Блог

Преходът 2012, Мисия България.

 

Нещо ново се случва. Започва се по-открито представяне на процесът на просветление, който тече в момента на Земята. За мен е чест и удоволствие да участвам в тази първа по рода си конференция на хората, които работят със светлината. Помните ли, когато ви казах неотдавна, че невиждано досега обединение и сливане на силите на Светлината предстои? Е, ето това е началото! Обединението на силите има за цел да информира и да разпръсква светлина. Пребиваването в пространство на мир, любов и светлина, каквото винаги се създава когато се съберем, е начинът по който ще успеем да се освободим от страхове, прилепвания и ниски честоти.

Преходът 2012, Мисия България.

23 Юни 2012

14 – 21ч.

Съюз на Архитектите, България
СОФИЯ, УЛ.”КРАКРА” № 11

11 водещи,
1 ден,
1 намерение.
1 Дух.
Духът на Прехода, наричан 2012.
В духът на Мисията на душите ни, наричан България.

* * *

Откриване

Петър Няголов
Новите енергии – как ни се отразяват и накъде ни водят. Групов сеанс за балансиране с новите енергии.

Анастасия Гешева
Мирът – най-лесния начин за свобода на духа.

Ваня Стойчева
Визия България. За пречките и фокусът върху успешният изход.

Атина Санториниу
Пребиваване в мястото на Тишината.

Мартина Генкова – Иванова
Отработване на страха и вековната позиция на жертва.Повишаване на колективната вибрация на България. Практика за обединение и изцеление

Жана Иванова
За щастието и нещастието на българите.

Мая Райкова
За буквите и думите: Светлината на Словото.

Карина Бакалова
Да обичаш себе си. Да приемаш себе си такъв какъвто си – Истинските нужди на съвременния човек. –

Кирил Цветков
Махатма Енергията – енергията на всичко, което е. Аз съм присъствието на Източника.

Димитрина Спасова
Стъпки за Възнасянето

Ясен Николов
Наричане на България. Изкуството и науката на доброжелателството. Практика.

* * *

Закриване

* * *

Цена: 40лв.

За информация и записвания: Фейсбук Събитие

Епохални, невиждани времена са! Време е да станете дейна част от промените, да повишите нивото на осъзнаването си, да поемете силата си в ръце и да станете съ-творци на чудесата на тази нова епоха!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.