Дочакахте я. Инелия Бенц за България – част 1

Здравейте, скъпи приятели.

Много вода изтече от онзи 29 януари, в който се състоя разговора ни с Инелия. И през цялото време кой търпеливо, кой по-нетърпеливо чакаше…Аз пък за пръв път откакто създадох този блог, му дадох почти месец почивка – не, че нямам какво да ви кажа, о, нееее… материалите се трупат и само чакат някой да седне да ги напише. Просто фокусът бе изцяло другаде…

Свързах се с Инелия водена от импулс. Съвсем спорадично, необмислено и без да имам каквито и да било очаквания.  Без дори да ми хрумне какво ли ме чака, ако това се осъществи. За мое огромно учудване, тя не само, че ми отговори, но и попита дали искам да направим интервю. Ооо, що за въпрос – иска ли питане! Е, технически гений не съм… но пък имам достатъчно такива в обкръжението си. И така – техниката бе подготвена, инсталирана, тествана.. и зачахме великия миг. Който пък се отложи във времето. И от тук започна одисеята с изчакването и изобщо.. играта на време. Своеобразно уроче, може би, което още продължава. Търпение и много лични усилия, вложени в нещо, което се оказа много по-сериозно и трудно отколкото би ми хрумнало. След всички перипетии, вече гледам с доста по-различно разбиране на всички инженери, преводачи, видео монтажисти и онези прекрасни хора, които доброволно превеждат и качват субтитри на разни филмчета, които ние без да се замисляме си теглим от интернет. Да знаете, зад всичко това стои много труд.

Няма да ви занимавам повече с детайлите, не са нужни, а и вярвам, че ще прескочите всичко това, за да отидете директно на видеото. Но – две думи за него. Това, което публикувам днес са само първите 20-тина минути, които всъщност ги  бях отписала… Не знам какви сили се намесиха, но перфектната техника, която беше тествана десетки пъти, още на първите думи се разпадна, а първите два опита за запис, респективно – целият разговор през това време беше почти неспасяем. Файловете просто се “счупиха”. Дори Инелия се впечатли какви са тези толкова настоятелни сили, които не искат част от информацията да стигне до публиката ми. Е, публиката си заслужи чакането, защото информацията е спасена. Може да не е във вид на видео, а само звук, но мисля, че ще изтърпите тези 20 минути. Предстои да кача същинската част от час и половина, в която ще можете да се наслаждавате на хубавите ни лица 🙂 Вече се работи върху субтитрите, които са финалната част от работата.

А сега ви оставям с първата част от Българското интервю с Инелия Бенц, осъществено от svoizbor.com.

Благодаря на всички светли работници, които неуморно се трудиха, за да се случи всичко това. На онези, които пожелаха да останат в анонимност, но винаги помагат зад сцената, на Емо, който успя да спаси счупените файлове и да измъкне поне звука, за да съшием тези 20-тина минути, на Рина и Емо, които прочистиха енергийно записа, който беше.. е, да кажем, че не беше безвреден в оригиналния му вид. Всъщност сега, след като вече цял ден видеото се върти в нета, получавам тук-таме разни обратни връзки от хора, които явно са по-чувствителни и не издържат да слушат Инелия…каквото и да значи това , какъвто и да е източника на нежеланата енергия. Явно все още не му е съвсем “чиста работата”. ЧИСТЕНО Е, БАЯНО МУ Е на записа, И ПАК НЕЩОТО Е ТАМ *. СЛАБО НО Е. *ВСЕКИ САМ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ДАЛИ ИСКА ДА ИЗСЛУША ЗАПИСА. За тези от вас, които не могат,не искат, просто са решили да не изслушат записа, качвам текстови файл с тази част от разговора. Prevod_Inelia_pyrva_chast

И в допълнение – понеже някои от коментарите във Фейсбук варират от “Тук има някаква намеса на тъмни сили” до “Тази Инелия е демон, Мартина, дължиш ни извинение”, превантивно моля всички за извинение, че си позволих да отдам близо месец от живота си, за да се боря с вятърни мелници и да пусна това нещо в ефир. Ако решите да го гледате – на ваша отговорност е.

Благодаря на Дани и на Алекс, които помогнаха в борбата със субтитрите. Е, тези 20 минути са “разгрявката” 🙂 Във втората част, с видео картина и по-добри субтитри, ще видите час и половина – Инелия, специално за България.

httpv://www.youtube.com/watch?v=3yW80ZxhkhY

А тук можете да видите Българското интервю на сайта на Инелия.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

56 Comments

 • Liudmila Atanasova
  Отговор

  Марти,интервюто ти с Инелия е чудесно. Разбира се / говоря за себе си / не всичко разбрах, поради трудността на материята, за която разговаряте с Инелия.
  Може би ще чакам с нетърпение по-толямото интервю с Инелия, в което тя ще говори за България. БЛАГОДАРЯ на теб и на твоите помощници в сянка за труда и усилията !!!!

 • Dobrinka
  Отговор

  Благодаря Марти!Заслужаваше си чакането!Благодаря на всички светли помощници тази информация да стигне до нас!С огромен интерес очаквам продължението!Любов и Светлина!

 • Лиляна Петрова
  Отговор

  Не зная дале думата “благодаря” може да изрази чувствата ми и дълбоката ми благодарност!

 • Лили
  Отговор

  Чудесна работа,чудесни новини!Браво,момичета и момчета,и благодарим !

 • Sonya
  Отговор

  Благодаря за прекрасните първи 20 минути от дългоочакваното интервю! Успехи, Светлина и Любов на всички вас, които осъществихте пътя му до нас! Прегръщам ви!

 • Eona
  Отговор

  Сладури нищо лично , но имам един въпрос. Когато нещо ви спира, гаранция ли е ,че спирането идва от негативна страна? Благодаря за усилията ,ще ми е интересно какво е казала Инелия в цялото интервю и да видим има ли причина някаква си за опитите за спиране на акта .

  Поздрави и още веднъж нямам идея да се заяждам ,просто съм бдителна 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Аз точно тук ще си позволя да пейстна мнението на Емил – човекът, който с цената на много труд и работа на много нива успя да измъкне звук от счупените файлове. Написа го по повод на друг коментар, който една жена беше оставила, че е с доста странен метален вкус в главата след като го е изгледала.

   “металния вкус е от нещото съсипало видеото. Дълго го лекувах, едва измъкнах аудиото, подробности не искам да давам, за да не повлияя на хората решили да го чуят. Може би по-късно ще обясня подробно. Много време и само вглъбяване отделих, за да стигна до факта че аудиото трябва да се измъкне с цената на всичко. Чисто и просто както предполагам знаем всички, доброто и лошото спират и пускат различни неща по един и същ начин, трудно се разбира кое точно е бъркало там. Наистина дни наред чувах аудиото (с един единствен плейър) без да мога да го изкарам от файл, който всички програми, правени за корекция на видео казваха, че не го виждат като такова. Накрая го записах от колоните с трета програма. После рязах най-големите шумове с друга програма. Всичко, защото стигнах до факта, че ако не аз няма кой да го извади от там, че щом е стигнало до мен, аз да го правя значи трябва аз да го направя, че (почти съм сигурен), лошото не е искало да стигне до нас. Дано съм бил прав, това е също причина да следя с интерес вашите мнения. Анализирайте и пишете, моля. Накрая ще ви пусна нещото което “бръмчи” вътре. “

   • Magi
    Отговор

    Интересно ми е как Инелия не е усетила присъствието на това, което е съсипало файловете или по-точно липса на нейна реакция по този повод? Някакви коментари от нейна страна за случващото се?

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Е как няма да усети, като през цялото време (на тази първа част) техниката се скапваше :-)) Коментарът й беше “Явно има сили, които не искат тази информация да стигне до публиката ти”. На което отговорих – Да, но няма да се предадем. И така и стана.

     • Magi

      Всъщност мисля, че нищо ново не я питате и нищо ново не казва в тази част. Имаше много интересни въпроси при предварителното обявяване, които вероятно няма да влязат във втората част на интервюто, поради липса на време, заради тези 20 минути повторение на предишното нейно интервю, което излезе преди време в нета. Всички сме го гледали и нямахме нужда от преговор. Съжалявам, че ще ви прозвучи осъдително, но са фактите за мен.

     • Martina Ivanova

      “Вероятно” и “предполагам” са думи, които гледам да избягвам 😉 Не ми звучи никак коментарът ви – индиферентна съм. Всеки си знае за себе си как възприема информаията летяща в пространството и от какво има нужда.

 • valentina
  Отговор

  Благодаря на всички!

 • spas mavrov
  Отговор

  НЕ ЗНАМ КАКВО ДРУГО ДА ТИ КАЖА МАРТИНА ОСВЕН ЕДНО ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ! и…ДА ТИ КАЖА ОЩЕ, ЧЕ ТИ СЪЩО НОСИШ НА ЛИЦЕТО СИ КОДОВЕТЕ НА ТАЗИ ПЛЕЯДА ОТ СЛУЖИТЕЛИ!

 • Антоанета І
  Отговор

  Благодаря ти Марти, Благодаря! Аз попивам всяка думичка от интервюто и го претворявам в собствения си живот. А напоследък толкова много синхроничности ми се случват, че чак мога да ги определя като чудо. Даже самата Инелия казва, че колкото повече синхроничности се случват на човек, толкова това е сигнал за духовно пробуждане!Благодаря ти че те има! Чакаме с вълнение и трепет другата част от интервюто!

 • Труден
  Отговор

  Всичко е записано и е безплатно достъпно вътре в нас.
  Понеже не всеки може да се гмурне толкова дълбоко, ви се дават знаци.
  Но понеже не можете да четете знаците, трябва поне да знаете: Злите сили не дават знаци.

 • Sia
  Отговор

  БЛАГОДАРЯ, ТОВА СЕ КАЗВА ИМПУЛС, МАРТИ!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря ви, прекрасни хора 🙂 На всички!

 • rv9999
  Отговор

  Хареса ми въпроса, за това, дали когато човек умре, умират и другите му инкарнации в другите паралелни реалности. Инелия не отговори, защото въпросът беше точно в десятката и тя взе да увърта, а щом увърта, значи нещо не е наред.
  Лесно можеше дакаже, да или не. Как ви звучи това “.., но все същия човек- същата душа в различни тела”. Това е пълен алогизъм. Душата е една и се инкарнира в едно тяло. Няма такива неща, като хиляди паралелни реалности. Това дефакто казва, че и Източника е в хиляди реалности и във всяка в различен. Това е абсурд.Аз не вярвам на Инелия. За мен тя е масонка и подставено лице. От проект Камелот се е отцепила една ясновидка, защото ги е разконспирирала и е казала, че са масони.
  Иначе преди няколко месеца се срещнах с бай Мильо от село Цар Асен ( от предаването на Карбовски).Поговорихме си към два часа. Е, разби на пух и прах, разните пророци. Бях, видях, проверих, а вие си вярвайте в разни инелии.
  Според бай Мильо, Вселената е една единствена и няма такива неща, като паралени вселени. Вярвайки на Инелия, затъвате в своето невежество.

  • Десислава
   Отговор

   rv9999 – Един разумен и светъл човек не би нарушил правото на свободен избор на когото и да било. Искал си да видиш как Инелия “се дъни в нещо” за което да се хванеш. Така си се настроил,видял си го.. Ами аз за разлика от теб не усетих такова запъване на този въпрос,даже напротив – аз самата също имах такива подобни предположения.
   Благодаря за мнението ти, вярвам че ще е от полза на много хора.
   Но остави правото на избор,не се натрапвай. Всеки човек има нужда да премине по своя път.

   Благодаря Марти за хубавото видео, разбира се това е информация,която трябва да се види повече от веднъж.
   Мир и Любов <3

  • Киара
   Отговор

   Явно всеки разбира различно.
   От отговора аз разбрах че в различните времеви линии човек е с различна продължителност на живота, което честно казано малко ме изненада, защото това би означавало че края на живота не е строго определена дата и пак зависи в коя линия ще влезеш. Ок, но щом е така, има ли линия в която например живота ти продължава 200 или 500 години? И ако не, значи все пак има краен срок с определена дата?

 • Ahair
  Отговор

  Informaciata v interviuto ne e nova, tezi ne6ta sa izvestni otdavna, prosto horata iavno se zanimavat malko s istinskite ne6ta, a i kato gledam 4etat malko!Jalko za truda deto tolkova ste pologili, ni6to novo pod Slunceto gospoda Ogla6eni!Rabotete varhu sebe si pove4e i po malko obru6taite vnimanie na takiva ne6ta!

 • Биляна
  Отговор

  Благодаря, Мартина!!!
  И за мен е много ценно да чуя разговорът ви 🙂
  Поздрави!!!

 • Neli Fialkovski
  Отговор

  Sarde4no blagodarja za vazmojnostta da 4uja Inelia otnovo. Vinagi e udovolstvie da ja slusham. Specialni komplimenti za 4udesnija Anglijsi ezik na avtorkata!!! Shte se radvam da komunikiram s pove4e hora, vslushvashti se v nejnite dumi!!!

 • korina
  Отговор

  Когато попитали Христос със силата на какво изгонва демоните, Той Отговаря с въпроса: “Едно царство, ако работи срещу себе си, се затрива.”, така че вълните, които наистина заливат Земята и тя излиза от оковите и мрака, никак не са случайни. На НАС се полага да не правим СЛУЧАЕН избор. Ама всъщност, избирате със сърцето си, хора. Е… Интелектуални напъни трябва да има, но не прекалявайте… плийз…

 • ники
  Отговор

  Марти , Благодаря ти много !!! Чакам с нетърпение част 2 🙂
  Поздрави !!!

 • vania trankarova
  Отговор

  Марти, от цялото си сърце благодаря на теб и всички светли помощници, които не пожалиха сили и време и положиха неимоверни усилия, за да стигне тази информация до нас! Любов и Светлина за всички вас! С благодарност и вълнение очаквам и продължението на интервюто!

 • Aleksandar Yordanov
  Отговор

  Razkaraite tozi parazit ot tuka.Govori 23 minuti y nishto ne kaza.Luta se!Meditiraite tova e koeto e y sami shte dostignete do odgovori spored mez razlichni ot tazi na za men leshena ot uvajenie gospojichka.

 • Aleksandar Yordanov
  Отговор

  Az imam druga versia mislia che dobroto ne e iskalo tova da stine do nas.Razbiram vi che sta napravili intevui che ste polojili usilia no tazi jena ne struva y tova koeto govori oshte po malko.Edna preporaka kogato vidite che neshto ne varvi zarejete go ne se borete vie se borihte y vseki malko znaesht shte vi kaje che tova e daleech ot istinata.Podpisvam se pod dumite mi!!!!

 • new
  Отговор

  Относно автора на “злите сили не дават знаци” – а какво е когато получаваме такива на сън и на яве, че нешо лошо предстои?

  • Киара
   Отговор

   Знаци от добрите, шанс да смениш посоката може би.

  • Труден
   Отговор

   Вижте сега,
   В света работят добрите сили “от горе”(духовно ниво) и злите сили “от долу”(материално ниво).
   Добрите сили работят на принципа “ИЗБОР” (защото на духовно ниво работи само избора) а злите на принципа “ПРИНУДА” (защото в материята сме в клещите на принудата).
   Принудата работи като съблазън (за слава, за пари, за себедоказване…)
   Изборът работи като надежда (за по-добро, за Любов, за над-материално израстване, за вечност…)

   Всички знаци са възможност за избор.
   Ето случая с перфектно подготвената техника, която спира да работи, когато пред нея застава съблазънта.
   Неразбирането на този знак те води в грешен избор, и ставаш подвластен на принудата; АЗ ЩЕ СЕ ДОКАЖА, ще следвам тази/този, който ми обещава изгода. Тя/той продава нещо, което мога да си позволя да купя, за да постигна целта си.

   Духовното не се продава, защото отвъд материята парите нямат стойност.
   Пътят за отвъдното може да бъде показан, но не и продаден или даден на концесия.
   Никой не може да ви извози до там.
   Вие сами трябва да го извървите.
   Пътните карти за там не се продават, а подаряват.
   А то иначе раят ще се насели с богаташи, а бедните, които нямат надежда ТУК, ще загубят надеждата и за ТАМ.

 • Gerasim
  Отговор

  Добри хора, каквото и да ви казва тази госпожа бъдете много внимателни. Погледнах едно нейно интервю и там тя беше облечена с черна дреха, а едновременно говореше за някаква огромна Божествена енергия минаваща през нея. Сами разбирате че ако тя наистина провежда такава силна енергия, черната дреха би пренасочвала тази енергия директно към илюзорния ни материален свят, създавайки голяма карма за самата нея. Учителите и хората провеждащи такава енергия ходят винаги облечени в бял цвят, понеже са инструктирани за това от Бог. Според мен госпожата доста доукрасява функции си на светлоносец, ако изобщо има такива.
  Прочетете последното указание на Бог относно дрехите които носят истинските светлоносци, тоест тези хора имащи поне няколко отворени чакри:
  http://edinenie-vsemirno.org/bg/napatstviya/2010.06.01.htm

  • Tania
   Отговор

   Всеки ум е една отделна вселена и нормално е всеки да възприема Инелия по различен начин. Тези, които не я харесват и умуват каква сила е – светла или тъмна – спокойно могат да си застраховат душичката като не влизат в този сайт. И така, всичко е в главата ни – ще дам пример с последния постинг – дали ни вреди черното или е полезно за нас бялото – всичко зависи от това как сме решили да го възприемаме. И тъй като нашата мисъл е енергия, която работи за нас – съответно черното може да стане много бяло и обратното :). Просто това са символи и договорки в нашия ум. В края на краищата всичко е от Бога и понятията “добро” и “зло” са относителни в нашия дуален свят. Вземете това, което може да ви е полезно от Инелия (макар наистина да няма нищо ново под слънцето – но това също е относително) и продължете по пътя си. Няма защо да очерняте това, което не ви допада лично на вас или не разбирате. След като живеем в дуален свят, трудно е да се различават нещата, но не би имало бяло, ако няма черно и не бихме разбрали доброто, ако нямаше зло. Всички тук сме да придобием именно тази опитност и да се научим да приемаме света около нас такъв какъвто Е, с баланс между доверие и скептицизъм, с добронамереност, толерантност и уважение към избора на другите.
   Приеми и моите благодарности Мартина.

  • Melina Fiori
   Отговор

   Само не ми е ясно, на кого Бог е дал указания за дрехите и откъде знате, че Бог ги дава тези указания?

 • sunnyray
  Отговор

  Забелязах една тенденция:всички тези които са против Инелия излъчват агресия,чак ти става неприятно да им четеш коментарите… Говорейки за това колко са израснали духовно,те са невероятно настоятелни в това да наложат своето мнение на всяка цена… Интересен факт е,нали? Биха могли просто да подминат темата,но те се дразнят от това че някой мисли другояче… Е,всеки има избор как да реагира…
  Що се отнася до това че Инелия повтаря едни и същи неща — може би имаме нужда да ги чуем много пъти за да ги приемем дълбоко в сърцето си.Всеки път когато я слушам намирам за себе си нещо ново,пореден отговор на някой въпрос който си задавах.. Благодаря ти,Марти.

  • Dilyana
   Отговор

   Съгласна съм напълно с мнението,че всички ,които са против Инелия,биха могли просто да подминат поста,но не….,те дават глас на скритата си агресия и вкарват ниските си вибрации в действие. Всеки има право на СВОБОДЕН ИЗБОР. Всяко налагане на каквото и да е мнение,е остро вмешателство в личния избор на всяко живо същество,на всяка душа. БЛАГОДАРЯ ТИ,МАРТИ ЗА ИНТЕРВЮТО! И да,наистина английският ти е страхотен.:) Очакваме втората част с голяма радост и вълнение!

   • Magi
    Отговор

    Тук се получава много интересна ситуация – тези които са за Инелия, харесват я, вярват й безпрекословно, боготворят я, могат спокойно да споделят мнението си, а тези които не я харесват или усещат нещо негативно в нея, или пък не считат интервюто за изключително, проявяват грубо вмешателство в СВОБОДНИЯ ИЗБОР на другите…….! Споделянето на неободрително становище, лишено от прехласнатия патос на уефоричните настроения, трезвото анализиране на нещата, се считат за вкарване на ниски вибрации в пространството.
    Много интересна гледна точка…….

    • rv9999
     Отговор

     Точно тези, които се правят на много светли, обикновено светят с отразена светлина и в момента, в който изкажеш мнение, противно на тяхното, се започват тиради, колко си бездуховен, негативен, тъмен и всякакви неща, които може да роди главата на един псевдодуховен човек. Уверявам ви, че един ден, повечето от тези, които се мислят за много светли човеци, ще бъдат попарени. Помните ли интервюто с бай Мильо?
     Накрая каза, че ще бъдат спасени хората, които може да се подписват с палеца, но имат сърце. Разбирайте, че никакви Инелии и никакви практики и никакви книжки, няма да ви бъдат от полза. За сега моето виждане е че 99% от информацията по духовните въпроси е силно манипулирана и изкривена. И накрая, помислете, преди да обвинявате пишещите в негативизъм, какво добро сте сторили днес…..а вчерa?

  • rv9999
   Отговор

   Агресията, която си почувствала, си я почувствала, понеже я има и в теб и е настъпил резонанс. Макар, че това което приемаш за агресия, не е точно това. Неправилна дума си намерила. Защо ли аз не чувствам агресия от вашите коментари? Мисля, че негативните коментари, относно Инелия, ви нарушават илюзорния свят, в който сте си изградили и това ви побърква. Типично е за жените!!!Относно повторенията, теорията ти е смешна. Тук Инелия си служи с един психологически похват и той е че когато едно нещо ти го повторят ТРИ пъти, то се настанява в подсъсзнанието, а не в сърцето. Казваш, че намираш всеки път нещо ново, като я гледаш. Ами и аз намерих, още на втория път. Намерих явни логически несъответствия и откровени лъжи. Никой, който се е обявил против Инелия, никъде не се е афиширал като много духовно напреднал. Това е твоя измислица, която пък говори, че ти не си израстнала духовно, защото лъжата е в явен противовес с това.

 • Keity
  Отговор

  Здравей Мартина!Следя информацията относно направеното от теб интервю с Инелия Бенц за България.Прослушах и изчетох внимателно първата част.Относно публикуването на втората част получихме информация чрез трансов медиум, че ще получиш знак и срок кога да го направиш. Ще бъде осигурена връзка и охрана. Бъди внимателна за знаците от Светлината!

 • Труден
  Отговор

  Забелязах една тенденция:всички тези които са против Инелия излъчват агресия,чак ти става неприятно да им четеш коментарите… Говорейки за това колко са израснали духовно,те са невероятно настоятелни в това да наложат своето мнение на всяка цена

  Това бе най-агресивния коментар, с най-силно изразения стремеж за налагане на мнение, и с най-ярко изявено отрицание.

  • sunnyray
   Отговор

   Така,извадено от контекста,– да,наистина! Какво да се прави,- човек съм… Явно негативното е заразително… вземам си поука и благодаря за урока! :-))

 • megan966
  Отговор

  Привет Мартина!От няколко месеца чета публикациите ти тук и във ФБ,като някои неща съм споделяла за да стигнат до нови хора.Правя го защото бих ги казала по същия начин,чудесно се справяш,моите адмирации!!!Колкото до Инелия,и аз бих потвърдила,че “има нещо в записа“…определено не се почувствах добре и малко преди сама да го спра,той сам се “бъгна“.Дочетох си го на текстовия файл по-спокойно.Бих казала,че за всеки поел по пътечката на просветлението,има малко нови неща.Ще спомена Майкъл Нютон и Нийл Д.Уолш,където се намира почти същата информация.Независимо от това,винаги е от полза да го чуеш някак синтезирано,както го предава Инелия!Мисля,че ако беше измамница,нямаше да чакат някой от Бг да я разконспирира,отдавна щеше да се е случило.Поздравления за усилията и само напред и нагоре!!!

 • Труден
  Отговор

  Мисля,че ако беше измамница,нямаше да чакат някой от Бг да я разконспирира,отдавна щеше да се е случило.

  Щото ние сме глупави, нали?
  Друго си е американец да я разконспирира.

  • Rositsa Petkova
   Отговор

   Труден, ти май наистина ти “труден”, човече! 🙂 Труден си на комуникация, на това да приемеш мнението на другите, на това да изказваш мислите си без заяждане и злъч… сигурно и на много други работи в живота ти си “труден”… Остани си със здраве и не се чуди, ако ти е “трудно” – сам си го правиш и очевидно го привличаш с този така звучен псевдоним 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Много ми беше любопитно да чета мненията ви, благодаря за всички. Аз все пак в случая съм просто проводник, така че се опитвам да се държа на дистанция, без да налагам мнение или виждане, което по някакъв начин да поивлияе на вашите. Всякакви крайни и контрастни реакции имаше на това мини-интервю, чак аз самата се озадачих. Още повече, че Инелия не казва нещо сензационно, ново и нечувано. Съвсем семпла си е жената, без претенции, без изисквания, без тежки титли – просто една от нас. Голямо противоборство и натиск имаше да сваля това интервю, а да оставя само текста, защото не знам какви мрачни сили бълвали огън и жупел (или смучели енергия) от драгите зрители. Освен всички коментари тук (за които топло благодаря), получих не малко обратни връзки от хора в лични съобщения. Хора, които са успяли да превъзмогнат суетнята на повърхността и да извлекат ценната информация за себе си. Хора, които са успяли да си припомнят нещо важно, да направят следващата важна крачка към собствената си трансформация. Да, имаше и такива, които едва ли не с ужасени писъци побягнаха, че не можели да издържат и 5 минути да слушат Инелия. Дали има или няма намеса (и от какъв характер е тя) вече наистина не ме вълнува. Всеки сам, през собствената си призма, филтър, очаквания, страхове и вътрешни нагласи възприема (или не) една информация. Има десетки клипчета с нея в интернет, гледани и от вас самите многократно. Ако Инелия беше тъмна, чудя се защо ли хората не побягват с писъци и от другите видеа? Та този въпрос вече не стои за мен. Това нещо трябва да бъде в ефира, присъствието му е уместно и така и ще остане.

  Колкото до хапливите коментари тук.. е, няма да слизам на ниво лични нападки, определения и етикиране, не е нужно. А и всичко е толкова видно от изречените думи, че няма смисъл от допълнителен коментар. 🙂 Благодаря ви.

 • Lumina
  Отговор

  Благодаря на двете ви за тези силни 20 минути! Моят въпрос беше втори или трети, и много благодаря за това че го зададе, не в цялата му пълнота, но напълно достатъчно за Инелия да разбере и отговори.
  Ами какво да кажа! 🙂 Върнаха се стари спомени. Имам чувството, че живота ми е като капка в морето от опитности, и тези спомени са като един вихър, който минава за секунди през мен понякога. Наистина нямам думи да опиша една тази положителна емоция от тези думи които за мен са по-скоро канализирана енергия от източника. Има нещо в спомените което е чиста енергия, нещо което не можеш да го опишеш със сетивата си, нещо което чувстваш на много по-високо вибрационно ниво.

 • iveto
  Отговор

  Kа мен лично много ми допадна интервюто с Инелия,въпреки че чувам за нея за първи път. Информацията се покрива с това,което и аз съм чела от други източници и я допълни донякъде. Очаквам с нетърпение да чуя следващата част!
  Препоръчвам на всички , които искат да разберат повече за вероятностните реалности да прочетат книгите от Джейн Робъртс (“Материалът Сет” и др.)

 • Силвия
  Отговор

  Благодаря много за огромния труд, който си положила, скъпа Марти, за да стигнат думите на Инелия до България. На мен много ми хареса. Преоткрих за себе си и нови и стари неща, от които имах нужда точно в този момент. Звуковият шум за мен беше по-скоро досаден, отколкото вреден, но се усетих, че завладяна от думите на Инелия, в един момент просто се абстрахирах от звука и той престана да ме дразни. Очаквам с нетърпение втората част. И отново искрено и от сърце Благодаря, че си отделила много часове от живота си, за да Подариш Инелия на българите.

 • miki
  Отговор

  Извинете, какво значи, че записът не е бил безвреден? Вие как разбрахте това? Може ли малко повече информация преди да реша и аз да се изложа на евентуалното негативно влияние на записа? И ако наистина е бил вреден, каква според вас е причината? Това не ви ли тревожи?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Лично на мен не ми действа особено записът, като изключим факта, че лошото качество и странични шумове са неприятни. Но и това си е постижение, пред вид, че файловете бяха тотално повредени и нямаше никаква надежда да се оправят. Според някои хора самата Инелия не е много светла (което аз не подкрепям), а според други – просто има намеси на разни сили, които често използват популярните личности, за да смучат енергия например.
   Според мен има толкова много записи на Инелия в нета, че едва ли точно този и само този запис носи със себе си някакво мрачно послание, прикрито зад основните думи, които са си чисти, светли и дават добра информация. Нека всеки си прецени, пресявайки енергията през собственото си усещане. Пуснете си записа, ако се почувствате по някакъв начин дискомфортно, просто го спирате и четете само текстовия файл.

   Поздрави.

   • miki
    Отговор

    Благодаря за отговора! Ще го чуя, бях доста заета в последно време. Надявам се, че Инелия наистина е това, за което се представя и ще помогне осезаемо на човечеството:)

 • Ивелина К.
  Отговор

  Аз искам да попитам за знаците по лицето, които ги “притежавят” някои от хората-как се виждат и какво представляват? За Инелия, нямам мнение. Нещата са на няколко “пласта” и всеки вижда това, което може в интервюто. 🙂

 • Надя
  Отговор

  http://www.youtube.com/watch?v=gCBzGZeC5hI
  Ако сте гледали интервюто с Инелия на Бил Райън, ще видите че въпросите са съвсем различни. Мартина не й задава въпроси, на които тя вече е отговорила. Точно затова ми беше толкова интересно да изгледам и българското интервю. Благодаря ти, Мартина!

 • Иво
  Отговор

  Моля, ако има нови неща около Инелия Бенц, особено видеоинтервюта да ги качите тук.

  Благодаря

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.