Даровете на месец май и 5-5-5

Здравейте, приятели обични. В днешния петък няма да започвам с притча, а със съвсем истинска история   –  тази, която ние заедно създаваме. Предстои ни един от най-великолепните мощни портали тази година. 5.05.2012 – трите петици. В идните дни ще ви разкажа по-подробно какво се случва, какви практики кога и как би било хубаво да направим, защото активациите в този ден са огромни по значимост. Събирането на трите петици, които сочат огромна промяна и трансформация, пълнолунието, празникът Уесак, когато хората получават най-високото ниво излъчвания от светлинна честота – всичко това се събира в един ден… Обещава да бъде грандиозно. Но за това подробно – обещавам да ви споделя следващата седмица. Сега съм ви подготвила пак по темата един прекрасен ченъл от Атина Палада, приет от едно прекрасно ангелско същество, сестра от Плеядите, наричаща се LoRa Le. 

Благословени, благословени сте вие, възлюбени деца на Земята. Трудили сте се толкова много и усилено през множество животи, играейки много роли, въплъщаващи се в хиляди форми. Чувствам, че сте страдали предостатъчно и затова идвам да ви предложа облекчение. Божествената Богиня Майка отваря широко любящите си ръце, като се приготвя да събере наблизо нейните самотни ангели. Изчистете телата и съзнанията си от всичко от което вече не се нуждаете и пригответе сърцата си да получат успокояващите енергии на месец Май.

Подгответе се да бъдете връхлетени от радост! Пълната Луна пристига на 5 Май, денят на 5-5-5, последван не след дълго от Слънчевото затъмнение. Трансформация, трансмутация и трансфигурация – това са характерните особености на тази дата. Датата 5-5-5 ви предоставя рядката възможност да излезете от ограниченията на вашия копринен пашкул, като велико същество от величие и светлина. Дава ви възможност да заблестите с цялата увереност и самоосъзнаване на същност, която живее сигурно и уверено вътре във висшето сърце.

5-5-5 ще умножи стократно свещеното прераждане на вашето истински кристално Аз. Числото също така е смело, приключенско. Централен етап. Животът на личността. То безстрашно поема рискове. Също като вас. Вече сте порастнали – могъщи и сте отърсили много нежелана плътност от съществата си. Започвате да си припомняте вашата истинска идентичност като чисти отражения на Божественото. Даровете на месец Май ви подаряват възможността да откриете повече за това кои сте, откъде сте дошли и защо. Време е да направите скок и да очаквате неочакваното!

Така, че – отделете си време този ден да притихнете в тишината, скъпи мои, и да погледнете към измеренията, простиращи се отвъд: пето, шесто, седмо… и напред – то дванадесетото. Тогава продължете още по-напред. На 5-5-5 може да достигнете Слънцето, великото Централно Слънце и да овладеете скъпоценната сила, която притежавате. Потопете се в полупрозрачната чистота на сребристо-белите лъчи, лъчите на Богинята Майка. Ние, които сме нейните Майстори и придружители, ще отворим широко вратите на портала и пуснем великолепието й да окъпе Земята. Тя е свобода, смях, сътворение и красота; и и като нейни Божествени деца, вие също сте тези неща.

Вътрешния мир се превръща в мира, който виждате отразен в света около вас. Станете този мир, сега е времето. И така се започва.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.