Блог

Силата на изцелението във вашите ръце – отново в София на 15 юли!

Поради големият интерес, правим повторен семинар за София, съвсем скоро след семинара на 2 и 3 юни.

За онези, които пропуснаха голямото събитие в София, за онези, които искат да видят нещата от нов ъгъл, да си спомнят, да затвърдят наученото, да намерят и осветлят и най-скритата част от Божествения си потенциал – това събитие е за вас!

(ПОКАНЕТЕ НИ И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД!)

МАРТИНА ИВАНОВА И ТЕНИСЛАВ ХРИСТОВ – отдадени на светлината и на новото време ще разкрият нашият път към истинската ни същност. Към откриване на силата вътре в нас и заставането и в нея като майстори.

Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потренциал, който чака да бъде разгърнат! Време е да помете нещата във ваши ръце. Заповядайте на практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си!

“Новите” лечебни честоти са отвъд всякакви “техники” и ви издигат до нива, до които никой досега не е достигал. И освен това са достъпни за всеки, който желае да влезе в контакт с тази енергия. Това е един нов вид лечение, което за първи път се разпространява по нашата планета. То ни свързва с богатството на Вселената, като ни дава възможност да установим контакт с богатството на нашия собствен вътрешен свят и със своето собствено Аз.  Възможно ли е хора, които влизат в контакт за първи път с тази лечебна енергия да твърдят, че изведнъж получават достъп до тази свръхенергия, благодарение на която могат да излекуват не само себе си, но и други хора? Отговотът е ДА.

Просто елате и вижте разликата.

Ще дискутираме, ще учим и ще практикуваме:

– Как да намерим своето място и да заработим за собствената си трансформация и тази на един объркан свят
– Как да се подготвим за текущия преход, какво ни очаква и каква е истинската ни роля в него
– Какви са тайните на доброто здраве, грижливо пазени и потулвани от десетки години от заинтересованите лица, организации, индустрии
– Що е то болест и как да премахнем причинителите на болестта, а не да замажем симптомите
– Как с помощта на храната и водата да се избавим от “неизлечимите” болести
– Как да пазим и поддържаме чисти, здрави и хармонични физическото, менталното, емоционалното и енергийното си тяло
– Как да преодолеем блокиращите ни и затормозяващи страхове, емоции и безпокойства
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как да превърнем закона за привличането от красива теория в приложима и работеща практика
– Как да използваме силата на индивидуалната и колективната енергия за да изцелим себе си и любимите хора
– Как да използваме медитацията за постигане на лични и колективни цели
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да премахваме болка, страдание и болест
– Как да овладеем и използваме чудото на мигновеното изцеление – методите “квантова синхронизация” и “възстановяване на връзката”
– Как да активираме самовъзстановителните сили на организма ни и да пребиваваме непрекъснато в състояние на перфектна хармония и здраве

Мили приятели, очакваме ви на 15юли (неделя) – от 10 до 17 часа
Къде: Холистичен център „Синай” гр. София бул. “Мадрид” 49. (пресечката на бул. “Мадрид” и бул. “Ситняково”, спирка “Подуене”)

Телефон: 0888 59 5339 Ивелина Петрова
e-mail за записвания и въпроси: sinai@dir.bg
Билети – 35 лв

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.