Блог

Силата на изцелението във вашите ръце – двудневен семинар във Варна!

Приятели, вслушахме се в желанията ви и решихме да създадем първото по рода си, уникално събитие, именно във Варна! Варна е един от главните градове-кристали, участващи в балансирането и хармонизирането на енергията на свещената територия на България. 24 и 25 март ще бъдат посветени на светлинна работа във Варна! Колкото и да се опитват да ни потулят, скрият и да ни извиват ръцете – ние сме при вас! Два пълни дена с Тенислав Христов и Мартина Иванова във Варна – 24 и 25 март 2012. Запазете си тези дати в календара си, това ще бъде най-добрият подарък който можете да направите на себе си и на любимите си хора!
Информация ще бъде публикувана на на стената на събитието във фейсбук, във фейсбук група “Зравето в нашите ръце” и на страниците на www.svoizbor.com
Все още ли си мислите, че сте малки, недостойни, незабележими? Че само онези, които се заявяват от сцената, титуловат се като гурута, лечители и спасители са достойните и владеещи силата на мигновеното изцеление, вселенските тайни и щастливия хармоничен живот? Настъпва времето на незабелязаните, на уж “обикновените”хора, които са нишките светлина, поддържащи обществото. Именно те ще изграят основна роля в огромната промяна в живота. Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потренциал, който чака да бъде разгърнат! Време е да помете нещата във ваши ръце. Заповядайте на двудневния практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си!

Мислите ли, че сте неизцелим случай? Медицината е безсилна? Мислите, че не можете да лекувате себе си и любимите си хора? Значи непременно трябва да посетите този семинар.

Просто елате и вижте разликата.

Ще дискутираме, ще учим и ще практикуваме:

– Как да намерим своето място и да заработим за собствената си трансформация и тази на един объркан свят
– Как да се подготвим за текущия преход, какво ни очаква и каква е истинската ни роля в него
– Какви са тайните на доброто здраве, грижливо пазени и потулвани от десетки години от заинтересованите лица, организации, индустрии
– Що е то болест и как да премахнем причинителите на болестта, а не да замажем симптомите
– Как с помощта на храната и водата да се избавим от “неизлечимите” болести
– Как да пазим и поддържаме чисти, здрави и хармонични физическото, менталното, емоционалното и енергийното си тяло
– Как да преодолеем блокиращите ни и затормозяващи страхове, емоции и безпокойства
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как да превърнем закона за привличането от красива теория в приложима и работеща практика
– Как да използваме силата на индивидуалната и колективната енергия за да изцелим себе си и любимите хора
– Как да използваме медитацията за постигане на лични и колективни цели
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да премахваме болка, страдание и болест
– Как да активираме самовъзстановителните сили на организма ни и да пребиваваме непрекъснато в състояние на перфектна хармония и здраве

Потвърдени дати 24 и 25 март – от 10 до 17 часа
Място – Фестивален Комплекс, пресцентър
Цена – 35 лв за двата дена
Координати за предварителна резервация,информация и закупуване на билети
0887 716392 ,0878 795656 , 052 695656
Е-мейл – fitvibe @abv.bg

Елате да се забавляваме, докато се учим взаимно и си спомняме онази изначална Вселенска мъдрост, която сме забравили. В този семинар всички заедно диктуваме правилата, определяме посоката и сме равноправни водачи на влака.

След множеството семинари в различни градове, откликнахме на желанието ви – цели два дена истинско познание и практика с Тенислав Христов и Мартина Иванова. Здравето е във вашите ръце. Елате да го овладеем заедно.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

6 Comments

 • Dobrinka
  Отговор

  С голлямо удоволствие , ще посетя този семинар ,защото има какво да се научи и искренно се надявам ,че благодарение на него ще се компенсира ,това което не може да бъде споделено в една кратка лекция!Благодаря Марти за новината – чакаме допълнителната информация за място,час и записване!Усмивки от Варна :))))

 • Илиан
  Отговор

  Айде и във Пловдив 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Във Варна ще бъде вихрушка!!

  А Пловдив.. с най-голямо удоволствие – само да има някой на местна почва, който да подбутне организацията 🙂

  • Аида
   Отговор

   Ще побутнем и за Пловдив, разбира се. Пишете ми с повече информация – относно зала, изисквания, всичко останало. И нека е през май, юни, че в Пд стана сериозна пролетта, има поредица от подобни прояви, което е чудесно все пак! Ще имаме Форум на здравето в края на м. април, ако желаете също може да помислим за участие. Поздрави!

 • Илиан
  Отговор

  Веднага ще ти дам човек който би помогнал за това и тука стане една вихрушка 😀 Аида се казва, всеки четвъртък тя организира срещи с различни лектори в хотел Его.Клуба е “Рейки в Пловдив” Ще ти я пратя във ФБ, много бих се радвал да се получи 🙂

 • Yordan
  Отговор

  Nameril sam na4in za vsi4ki bolesti tova e palen sriv na ikonomikata po celiat svet kakvo 6te stane s men xorata se uveli4avat 3 pati planetata teji samo minus 1 gram moga da pomogna

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.