Енергийните потоци през април

Sreshta v BoginyataНови енергии, нови възможности, нови проекти, нова реализация, нов поглед навън и навътре едновременно.
Нещата от януари насам хукнаха с бясна скорост към новото. Кой доколко е готов да влезе в този нов ритъм е друг въпрос обаче. Цялата 2012 година бе един вид подготовка. Шегувах се, че с края на 2012-та празнуваме завършването на училище, с празничен абитуриентски бал. Е, отпразнувахме го – кой с фойерверки и радостни възгласи, кой плахо и с тревожни очаквания за бъдещето.
Важното е, че вече сме във висшето училище, където се иска истинско майсторство за да продължиш успешно, без да се спъваш.

Факт е обаче, че в тези нови времена всичко сдържано и покривано щем, не щем – изскача на повърхността; всичко е съвсем прозрачно. Но е добре да знаем, че това не е порок! Това не е нещо от което да се срамуваме и да крием. Може да си много, ама много голям майстор, да си стигнал до космически нива. Но да си пропуснал някой мъничък и съществен урок от първи клас 🙂 Няма проблем, времето, което се движи в спирала те връща веднага обратно в първи клас. И ако егото (духовното – най-упоритото и коварното) не се запъне като магаре на мост, това учене става много бързо и резултатите те изстрелват оше по-напред.

В последните дни минах през една особена турбуленция, която ме запрати в най-дълбоките нива на сътворението.Така особено не помня някога да съм се чувствала. Минаха дни, а аз все още бях озадачена от особените усещания, съпровождащи предходните дни. Така съдбата съвсем уместно и по план ме срещна за пореден път с любими мои приятели, подхвърли ми определени текстове и подсказки – и разбрах какво се случва.

Неотдавна пуснах тази информация, получена чрез Татяна Золотухина в страницата ни във фейсбук, а именно: “Девизът на април е „осъзнаване на новото“. Енергиите на далечния космос въздействат „прицелно“ на планетата ни, повишавайки вибрациите, изтривайки остарялата информация, а също, установявайки нови връзки с по-високото ниво на колективното съзнание. Човекът е неспособен да измени радикално своята природа, без да преживее емоционално (със сърцето) собствените понятия, без да потвърди истинността им със своя живот на всички нива, включително и на поведенческо ниво (промяна на подсъзнанието). И така, през април менталните ни представи ще бъдат подложени на силно очистващо въздействие. Добрата новина е в това, че всеки човек ще има възможност да се настрои към Божествените вибрации и да осъзнае смисъла на пребиваването си на Земята. Този процес на ментално преустройство ще продължи през цялата година. Осъзнаването на единството с всичко съществуващо е само първия етап от духовната трансформация. Много по-важно е да се преживява това единство всеки ден и във всяко действие, дори да е най-обикновено.”

Може да звучи банално вече това непрестанно и безкрайно изчистване, но то си тече. И не просто тече, ами е много осезаемо. Точно като един тъмен поток го видя и моя скъпа приятелка, за която случващото се във фините светове е така лесно видимо, както синьото небе. Тъмен поток – нисковибрационна енергия, всички онези стари схващания, клиширани модели и неприложени в живота знания биват провокирани от този добре прицелен лъч космическа енергия, която облива Земята. Чисти се на лично, дълбочинно, обществено, масово ниво. Със сигурност нещо дълбоко стаено и във вас изплува и тръгва към общия поток. А дори да не чистите вие, то бълбукането и аромата на този поток дърпа вниманието ви, докосва ви с енергетиката си, прави ви впечатление. А може и да ви оказва влияние в една или друга степен.

Друго събитие, което привлече вниманието ми беше кратния анонс, че нещо особено се било случило в магнитосферата на 4-ти април. Изместване на магнитните полюси, което е осезаемо и видимо, а пък мониторите на SWMF следящи тази активност са нарочно спряни за 5 часа и данните за това време са потулени от НАСА.

Не се наемам да коментирам какво точно и защо се е случило. Просто подреждам парченцата от мозайката. Очевидно е, че нещо се случва. Затова, ако и при вас са се появили, или в момента текат особени усещания, дори раздразнение, агресия, тъга, усещане за загуба на смисъл и фокус – то не се притеснявайте. Вие сте си наред. Просто в момента ситуацията е такава.

Какво да направим ли? Ами простичко – да наблюдаваме и осъзнаваме тези състояния, да разговаряме с тях за да видим какво имат да ни кажат. Да осъзнаваме, че тези необясними настроения най-вероятно не идват точно от нас, а просто сензитивно долавяме общата моментна вълна. И както казах на мой любим човек по повод тези тъмни потоци: не е нужно да се гмуркате във вълните им, за да изпитате и съ-преживеете целия спектър от емоции, които текат. Достатъчно е да стоите осъзнати на брега и да наблюдавате. С поглед навън, но и навътре. И после да пренесете тази будна осъзнатост в ежедневието си, в най-малките думи, мисли, постъпки. Защото това е следващото ниво на приложното майсторство след осъзнаването.

В общение с водачите ми, в най-дълбоките и скътани кътчета на несъзнаваното аз задавах въпроси. И най-отчетливият отговор на въпросът “Как да се откъснем от сенките и да продължим напред – към пълния си потенциал” бе следният: “Подобно на опънат до краен предел ластик, с който сте закачени за сянката от миналото, от сегашен или минал живот, трябва да направите крачка към нея, да видите в светлината сянката, да я приемете, опознаете и осъзнаете и после с любов да откачите кукичката с ластика и да продължите в която посока ви тласка сърцето”.

Предупредени бяхме: “през април менталните ни представи ще бъдат подложени на силно очистващо въздействие. Добрата новина е в това, че всеки човек ще има възможност да се настрои към Божествените вибрации и да осъзнае смисъла на пребиваването си на Земята.Фокусирайте се върху добрата новина 🙂 Всеизвестен факт е, че след всяко вълнение идва покой. След всеки спад следва възход. Предстои ни една от най-светлите поредици празници. 

Предстоящите празници, отзнаменуващи възкресението, живота и красотата ни тласкат точно към една такава сериозна работа – с поглед навътре, но и осъзнато виждане навън. Чистота, свежест, нови сили и възкресени, възвърнати сили разкриващи истинската ни красота и блясък, установявайки нови връзки с по-високото ниво на колективното съзнание. Това е новата, водеща вълна, която виждам да се надига. Фокусирайте се върху нея и се радвайте, че ще можете да вдъхнете от аромата й, да се изпълните с бляскавата й светлина съвсем подготвени, почистили основите, с нов, ясен поглед и огромно освободено пространство, което да бъде изпълнено с Божествените вибрации, свързващи човека с неговата Божествена творческа същност.
Ще съм истински щастлива да съпреживеем тази разгръщаща се цветна вълна заедно. Очаквам ви на Цветница – да пробудим и възкресим Твореца вътре в нас.
Цветна, уханна, вдъхновена и радостна седмица ви желая!

*Картина – “Среща с Богинята” от Валери Добрев

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.