми се налага да пазя диети, нито да ям храните, към които съм пристрастена. Работя 12-стъпкова програма за възстановяване от хранително разстройство, меря си храната 3 пъти на ден, предавам ги на човек, който работи същата програма и има повече опит, и не ям нищо между храненията. Имам нормално тегло и добър живот, пълен с много приятели и успехи.

  Всеки, който мисли, че има проблем с храната и не може да я контролира, е добре дошъл на нашите сбирки. Ние сме Анонимни Грейшийтърс (greysheet.org). Сбирки имаме всеки вторник от 19 ч. до 20 ч. в гр. София на бул. Стефан Стамболов 34. Скайп, на който също се провеждат сбирките: gsbeyondthewildest.

  Заповядайте!
  Има изход!
  И.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.