Блог

Силата на изцелението във вашите ръце – двудневен семинар в София!

Приятели, след многократните ви призиви и въпроси “Кoга ще направите семинар и в София”, вече можем да отговорим ясно, с голяма радост. Отдавна възнамерихме този семинар, но изчаквахме енергията на Духa сама да ни поведе и подскаже правилния момент. И той дойде!!! Време е да свършим много работа в следващия от главните градове-кристали, участващи в балансирането и хармонизирането на енергията на свещената територия на България. 2 и 3 юни 2012 ще бъдат посветени на светлинна работа в София! Вече ни познавате, вече усещате какво можем да направим заедно! Два пълни дена с Тенислав Христов и Мартина Иванова в София – 2 и 3 юни в Център Идея Вита. Запазете си тези дати в календара си, това ще бъде най-добрият подарък който можете да направите на себе си и на любимите си хора!

Информация ще бъде публикувана на на стената на събитието във фейсбук, във фейсбук група “Зравето в нашите ръце” и на страниците на www.svoizbor.com
Все още ли си има сред вас хора, които мислят, че сте малки, недостойни, незабележими? Че само онези, които се заявяват от сцената, титуловат се като гурута, лечители и спасители са достойните и владеещи силата на мигновеното изцеление, вселенските тайни и щастливия хармоничен живот? Настъпва времето на незабелязаните, на уж “обикновените”хора, които са нишките светлина, поддържащи обществото. Именно те ще изграят основна роля в огромната промяна в живота.
Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потренциал, който чака да бъде разгърнат! Време е да помете нещата във ваши ръце. Заповядайте на двудневния практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си!

Мислите ли, че сте неизцелим случай? Медицината е безсилна? Мислите, че не можете да лекувате себе си и любимите си хора? Значи непременно трябва да посетите този семинар.

“Новите” лечебни честоти са отвъд всякакви “техники” и ви издигат до нива, до които никой досега не е достигал. И освен това са достъпни за всеки, който желае да влезе в контакт с тази енергия. Това е един нов вид лечение, което за първи път се разпространява по нашата планета. То ни свързва с богатството на Вселената, като ни дава възможност да установим контакт с богатството на нашия собствен вътрешен свят и със своето собствено Аз.  Възможно ли е хора, които влизат в контакт за първи път с тази лечебна енергия да твърдят, че изведнъж получават достъп до тази свръхенергия, благодарение на която могат да излекуват не само себе си, но и други хора? Отговотът е ДА.

Просто елате и вижте разликата.

Ще дискутираме, ще учим и ще практикуваме:

– Как да намерим своето място и да заработим за собствената си трансформация и тази на един объркан свят
– Как да се подготвим за текущия преход, какво ни очаква и каква е истинската ни роля в него
– Какви са тайните на доброто здраве, грижливо пазени и потулвани от десетки години от заинтересованите лица, организации, индустрии
– Що е то болест и как да премахнем причинителите на болестта, а не да замажем симптомите
– Как с помощта на храната и водата да се избавим от “неизлечимите” болести
– Как да пазим и поддържаме чисти, здрави и хармонични физическото, менталното, емоционалното и енергийното си тяло
– Как да преодолеем блокиращите ни и затормозяващи страхове, емоции и безпокойства
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как да превърнем закона за привличането от красива теория в приложима и работеща практика
– Как да използваме силата на индивидуалната и колективната енергия за да изцелим себе си и любимите хора
– Как да използваме медитацията за постигане на лични и колективни цели
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да премахваме болка, страдание и болест
– Как да овладеем и използваме чудото на мигновеното изцеление – методите “квантова синхронизация” и “възстановяване на връзката”
– Как да активираме самовъзстановителните сили на организма ни и да пребиваваме непрекъснато в състояние на перфектна хармония и здраве

И още много неизвестни изненади е приготвил Духът за нас в тези специални дни….

Потвърдени дати 2 – 3 юни (събота и неделя) – от 10 до 17 часа
Място – Център Идея Вита, гр. София, ж.к. “Бели брези”, ул. “Лерин” № 64, партер
Цена – 35 лв за двата дена
Координати за предварителна резервация,информация и закупуване на билети
Идея Вита
Е-мейл –info@svoizbor.com

Елате да се забавляваме, докато се учим взаимно и си спомняме онази изначална Вселенска мъдрост, която сме забравили. В този семинар всички заедно диктуваме правилата, определяме посоката и сме равноправни водачи на влака.

След множеството семинари в различни градове, откликнахме на желанието ви – цели два дена истинско познание и практика с Тенислав Христов и Мартина Иванова в София. Здравето е във вашите ръце. Елате да го овладеем заедно.

 Част от нещата, които можете да очаквате на семинара “Силата на изцелението в София” 🙂 Очаквайте скоро видео и от семинара във Варна:
httpv://www.youtube.com/watch?v=oWuXPgog3uM&feature=g-upl
Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

6 Comments

 • Galia
  Отговор

  Едно уточнение – тъй като epay е банкова система, при плащане ще ви искат не само име и мейл, а абсолютно всичките ви данни – трите имена, ЕГН и телефон за връзка. На мен ми поискаха всичко това.

 • доставка на алкохол
  Отговор

  Всички сме еднакви и всичко си зависи от самите нас. Приемаме нещата така както ние искаме. Семинарът е много полезен и интересен, можеш да се замислиш над нещата, които предизвикваш по даден начин да ти се случат.

 • mockomo
  Отговор

  Vsichko zvuchi poveche ot prekrasno, no nqkak si ne moga da vi povqrvam , kogato iskate pari za tezi seminari…Uspeh i neka silata byde s vas!

 • Teo
  Отговор

  mockomo, имай предвид, че когато получиш нещо даром не го цениш. Също така трябва да има обмен на енергия. Ти получаваш, но и трябва да дадеш. Когато се научиш ще станат нещата. Успех и нека Силата бъде с теб!

 • Лилавокрила
  Отговор

  На първо място.. благодаря за тези два дена – на водещите семинара, на присъстващите сътворящи, на себе си – за биването там; всеки неотменно отдаващ, получаващ до степен на неразграничимост.. :))) Сгъстиха се в мен толкова дълго култивирани черности, но преживяни в един нов нюанс на осъзнаване, отразени във всички огледални човешки късчета там, приканващи към пречистване.
  Но поводът, по които най-вече пиша тук, е едно медитативно впечатление непосредствено след края на втория ден на семинара. След като се прибрах, медитирах по подобие на семинарните медитации – пуснах си медитативна музика и обливайки със сърдечна светлина всичко наоколо, представяйки си как обливам цялото земно полукълбо и с ръце го прибирам пулсиращо в сърцето си, усетих толкова красиви неща, погледнах ръцете си и с разфокусиран поглед и ги виждах в прекрасно, дълбоко, живо тъмно индигово.. още от малка ми се случва да вижда безцветните очертания спонтанно около телата, но никога досега с цвят.. но по-плашещата част, която ме накара да изляза от това състояние, беше, че започнах да виждам предметите наоколо сякаш се издуват, местят, напът да изчезнат дори.. погледнах към един стол и формата на краката му започна да се размива, докато не изчезнаха съвсем.. просто.. остана все едно една платформа във въздуха.. и това започна с абсолютно всички предмети наоколо, но умишлено го прекъснах, защото непознатостта ме уплаши.. И понеже вероятно немалко хора са имали подобни усещания и виждания, е уместно да се спомене тук.. защото страхът е илюзорна реакция за нещо така желано дълбоко в нас.. 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ех, че красиви споделености. Ами.. очаквах ги [:-)] Все пак си взехте даровете от Духа. А ти го имаш както казваш като потенциал от малка. Не му се плаши толкова. Но разбирам, че е непознато и със сигурност стряска. Многоизмерността се активира и започваш да виждаш реалността такава, каквато е – преплетени измерения, “материята” изобщо не е твърда и непоклатима, а съвкупност от енергия. Опитай да разгледаш обстановката следващия път [:-)] Не се бой – няма как да изчезнеш и да се размиеш в това нищо, ще си се върнеш съвсем спокойно, няма да се месттиш никъде [:-)] просто разглеждай, все едно си на кино.Благодаря, че сподели това тук, знам, че има до кого да стигне. А междувременно горещо препоръчвам ей това клипче за отговор на много от въпросите свързани с възнесението. Включително се споменава защо виждаш и усещаш тези неща! https://www.youtube.com/watch?v=OeZ2DT1yqh0&feature=plcp

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.