Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/svoizbor/public_html/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 358
Форум Здраве - да го сбъднем заедно! | Свободният избор

Блог

Форум Здраве – да го сбъднем заедно!

Най-често си пожелаваме
ЗДРАВЕ
А то е….
ПРИРОДА, ЧИСТОТА,
РАДОСТ, ЛЕКОТА
ЛЮБОВ, МИР,
ХАРМОНИЯ, КРАСОТА

Елате да го пожелаем и сбъднем заедно!!!

Каним ви на първия по рода си Форум „Здраве“
За активиране на жизнените сили и изцеление на Човека

5 февруари 2012, неделя – 9.30 – 18.00, център Идея Вита
Организатори: Фейсбук група „Задруга Живот във Виделея“ 

В духа на новото време и съпътстващите го промени на всички нива имаме нужда от нов поглед към живота и себе си. Форум „Здраве“ е място, където всички заедно ще потърсим и преоткрием начините да бъдем Здрави, Пълноценни, Щастливи Човешки същества. Ще се върнем към онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, благоденствие, радост и хармония, което ни е зададено при създаването ни. Кои са големите заблуди за човешкото здраве? Къде се крие коренът на болестта? Как може да се постигне Истинското Здраве отвъд модерната медицина? Наука и духовност си подават ръка и чрез холистичния подход търсят причините за болестите в мисловните модели и психичния живот на Човека.
Ще изпитаме древни и по-съвременни системи и методи на лечение като медитацията, визуализацията, квантовата синхронизация, ТЕС. Ще опитаме целебната сила на музиката като изключително мощен метод за изцеление и трансформиране.

ПРОГРАМА:
09:00 – 10:00 – пристигане на гостите
10:00 – 10:20 – Откриване

10:20 – 11:00 Причина, проявление и премахване на болестта. Как да постигнем тялото, което искаме и сами да управляваме здравето си. Ролята на храната за поддържане на добро здраве

11:00 – 11:40 – Тенислав Христов – здравен консултант – Енергийната същност на Човека отвъд биологията. Активиране на самовъзстановителните сили на организма. Здраве и младост независими от времето.

11:40 – 12:00 Медитация 
12:00 – 12:40 – Геновева Георгиева- лечител – “Наследствените предразположения и как да се справим с тях?”

12:40 – 13:00 – Медитация с делфини – водещ Валери Добрев
13:00 – 14:00 – Обедна почивка

14:00 – 14:20 – Дияна Митева – ц-р Идея Вита „Саморегулация на здравето – начало на Естествения път“

14:20 – 15:00 Алексей Скворцов – Здравен център „Дар“ – “Болестта и болката като благо”

15:00 – 15:20 – Следобедна почивка

15:20 – 16:00 – Светла Балтова – :Холистичният възглед за здравето в Учението на Петър Дънов: лечение с мисъл, светлина, цветове, дихателни и физически упражнения и др.

16:00 – 16:30 – Силвина Карабойчева – “Музика, окултно пеене – средство за постигане на Божественото” Музикална пауза

16:30 – 18:00 Георги Изворски – “Здравето – предпоставка за дълголетие и щастлив живот”

Билети
25 лв – при предварителното закупуване
30 лв. – на място в деня на събитието
Местата в залата са ограничени.

Плащане на билети през easypay
Билети за “Форум Здраве” може да закупите от 1604 каси в България. Плащането през easypay на практика е съвсем лесно и обикновено отнема 3-4 минути. Когато отидете на гише, приемащо Easypay плащания, е необходимо да заявите, че желаете захранване на микросметка към КИН: N 9676587251 с 25 лв. Таксата, която ще ви поискат за превода е около 0,50 лв. Моля, когато сте на гише на easypay като основание да продиктувате “Форум Здраве + вашият email адрес и име. Касовата бележка, която ще получите ще съдържа тази информация и ще ви послужи да се идентифицирате при влизане. Ако все пак пропуснете – моля изпратете ни email с датата и номера на разписката за плащане, за да ви изпратим код, с който да се идентифицирате.
Каси на easypay има в:
Централна Кооперативна Банка, Фантастико, Глобъл-Нет, Първа Инвестиционна Банка, БИЛЛА, Софийска вода, Д Банк, Пикадили, НЕТ 1, Тексимбанк, Office 1 Superstore, Еконт, ОМВ, Интерсервиз Узунови, Тип Топ Куриер, М@БМ Експрес, CrediTour

Списък с касите: http://easypay.bg/?p=partners

Билет можете да закупите и online, ако сте абонат на epay, като кликнете на epay формата отдолу.  След като направите плащането, моля принтирайте информацията, която ще се покаже на екрана ви. Ако в момента нямате възможност да ползвате принтер, винаги можете да се върнете в меню “справки” на epay профила ви, и след като изберете плащането за билета, то ще покаже цялата информация. Моля, изратете ни e-mail с датата и номера на разписката за плащане, за да можем да ви идентифицираме на входа.

 

Описание Сума
Билет за ФОРУМ ЗДРАВЕ 25.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

В София билети за форума се продават вече на следните места:
Закупуване на билет от София:

Вегетариански ресторант Dream house
ул. Алабин 50А, ет1
www.dreamhouse-bg.com

Чайна Veda House
ул. Гладстон 2 (до ъгъла с бул. Христо Ботев)
www.vedahouse.bg

Арт йога студио “Янтра”
кв. “Изгрев”, ул. “Незабравка” №33, ет.1, ап.2
http://yantra.natalyoga.net/

Езотеричен магазин ИНТИ
Цар Самуил 109, тел. 02/ 9817984
http://www.intibg.com/

За контакти:
0894 340 853
0887 628 882
0889 919 889
forumzdrave@gmail.com
http://www.facebook.com/events/357358620946561/

Поканете ваши приятели, близки и роднини, които имат нужда от такъв подарък. Да бъдем заедно и направим няколко крачки напред!

 

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • vesi dimitrova
  Отговор

  Здравейте,
  опитах да платя през EPay билет за Форум Здравена 05.02.2012г., но системата не намира посоченият от Вас КИН.
  Какъв би могъл да е проблема?
  Поздрави.
  В.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте. Имаше малък технически проблем, който бързо оправихме. Вече можете да си закупите билет online – бутончето работи. Благодаря, че подадохте сигнал, за да го оправим! 🙂

 • vania trankarova
  Отговор

  Благодаря и аз! Вече системата EPay работи! Платих си таксата чрез нея – много удобно!

 • vania trankarova
  Отговор

  Марти, благодаря на теб и на всички водещи на Форум “Здраве” за ОГРОМНАТА ЛЮБОВ, с която изпълнихте сърцата и душите ни!!! Ние предадохме тази любов на нашите близки, на България и цялата планета Земя!!! Любов, благодарност и признателност към вас!!!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ваня, толкова съм благодарна на всички вас, които откликнахте и обединихте енергията си с всички присъстващи същества.. Заедно създадохме едно чудесно начало, дарихме си взаимно от топлотата и любовта, вярвам, че си казахме и полезни неща. Благодаря! Щастлива съм, че имам такъв великолепен дар – толкова много приятели и добротворци!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *