Какво се случва навръх Великден

uchiteli

Честита нова седмица! Енергийният фон отново е нагнетен и развълнуван, къде заради ежедневните избори пред които ни поставят енергийните предизвикателства, че и важните политически избори, които наближават. А не е за пренебрегване и мощното изливане на високовибрационна енергия, която не е по вкуса и възможностите на всеки. Твърде е възможно това да предизвиква дискомфорт, катарзисни трасформации, дълбочинни изчиствания. Бъдете нащрек и осъзнати в комуникацията си с другите, ако се появят смущения в нея, не се поддавайте на емоционалните вихри, а се огледайте и проучете откъде идва това накъсване на комуникацията, чувате ли се наистина?

Много често усещаме някакво напрежение, неизказано неодобрение, поредния остарял порочен модел. Просто го усещаме, без да има нужда нещо да бъде изказано на глас, или да го видим доказано в действие. Маските вече не работят, всичко отвъд тях е прозрачно.  И просто знаем. Не знаeм откъде и защо знаем, но просто знаем.
Но когато дойде усещане за отблъскване на полюсите, за накъсана комуникация – първо проверете – дали пък това не е отсянка от стар модел, от минал живот, неясен спомен за нещо отминало? Проверете, проучете и бъдете смели, открити и с доверие изяснете ситуацията.

Поредният енергиен портал, който започна от Уесак е все така отворен и от нас зависи как ще се възползваме от възможностите, които предлага. Изключителната близост на енергиите на възнесените учители, и в частност на Христос ни подканя към едно пътешествие към дълбините на съществото ни, към отваряне на сърцето, осъзнаване и пробуждане на Христовото съзнание, пробуждане на творческата енергия, трансформираща работа с физическото и фините ни тела. Многоизмерните нишки ДНК се активират все по-бързо, все повече фини наши способности се пробуждат. Възвръщат се спомени, телепатия, интуиция и осъзната връзка с информационното поле на Вселената. Все повече хора се осъзнават, че няма нищо грешно в това да пробудят Твореца в себе си, все повече започват да вярват и осъзнават свещеното си право на творческо разгръщане, да излязат от черупките и ограниченията, налагани с години от обществото, от учители, родители и поколения закостеняли модели.

Показателен беше и вчерашният ден – Цветница, който донесе поредната огромна приливна вълна на осъзнаване и трансформация, която усетихме така мощно в пълната зала по време на нашето тайнство. За всеки това бе различен процес – при някои беше мощна трансформираща вълна, същински катарзис през бури, възкресени спомени и сълзи, разклатени основи за други, прилив на нови идеи и смелост за реализирането им за трети. Това се случва навсякъде в момента. И ако подобно на Христос, който преди 2 хиляди години влезе в Йерусалим на този ден, то ние тържествено влязохме в Храма – в свещеното пространство на сърцето. Христовото съзнание вече е част от нас, в сърцата на всеки от нас – стига да сме готови да го допуснем и разгърнем като част от нас. Христос вече е превъплътен, отново. Но вече не в единично физическо тяло, жертвайки себе си, за да спаси нас “грешниците”. А вече е частичка от всеки един от нас. Всеки един от нас е Спасител, Месия, Учител – сам на себе си и в единение със, и за Цялото. “Каквото мога аз, го можете и вие. И повече даже” – Исус отдавна ни е казал истината, но ние предпочетохме да влезем в жертвения модел, отказвайки да поемем отговорност за живота си. Време е да насочим енергията в друга посока.

Затова оставете вече жертвения модел, излезте от него, излезте от модела за консумирането на мъртва плът по Великден – поредното наливане на енергия в егрегора на играта на жертвеност-опрощение-избавление. Няма кого да омилостивяваме, правейки жертви, няма смисъл чрез осмъртяване и кръв да се празнува тайнството на Живота. И вие го знаете. Знам, че го знаете. Може би не с ума си, а интуитивно, нелогично и със сърцето си – просто вече го знаете.

Осъзнато разглеждайте всяка ситуация, в която се озовете, осъзнато посрещайте всяка емоция, която се надигне – изучете корените им, произхода, вижте дали този, който понечва да реагира сте вие, или е онова малко гневно духче във вас, което се опитва да ви държи настрани от истинската ви същност. Христовото съзнание е любов, творчество, осъзнатост, майсторско одухотворяване на материята, вярата и знанието, че светлината на съзнанието може да трансформира материята. И го прави. Възползвайте се от Христовата енерия, която в момента ни залива с такава фокусираност, допуснете я, отдайте й се и вижте как чудесата стават неизменна част от живота ви.

Възкресението се случва в нашите сърца – допуснете го!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, споделете я с приятели чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • emilia
    Отговор

    Споделям как излязох от състоянието на жертва,минавайки през много трудности ,които обаче ми помогнаха да осъзная какво се случва наоколо.ПриЗнавам, че много ми помогнаха публикациите на Георги Изворски,а именно-“Всичко ,което се случва е по Божия план”.Защо всичко стана толкова трудно,криза ,негативизъм и т.н., ами за да бъдем събудени от многовековния сън,потънали в материята и забравили божествените си корени.Нийл Доналд Уолш пита Господ в кн.”Разговор с Бога”защо неговите близки се държат така лошо с него, защо му се случва всичко това?Господ му отговаря,че е изпратил при него най-добрите си ангели.Дълго време не можех да го проумея ,но след като го изпитах на гърба си го разбрах.Нашите близки, с които живеем са сключили договор с нас преди да се преродим,да ни причиняват трудности ,за да ги преодоляваме и израстваме.А СЪЩЕВРЕМЕННО ЗА СЕБЕ СИ ТЕ ТВОРЯТ ОТРИЦАТЕЛНА КАРМА.Но те го правят ,защото ни обичат,защото за себе си са решили да поживеят в трето измерение на друга планета и сега просто ни тикат напред.Ние сигурно сме преминали през различните опитности на 3Д и вече трябва да живеем при други условия,но това не се постига лесно,преди това трябва да си поносим кръста без да мразим,без да хленчим и без да отмъщаваме,независимо какво ни се случва.Или с една дума трябва да излезем от състоянието на жертва и да благодарим и обичаме “своите врагове”.Дано правилно съм разбрана.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.