Блог

Майстори на материализацията: Как да работим с енергията на парите и да привличаме изобилие

След кратка пауза, отново се гмуркаме в дълбините на вътрешното познание.
Енергията на парите – толкова блокирана и неразбрана, но в същото време – една от най-лесните за управляване.

За привличането вече знаем много неща. Разумът ни непрекъснато трупа информация… която обаче за да се превърне в истински знания и мъдрост, трябва да бъде осъзната, приета и преживяна. Парите, както всичко друго в нашата проявена вселена са енергия. Енергия, с която отново трябва да си припомним как да работим с лекота. Какво е отношението ни към парите, какви стаени блокажи и убеждения ни спират да бъдем богати и да привличаме изобилието, което заслужаваме?
Как да разберем и приложим с успех на практика методите за привличане на изобилие? А как да го задържим? Как да завъртим така колелото, че изобилието да се превърне в постоянен щедър поток? Допуснете потока на изобилието да насити живота ви!Каним ви на следващата среща с Мартина Иванова – автор на Свой Избор.com, лектор, вдъхновител, автор на програми за личностно развитие и духовно израстване.

Ще дадем съвсем нов поглед, разбиране и ясни, приложими стъпки към живота в радост и изобилие. Духовно, емоционално, материално изобилие.

Заниманията в Тайната ни работилница продължават с още и още разкрити тайни и приложно чудо_творене!

29 октомври се оказа най-удачния момент от много време насам за фокусирана работа с енергията на парите. Ето защо: http://www.svoizbor.com/2012/10/29-october-gods-finger-attract-money/. Е, какво чакате – изобилието е готово да се излее. А вие готови ли сте да го приемете?

29 ОКТОМВРИ, понеделник, център Синай (София, бул. “Мадрид”, 49) 18:30 – 21:30 ч.; фейсбук събитие

Вход: 10 лв.

предварително записване на тел.: 0888 59 5339 Ивелина Петрова или e-mail: info@svoizbor.com

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

 • Антоанета Павлова
  Отговор

  Здравейте, за тези които не могат да присъстват на срещата, как могат да получат тези напътствия за изобилие? Благодаря предварително.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Тя срещата вече отмина и се радвам, че протече прекрасно. Темата е достатъчно интересна, затова е възможно да я поставим отново в следващите ни срещи. А на 2 декември ще има целодневен семинар, в който ще засегнем и тази тема. Допълнително (скоро) ще обявя подробностите за семинара на втори декември.

 • Димитров
  Отговор

  Здравейте и от мен. Ще може ли, също така да публикувате и една хубава статия по темата тук, така ще може да достигне до много повече хора, които са възпрепятствани да присъстват.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *