AC/DC (или що е то енергийна мрежа и как да танцуваме в нея)

Всяко нещо в цялото творение е изградено от енергия. Тя има определена честота на трептене, посредством която структурира формите на живот. Енергията е единна в своята основна същност, има еднаква основа – Божествения източник. Но енергията има различна честота на трептене. Именно честотата обуславя различните проявления на всякаквите неща във Вселената. Всичко е Едно, но честотата на трептене на енергията определя нивото на преживяване, както и това което ще се преживее.

В третото измерение, в което досега /до 1987 г./ беше Земята, енергията е бавна и доста лепкава. Плътна и тежка енергия. Прилича на катран, който полепва по теб и прави придвижването в живота трудно и понякога мъчително. Тази честота на третото измерение е пряко обвързана със закона на кармата и издигането на душата чрез карма – учене чрез карма. Третото измерение се захранва от Източника, както всяка друга част от творението. Но поради ниските вибрации енергията на Твореца в него е доста слаба. Представете си мрежа като електрическата мрежа, с която така сме свикнали да живеем. Всекидневно ние ползваме електричество, което е с напрежение 220 волта /в България/. Условно казано измерението също се захранва и съществува при определено напрежение. Ще използваме за пример 220 волта /навсякъде в текста тази величина е условна и метафорично се използва, за да опише по-лесно процеса/. Сега при преминаването в пето измерение Земята получава ново, по-мощно енергийно поле, за да може да се издигне. Това е напрежение с по-висока честота на трептене.

Да речем – преминаваме от 220 волтова мрежа към 440 волтова мрежа. Това представлява повишаване на напрежението, за да се захрани нова енергийна мрежа в която ще тече живота на планетата Земя вече. Образно казано т.нар. преход или край на света 2012 г. е всъщност превключване на нова енергийна честота с по-високо напрежение. Което означава по-бърза и мощна вибрация. Означава също бърз поток на информацията в телата и енергийните системи на хората, животните, камъните и всичко живо на планетата. Означава забързване, усилване на честотата на трептене и дължината на вълната. Това се случва в момента сега.

 Няколко разяснения.

От къде се захранва новата 440 волта /условно казано/ мрежа? Както и старата 220 волтова мрежа тя се захранва от Източника. Само че, за да стане издигането нагоре е необходима много и мощна енергия. Точно такава се спуска към планетата и нейните обитатели от 1987 г. насам. Спускането става поетапно, полека и с интервали от време, за да се усвои новата честота леко и спокойно от живите организми. Към днешна дата потока от новото захранване вече е доста силен и постоянен. Това забързване ще продължи още малко до декември 2012 г. В тези последни дни и месеци дотогава ние трябва да сме пренастроили собствените си енергийни мрежи към новата честота. Буквално Източникът или поне част от него се спуска в нас, захранвайки системата ни с нова, мощна енергия. Това всъщност е родната ни духовна енергия, която ни превръща в това, което ние сме – Божествени енергийни създания, пребиваващи временно в плътен материален свят.

 Каква е мрежата, която приема и разпространява енергията? Мрежата се нарича енергийна решетка. Тя е разположена около планетата. До 1987 г. решетката работеше на 220 волта, поддържайки живота в тази честота, наречена трето измерение. След Хармоничната конвергенция през август 1987 г., започна изграждането на нова мрежа, която трябва да осигури новото захранване, 440 волта. Изграждането на новата решетка продължи през периода на тези 25 години до 2012 г. Новата енергийна система вече е готова и в момента се извършват тестове за нейното пълно включване. Пълното включване на новото захранване ще стане на 12 декември 2012 г.

Всъщност новата решетка е изградена от три енергийни решетки, които се преплитат една в друга. Понеже напрежението на новата честота е многократно по-високо, то и самата система е по-сложна и обширна. Първата решетка /тя се намира и най-близо до планетата/ е златна на цвят и е съставена изцяло от енергиите на т.нар. Христово съзнание. Втората, разположена над първата, е платинена на цвят и включва в себе си лемурийско-атлантските светлинни кодове. Тази решетка ще спомогне за активирането на древните Божествени енергии, посяти тук от нас, в преражданията от посочения период. Третата, най-горна решетка, е диамантена, много фина и нежна като паяжина енергийна структура, която представлява енергиите на Божествения план за Земята. Както и при старата решетка има енергийни зони, където решетката се свързва с материални обекти на земята – планини, езера, долини и пр. Енергийната решетка кореспондира пряко с нашето съзнание, което както е добре известно излъчва импулси. Това отново е енергия, която излъчваме с всяка част от съществото си – мисли, думи и действия. За чувствата да не говорим. Така че всъщност решетките поддържат съзнанието на хората на планетата. Точно съзнанието сега се повишава и си променя честотата на трептене, като се изпълва с все повече и повече светлина. Нещо, което не се е случвало много дълго време. Новите решетки имат тази задача – да поддържат новото ниво на съзнание в Любов и Светлина, идваща от Източника на Земята през нашите сърца – пето измерение.

Как се преминава от 220 волта към 440 волта? Превключването става само и единствено чрез енергията на чиста светлина. За да се включим към новата мрежа е необходимо да се захраним с достатъчно количество светлина. Трябва буквално да пълним телата си с нея. Освен физическо тяло ние имаме още няколко енергийни тела, които са разположени около физическото тяло. Те също така трябва да се изпълват със светлина. Точно това се случва всеки път когато медитираме и отправяме искрена молитва на радост и благодарност към Създателя. Без тази енергия не можем да се свържем с новата честота.

 Какво ще се случи със старата честота от 220 волта? След 12 декември 2012 г. ще заработи новата честота на пълни обороти. След тази дата и определен период от време двете честоти ще работят заедно, за да може да се осигури преминаването на хората от едното към другото ниво на съзнание. След известен период старата мрежа ще отпадне и напълно ще бъде изключена. Това означава, че планетата Земя няма повече да поддържа честотата на третото измерение. Преходът ще бъде и вече върви в една пълна синхронност с волята на Висшите Азове на хората, на всеки един отделен човек. Никой няма да бъде оставен и никой няма да бъде пренебрегнат в пътя си по превключването.

Трудности в процеса на превключване има. На първо място, защото новата честота трябва да бъде усвоена и докато това става съществото може да изпитва дискомфорт. След това трудностите могат да идват от процеса на пречистване, който е задължителен. Енергийните ни системи, както и физическото тяло трябва да се изчистят максимално добре от всякакви стари енергии и вибрации. Иначе не може да прониква светлината. Това също причинява дискомфорт, който с времето и силата на намерението и вярата в процеса отшумява. Много е важно да се отработва страха, който беше основната енергия на страта решетка. Тъй като страхът е в корените на дуалността /третото измерение/, неговото присъствие пречи на превключването и се налага редовна работа по трансформирането му.

Вече има хора, които вибрират с новата честота. Те се намират в няколко измерения едновременно, подготвяйки почвата за живота на планетата в пето измерение. Новите вибрации се усещат навсякъде и във всичко. На тях се дължат до голяма степен кризисните моменти, през които светът минава точно сега. Това е основополагането на нов начин на живот и ново съзнание, основано на осъзнаването на единствената истина – Ние сме Божествени създания изградени от Любов и Светлина, а планетата ни е живо същество, към което трябва да се отнасяме с такова уважение, любов и грижа, с каквото се отнасяме към най-свидното си.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна , моля ви, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

15 Comments

 • Работа
  Отговор

  Нещо такова ми обясняваше една приятелка. Точно за тези енергийни вълни и как декември месец точно тези вълни ще засилят усещанията (не помня коя дума точно беше използвала) на хората. И така тези който са били духовно извисени, автоматично ще се “издигнат” повече. Тези който са духовно “мъртви” ще пропаднат още повече. Нещо такова беше, не твърдя, че съм я разбрал правилно 🙂

 • Diana Obretenova
  Отговор

  Здравейте, интересна статия, но бих искала да запитам кой е нейният източник и на този вид знания и как бихме могли ние читателите да вярваме “сляпо” на така поднесена информация?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Източникът на тези знания е просто.. Източникът 🙂 Информацията се получава в медитации – канализира се от най-високите Божествени сфери на чистота, светлина и любов. Информацията, изпращана към нас прелива в момента и е много важно да бъде разпространена сред хората, за да знаят какво се случва. Ако търсите достатъчно силен авторитет или потвърждение – мога да ви успокоя, че няколко хора, от ядрото на светлинните работници в България получихме независимо и поотделно тази информация. Вече е въпрос на лично усещане и лекота на възприемане, дали да приемете за истина тази информация, или не. Поздрави!

 • Adrian
  Отговор

  Нещо сте ги пообъркали измеренията или аз не ви разбирам терминологията. Даже не четох до край. Земята Е преминала в четвърто измерение, а кога ще бъде в пето не е ясно, защото там нещата вече не са линейни. В смисъл, може да си ходи от 15% към 95% а после към 30% от преминаването в пето измерение, докато това, което се случи с Земята е, че момента настъпваше плавно, 80, 90, 95, 100% и преход в четвърто измерение. Само, че масово хората не са извършили този преход. А, да, и това означава, че астралните планове са интегрирани в Земята. А кога ще се “възнесат” хората масово, също не е ясно, може да стане след 5 мин след 12 или 21 декември, или след 20 години, всичко зависи от хората.

 • Маги
  Отговор

  Привет Марти, много хубава статия. Бих искала само да допълня нещо, което знам от Кристос, моят йога учител. То е свързано с пранаяма, която носи изключително високо-честотна енергия в нашето тяло, но предполагам може да се приложи и за горенаписаното. Представете си, че тялото е тази крушка с 220 волта. Жичката е пригодена за това напрежение. Изведнъж пускаме 440 волта. Какво се случва? Жичката прегаря. Не е пригодена за толкова високо напрежение. Много е важно, за да сме готови, за толкова високи енергийни стойности, най-напред да подготвим тялото си. Ако щеш на чисто физическо ниво. А това става с правилно и осъзнато хранене и двигателна активност – най-добре йога, тъй като тя има изключително прочистващо действие на всички енергийни канали :)) Поздрави и усмивки 🙂

 • erossoph
  Отговор

  Кой е написал статията ? за мен това няма значение.За мен е отзначение да кажа на всички по света,не само на тези които четат сега това.Аз искам само много кратко да кажа моето мнение за това “писмо съобщение”.Това което казва този “нов” човек е абсолютна Истина.Защо? и отговарям-Защото Аз самия през последните 4г.навлезох във вибрациите на новото време.Това което се описва във писмото,Аз лично го приживявам,и когато днес говоря на хората за всичко това,Аз виждам-Много малко ме разбират,други не много започват да ми задават въпроси за “новото време”което идва ,но също, многото хора не се интересуват и гледат със присмех на хора носители на НОВОТО.Всеки който иска може да премине,от старата земя във новата земя и новия Рай.Този които отказва и не иска да променя Себе си ще остане във старата земя ,земя която ще бъде превърната във нов Ад.Избирай Днес,утре ще бъде късно,не чакай последния ден.

 • Teo Драгиев
  Отговор

  Прочетох статията с голям интерес, макар да намирам за апсолютно ненужна и дразнеща цялата тая мистификация. Но, какво да се прави. От позицията на Християнската догма досега май само Богомилите са успели в духовния растеж (успешно “премахнати” в последствие от Църквата). Съвременната физика все повече се “сближава” с религията и това, по мое мнение не става само за да ни даде повече яснота “как стоят нещата всъщност”, но и да ни осигури прехода от средновековната дезинформираност с помоща на която Църквата ни държеше в подчинение! Харесвам този микс от наука и религия все-повече и съм на мнение, че той може да бъде много полезен, когато търсим обяснение на това което е неясно в догматизма. Наскоро гледах интирисин филм в YouTube “We are one” или “One” в който известни личности (и) от духовните съсловия говорят по тази тема.Ако някой се интересува, може да го намери в YouTube. Мисля че няма да е проблем- филмът е пълнометражен, около 1,30 ч. + допълнителни материали- 2 часа и нещо.
  Друго нещо което ме смущава- и ще бъда искрен-докато четях статията си зададох въпроса:Кому са нужни всичките тези детайли за решетки, какъв е смисълът от всичко това? На мнение сум, че подобни разяснения изместват центъра на духовните интереси на четящите от духовната практиканазад към дуалното и концептуалното. А нали се стремим “да се издигнем от Третото Измерение нагоре (къде нагоре?)”! И все пак, важна е мотивацията, а именно, статията носи послание, целящо да ни помогне да пробудим съзнанията си. А как бих се радвал да видя същият този ентусиазъм/енергиен заряд работещ в посока за световен Мир или социален проект в помощ на умиращи от глад, Тibetan Initiative!Странно, че в днешно време все още имаме такива първобитни проблеми, не мислите ли? С приятелски поздрав! Тео

 • човек
  Отговор

  Казвайки, че източникът е просто ‘Източник’ и че информацията идва с медитация и се канализира от Божествени форми означава абсолютно нищо за поне 90% от хората на тази планета. За останалите 10% е просто една вяра в думи, опитващи се да обяснят неизвестното, както нашите предци са обяснявали мълниите като наказание от боговете. Дълго време бях вярващ във всякакви духовни истории. Даже ги проповядвах, точно по същия начин както го правите и вие сега 🙂 Случи се нещо (от личен характер) и ме накара да се замисля – ами какво ако греша? Зада съм сигурен, реших да направя експеримент. Ако отрека вярата си би трябвало много скоро нещо да ми се случи и да ми покаже че греша. Някой виден духовен деятел ще изникне от някъде и ще ми покаже че греша или просто ще разбера че новата ми ‘невяра’ не пасва на реалния живот 🙂 Вместо това подсилване на духовността, намирам все повече липса на такива. Всяка ‘мистика’ която ми се появи на радара, успявам да обясня с научни доводи, с биохимия на мозъка и последвалите психологични ефекти или просто ‘източникът’ на информацията за тази ‘истина’ се оказва … ненадежден. Вие надежден източник ли сте? Или вашият източник надежден ли е? Ако кажете че е – кое ви кара да ЗНАЕТЕ (не да вярвате) че е така? Все още търся много усилено нещото което ще ме върне към вярата 🙂 Каква е вашата цел? Да пишете по интернет истории които са много добре написани но са в жанра на фантастиката или да предаде на хората някакво знание? За първото – обяснението за ‘Източника’ е напълно достатъчно. За второто – моля – насочете ме къде да погледна за повярвам отново .. Зада се класифицира информацията като знание, трябва да може да бъде разбираемо за всеки който иска, да има примери и да може да се използва за нещо полезно. Останалото са само предположения и спекулации. Наистина – не се заяждам и съм много добронамерен 🙂 търся и искам да намеря. Хелп ? 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравей, Човеко 🙂 С цялата си любов пиша отговора си към теб. Конкретния материал е писан от Анастасия и когато тя пожелае, вероятно ще се включи с коментар.

   Абсолютно разбирам твоите търсения и дори съмнения.

   Знаеш ли, няма начин, просто няма как да ти приведа доказателства, във вида, в който си свикнал да ги получаваш – няма “научна” документация, няма емпирични изследвания, сравнителни метрики и стогодишни авторитети, които разумът ти би приел за достоверни.

   Ако аз издам книга и вече е написано в “официално” издание – ще бъде ли по-достоверно? Знаеш ли колко е лесно да се издаде книга? Десетки хора ме питат кога ще го направя, но само времето ме спира за сега. С какво всъщност учебниците по физика например са по-достоверни, след като голяма част от познатата наука се крепи на догадки и теории, които и до ден днешен остават недоказуеми? Моето общуване със (ще ги нарека обобщено) съществата от светлина е толкова реално и осезаемо, както сега си пишем с теб. С тази разлика, че тук съм натоварена с тежестта и мудността на думите, обясненията… а там информацията се получава мигновено, с хиляди цветове, форми, идеи, образи – 2 страници информация само с един проблясък, миг от секундата.

   “Някой виден духовен деятел ще изникне от някъде” – ето това за мен е грешна посока. Защото пак очакваш някой отвън теб да ти покаже пътя, да те хване за ръчичка и да те поведе, да те спаси, да ти даде наготово отговорите. А това няма как да стане. Ирония, нали. Отговорите, които се надяваш да ти даде някой друг “виден” авторитет извън теб, всъщност трябва да потърсиш вътре в себе си. А кога духовният деятел става “виден”? Телевизията ли го прави такъв, публичната известност, ирационалното приемане от общественото мнение? Аз достатъчно виден авторитет ли съм, защото за много хора съм? Ти достатъчно виден авторитет ли си? За много хора със сигурност си. А щом търсиш някой друг, значи се съмняваш в себе си… Виж колко е оплетено 🙂

   Докато търсиш бастунчето на логиката, същината винаги ще ти убягва и ще се луташ в собствените си съмнения… истински ад, нали?

   Аз например, съм се отрекла от всякаква логика и търсения на разума, защото именно те са подвеждащи и държат настрана от истинското знание. За мен то е истинно и единствения ми радар е интуицията.

   Целта ми.. о, нямам никаква специална цел. Прсто споделям моите опитности, прозрения, лутания, търсения и намирания. И всеки сам решава за себе си дали това резонира с неговите усещания.

   Очаквам с нетърпение Ани да се включи 🙂

   • човек
    Отговор

    Мартина,

    Много ти благодаря за бързия и така дружелюбен отговор. Както сигурно се досещаш, подобни въпроси съм задавал на много места, на повечето наруган или изгонен заради това че имам смелостта да се съмнявам 🙂

    Не те познавам, но ако книгата която евентуално ще издадеш е написана с подобен позитивизъм то само заради това ще ми е приятно да я прочета.

    Работя в университет, изследовател съм. Избрал съм си работата сам и ми харесва. Харесва ми с това че мога да изграждам хипотези, да се съмнявам в други, да доказвам или отхвърлям твърдения. Всичко е безпристрастно – или е така или не е 🙂 Това не е само професията ми но и мироглед. От него не искам и немога да се отделя. Благодарение на него съм постигнал и съм това което съм. И като цяло съм щастлив човек 🙂

    Това отклонение написах не зада те занимавам със себе си, а зада кажа, че след като съм се насладил от позитивния стил на книгата, няма да мога да се сдържа да не се запитам – добре де – ами ако не е така ? 🙂 Може да е малко или много по-различно. Като изследовател трябва обективно да разгледам всички страни (или поне тези за които се сетя) и да мога да намеря доводи за това кое Е и кое НЕ Е 🙂 В такъв смисъл, книгата написана от теб ще бъде приятно четиво но дали ще звучи достоверно – незнам 🙂 ще ти кажа като я прочета 🙂

    Казваш че няма изследвания, доказателства и т.н. Добре, разбирам – не за всичко има. Науката не всичко е обяснила още. Но не е ли по-добре за нещата които не знаем да казваме, че не ги знаем и само предполагаме или се досещаме, вместо да ги твърдим.

    Ето един пример в който разликата между вяра и знание може да повлияе много на начина по който хората живеят. Много хора занимаващи се с духовност, вярват че смъртта е само смяна на начина на живот. Тъй като няма доказателства затова – според науката, то е предположение. Много хора са склонни лесно да го приемат, защото човешката психика (научно и експериментално доказано е) е устроена да попълва белите петна в знанията с най-приятните и най-лесните обяснения, до момента, в който те не са отхвърлени. И така – досега никой от починалите не се е върнал и да разкаже как е там (освен в разказите на тези които твърдят че могат да говорят с тях, но не мога да стъпя на тях, защото човек може да каже всичко и дори да си вярва). Ами ако просто се окаже, че не е така и след смъртта усещаме същото като преди раждането – т.е. … нищо? Нито лошо, нито хубаво .. просто нищо 🙂 Да се върнем сега на вярващите в живота след смъртта. Много от тях с които съм говорил, живеят живота си в страх, че ако не правят това или онова, ще има много да страдат в отвъдното. Или обратното – че живота им е даден да се научат чрез страдание и ако сега не страдат, ще страдат когато са духове. Т.е. – или живееш в страх че нещо лошо ще стане след това ако не следваш даден стереотип, или живееш в страдание зада не страдаш после. И къде тогава е свободната воля? Ако приемеш обаче че след смъртта идва нищо, тогава наистина си свободен. Живееш си живота пълноценно. Пък ако се окаже че след това има и друго – тогава ще му мислиш.

    Както виждаш – не твърдя че живота след смъртта е факт, нито че със сигурност го няма. Но допускам и двете, докато не се убедя кое е правилно. Това беше само пример, но важи за всичко неизвестно и определено духовното е неизвестно.

    За учебниците по физика – да права си, има всякакви, има някои с много свободни интерпретации и даже абсурдни. Но проверените неща горе долу се повтарят, но по-важното е че всеки може сам да провери теорията дали пасва на реалността. Как мога да направя същото с духовността? Като че ли има голяма разлика между духовно и реално. Или едното или другото.

    Защо търся някой друг да ми каже, а не го търся в себе си? Както казах – 20 години бях ‘духовен’ и ‘вярващ’. Спорех с ‘неверниците’ и се опитвах да ги убедя. Участвах в международни организации за себеусъвършенстване, отварях чакри, лекувах с енергия и т.н. Но в един момент си казах – добре всичко това добре, но не може да е толкова откъснато от земния реалния живот. Къде е мостът, къде е връзката? Затова реших да погледна нещата от другата страна и да се поставя на мятото на човек който си живее ‘дуалния’ земен живот и се справя с истинските неща. Реших че след като имам ‘духовната’ гледна точка, ще мога лесно да видя къде грешат повечето ‘неверници’ и да направя мост между двете. От както провеждам този експеримент, не съм видял този мост. Напротив – за всичко успявам да намеря съвсем реално обяснение. Така че казвайки за някой духовен учител, имах предвид точно този мост, защото нали учителите все пак са зада ни помогнат да прескочим този трап .. 🙂

    Уважам хората с интуиция. В науката също много помага! 🙂

    А щом нямаш цел – още по-добре. Аз също просто споделям опитности. Различни са от твоите .. но нали уж имаме свободен избор 🙂

    Благодаря все пак за отделеното време 🙂

    Поздрави
    Аз 🙂

 • Anastasia Gesheva
  Отговор

  Ето включвам се! Само за да изразя пълното си приемане на всички ваши и на други хора съмнения, тревоги и притеснения по тези въпроси. Пълно право на човека е да се съмнява. Това той може да прави отлично, защото дълго време е бил воден за носа от всякакви духовни и светски егрегори. За съжаление, тъй като във всеки човек живее Източника /нарочно не употребявам думата Бог, понеже тя е натоварена с толкова емоции и неразбиране/, то човекът винаги ще преживява онова, в което вярва. Ако вярва, че може да се излъже в нещо, то така и ще бъде. За съжаление. Тук урокът не е кой и какво казва, а кой си ти! Дух? Материя? Или дух и материя в едно? Всеки решава сам за себе си. Аз съм достигнала до известно познание за това коя съм и материалите, които пиша, просто изразяват моята най-дълбока вътрешна радост от това знание. Бог никога няма да бъде обяснен с емпирични и научни доказателства и с логическата страна на нашите безсмъртни и напълрно неограничени души. Така, че когато се съмнявате в Божествената енергия във всеки от нас, вие сами за себе си спирате и ограничавате собствената си връзка с Безкрайното и неподлежащо на описание с човешките думи и сетива Истина. Аз просто си върша духовната работа – да припомням тук на Земята за връзката ни с Божественото. Извървяла съм път, за да стигна до вътрешната яснота и разбиране. И последно – мъжете имат сериозни трудности с възприемането на такава информация, защото при тях е много силен логическия ум. За жените е много по-лесно, защото усещат със сърцето си. Моля, прекарвайте всяка информация през сърцето си. Успех!

 • човек
  Отговор

  Мога да приема нещо което не разбирам, … но не искам 🙂 То ще бъде сляпо следване, или надежда че някой ще ме носи на ръце, а всъщност искам сам да си го извървя. Незнам дали са ви попадали книгите на Нийл Доналд Уолш – Разговори с Бога. Там нещата звучат доста логично, но запецнах на ‘Приятелство с Бога’ .. където се казва че каква ползва имаме от знанието за Бог, ако не можем да го използваме, да разчитаме на него. Намирам всички езотерични теми за много интересни като дискусия, но в практиката много не работят 🙂

  Както и да е 🙂 благодаря за вниманието и отделеното време. Май няма повече какво да се каже 🙂

 • Десислава Иванова
  Отговор

  Здравей 🙂 🙂
  Аз смятам, че факта, че търсиш постоянно отговор в такива сайтове и искрено се надяваш да се случи нещо, което да ти докаже ИСТИНАТА е самото проявление, което чакаш. Нали знаеш как когато човек се чуди какво решение да вземе и е хубаво да хвърли монета във въздуха, не за да види какво му е приготвила съдбата, а понеже докато монетата е във въздуха, то човека силно се надява да се падне, това, което всъщност иска. След като си убедена в нещо, не търси повече доказателства, нали знаеш, че любовта не се доказва, тя се изпитва… остави се да изпиташ това, което трябва!
  Желая ти прекрасен ден и нека откриеш истината за себе си… защото моята истина, не е твоята :*

 • Alexander Petrov
  Отговор

  Харесва ми статията. Раздава много надежда и полезна информация. Аз самия от известно време се чувствам както никога досега. Наблюдавам прехода на много хора, както и моя. Моите лични наблюдения за мен самия са, че както най-страшните ми кошмари, така и най-светлите ми надежди се появяват ясно пред мен. Чувствам се постоянно под напрежение, като сякаш съм на две кафета, а дори не консумирам кафе. Времето е толкова бързо, че когато нещо се е случило преди 2 дни, чувствам, че са минали седмици. Колкото до най-близките ми – наблюдавам как някои спят повече и са уморени, други са по-енергични, но всички получават точно това за което си мислят в много по-кратки срокове отколкото преди. Някои съжаляват за това което са получили, други са благодарни. В общи линии напрежението се усеща във въздуха. Това действително не е обикновена година. Виждаме как всичко материално се тресе – преносно и буквално – икономики се разпадат, стават стихии, човешки зверства. От друга страна виждаме, как други хора се издигат и се изчистват.

  Трябва да кажа, че принципно не съм както абсолютно вярващ, така и абсолютно материално-логичен. Вярвам и знам, че и двете имат свое място. Но това, което казвате – наблюдавам в моменти в които мозъкът ми не ми пречи с постоянните си пресмятания търсения и съмнения. Тези моменти се случват по няколко пъти на ден и едно от нещата което ми помогна да ги осъзная е теорията на синхронностите – че това което се случва отвън и привидно няма пряка връзка с теб е всъщност едно интимно съобщение към самия теб и трябва да го разкодираш по свой личен начин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.