Блог

Мисия България – Победата, финално издание за 2012

 Време е за празник!
Празненство на края на Вселената, в началото на Света! Цяла година се готвехме за ТОЗИ празничен момент! Най-висша радост е да го отпразнуваме заедно!

21 декември, София, Зала “Есънс”, ул. 6-и септември, 37, 18:30 ч.

Един празник-ритуал, в което можем да закотвим всичко постигнато през годината, да заземим и балансираме прииждащите вълни от светлината, да почувстваме енергията на единството и празника, да честваме Победата, да акушираме въз-раждането на Земята. Един уникален Космически миг, който можем да прекараме заедно в светлината на нашите изгрели сърца. Празник на Духа извън всякакви очертания.

Ритуалчици и ритуалци:

Ясен Николов
Атина Санториниу и Петър Няголов
Мартина Генкова- Иванова
Ваня Стойчева

Възможни са добавки и промени в състава, заглавието е работно. Всички атрибути на обвивката всъщност са временни и несъществени. Важното е какво ще сбъднем дълбоко в себе си…

Зала “Есънс” – същината, целостта, ядрото, на ул. Шести септември – Обединението Номерът е 37, демек – 10. Единица. Ново начало. За датата какво да ви кажа – 21.12.2012. 3-3-5 Двоен мпулс за промяна и .. промяна. Или цял набор от единици и нули 🙂 Вече активна нулева точка, просветление, озарение, ново начало.

“Усещам как светлината и любовта просто си вършат работата, тихо и свято, постепенно”. И всичко се подрежда, леко, плавно, неусетно. Идва си по местата и пъзелът става цялостен.

Начало – 18:30 ч. Времетраене – три часа

  Билет- 20 лв

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/375868185836286/

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *