Блог

Прехода и Новото време – как да бъдем истински майстори на Живота си! 10 и 11 ноември в Бургас!

 

След могъщите трансформации, които тръгнаха през октомври във Варна и Силистра, сега ни зове Бургас! Духът ни води за ръка и пробужда жадните за чиста истина и ясна светлина души!

Прехода и Новото време – как да бъдем истински майстори на Живота си

Двудневен семинар – 10 и 11 ноемрви, Бургас, х-л Аква, зала „Нимфа” от 10:30 – 17:00 ч.

Живеем в епохалното време на смяна на световете! Вече всеки ден е особен, специален и предлага невиждани потенциали. Времето се сгъстява, енергията се ускорява, разположението на космическите тела все повече и все по-често благоприятства отработването на определени предизвикателства, сенки, страхове, промени, натрупани кармични задачи и истинско, епохално изчистване, отключване и разширение на съзнанието!

Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потенциал, който чака да бъде разгърнат! Дошло е време да поемете нещата във ваши ръце. Заповядайте на практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума, емоциите и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си, станете господари на живота си!

Каним ви на двудневен семинар с Мартина Генкова-Иванова – създател на духовен център Свой Избор, терапевт, лектор, автор на програми за духовно израстване, личностно развитие, емоционално и физическо изцеление. Новото време вече настъпва, нека освободим съзнанието си от всичко натрупано до сега и интегрираме в себе си истинската мъдрост, която ни прави успешни, радостни, щастливи, здрави и хармонични в Новия свят!

10 и 11 ноемрви, Бургас, х-л Аква, зала „Нимфа” от 10:30 – 17:00 ч.

Ще дискутираме, ще учим и ще практикуваме:

– Как в условията на този динамичен свят да намерим своето място и да заработим за собствената си трансформация
–  Какво се случва в момента, какво в действителност ни очаква на 21.12.2012 и след това
– Какво представлява Прехода, какво е нужно да знаем, как да се подготвим
– Как да пазим и поддържаме чисти, здрави и хармонични физическото, менталното, емоционалното и астралното си тяло
– Как да преодолеем блокиращите ни и затормозяващи страхове, емоции и безпокойства.
– Работа с ДНК кодовете, активиране на кристалното тяло
– Изцеление и трансфрормиране на кармични връзки
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как да превърнем закона за привличането от красива теория в приложима и работеща практика
– Как да използваме медитацията за постигане на лични и колективни цели
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да трансформираме болка, страдание и болест в хармония, лекота и радост
– Как да овладеем и използваме чудото на мигновеното изцеление – методите “квантова синхронизация” и “възстановяване на връзката”
– Как да поемем кормилото в ръцете си? Как от позицията на жертва да влезем в ролята на господар на собствения си живот?

Отговор на всички тези въпроси ще намерите (вътре в себе си), а Мартина ще ви помогне да намерите най-прекия път до там.

Забравете всичко, което знаете и елате да намерим истинския път към дълбините на Божественото ви същество, което ви подканя да встъпите в Силата си!

Ако сте готови да се вгледате искрено в себе си и потърсите онова, което вече знаете, да го въплътите в живота си и да чудо_творите със замах – заповядайте в Тайната ни работилница!

10 и 11 ноемрви, Бургас, х-л Аква, зала „Нимфа”. 10:30 – 17:00 ч.; Билет – 30 лв. за двата дена

Координати за предварителна резервация и записване: 0885 560 830 ; best2012@abv.bg; facebook събитие

Моля помогнете ни да популяризираме тази публикация чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *