Блог

СВЕТИ ВРАЧ – Празник на изцелението. Отворено събитие.

Това отворено събитие се организира в подкрепа на идеята Мисия България 2012

Нека заедно възродим един от най-древните, светли и малко позабравени български празници!

Събитието се организира от

ШАМБАЛА Езотеричен Център

Светлинна Школа ВИВАМУС

СВОЙ ИЗБОР

АЛХАМБРА

Дата: 30 юни и 1 юли 2012

Място: Плана

Записване – в събитието във Фейсбук.

Транспортът дотам е личен, при наближаване на датата на събитието ще координираме транспортните средства, за да помогнем на всички участници.

До поляната се стига, като след Железница на ханче Брезите се отклоните наляво към с. Плана. Малко преди левия завой на Кантон Плана вдясно се отклонява черен път, който се спуска надолу към рекичката, преминава през нея, изкачва се десетина метра до равно и след това по същкия черен път след около 200-300 метра стигате до лагера.
Разклон:
http://wikimapia.org/#lat=42.4796381&lon=23.3982772&z=17&l=11&m=b
Лагер:
http://wikimapia.org/#lat=42.4760931&lon=23.401807&z=18&l=11&m=b
Кръстчето в центъра на картата показва точното място!

СВЕТИ ВРАЧ е древен български празник на всички лечители, врачки, баячки и билкари; чакръкчии; в някои краища – и ден на магьосниците (т.е. жреците, шаманите и вещиците).

На този ден се разпределят билките, събрани на Еньовден.

Болестта е пробив в хармонията и реда, временен превес на хаоса над космоса. За възстановяване на първичния ред, т.е. за изгонването на болестта обратно в неусвоеното пространство, в древните традиции е бил необходим посредник – човек, който има връзка с отвъдното и стои на границата между световете. Такива са били нашите древни врачове, баячки, билкари, много малко от които оцеляват до днес (като народния лечител Петър Димков). В християнската традиция Свети Врач се свързва с лечителите-безсребърници Козма и Дамян.

В памет на всички тези знайни и незнайни Лечители и Пазители на Хармонията

споделяме с Вас и нашия Медитативно-Лечебен Уикенд!

 ПРОГРАМА СЪБОТА-НЕДЕЛЯ

Два пълни дни с:
Преходи на Места на Силата
Лечебни Медитации и Активации
Нощна Огнена Церемония с мантри и киртани
Посрещане на Слънцето на 1 юли сутринта
Групова Медитация на 1 юли за СВЕТИ ВРАЧ

Кои сме ние, които организираме това събитие?


     

Силвия Великова               Вера Милушева             Петя Иванова                  Кирил Цветков

      

Димитър Тонин (Мичо)    Мартина Генкова                 Мая Митрева             Мая Райкова

Храната си осигурявате сами!

СЪБИТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО!

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ПРЕЗ ДЕНЯ:

Удобно облекло; Шалте (или друга подходяща постелка); Прибори и съдове за храната.

Препоръчваме нощуването на ПАЛАТКИ, които вие трябва да си осигурите, заедно съответно със спални чували, одеяла и каквото още ви е нужно!

Очакваме ви – нека сътворим този незабравим празник на силата, знанието, любовта и изцелението заедно!

 

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.