Блог

Мисия България – Златната порта

Скъпи приятели, дойде и този благословен месец – Септември. Отново преломен момент в нашия общ път към Светлината. Ден след равноденствието, когато силите на природата и цялото Съзидание са се изравнили, уравновесили и постигнали златния покой и равновесие.

Светлината и Мрака преплетени в едно цяло, съединени в Центъра, в състояние на Свещена хармония. Време е да се насладим на златните плодове на цялата година.

Точно в този специален момент ви приканваме да се обединим отново и заедно да пристъпим към следващия еволюционен етап. Изправени сме пред прага на Златната Порта. Накъде води тя, ще преминем ли смело през прага и какво ни очаква отвъд? Къде се намира България във Вселенския пъзел и накъде ни води нашата обща и индивидуална мисия? А къде е вашата лична Златна Порта?

Всеки ще намери отговора на въпросите си на едно от най-мащабните и значими събития в историята на българската духовност – Мисия България – Златната Порта.

9-ти месец, 9 лектора, 9 теми и гледни точки, които в единението си отключват най-високата вибрация на безусловната любов и ще ви помогнат да изградите и допълните вашия личен пъзел и кристална решетка.

Времето на златните възможности е дошло – нека ги оползотворим по най-добрия начин!

С вас ще бъдат:

Петър Няголов : “Сътворяване на личната България”

Анастасия Гешева: “Новата Земя, новата България, новият Човек” (Планетарната решетка и кодовете на Светлината)

Мартина Генкова–Иванова :  “България – живот в новите измерения. Активиране на новите светлинни кодове на ДНК” Беседа и практика

Ваня Стойчева: “Изобилие за България – преодоляване на старите модели” и практика по активиране на всички ресурси

Карина Бакалова: “Аз Съм, Аз Съм Присъствието. Осъществяване на връзка с нашият Аз.” Медитация.

Кирил Цветков: “Новите пет лъча – качества и отношение към светлинното тяло”. Медитация.

Мая Райкова: Медитативна практика “Връзката с природата в Новата епоха: декодиране и рекодиране със светлина”

– Димитър Тонин: “БЪЛГАРИЯ – МИСТИЧНОТО ПОТЪВАНЕ В ЦЕНТЪРА. Поглед Навън, Пробуждане Навътре!”

Ясен Николов: “За ангелите и демоните на България”

Датата е 23 септември, 11:00ч., Съюз на Архитектите (София, ул. Кракра 11)

Вход: 40 лв.
За информация и записвания: Фейсбук Събитие

Светлината си пробива път и се утвърждава на тази планета. Повече от когато и да било. Това, което се случва тук е необозримо величествено и ще дойде ден, когато ще го видим и оценим напълно. Всяко човешко същество участва в този процес сега – процесът на пробуждане на вътрешната Божествена Светлина. За мен е чест и огромно удоволствие да съм част от всичко това. Върховна радост изпитвам да провеждам Светлината. Каня ви да присъствате на нашия семинар. Да сбъдваме заедно!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *