Блог

Алианса на лечителите-вече и във Варна. Двудневен семинар 25-26 февруари.

След началото, което поставихме в София с Форум Здраве, решихме, че знанието за здравето трябва да бъде разпространявано и по другите градове. Не просто защото ни се ходи на екскурзия, а защото Хората го поискаха. А щом хората искат – значи имат нужда и са готови да чуят, готови са за промяна.  И понеже е много трудно за Вселената да създаде нещо малко.. поискахме и сътворихме нещо ГОЛЯМО. За първи път в България – истината за методите на лечение ” Алианса на лечителите” – ТРАДИЦИОННИ И НЕТРАДИЦИОННИ. След началото, вече създаваме традиция – да се лекуваме комплексно. Подават си ръка традиционните и нетрадиционни методи, и способи на лечение съобразно новите времена, енергии и настъпващи промени. Подават си ръка наука и духовност.

Може ли да се лекуваме сами и как – показване на практики, информация и методи – меркаба, рейки, индиго ( изграждане на енергийни щитове, блокади на енергийни въздействия, неутрализиране на вредни зони и др.). Чакра енерии, древната индийска медицина – Аюрведа, практики на Бялото Братство, хомеопатията, йога, билколечение. Пирамидалната енергия -земна или космическа. Лечение с пирамидални структури. Въздействието на музиката – лечение с музика.
Как да се пазим от заболявания, атаки, енергийни удари според духовните и енергийни учения. Практически медитативни методи.

Лектори: д-р Людмила Емилова, д-р Таня Грандева, Валая Лунгарова – индиго, Тенислав Христов – енергйни методи, Геновева Георгиева – хомеопат, Лили Ресел – йога инструктор и аюрведа методи, Мартина Генкова – силата на съзнанието – медитативни и енергийни практики. Вананда – древни и съвременни методи с визуализация и мантри за лечение. Спас Мавров – Балканите-жлезата на времето- Българската Алхимия-упражнения за повдигане на енергиите .Колобърските тайни.

Двудневен семинар във Варна 25 и 26 февруари 2012. Залата в комплекс ‘Хоризонт’- морската градина.
Уникално и единствено събитие. Вход 27 лева за двата дни….Информация можете да намерите още и на : www.videlei.com, на стената на „Асен Асенов Хермес” във Фейсбук или на стената на ”Био-енергийни – семинари -екскурзии„ пак във Фейсбук….

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА: “Алианса на Лечителите”- Варна 25 и 26.02.212г.

25.02.2012-Събота:

10:00 Откриване.
10:15 – Валя Лунгарова : Света, болестите и лечението през погледа на Индиго. Методи за справяне с енергийните блокажи. Енергийна диагностика. Енергийни обвързаности между хората и в семейството.
12:00 – Вананда : Йога, древни и съвременни методи, и визуализации за перфектно здраве. Мантри. Въздействие.
13:00 – Спас Мавров : Балканите – жлезата на времето. Българската Алхимия – упражнения за повдигане на енергиите.
14:30 – Геновева Георгиева: Хомеопатия и проявата на емоциите в тялото като заболявания. Конкретни примери, съвети и опитности.
15:30 – Мартина Генкова: Медитация- сеанс – конкретни техники за самопомощ. Лечение чрез отработване на емоции и страхове.
16:15 – Тенислав Христов: Енергийни методи за помощ на себе си и бликзи. Жива опитност. Демонстрация.

26.02.2012 – Неделя:
9:30 – Валя Лунгарова: Енерийни защити. Лечение с музика.
11:00 – Лили Ресел:  Йога и Аюрведа – ункалната древна медицина.
12:00 – др.Таня Грандева: Храната, като приятел или враг.
13:00 – др. Людмила Емилова: Здрав или болен живот – какво избираме, с какво се храним и какво си причиняваме.
14 :30 – Спас Мавров: Българската Алхимия – колелото на живота. Меркаба – любовта към цялото – как лекува и какво прави.
…”Търсете истината. Тя ще ви направи свободни…”

Възможности за пряк контакт и консултация с избраните от вас лектори.

Залата позволява почивка, храна и напитки по всяко време. Цена за двата дни на семинара 27лв. Местата са ограничени. Информация за плащане на същите телефони на които правим вече месеци наред екскурзиите и семинарите:
ТЕЛЕФОНИ : 0887 / 577 – 434 И 0879 / 660 – 662
СЖ Експресбанк- клон Бургас
IBAN : BG87TTBB94001508021930
BIC; TTBBBG22
ЕТ” ФЕБ ТУР- ЗОЯ ПАВЛОВА”
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ – Моля, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПИШЕТЕ : СЕМИНАР ВАРНА

Ще се видим във Варна!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.