Блог

Стани Господар на живота си!

Скъпи приятели,

Толкова честo ме питахте кога ще започнем новия учебен за всички ни сезон и кога ще започнем да правим по-чести, регулярни срещи, беседи, медитации. Ще има беседи, дискусии, нови практики, медитации и индивидуални терапии – всичко от което имате нужда.

Днес ви каня на първата ни среща за новия сезон!

Стани господар на живота си!

Каня ви на среща следващия вторник, 11 септември, 18:30 ч.

3 часа заедно, 3 часа в които ще поговорим, ще практикуваме и смело ще надникнем в най-потайните кътчета на съзнанието, където се крие ключето за управлението на собствения ни живот.

Всички сте поканени!

11 септември, вторник, център Синай (София, бул. Мадрид 49) 18:30 – 21:30 ч.

Вход: 10 лв.

предварително записване на тел.: 0888 59 5339 Ивелина Петрова, facebook събитие, или e-mail: sinai@dir.bg,

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм ТЕС майстор и преподавател. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *