Блог

Каним ви на Светлинна конференция, отворен диалог, нови светлинни практики!

lemuria50x50

На не-случайната дата 3 март 2013, стартиращо в 3 часа, се роди едно събитие: Конференция на Светлината с водещи Ваня Стойчева и Мартина Иванова, което си поставя за цел да заземи вече постигнатото и да влее нови порции светлина и осъзнаване във вече изградените структури, тъй щото онова, което засега е осъзнато достояние на шепа хора в България да се разпространи като мощна песен, която да достигне всяко сърце.

А колкото повече сърца се събудят, толкова по-чисти, светли и фини избори ще прави българинът. Идват избори и много хора ни питат – ама какво да направим, за да станат по-добре нещата. Ето това със сигурност е един от начините – да влеем в тази страна вибрацията на ентусиазма, баланса, чистотата и светлотворчеството, като всеки започне сам със себе си. Ваня и аз не обещаваме че с магическа пръчка можем да оправим векове на застой и напластени сенки. Но обещаваме да раздадем на макс онова, което ни се дава като визия, подем, лекота и безгранична любов. Останалото зависи от вас. А чудесата ние не ги изключваме. Даже ще ги поканим.

Каним и вас на 3 март 2013, 15ч, София, ул. Шести септември N 37, зала Есенс

ЦЕЛИ – ЗАЗЕМЯВАНЕ И ИНТЕГРИРАНЕ НА ВЕЧЕ ПОСТИГНАТОТО, ИЗЧИСТВАНЕ, ПРИЕМАНЕ НА НОВИ ПАКЕТИ СВЕТЛИНА, ОБЕДИНЕНИЕ.

Ключови думи – чистота, баланс, лекота, радост, подем.

Небесни патрони на събитието – АА Михаил като водеща енергия, в сътрудничество с АА Метатрон АА Мелхиседек, Крион, ИИсус Христос, Сен Жермен и Астрея, заедно с всички светли души, участвали в изграждането на България през вековете, както и индивидуалните водачи и Учители на участниците.

Време е да изхвърлим мръсната вода и да видим новороденото бебе.

ПЪРВА ЧАСТ – ИЗПОВЕД И ОТВОРЕН ДИАЛОГ ЗА ПРЕХОДА.

Мартина Иванова и Ваня Стойчева ще споделят опита си от изминалата година и преди, както и с какви трансформации и прозрения са се сблъскали след 21.12.2012. Целта е един откровен, спокоен и чист диалог-изповед, в който да съумеем заедно като група да се освободим от заблудите, които неизбежно съпътстват всяка една радикална промяна, да излезем над нивото на масовите истерии, сензационността и паниката, за да кажем откровено – това е нашата истина, изживяна, проверена, подпечатана през личната опитност.

Ще разкрием и онези неща, които и нас са ни разочаровали, затруднили – целта е максимална искреност и прозрачност, за да може всеки да си свери часовника. Ще бъдат разкрити и новите насоки, вдъхновения и пробиви на осъзнаване.

Слушателите може да задават въпроси, но нека те са свързани изцяло с темата за прехода и ставащото тук и сега, в България, тъй като това е основната тема на събитието.

ВТОРА ЧАСТ: СВЕТЛИННИ ПРАКТИКИ

Мартина Иванова: Творчество в чистото намерение (виж подробности по-долу)

Ваня Стойчева: Практика Свещена Яснота. Активиране на интуицията и третото око.

Интегриране на кодовете на Победата и светлинната истина за ресурсите в България. (виж подробности по-долу.)

Мартина и Ваня заедно – тържествен ритуал по свързване на двете реалности – фината и плътната с цел онова, което е горе да се материализира долу. Деактивиране на програми за бедност в България и задействане на планове за изобилие на всички нива. Послание от Михаил и тържествен ритуал по официално създаване на ОСС – Обединени Сили на Светлината в България във връзка със същата мрежа в света.

Финал – обща песен “Къде си вярна, ти любов народна” в преработен от светлинни труженици текст и аранжимент Ваня Стойчева

Времетраене – 4 часа.

За ритуала ще има и специален кетъринг. И всеки, който участва може да предложи светлинните си продукти на масите зад публиката.

Цена – при заплащане на място – 25 лв, и по 20 лв за човек, ако двама и повече членове на едно семейство присъстват заедно на събитието.

При предварително заплащане – 20 лв за всички.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/375868185836286/

Ето и подробностите за светлинните практики:

Мартина Иванова, Практика – творчество в чистото намерение

Стартирайки този процес през декември месец, Земята навлезе в едно много особено състояние. Точката Нула, за която толкова говорим напоследък е нещо съвсем реално и дори доказуемо чрез чисто геофизични, електромагнитни данни. Планетата Земя все още пребивава в това състояние на занулена активност, сякаш е застинала. Локалното време сякаш изчезна и стана съвсем нова непозната категория, нови защитни и комуникационни полета се активираха. В това състояние имаме възможност да достигнем до най-дълбочинните и скрити напластявания в себе си като с емоционален лазер, и да освободим още повече място за интегриране на новите енергии и новите ни възможности. Ще обединим сърцата и енергията си в една практика.

Фините женски енергии, в чийто свят ни предразполага и кани месец март изискват смиреност, притихване и откровеност. Но редом с това за да бъдат интегрирани и реализирани, те изискват смелост, творчески плам! Ще изчистим с мощна струя откровена ясна светлина упоритите сенки и блокажи, след което ще слеем линиите на собствената си кристална информационна структура с тази на планетата и новите матрици, които са готови да бъдат преформатирани и пресъздадени от нас самите.

Докосване до нови полета от многоизмерното ни ДНК и новите матрици, изграждащи целия ни свят – матриците на колективното съзнание. А всяка една матрица се изпълва със живот, когато “налееш” в нея чисто намерение, нови работещи програми, които ще създадем ние! Ще намерим най-дълбокото си, заглушено АЗ, ще погледнем себе си в очите, смирено, разбиращи. И после ще яхнем творческия импулс, открили искрицата на действието, с която да реализираме новите си творчески намерения.

Ваня Стойчева: Свещена Яснота

Първа част – Окончателно изчистване и шлифоване на всичко, което сме предизвикали за освобождаване в Светлината през 2012 и активиране на новите програми. Работата е както на индивидуално ниво, така и за цяла България. В тази практика мощната групова вълна ще ни помогне окончателно да изхвърлим болката, объркванията, заблудите на първата скоростна фаза на прехода, както и да заземим с нова, кристална яснота всичко вече изработено, да интегрираме активациите от 2012 и да получим нови импулси и вдъхновение за лични и национални проекти.

Всеки работи с Висшия АЗ в лична колона от светлина, така че работата е колкото групова, толкова и индивидуализирана. Работи се с Възнесените Учители и Ангелските Йерархии, както и всеки сам за себе си – с личните водачи.

Втора част – интегриране на кодовете на Победата, която е за всички. В тази част Михаил ще предаде на всички визията за структурите, които вече са изградени, както и осъзнаването по отношение на факта, че България е едно от местата, които вече провеждат пълноспектърната метатронична светлина на Създателя. (терминът може да е друг в другите школи, но казано накратко – светлина с огромен интензитет – творчески материал, от който може да се строят вселени.) В този ритуал всеки – независимо от това дали е присъствал през 2012 на събития или не, може да усвои в степента, в която е готов визия, ноу-хау и всичко изработено от първите ентусиасти.

Създаване на светлинна мрежа и ново общество в България – ОСС – Обединени Сили на Светлината. Това е общество, което се създава без
никакви регламенти, вноски, задължения, кукички. Единственото условие за участие в него е личното желание да се поддържа вибрацията на Христовото съзнание, в която да започнем да действаме като едно.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

 • Йоана Кортова
  Отговор

  Здравейте! Конференцията, която организирате е прекрасна! Дали не е възможно да организирате и в други градове? 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Йоана! И аз, и Ваня – заедно, и поотделно обикаляме цялата България по покана на прекрасните хора, пръснати из страната. Само кажете, организирайте хора – и идваме!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *