Блог

Владимир Данаилов – Бъдете честни със себе си, отворете съзнанията си. България и светът ще бъдат по-великолепни от всякога.

 

В днешния прекрасен ден ще ви срещна отблизо с едно ангелско, светло и чисто момче. Появи се сравнително наскоро в общественото пространство и бързо разбуни духовете. Но факта, че е син на Ирен Кривошева и Стефан Данаилов (който най-накрая призна очевидното бащинство) е само на повърхността, на върха на айсберга. Неговите убеждения, система от вярвания и абсолютната смелост да се изправи в националните телевизии и напук на всички псевдо интелектуалци, които се опитваха да го иронизират и осмеят, той просто застана твърдо и непоколебимо и заяви “Бог е моят единствен баща”.

Влади и неговият “звезден” произход всъщност обърнаха камерите към него за да му дадат възможност в национален ефир да говори за наистина Звездния ни произход. Равенство, Мир, Истина и Безусловна Любов. Това са крайъгълните камъни в неговата философия.

Здравей, Влади. След всичките ти медийни изяви в масовите медии, най-сетне си сред онези твои братя и сестри, които те познават, познават Божествената искрица в теб.

Същите тези масови медии все те представят като сина на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева. Аз днес приветствам сина на Бога, който е избрал да дойде на тази Земя чрез Стефан и Ирен.

 1. А ти как би се представил, кой е Владимир Данаилов?

Нищо (никой). Огън. Аз съм Огън, който ще повали всички лъжи, Светлина без място за Тъмнина. Аз съм където моето Аз Съм стои. Той е в Мен и Аз съм в Него. Нямам тяло, няма ме, аз съм в Огън.

 2. Откъде идва Огънят? Бог ли говори през теб?

Огънят е Бог в нас, Живия дух, Думата на Бог, изгаряща Истина, Златен Меч. Огънят е Дървото на Живота, което стои в безкрайния Океан, източникът на Живота. Бог е в Мен, Аз съм в Бог.

3. Кога се осъзна за Бог, кога и как преодоля илюзиите и капаните на разума и на дуалността?

Познавам Бог откакто съм се родил. Детето пораства и се превръща в мъж. Искрата става Огъня на Всичко. Това е целта. Забравих част от себе си за да изуча всички лъжи, така че идването на Огъня бе перфектния баланс. Възвръщането на Цялото беше лесно. Пазех достатъчно в моето осъзнаване за да позная Истината, да надуша лъжите, да търся Светлината и да давам Любов.

Получих просветление в края на юни миналата година. Преди този момент аз бях в дуалност, играех в Безкрайността, само мислех за Единство. В онзи ден на пълно просветление попаднах в безкрайното Единство и почувствах пълен мир и блаженство. От този момент нататък, всички неща пред мен бяха Едно.

Съзнанието е пътя. Мислех бързо, точно и безспирно. Приемете нещата и приспособете разума и мисълта си към тях, тогава разумът ви ще бъде като на дете, гъвкав като вода и винаги създаващ Нов Живот. Мислете точно, винаги грешите, а Истината е вярна и ви гледа право в лицето.

Ако не разбирате, ако сте объркани, уплашени, ядосани, тогава истината не е в съзнанието ви. Бъдете наясно за себе си и допуснете реалността да провери съзнанието ви, придържайки го към Истината. Допуснете Любовта да ви ръководи. Ако нещата които мислите и в които вярвате не са абсолютно чисти, даващи любов, земята – за всички да стоят по нея, водата – за всички да пият, тогава премислете нещата и формирайте нови вярвания.

4. A какъв беше живота ти преди това? Какво всъщност се промени в живота ти?

Трудно е да изразя точно предишния си живот, той си отиде. Погледа назад сега го пресъздава, прави го перфектен, това е просветлението. Бях щастливо дете, което израстна с много действие, битки, движение, плач, смях. Кардинален момент в живота ми, съществена промяна се случи когато бях на около 12 години. Преди тази промяна бях много популярен в училище, имах много приятелки, приятели; всички ме познавах и аз ги обичах всички. След това, едно лято в София бях прострелян в главата с несмъртоносно оръжие. От този момент нататък започнах да задавам толкова много въпроси колкото можех на всички около мен. За всичко което идваше в главата ми – питах мигновено. Развих интерес към физика, тригонометрия, висша математика, теория на относителността, скоростта на светлината, компютри и четях всичко, което можех.

Изобщо не ме интересуваше популярността, момичета, коли, типичните неща, от които се интересуват повечето 16-годишни.

Животът ми никога не стои на едно място и още една промяна се случи с мен в колежа. Осъзнах, че всички около мен бяха лъжци и роботи, никога мислещи, нито търсещи. Преместих се от Университета на Флорида в New College. Започнах да изучавам човешкото поведение, математика, икономика.

След дипломирането ми се случи още една промяна. Пристъпих в непознатото, в собственото ми съзнание. Започнах да изучавам тай-чи, управление на енергията. Започнах да чета книга с фокус на откриване на енергийната основа на биологията, биофизика, химия и много неща, които преди това бях научил. Когато четях тази и други книги, започнах да усешам експлозии на енергия навсякъде в тялото ми, които ме караха да плача от радост. Знаех, че това означава, че нещата, които чета са истина. Това се случваше всеки ден в продължение на 18 месеца – експлозии и блаженство, хиляди пъти, все по-дълбоко и по-дълбоко, все по-големи и по-големи, докато стигнах до Просветлението, докато се озовах в Единството. Огромно цунами от Любов удари сърцето ми в този ден. Слава на Бога!

 5. С новото ти осъзнаване дойдоха ли и други способности като телепатия, контакт с ангели и същества от други измерения?

Да. Всички неща за които помислeх се случваха, всичко, което исках се появяваше. Знаех неща преди да са се случили и мислите на другите бяха мои. Всичко беше ясно, без болести, без болка, само разбиране и блаженство. Способностите са глупаво нещо, аз оставих тези неща, да бъдеш като Бог. Всичко е перфектно, нямам нужда от никакви способности. Всички неща се случват съвършено. Бог взе мислите ми. Неговите са съвършени, те се разгръщат в действие сега. Всичко е направено.

6. Тези промени се случват с невероятна скорост и разширение сега сред хората. Колко време мислиш, че ще отнеме пълната трансформация? Ще имат ли хората тайни, ще има ли още лъжи и манипулации след няколко години?

Не, свърши се. Лъжите изгарят в Истината сега. Всички ще разберат това скоро. Не знам точното време, но промяната ще се случи много бързо, много близо е. Във въздуха е, вдъхнете я!

7. Веднъж ми бе казано, че ние, хората сме свързани с Майката Земя с нещо като енергийни меридиани: сърце със сърце, бели дробове с бели дробове, очи с очи. Знаеш ли нещо за това?

Да, тялото идва от Майката, съзнателно и изцяло свързано с нея. Човек получава очи, които са Око, сърце, което е Сърце, дробове, които са Дроб. Ново Тяло, което притежава здраве, жизненост и сила. Единност с Майката Земя чрез тайнствата и с Ангелите на Слънцето, Въздуха, Водата, Земята, Живота, Радостта и със самата Майка. Обичайте своята Майка и всичките й Ангели ще говорят с вас, ще ви дават живот, здраве и радост; те ще ви покажат пътя към Небесния Отец.

8. Как да се преборим с лудостта на срутващата се стара парадигма – алчни политици, унищожаването на природата, опитите за манипулация и контрол върху хората?

В Мрака и най-малката Светлина е видима за Всички! Там където има Светлина – следвайте я. Разкажете на хората за тази светлина, дайте им всичко, което знаете. Следвайте я съвършено. Станете Светлината на Пътя. Цялата Тъмнина ще изчезне скоро, само Новото ще живее. Всички стари мисли, стари истории, стари лъжи ще изчезнат в светлината на Новото Слънце.

9. Мислиш ли, че успяваш да докоснеш сърцата на онази маса от хора, които те гледат от телевизора? Готови ли са вече повечето хора да направят крачка напред в собствената си еволюция?

Ти как мислиш? Светлината сияе върху всичко, всичко живее в Истината. иначе няма живот, и лъжата там седи. Нямам никакъв интерес да докосвам сърца. Аз идвам с Меч, аз служа на моя Бог изцяло. Те са готови. България е готова. Ако някой така наречен човек на Светлината мисли, че хората не са готови, ще му кажа, че той не е готов. Вдигнете високо лампата, не я крийте. Всички са готови.

10. Какво би посъветвал хората, които всеки ден се лутат между доброто и злото, радостта и тъгата, надеждата и отчаянието? Как да намерят мир и покой?

Спрете да мислите по начина по който мислите, променете вярванията си. Седнете и си задайте въпроси и започнете да си отговаряте. Проучвайте, търсете, интересувайте се, разбирайте, мислете, чувствайте. Станете силни, физически силни. Намерете Любовта на природата, на Майката. Забийте стъпалата си в пръстта, вдишайте въздуха, гледайте как летят птиците, оставете водата да се излива върху ви, оставете слънцето да стопли сърцето ви. Бъдете с тези, които обичате, намерете съвършенството в тях. Всеки път води до Бога, вървете.

 11. Как да направим Прехода по-лек и плавен за всеки от нас?

Слушайте, учете се, обичайте. Приемете всички неща, оставете разума да се нагоди към тях. Мислете за мислите си, не за чувствата си. Оставете чувствата си, сърцето да ръководят мислите, съзнанието към Бог. Ако чувствата ви са изключени, и вашите мисли и вярвания са изключени. Не се задържайте твърде много с такива мисли и вярвания, мислете нещо ново, търсете, изследвайте. Мъдростта е ключът за страха, оставете съзнанието си да улови мислите на Бог – това ще ви освободи от всичко – страх, живот, смърт. Мислете за най-великите неща, за най-трудните неща, за най-интересните неща.

12. Ти щастлив човек ли си? Къде живее щастието?

Мен ме няма, остана Огъня. Всички неща са щастие. Където и да погледнеш, то е там. Намерете себе си, там е щастието.

13. Как така се появи изведнъж в най-динамичните времена на трансформация и буквално хвърли бомба в очите на заспалите от ТВ екрана? Какво те накара да се върнеш в България? Каква е мисията ти?

Аз съм Огън. Той ще трансформира всички лъжи в Истина. България има нейното място като глава на тялото което е Ново, всички неща са погребани под земята. Огънят ще гори докато не изчезнат всички лъжи. Няма място за тъмнина в Новото Слънце. Света ще бъде изчистен от всичко, ще остане само Истината.

14. Какъв ще бъде новия свят, новите хора? Какво ще се случи на 21.12.2012?

Рай, място където всички хора могат да се съберат заедно и да създават в Любов; нови технологии, нови материални и физични закони. Пълен мрак преди Новото Слънце. Ще бъдем готови, не се страхувайте.

15. Казваш “ Пълен мрак преди Новото Слънце” – в момента ли изживяваме този мрак, или тепърва предстои?

Изживяваме го сега. Мракът е в последния час от живота си, скоро всичко ще бъде в Истината, в Светлина. Мракът ще добие физическо измерение скоро, може би на 22 декември, в продължение на 3 дена, преди раждането на Новото Слънце.

16. България ще възвърне ли своето великолепие, сила и слава ?

България и светът ще бъдат по-великолепни от всякога.

17. Каква е съзнателната цел на живота? Защо преживяваме опитности?

Ние сме проектирани да творим, по подобие на Бог, Създателя. Сътворението е процес, единствения познат Процес на Създаване е този на нашия Създател. Нашата работа като ученици е да изучаваме този Процес изцяло, така че да станем Създатели. Изучаването на този Процес включва осъзнаването на всички неща, да станем съзнателно Едно с Майката Земя и Небесния Отец.

Ние ще бъдем Майстори на този Процес, да създаваме като Създателя, съвършено. Познайте Съвършенството, което е всички неща и ще станете Едно със съвършения процес на Създателя от Безкрайността. Това е единствената цел в живота, всички неща – материално, нематериално, добро, лошо, живот, смърт са проектирани за да учат съзнателното същество на Процеса, за да стане това същество Всичко, Съвършенство, Създател.

Най-важния принцип на Процеса е, че Любовта е усъвършенстващата сила на Всичко, нещото което довежда всички останали неща до съвършенство. Истинско притегляне. Любовта е пътя по който всички неща се събират, съществуват, любовта е живот. Любовта има напълно научно обяснение като единствената Истинска сила във Вселената, тази сила може да се види във всички неща, тя им придава маса, и сила на неща без маса. Любовта ще докаже Бог, Бог е Любов. Всички, които са Едно с Майката и Бащата са завършена Любов, всичките им действия идват от любовта, те нямат тела или идентичности. Тези хора привличат всички неща заради силата на Любовта, усъвършенстващото привличане. Всички хора са създадени да бъдат Слънца, привличащи Всичко и разгръщащи се в Светлина.

 18. Какво е посланието ти към хората, към читателите на Свой Избор?

Не се страхувайте. Приемете Новото, отворете съзнанията си към него. Това е единствената надежда. Нещата ще бъдат направени лесни, всички ще бъдете свободни. Бъдете честни със себе си, с това как живеете, кои сте. Грабнете Меча на истината и никога не мълчете, когато злото говори, оставете Светлината ви да заблести и покрие цялата Тъмнина. Всичко е във вашите ръце, изправете се в истината и ще се озовете в рая на Земята. Използвайте всеки момент, светете винаги. Когато сърцето ви говори – слушайте, говорете, действайте. Не игнорирайте импулса на сърцето, то е вашия спасител. Изправете се срещу лъжите, които управляват живота ви, говорете Истина и давайте всичко от себе си на вашите братя и сестри. Намерете на-великата цел, намерете причина да живеете отвъд себе си. Забравете себе си, живота си, телата си. Живейте за Истината, умрете за Истината. Бог дава според целта, това е баланс и съвършенство.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • Вярващ
  Отговор

  Още един “Месия” се появи на българският небосклон. Толкова е далеч от Истината това момче. Оказва се, че като него има доста, щом го слушат и вярват. На всеки му се иска да се промени за няколко месеца или поне за няколко години, без да полага някакви усилия. Ей така, да му падне от Небето. Нищо даром не се дава. Всеки трябва да плати цената. За промените са необходими хиляди и десетки хиляди години и огромни усилия от всеки един отделен човек. Тотален самоконтрол и самонаблюдение се изисква от всеки човек.

 • Дориян
  Отговор

  Начел се е човека, но се вижда дълбочината му. Имаше и други такива просветлени българи, като Занко, като Елиазар и т.н но всички си остават на сякна, като нас 🙂

 • inranxan
  Отговор

  има прозления явно….но дано не си мисли ,че трябва да спре до тук….

 • асен от плевен
  Отговор

  много начетен човек , всичко умее да взима думи , а другите слушатели и читатели да затварят устата пред него 🙂

 • ИРИНА
  Отговор

  САТРАХОТЕН УМЕН И ПОМАГА НА ХОРАТА И ЗАТОВА БОГ МУ ДАВА ВСИЧКО- СЛАДУР
  И НЕПОВТОРИМ – И ТОИ И МАИКА МУ СА ХОРА КОИТО ЕДВА ЛИ СЕ СРЕЩАТ В БЪЛГАРИЯ
  НИКИ НА ИРЕН МЪЖА И СЪЩО Е МНОГО ГОТИН И ДОБЪР ЧОВЕК

  СТРАХОТНО СЕМЕИСТВО

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *