В очакване на Инелия

Здравейте скъпи приятели.
Нова седмица ни предстои, нова Луна, ново магнитно изригване, което изпраща поредната порция от безценна информация и енергии, с които ще трябва да се слеем, да интегрираме и овладеем. Много бих могла да говоря за всичко това, но новината, която искам да анонсирам днес сякаш изпревари и тези събития.

Преди точно един календарен месец, навръх рождения ми ден, 22 декември 2011, получих един от най-зашеметяващите и желани подаръци – Инелия Бенц се съгласи да застане пред камерата и да даде видео интервю, специално за България. На 22 януари 2012, най-сетне успяхме да намерим пролука във времевите линии и получих потвърждение от Инелия за дата, в която да направим интервюто.

Затова бързам да ви разкажа! Остава ни точно една седмица, преди избраната дата! Няма какво да увъртам повече – Инелия Бенц ще даде първото си, единствено интервю, специално за България, специално за читателите на Свой Избор. Вече получавам запитвания как и кога може да се гледа, дали ще бъде интерактивно и достъпно в реално време. За съжаление, техническите ресурси, с които разполагам не позволяват излъчване в реално време и включване на други участници. Интервюто ще се извърши чрез скайп, ще участваме само Инелия и аз, а готовия видеоматериал, след като бъде оформен, преведен и му се сложат субтитри, по най-бързия начин ще бъде качен в интернет и ще бъде достъпен за всички ви чрез страниците на Свой Избор.

Сигурна съм, че много въпроси напират във вас, но ви моля да ги премислите внимателно и да се фокусирате върху тези въпроси, на които познатите източници и материали не са успели да ви отговорят. За първи път имаме възможност да зададем директно въпроси към толкова високо ниво и няма смисъл да задаваме въпроси от “първи клас” 🙂

Ще очаквам въпросите ви към Инелия, тук като коментари под публикацията, до събота, 28.01.

За тези от вас, които до момента не са се натъквали на съкровищницата от информация, която Инелия предава, са следващите няколко реда, както и видео материала в края на публикацията. Това е еднo от най-знаковите интервюта, чрез което света научи коя е Инелия Бенц, защо е дошла тук и каква е мисията й на тази Планета.

– Родена в Чили, живяла в Англия, Ирландия, САЩ, Испания.. жител на света 🙂 Тя е един от най-необикновените, изключителни хора, които някога сте срещали. Всъщност, тя не се описва като човек. Тя не се описва като личност. Тя говори за хората, за еволюиралите съзнателни същности на Земята, преминали през множество инкарнации и еволюционни крачки в осъзнатото си развитие – като наблюдател. Всички вече знам, че времето в което живеем е така уникално и неповторимо, че е истински прецедент в нашата Вселена. Възможността за еволюционен скок – на съзнанието, със все с материята е нещо ново в нашата Вселена. За разлика от всяка индивидуалност, дошла на планетата Земя в момента, развивала се, минавала през различни инкарнации и кармични уроци на тази или на друга планета, Инелия идва за пръв път. Същността, родена в тялото на Инелия идва директно тук, без да е минала през този познат еволюционен цикъл, идва от високия астрал с точна и ясна цел, след чието постигане ще си отиде – без да продължава инкарнационния цикъл. Не само, че не е идвала на Земята преди, но казва, че дори не е била раждана никъде и никога преди във физическата вселена, никъде в цялата матрица на съзиданието. Същността на Инелия идва директно от Източника, директно от онази Цялостност и Единство, в която всичко Е, просто съществува и трепти от Любов, разтворено в безкрая. Мисията на Инелия е да повиши вибрациите на Земята. Простичко, а? 😉
Тя разказва за множество случaи, в които е имала сблъсък с различни тъмни или светли сили, разказва за принципите за ненамеса – тя наистина е един чудесен наблюдател, който обаче с приемането и присъствието си повлиява на общия енергиен вибрационен фон. Пътя към постигането на заветната цел, е осеян с различни малки, или големи мисии. Инелия свободно споделя знанията си със широката публика, разкрива в уместната към дадения момент степен планетарни мистерии, със вселенска значимост. Инелия винаги се появява на правилното място, в точния момент, за да каже най-необходимите неща.

И сега предстои да дойде в България, макар и само виртуално към момента. Имам да я питам много неща. С огромна значимост. С удоволствие бих включила въпросите, които и вие имате, доколкото времето го позволи. Задавайте ги отдолу, в полето за коментари до следващата събота, 28-ми януари.

Благодаря ви!

httpv://www.youtube.com/watch?v=gCBzGZeC5hI&feature=share

Първа част, в която можете да чуете спасеното аудио от счупените файлове, макар и с недобро качество и шумове можете да чуете ТУК. Втора част със същинското видео можете да видите ТУК.

Благодаря на всдички.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

119 Comments

 • Sergey Velkov
  Отговор

  Напоследък се чуват странни звуци навсякъде по земята. Никой не може да ги обясни. Можели Инелия да ни каже какви са тези звуци?

 • Томчо Угринов
  Отговор

  Каква е ролята на България в протичащата промяна?

  • Andriano Angelov
   Отговор

   Не мисля,че България или която и да е страна по отделно има роля в настоящите и предстоящи събития.По-скоро,всеки един иднивид има роля в протичащите промени.

 • Анна Лазарова
  Отговор

  Какво още можем да направим за непробудените си близки и дали има някаква свързаност между енергийните полета на роднини , чрез която можем с нашето енергийно поле да им бъдем полезни за прехода, независимо от убежденията им?

  Може ли отделни инкарнации на едно “”Аз там” /Както се изразява Робърт Монро/ да се въплатят в двама души в една времева линия и това да е причина за свързаност, привличане и родствена връзка?

  Съвети за хранителния режим. Може ли месоядството, алкохола и цигарите да са реална пречка за преминаването?

  Конкретни съвети за прехода .

 • Liudmila Atanasova
  Отговор

  1. Какво знае Анелия за Петър Дънов / Беинса Дуно / ?
  2. От къде е дошло човечеството ?
  3. Коя е първата азбука на Земята ?
  4. Има ли цивилизация в недрата на Земята ?
  5. Скоро ли ще се осъществи контакта на земляните с друга цивилизация ?
  6. Има ли друга планета на която да се пренесе човечеството, ако трябва да се” почисти” Земята ?
  7. Колко са вратите на Земята с другите измерения във Вселената ?
  8. Ще признае ли Анелия,че в българските земи е бил Древния Египет? Чe Бастет е била тракийка ?
  9. Къде се е родил земния Исус ?
  10. Къде се намират историческите данни за историята на Земята ?

  • Галимир
   Отговор

   1.Беинса Дуно е инкарнацията в 20 век на Бодхисатва Маитрея,бъдещия Буда Маитрея.
   2.От Бог.
   3.Окултната писменост,използвана от Посветените.
   4.Има,но не е под формата,в която живеем ние във физическия свят.
   5.”Другата цивилизация” и много от този род,винаги са били около нас,но не под формата,която си представяме че са-зелените човечета в летящата чиния,кацваща на поляната пред Белия Дом…
   6.Подобни представи събуждат само усмивка у знаещите-еволюцията протича по точно опрдеделен план и в близко бъдеще не се предвиждат никакви “пренасяния”.В далечно бъдеще,когато е изпълнила ролята си,физическата Земята ще изчезне и след период на Космическа Пралая(Почивка) ще се появи отново променена на по-висша степен- в астрала-като ново поле за еволюция на развиващото се човечество и останалите природни царства.
   7.Вратите са навсякъде,стига да имаш познание.Дотогава няма смисъл от подобни въпроси.
   8.България не е била Древния Египет.Според хрониката акаша Древен Египет е бил на територията на днешен Египет,макар и много по-отдавна,отколкото си представя съвременната наука-стрителството на пирамидите и комплекса около тях е започнато от Рата след идването му с други от Кавказ около 10000 пр.Хр. Самата 3 Постатлантска Епоха протича между 2907 пр.Хр. и 747 пр.Хр.,когато пролетното равноденствие е в съзвездието Бик.
   9.Във Витлеем.Но има и друг,втори Исус,но това е малко по-сложно за обяснение…
   10.В Акаша. Иначе в материален вид на много места-например в окултните школи по света.От достъпните и детайлни материали ти препоръчвам Рудолф Щайнер.

 • pepi
  Отговор

  Какво би казала Инелия за науката Кабала?

 • BlackBetty
  Отговор

  Здравейте, искам да подкрепя въпроса на Томчо Угринов защото и мен живо ме интересува неговия отговор. Ще се радвам да бъдат публикувани или споделени отговорите и на останалите въпроси 🙂

 • Маргарита Петрова
  Отговор

  Здравейте! Благодаря за предоставената възможност! Моят въпрос е:
  Какво енергийно влияние имат знаците/букви/ от различните азбуки върху Земята и всичко по нея? Малък процент от хората на Земята използват кирилица. Как този факт се отразява на цялата планета?

 • Magdalena Petrova
  Отговор

  Какво ще се случи на 22.12.2012г. и какво ще последва от това?Вярна ли е теорията за настъпването на 3 денонощия без светлина и електричество на 22.12.2012г?

 • Rumyana Krasteva
  Отговор

  Оказва ли влияние “клонирането” за протичането на процесите за повишаване вибрациите на земята?
  Какви са инструментите, с които можем да въздействаме на нашите близки
  и познати да осъзнаят промените и им помогнем за прехода.

 • Dobrinka
  Отговор

  Марти, толкова се радвам за тази новина…невероятна си…:)))прегръщам те и ще чакам с нетърпение интервюто!Свой въпрос не бих задала – разчитам на добрата ти интуиция , сърдечния порив и общите ни стремежи!Предай на Инелия,че я обичаме !

 • Сибел
  Отговор

  Можем ли да преминем през прехода интуитивно с вътрешна навигация?Задължителна ли е подкрепа на духовна група или учител?

 • Красен
  Отговор

  Какво е значението на зодиакалното съзвездие за човека? Българите от съзвездието Еднорог ли идват и там ли отиваме след смъртта? Каква е ролята на душата след смъртта на тялото и има ли хора без души? Освен душа,каква друга съзнателна енергия има в човека?

 • Ади
  Отговор

  Инелия говори за времеви линии, в които се свързва с друга версия на себе си. Ако може да обясни как точно се влиза в това състояние…

 • justme
  Отговор

  Когато отворим себе си и започнем да излъчваме любов, как де са предпазим от негативните влияния на хората около нас? Ние сме дълбоко отворени, съзнанието ни също, това ме мъчи от доста време, но незнам как да се предпазя?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Когато си в състояние на абсолютна осъзнатост и просто излъчваш любов, няма начин да бъдеш уязвим по какъвто и да било начин. Енергията следва вниманието и намерението. Ако в теб има страх и очакване за пробив от негативни енергии – наистина си уязвим за тях. Ако просто си в състояние на чисто осъзнаване и любов, ти просто грееш. Слънцето просто излъчва светлина, не го е грижа за другите енергии около него.

 • мики
  Отговор

  Феноменът deja-vu грешка на мозъка ли е или е нещо като знак?

 • santonov
  Отговор

  Първо искам да поздравя за успешния контакт с Инелия. Обаче искам и да кажа, че след толкова много интервюта, както и при наличието на огромното количество информация в сайта на Инелия е наистина трудна задача да се направи полезно интервю. Kогато го правите, просто имайте постоянно едно маум – повишаването вибрациите на земята! Всякакви други въпроси, които нямат връзка с основната й цел в живота е чиста загуба на време.
  Пожелавам Ви успех!

 • Елица
  Отговор

  Аз избирам чрез Вас да благодаря на Инелия за опитностите, които ми предоставя чрез своите постове. И чрез присъствието си. Благодаря.

 • Валентина Димитрова
  Отговор

  Истина ли е това, че България е третия енергиен център на замята? Вярно ли е, че през 2012 ще буде признат и преоткрит този факт?

 • Лилия
  Отговор

  Инелия името Танг – Ра, наистина ли е чистата енергия Любов, от най висш порядък, която е сътворила Вселената и наистина ли се намира в съзвездие Плеяди, главната звезда Алкион? Има изказване на Далай Лама, че “ Ако петте пръста отговарят на петте основни религии, а дланта на Будизма, то цялата ръка символизира ТАНГРА”. Какво е твоето мнение?

 • spas mavrov
  Отговор

  Инелия, благодаря ви че се разкрихте! Символите на вашето лице са прекрасни. Те окрилят тези които ги четат. Моля ви отговорете ми:
  1.Съществува ли Йерархия на злото?
  2. Дармичната ни линия тук, на Земята, предопределена ли е или е само Личен вариант и избор?
  3.Неовладяното за добро съзнание обречено ли е?
  4. Структурно ще се промени ли сегашното ни тяло при влизането в Новата епоха?
  5. Ако не се е получило 100% сливане между “химичските атоми по сродство” на тялото и “психичните атоми по сродство” на Духа, както е било в началото с Вас, душата, освен че страда, отговорна ли е за овладяването на телесната характеристика?
  6.Ако дармичната линия може да се промени от самия човек тогава какаво се случва със Съдбата, като План на живота и Карма ,като следствие със задължителен характер?

 • Лилия
  Отговор

  Инелия какво ви е мнението за Алайе от Плеяди? Има негови филми в интернет,
  но си крие лицето, твърди, че е брат на Иисус и че е член на Галактическата Федерация. Той истински представител ли е на светлината или заблуждава хората?

 • Лилия
  Отговор

  Инелия наистина ли на 22.12.2012 година земята ще остане три дни без слънце,в непрогледен мрак, няма да може да се използва електричеството и земята ще мине през така нареченото място “Noodle” и ще премине в 5 измерение според изказването на японската принцеса?

 • KRASAVKA
  Отговор

  Привет Марти!Интересувам се от това, възможно ли е да прекратим договора си за кармата на този етап и как да го постигнем, акое така…

 • Nathalie
  Отговор

  Сънуването има ли роля за повишаване вибрациите на земята, променяйки съзнанието хората в наши дни?

 • Киара
  Отговор

  Инелия знае, че ще бъде на Земята до 2017. Всеки човек ли има строго фиксирана дата до която ще бъде на земята и тя подлежи ли на корекция? МОже ли човек да избере да живее по дълго? Как се прекратява договора за кармата?

 • Elena
  Отговор

  Марти, благодаря за твоите усилия и за възможността да се случи това интервю!
  Моят въпос е свързан с децата и тяхната роля в предстоящата трансформация. Има малки (неосъзнати)деца и тинейджъри, какво ще се случи с тях и техните души? Има деца, които четат и гледат материали в мрежата и са завладени от страх от мистериозното и непознатото.

 • Cveti
  Отговор

  Здравейте,въпросът ми към Инелия е-
  Има ли други като нея тук, в нашето времево пространство и вижда ли ги къде са?
  Петър Дънов или Венса Дуно, къде е сега?
  Какво е това, което иска да ни предаде,като информация?
  Според нея има ли нещо като индиго, и какво е то?
  Каква е разликата между душите с времеви въплъщения и тези който са за пръв път тук?Можем ли да ги познаем?
  Какви души преобладават на Земята сега,от кой раси са, планети, съзвездия, галактики?

 • Аена
  Отговор

  Различни източници посочват доста различни, противоречащи си на моменти, детайли около Прехода, ала никъде не съм срещала нещо казано за малките деца, бременните, бебетата – тези същества в особено близка, симбиотична връзка по между си. Има ли нещо, което е полезно да знаем.

 • Аена
  Отговор

  видях смислова решка във въпроса си. много се извинявам. поправка:
  “Различни източници посочват доста различни, понякога объркващо противречащи си детайли около Прехода, ала никъде не съм срещала нещо казано за малките деца, бебетата, бременните – несамостоятелни на земен план малки същества в особено близка, симбиотична връзка с майките си. Има ли нещо, което е полезно ние – майките да знаем?”

 • Лия
  Отговор

  Поздравления за интервюто. Въпроса ми е много директен, за специалната мисия на светлинните работници в България. Когато гледах поместеното тук интервю с нея, тя казва че доста често помага на светлинни работници да откриват своята мисия тук и сега. Усетих че Трябва да сесвържа с нея защото имам Нужда от това да намеря своята мисия. Убедена съм че съм светлиннен работник дошъл с важна мися тук и сега, именно в България, но ми е трудно да я конкретизирам. Мисля че тя би могла да помогне. И за да не става въпрос само за мен, защото знам че времето ви е доста ограничено, нека въпроса бъде за това Дали според нея светлинните работници които са избрали да дойдат и да работят от България /знаем че България има специално място в извършвания преход и е едно от най-важните места/ имат по-специфична, по-специална мисия и каква е тя. Смятам че това ще помогне и на други светлинни работници да намерят отговорите си.
  Благодаря на всички за това че ви има и че сте се съгласили да дойдете тук и сега,
  Намасте
  Лия

 • Красимир
  Отговор

  Здравей Марти, поздравявам те за прекрасната възможност която създаваш и за постоянството ти което винаги дава плод.
  Тъй като Инелия отговори на изключително много въпроси, както в сайта си така и в доста интервюта ще бъда малко нестандартен.

  1.Знае ли нещо повече за слънцето, как точно взаимодейства с очите на тези които се хранят със светлината му и какво ще предизвика зачестилата му активност в следващите 24 месеца.Има ли съвети относно това?

  2.Какъв опит има с общуването с различни кристали,растения или животни и как може според нея човек да си спомни общуването с тях.

  3.Кое предпочита тя:Да гледа оптимистично в бъдещето или да присъства съсредоточено в настоящето.

  4.Има ли си любим добродетел? 🙂

  5.Би ли преживяла всичко до тук отново в подобна времева линия за да я промени? 🙂

  6.Какво е посланието и за всички които я слушат сега?

  Благодаря,че ви има Инелия и Марти (SUN)
  Обичани сте 🙂

 • Биляна
  Отговор

  Благодаря за споделеното!!!!! Наистина бе вдъхновение да прочета и чуя това 🙂
  Харесват ми въпросите на Людмила Атанасова и много от другите разбира се 🙂
  Успех, Здраве и Радост за всички вас 🙂

 • Биляна
  Отговор

  Понеже има въпроси относно 2012 г. – в тази статия от сайтът си тя обяснява, какво мисли по въпроса 🙂

  http://ascension101.com/en/ascension-information/53-december-2011/183-2012-here-we-go.html

 • radi
  Отговор

  Марти, ей това означава да си със чисто сърце и със светли енергии. Та Инелия го е видяла и покрай теб ние имаме удоволствието да се полюбуваме на присъствието й на твоя сайт.Очаквам да ни даде урок по безусловна любов!
  Обичам те с цялата си любов!

 • Tania
  Отговор

  Здравей Марти,
  имам следният въпрос към Инелия, в резултат на едно нейно интервю, носещо заглавието – “Космически кораб Земя – и капитанът си ти” от 10 септември 2011 г. От там разбираме, че Душите вече са разделени между светлината и тъмнината, будни и спящи, осъзнати и слепи. Какво става с децата, тинейджърите, които все пак не са достатъчно информирани на тяхната възраст за да направят осъзнат избор? Те къде са разпределени??

 • Камен Панайотов
  Отговор

  Прочутата Долорес Кенън твърди, че посредством регресията, която извършва върху хората достига до най – дълбоките нива на човешката душа и получава информация от Източника. Спред нея всички извънземни са само позитивни и добронамерени.

  Според автора на “Матрицата 5” Земята се намира в “тъмната” част на галактиката, където доминира “тъмната полярност”. И край нас е изпълнено с негативни извънземни, влечугоподобни и др.

  Какво смята Инелия по въпроса? Само позитивни извънземни ли има около нас или има и от негативните?

 • Валентина
  Отговор

  Огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасния сайт и интересната информация. Предайте на Инелия нашите поздрави. Очакваме с интерес интервюто. Бих искала да занам какво мисли тя за инвитрото.

 • rv9999
  Отговор

  Ще задам един въпрос, който хвърли сянка в истинността на твърденията и в едно предишно интервю.
  Инелия каза, че се ражда изобщо за пръв път. В следващия момент, казва, че се ужасила, след като разбрала, че на Земята ВСЕ още има войни. Та логичния въпрос е, след като не се е раждала до сега въобще, от къде са спомените и за предишните войни?
  Имам и втори въпрос.
  Как е стопила дистанционното управление, при условие, че не е имала способности в този момент, както сама казва?
  И трети въпрос имам.
  Може ли да има правила на играта, след като се раждаме безпаметни?

  Ако сте твърде прехласнати по Инелия, вероятно няма да и зададете тези въпроси, защото са лееекичко неудобни. Оставям го на вашата съвест и стремеж към истината. Вие към истината ли се стремите или още искате турски сериали 😉

  • Lumina
   Отговор

   rv9999, изкушавам се да коментирам въпросът ти. Надявам се нямаш против. 🙂 1/ След като разбира, че на Земята се водят войни, Инелия разбира в коя времева линия се намира т.е един от най-лошите сценарии за Земята и оттам ужасът който е изпитала. При положение, че идва от Цялото което съществува в не-линейно време тя предварително е наясно с всички милиарди, трилиони опции по които може да се развие сценария. 2/ Потенциал имаш и ти да стопиш дистанционното и това е най-малкото, но малко имат способността. Това се определя от ролята която е избрал съотв. Висши Аз за инкарнацията. Ако ти си примерно инкарнация от нисък профил, изследваща възможностите на взаимодействие на егото с околната среда, е малко вероятно да ти бъде “подадено” знание и енергия с което можеш да промениш преживявания на други Висши Азо-ве, без това да е предварително планирано от самите тях. 3/ Правила няма. Правилата са в парадигмата на дуализма. И в този момент се сещам за Андерш Брейвик, но няма да кажа какво мисля. Ще се сетиш сам.

   • rv9999
    Отговор

    Сори, но няма логика в твоята теория. Бягаш по тъча.Инелия идва, като празен информационен носител, и не е била изобщо предварително наясно с разните опции. Инелия, ясно и категорично казва, че идва безпаметна, следователно, думите “Все още”, са в разрез с теориите, които развива. Ако приемем, че има милиарди варианти, както казваш опции, няма никакъв смисъл да се помага тук и сега, защото ако помага, то означава, че някой иска да сведе вариантите до един, което е пълна глупост, като теория. Това е груба намеса, какво ми се оправдават, че не нарушавали свободната воля. В крайна сметка, искат да променят коренно събитията, а в другия момент ми говорят врели, некипели, че нямало намеса. Аз съм човек с добра логика и вярвам на ума си. Забележително е как разните пророци и нам си кви си се опитват да омаловажат силата на човешкия ум. Не на мен тия.

    • Рад
     Отговор

     Евала пич, но според мен няма смисъл да се спори.
     Винаги е имало и ще има сляпо вярващи хора.
     Силата е в собствената интуиция!
     И нима всички тия скоропоговорки не само са вмешателство в свободната воля и естествено духовно израстване, но и всяват по някакъв начин страха, от който уж идеята е да се отърсим. Айде по-леко….

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Наблюдавам от известно време въпросите и огъня, който ви изгаря отвътре – неприемане, бунтарство някакво неразбираемо. Или пък съвсем разбираемо – пак зависи от гледната точка 🙂 Нямам намерение да изправям Инелия до стената и да я засипвам с провокативни и противоречиви въпроси. Не намирам, че има в какво да я изобличавам, въпросите, които ви правят така критикарски настроен всъщност са ваш урок, а не нещо, на което Инелия трябва да дава отговор.

   Бидейки в Единното съзнание, ние знаем всичко, което се случва във всички светове, измерения и времеви линии. Знаем, че нещо съществува – това е характерно за колективното съзнание. То просто знае всичко, което е. Така, че не е необходимо Инелия да се е раждала във физическо тяло, за да знае, че има светове, в които се водят войни 🙂 Не е вярно, че не е имала способности по време на случката с дистанционното – нямам намерение да преразказвам интервютата й 🙂

   Ако идвахме във физическия свят с всички запазени спомени за цялото съзидание, просто нямаше да ни е интересно да играем Играта. Нямаше да бъдем въвличани в ситуации, в контрасти, нямаше да имаме енергийни предизвикателства, които да преодоляваме, нито уроци, които да научаваме. Нямаше да има израстване и еволюция.

   Всеки си върви със собствено темпо по индивидуалния път и аз ви изпращам цялата си любов и светлина, за да успеете да надраснете уроците по вашия път.

   • Рад
    Отговор

    Никой не говори за “изправяне до стената”,но всеки има мнение и ако всичко е толкова категорично ясно не виждам проблем да се отговори на всеки въпрос. А ако за вас някой въпрос е провокативен, значи е неудобен, защо ли….
    Малко сте смешни с вярата си в абстрактните си обяснения за неопределни понятия като “нещо”, “то”, цялото съзидание”, “играта”….моля Ви…време е и за малко доказателства!
    На какво основание трябва всички да вярват на казаното от някоя си Инелия??? Дайте доказуеми факти поне за едно нещо от казаното, за да ви приемат насериозно повече хора-нали това е целта!
    И преди да отговорите каквото и да било не забравяйте, че хората, за които всички тези приказки са странни не са против казаното и не го отричат, но здравият разум си иска своето.

 • rv9999
  Отговор

  Идването на Инелия тук на планетата, не е ли в разрез с принципите за ненамеса?
  Да, тя говори и отправя послания, манипулира макар и в положителна насока съзнанието на хората. Силата на словото е огромна и нейните думи, няма как да бъдат възприети, като ненамеса. Ако е дошла да се намеси с добри намерения, това въпреки всичко не нарушава ли принципите. Аз смятам, че вселенските закони са достатъчно строги, за да не допускат изключения.

  • Мая
   Отговор

   Ти гледа ли интервюто? И по-точно видя ли къде казва, че първо – повишава вибрациите на даден човек само, ако той е съгласен и второ – имало е зов за помощ, на който тя се е отзовала?

   • rv9999
    Отговор

    Няма значение, че иска съгласието на човека. Намесата е факт, а както знаем има ефект на пеперудата. Човекът, няма как да знае всички причинноследствени връзки, породени от неговото съгласие, за да се използва то, като оправдание за намесата. По същия начин, по който Инелия се намесва, се намесват и тъмните сили.
    Неудобните въпроси и алогизмите изчезват мигом, ако приемем тезата, че всичко е планирано от Висшия разум, и ние НЯМАМЕ свободна воля. Само в това положение, нещата си идват на мястото. И Инелия е била планирана и зовът за помощ и упадъка на цивилизацията и нейния край, който е близо.

    • Lumina
     Отговор

     А има ли значение какви са силите дали тъмни или светли!? Въпросът по скоро има общо с времевите линии. Там има различни мнения. Кавасилас твърди че има една единствена органична времева линия, а Инелия, че за всеки един от нас има своя собствена, която де факто се явява органичната. Представете си времето като едно кълбо прежда без начало и край, където конците се раделят през известна дължина за да ни дадат опциите които имаме. Аз си мисля, че инкарнациите с решенията които вземат определят към коя времева линия ще принадлежат. Един вид ако си постигнал целите на Висшия Аз се възнасяш. Ако не – ставаш част от физическия апокалипсис на този свят и продължаваш да трупаш опит в тази 3D матрица. В крайна сметка Инелия не е нищо повече от вас, с изкл. на факта че за нея воала е повдигнат. Тя е дошла да преживее същото, за което сте дошли и вие. Това че може да помага физически се дължи на по-голямото количество енергия която Висшия и Аз и подава.

     • rv9999

      Живеем в една времева линия и други няма за това тяло. Точно за това теориите на Инелия за паралелни реалности са несъстоятелни за мен. Има пророчества, които са на хилядолетия и се сбъдват точно. Това означава, че независимо, какви решения ще вземем, крайната точнка е същата. Микровариациите са с цел да поддържат заблудата за свободната воля, защото в момента вкойто осъзнаеш, че си кукла на конци, няма да ти пука от нищо и няма да се СТРАХУВАШ. За жалост, процесът на осъзнаване, за липсата на свободна воля е труден и дълъг.
      Ето още един въпрос за Инелия:
      След като имаме 95% подсъзнателно, за какви правила на игра може да се говори? След като имаме само 5% съзнателно, каква свободна воля може да има?
      Кофти въпросчета, нали? Разбиват на пух и прах, комфортната зона на някои хора.

 • Georgi
  Отговор

  Коя астрология е вярна: Индийската ( сидералната) или западната ?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   След изместването на магнитните полюси мисля, че нито една версия на познатата астрология вече не е вярна 🙂

   • Georgi
    Отговор

    Магнитните полюси са се измествали и в миналото ,а астрологията съществува. Енергийното влияние на планетите от Слънчевата система и на съзжездията ще продължи независимо дали ще се изместят магнитните полюси или не.Въпросът ми е фундаментален ( има съшествени различия между двете школи)
    и би било интересно да се чуе мнението на Инелия.

    • Киара
     Отговор

     Изключително интересен въпрос!!!! Присъединявам се!
     Какво въобще е мнението й за астрологията? Астрологията почти не допуска т.нар. свободна воля, според астролозите всичко е закодирано в наталната карта. Какво мисли тя по този въпрос. За съжаление доказателствата относно горното са милиарди, а относно теорията за свободната воля…..съжалявам но няма такива.

 • Радослав
  Отговор

  Какво ще каже за просветлените хора?
  Какво ще каже за Ошо?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   А вие какво точно искате да знаете за просветлените хора и за Ошо? :-)) Аз въпрос не виждам тук?

 • Makena Lei
  Отговор

  Здравейте,
  бих искала да попитам нещо тривиално – защо напоследък има толкова много деца и младежи, които се нуждаят от корекция на зрението и е необходимо да гледат на красотата на света през лупи!?
  Когато аз бях малка децата с очила бяха единици, броящи се на пръстите на едната ръка за цяло училище, а сега в почти всяко познато семейство има дете с нарушения на зрението. Моят син, който е на 12 също е с диагноза прогресиращо късогледство. По какъв начин може да му/ им помогнем или по скоро да ги накараме да си помогнат сами и да се разкрият ида преоткрият света, който са избрали за свой дом тук сега.

 • natasha
  Отговор

  Благодаря ви за чудесното начинание ,което ще бъде полезно и за нас.Бих желала да попитам Инелия:Знаем че всяка Вселена има свой Бог-Творец създател,а всички те са сътворени от Първоизточника.Кой е създал първоизточника?

  • вен
   Отговор

   Винаги въпроса за отвъд на отвъдното, нали:)
   и на мен ми е любим!
   Когато му дойде времето и имаме капаците да усмислим това дето може да създаде Бог, тогава ще разберем какво е отвъд него.

   поЗдрави и много любов.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Всички искаме да знаем отговорите на тези въпроси и те ще ни се разкрият, когато дойде време. Дори това време да е далеч отвъд представите ни за време. Не мисля, че сме готови да получим отговора на този въпрос. Отговорите идват, когато сме готови и когато има смисъл да ги разберем. Иначе просто за да задоволим любопитството си.. няма да се получи 🙂

   Благодаря ви! Любов и Светлина!

 • Росица Георгиева
  Отговор

  Благодаря на всички,които участват в тази инициатива!И най-вече на Инелия!Към нея имам въпрос ,свързан със здравето.Имам дискови хернии по гръбначния стълб,които ми причиняват голям дискомфорт.Не желая оперативна намеса.Тази болка ми пречи да се чувствам щастлива.Кой модел на поведение и черти от характера трябва да променя,за да си помогна?Доколко е възможно сами да се лекуваме и има ли кармични заболявания? Как помага тя при здравословни проблеми?
  Следващия ми въпрос е:Как в този си живот да изчистим негативната карма?
  Благодаря ви още веднъж!
  Вървам,че ще всички ще получат отговор на въпросите си!

  • Киара
   Отговор

   Аз бих ви препоръчала да прочетете Лиуз Хей, както й Лиз Бурбо. Има изключителни попадения. Съмнявам се да й бъдат зададени въпроси относно личните проблеми на читателите. А също и Норбеков! Много полезен.
   Желая ви здраве.

 • Добрата Фея
  Отговор

  Съществуват ли души близнаци на пламъка. Ако Да, как да ги разпознаваме и как да общуваме с тях в материалния свят. Каква е мисията им?

 • Maya
  Отговор

  В последната си статия “Ускоряване процеса на възнесение – 2012” Инелия споделя за постигане на състояние, в което сме се освободили от привързаностите си и всички “важни неща”. Имам усещането, че преминавам през подобно сътояние – сякаш губя своята идентичност и привързаностите си. Остава само копнежа да се завърна “у дома, там горе сред звездите”. В същото време ме притеснява депресивното състояние, което съпровожда това разтваряне на самоличността. Бих искала Инелия да разясни малко по-подробно основните моменти от тази статия.

 • lili
  Отговор

  Благодаря ви Инелия и Мартина за предстоящото интервю.
  Светлината и Любовта винаги да са във вас. Инелия каза в интервюто, че
  в момента да си негативен е много вредно за индивида. Виждам около себе си
  хора, които са духовни, а в същото време са нервни, използват например клетви и казват, че по този начин се противопоставят на тъмната страна, т.е това им било защитната стена, и че ще са овчедушно смирени ако не се противопоставят на тъмнината. Моля ви нека още веднъж да наблегнете върху темата за негативността и нервността, защото това е ключов момент за еволюцията ни.
  Благодаря ви:)

 • rumyana sumborg
  Отговор

  Zdraveyte, az bih ya popitala, ako sam 4ovek si e slojil programa za bolest, bez da osuzvana tova, kak sam da si ya mahne ili smeni s druga,i kak se transformira straha, ejednevno, s kakvo? Vtoriyat mi vupros e kak da si povdignem vibratsiiye i da pomagame da tezi okolo nas da si povdignat svoyte, s drugi dumi kak da jiveem v svetlina?
  Blagodarya)

 • rositsa stoianova
  Отговор

  Ето и моите въпроси:1-Четох, че 4-то измерение е всъщност времето в което спим. Т.е. състоянието ни това ли ще бъде както е сега сънят ни? 2- Къде ще отидат онези, които не успеят да преминат?Земята ще премине в 4-то измерение, което означава, че те трябва да я напуснат,така ли е? Има ли друга планета,която да ги приюти? 3- Как да прецени човек до къде са стигнали неговите вибрации и нейните съвети за повишаването им. Означава ли прехода че в популярния смисъл всички ще “умрем” и едни от нас ще се озоват в 4-то, а други в 3-то измерение? 4-Какво ще се случи с децата? Те осъзнават ли как да повишат вибрацията си и защо се раждат все още деца,ако не биха преживели прехода?

  • Lumina
   Отговор

   Здравей Роси! Защо се страхуваш, че можеш да спреш да съществуваш физически в това измерение. Та това е най-голямата награда която заслужаваш за жертвите и мъката които си преживяла през целия цикъл на инкарнации. Затова че си живяла без любов, затова че си живяла в сепарация от Цялото. Единственият “капан” в които живеем е тази материална матрица, и скрития хумор на тези които са я създали е да ни накарат да мислим, че е най/реалното нещо в съществуването ни. Например ти интересуваш ли се какво става във времевата линия на сънят ти от снощи? Предполагам не. Защо мислиш, че като продължиш да съществуваш под друга форма ще се интересуваш какво се случва на Земята с настоящите ти близки? Можеш ли въобще да бъдеш сигурна, че те са реални, а не примерно холограмен продукт на Висшия ти Аз, чрез които се подлагаш на изпитания? Помисли. Бъди оптимист. Повярвай в пътя който си избрала!

   • rositsa stoianova
    Отговор

    Много благодаря,че ми отговорихте,но според мен не сте разбрали нито един мой въпрос правилно.Не получех и съответно конкретен отговор на нито един от тях,а само общи приказки и не на последно място,въпросите ми бяха отправени към Инелия,може би тя има друго виждане.

 • Magi
  Отговор

  В 1995 г. говорих по телефона с майка Ванга / в себе си я наричам така /. Задавах различни въпроси. От стрес не мога всичко да си спомня 1:1 , но последните думи ,,Каквото искаш това ще стане , каквото искаш това ще бъде.,, помня.Тогава мислех .че се отнася до събитията тогава към момента.Но колкото повече минаваше времето , разбирах , че се отнася изобщо за всичко. Понякога не смея да поискам точно нещо и оставям нещата да се случват без моята силна намеса.Както повечето хора ,които са имали контакт с нея и аз останах завинаги с връзка с нея в себе си. Може ли Инелия да разкаже нещо за нея. В 1990-1991,2 , не мога точно да се сетя, бях на среща със Славка Севрюкова.Това ,което говори в интервюто Инелия за квантовото ниво и т.н. , тогава говореше и Славка.Изобщо намирам много общи неща, макар че за Славка Севрюкова почти не се говори у нас. Дали Инелия познава и нея.Интересно ще бъде да поканите и Ели Логинова на срещата. Нали знаете какво и отговаря Ванга на въпроса какво ще видят в Царичина ,, ….нито маж , нито жена , а жута маймуна,, т.е. нито мъж, нито жена , а още като маймуна,,човекът отначало е бил двуполов.Къде са на Ели записките…

 • Мария
  Отговор

  Благодаря ти, Мартина, за този чудесен подарък, който аз на свой ред получавам за рождения си ден (22.01)! Не бих искала да товаря и бездруго претоварения списък с въпроси, от който разчитам, ще подбереш само най-стойностните и такива, който не е засягала в статиите си. Но ако се удаде възможност бих била изключително благодарна, ако попиташ Инелия за мнението и за недуалните учения, в които според мен е ключът за излизане от тази реалност и безкрайната игра на Добро и Зло, Тъмни и Светли, Бели и Черни. Namaste

 • Jeremy
  Отговор

  1/ Магдалена и Лилия задават въпрос относно 3те дни тъмнина на 22ри (или по някое време тази година) – това е едно от малкото конкретни неща, които сме чували като очаквания за конкретни събития – моля те, попитай Инелия за тези 3 дни – какво можем да очакваме, че ще се случи и какво бихме могли да направим, за да се подготвим.
  2/ Доколкото разбирам всички ние идваме от някъде другаде – ако това е вярно, то вероятно притежаваме огромно количество натрупан опит и познания и няма да ни трябва много помощ (от сиви, сини, херувими, ангели и други) стига да можем да си върнем това познание – разбирам, че играта, в която участваме, не предполага спомен за предходни животи, но в момент на перестройка няма ли достъпен начин да си възвърнем част от тези познания?
  3/ Моля те, попитай Инелия за Луната – тя май не е коментирала тази тема е интернет– активна ли е, има ли някой там все още – какво влияние оказва на Земята и на нас – положително, не толкова пололожително, вредно – ако е последното, има ли начин да я дръпнат без това да създаде катаклизми от библейски тип?
  4/ Каквa е ролята на масивните обекти около слъцето, които циркулират аз ютюб от известно време – зяпат, презареждат, минават, регулират слънцето или друго?

  Инелия и Бил са добре дошли в България – има ли как да ги видим тук (преди 22ри ;)?

  Благодаря ти

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Инелия е отговорила на въпросите за тези три дена мрак, както и за японската принцеса. Не намира нищо страховито и отблъскващо в нейното изявление. За трите дена мрак – и на нея й е дадена тази информация, но все още нищо не е предрешено. С всеки свой избор направляваме желаната реалност. От това как изиграем картите си зависи как ще се развият събитията и с тези три денонощия мрак. Все пак, ако е удачно ще вплета в разговора и тази тема. Благодаря!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Приятели, благодаря на всички за интересните въпроси. Някои от тях отдавна са получили своите отговори и няма да ги задам просто за да се чуе и мнението на Инелия по вече отдавна дискутиран въпрос. Още повече – тя самата е дала вече отговор на някои от въпросите. Над 50 са мненията само тук, като в някои коментари има между 5 и 10 въпроса. Досещате се вероятно, че няма да мога да задам всичките ви въпроси, или поне не в този вид, както сте ги написали. Но, обещавам да селектирам наистина важни въпроси, със значимост отвъд личните интереси и всекидневни драми. Благодаря ви, че сме заедно в това приключение!

 • Lumina
  Отговор

  Здравей Мартина, толкова много въпроси вече, а как искам и аз да и задам. Един единствен! Предполагам ще проведете интервюто на английски, затова ще го формулирам така и ще го обвържа с това което тя говори за произхода си.

  Hello Inelia! Because you mentioned already that you have no previous incarnations on Earth, or anywhere before, and you are coming directly from The SOURCE, from The All, do you have any memorized experiences from that period (or present if we talk in a non-linear time)? AND what actually happens when, at the end of our spiritual path when we merge WITH The SOURCE? Do the Higher Self continues without manifesting itself being part of All That Is OR keeps its own sparkle of life? Are we eventually going to become Creators In Our Own Right OR we will merge with the infinite creation WITHOUT ANY possibility of expressing ourselves?

  ps> Много благодаря, Мартина! Просто няма по-подходящ човек на който да задам този въпрос. Успех!

 • НЛО
  Отговор

  А дали в един момент няма всички групово да “изтрещим”, да се откажем от семейството, децата ,близките, всички, тъй като не са “дорасли” до нашето ниво и величие и да заблуждаем като сенки там някъде, но къде всъщност не е съвсем ясно…
  В крайна сметка не е ли по-важно да обичаме, да бъдем и да правим хората около нас щастливи без да има нужда някой да проповядва каквито и да било неясни и лишени от доказателства теории! Ако нещо трябва да се случи, то ще се случи!

 • Rena
  Отговор

  Здравей Мартина, бих искала да попитам Инелия какво е мнението й за хомеопатията и хомеопатичното лечение. В условията на променящи се вибрации хомеопатичните лекарства ще променят ли енергията си и как това ще се отрази на хомеопатичното лечение?
  Благодаря ти предварително! Много се радвам за предстоящото интервю:)

 • Рад
  Отговор

  Как са построени египетските пирамиди – посредством чисто физически труд или по друг начин и какъв е той?

 • Рад
  Отговор

  “Цялото западно езотерично познание е съсредоточено около Личността на Христос! Всички автентични езотерични школи – и на Изток, и на Запад – са единодушни по въпроса, че Христос е най-великото, най-високо еволюиралото Космическо Същество, Което се е въплъщавало на Земята за цялата история на нейното съществуване като планета.”
  http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&task=view&id=1030&Itemid=33
  Съществото Инелия същото ли е като Исус?
  Тук може да се включи с мнение и някой компетентен привърженик на тази идеология!

 • Albena
  Отговор

  Да каже хубаво ли е да се носи кристал като украшение, за свързване с вибрациите на Земята?

 • Альоша
  Отговор

  С голямо удовлетворение се включвам в дискусията и бих желал да задам следните въпроси:
  1. Има ли на земята технически средства за насаждане на страх? Какво е HAARP?
  2. При ядрен(термоядрен) взрив загива ли безвъзвратно душата?
  3. Знае ли за Царичина дупка и каква тайна се скри(крие) от човечеството там?
  Пожелавам на всички пробудени хора едно осъзнато, светло бъдеще!

 • Цветан
  Отговор

  Какво трябва да знаем за България и българите, което по една или друга причина не ни е известно понастоящем? Кои сме всъщност(какво значи “пра-българи”)?

  • Margotobe
   Отговор

   Препоръчвам ви 8-те тома на Милан Миланов – “Тайните подземия на България”. Там ще намерите отговор на този въпрос и още много много други интересни неща..

 • Христина Г.
  Отговор

  Четох по-нагоре вече : ‘Какво ще стане с децата?’
  тези дето още не са се научили да льжат и т.н.
  би трябвало да преживеят прехода…?
  А ние вьзрастните – достатьчно ли е
  да си признаем грешките в живота…?

 • Радка
  Отговор

  Здравейте,Мартина!
  1.Нервността и нетърпимостта към определени ситуации как би ни се отразило върху повишаването на вибрацийте и изчистването на кармата ни.
  2.Носенето на очила ще ни попречи ли при осъществяването на прехода.
  Тези въпроси ме претисняват от скоро,особенно очилата имам чувство ,че очите ми се намират в затворено пространство и нямат достъп до въздух,информация и т.н.искам да ги изхвърля ,но на този етап все още ми трябват.
  Благодаря на всички!!!Обичам ви!

 • Юлия
  Отговор

  Поздрав за Инелия и Марти :)!По4увствах 4истото и светло присъствие на Инелия,докато гледах интервюто,поднасям ви моите любов и благодарност за това,4е ви има :)))!

 • Andriano Angelov
  Отговор

  Здравейте! Гледал съм интервюто на Инелия с Бил Райън и имам няколко въпроса относно времевите линии.
  Според Инелия,а също така и според много други хора(включително учени сред които и Айнщайн)твърдят,че ние съществуваме едновременно в безброй паралелни светове.Въпроса ми е ако е така,във всички тези наши тела(примерно моето тяло)една и съща душа ли “живее” т.е. душата ми съществува едновременно във всеки един от тези паралелни светове(в съответното ми тяло)или във всяко отделно тяло има друга(различна от моята)душа? Ако тези наши тела “ползват” една и съща душа,то значи ли че,когато умрем в една времева линия,то тогава в същия момент умираме и във всички останали светове?
  Извинявам се за малко объркания въпрос! Ще се радвам ако получа някакво разяснение 🙂 Благодаря!

  • Киара
   Отговор

   Подкрепям въпроса и се присъединявам. Всичките времеви линии ли са с една и съща продължителност?

 • Inti
  Отговор

  1. Активното бомбардиране от страна на извънземни цивилизации по енергийната мрежа на Земята , войните, психотронните оръжия, избиването на делфините и т.н. неминуемо водят до въпроса как реално можем да се противопоставим и да помогнем на Гея да поддържа равновесието (медитация, активно въображение, молитви, енергийно захранване от множество единици каквато е паневритмията и други методи) ?
  Върху коя от тези техники да се съсредоточим най-много, като най- ефективна и силно въздействаща?

  2. „Случайно съвпадение” – най-мощната слънчева буря от 7 години насам като космическо явление съвпадна с започването на годината на Черния воден Дракон 23.01.2012, а както знаем Дракона е символ на елемента Огън. Според една статия „Драконът символизира късмета, космическата сила и положителното планетарно влияние, живота и напредъка. Той носи богатство, добродетел, хармония и дълголетие.”
  Какво би споделила Инелия във връзка с това космическо явление?

  3. Би ли разкрила Инелия своя астрологичен знак, дата и час на раждане? Изпитва ли планетарното влияние на планетите в слънчевата система и на какво ниво ако Да? Астрологията е един много добър космически навигатор и ние хората мисля, че сме успели донякъде да разкодираме космическите цикли и влияния чрез тази наука, какво още предстои да развием по отношение на астрологията?

  4. Ако черните дупки са тунели в хипер – пространството и мостове между измеренията, как точно се извършва процеса на телепортация?
  5. Ако човешката Душа е енергийно – информационна матрица , подлежи ли на анихилация попадайки в черна дупка?

  С обич, Инти!

 • Радостина
  Отговор

  Искрено се радвам за интервюто!

  Сигурна съм, че по-горе има доста въпроси, които хората вече са писали, свързани с нас българите и нашата мисия и земя. Искам просто да предложа, че е полезно да се акцентира върху тях, защото това е уникална възможност да почерпим информация от чист източник – за светлината в нашия ген, за енергията по нашата земя, за задачите ни сега.

  Стискам палци!:)

 • Десислава
  Отговор

  Здравейте,малко в последния момент пиша,но се надявам да не е прекалено късно. Наскоро научих за Инелия,и съм невероятно щастлива,че в момента имам шанса да задам своите въпроси към едно толкова чисто и прекрасно същество.
  Въпросите ми към Инелия са:
  1.Как можем да се научим да бъдем в мир и любов със себе си?
  2.Как да се преборим със страха от провал? – Много хора имат един негативен глас в главата,който колкото и положително да бъдеш настроен ,той се появява и те прецаква със своите негативни контри “Не,това няма да стане,Това не е за теб,Ти не можеш да се справиш”.
  3.Как можем да разберем кое е добро за нас и кое не? По-конкретно – всеки човек е искал нещо, било то чисто материално,работа или чувствата на някоя несподелена любов.. При неуспех как да разберем дали това е изпитание и нещо,за което трябва да се борим, или че просто това не е за нас,не трябва да се случва и трябва да погледнем в друга посока.

  Благодаря Ви много!
  С много Любов,
  Десислава

 • Теодора
  Отговор

  Ако има някакъв начин да се върнем към състоянието си когато сме били деца, то Инелия би ли го споделила с нас?
  Благодаря за това което правите за нас.
  С обич.
  Теодора

 • Хришикеш
  Отговор

  Ако не е много късно бих искал да попитам за един древен надпис в Родопите – от кой период е, кой го е направил и какво е интересното около него.
  Ето линк със снимките на надписа. Той е в областта Щут, близо до с. Ситово.

  https://picasaweb.google.com/113460254649688710619/Rodopi?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzCq6e67_jJZQ&feat=directlink

  Благодаря

 • Николай Николов
  Отговор

  Може би е късно ,но бих желал да чуя въпрос за космогонията на Инелия,за строежа на Творението според нея.Второ много бих желал да чуя методите,които Инелия ни препоръчва за духовно развитие, излизане извън тялото,развитие на третото око и т.н.Благодаря!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Приятели, разговорът ни с Инелия се състоя вчера, 29-ти, така, че – коментарите и въпросите вече са “затворени” 🙂 Дълго се чакахме снощи, после техниката се опита да ни саботира – нещо, което често й се случвало, каза тя. Имам над час записано видео, но първите 30-тина минути се губят. Според нея определени сили се намесиха, защото не искат определена информация да стигне до публиката ми. Имаше интересни неща, които каза, други, които вече сме слушали и тя си ги “пее” сякаш по навик. Трябва ми време да си събера силиците, да намеря правилната техничска подкрепа, за да сглобя читав материал, да го преведа и така… Ако има начин да се възстановят първите минути от повредените файлове – ще бъде направено, ако не – ще опитам да възстановя с текст това, което липсва от видеото. Имайте търпение 🙂 ♥

  • Десислава
   Отговор

   Вярваме, че има и сили,които искат тази информация да стигне до нас! Благодарим ти Марти!♥
   Няма да се отчайваш /лошите сили точно това искат – страх и отчаяние,които ще раазрушат изграденото от теб до сега/,вярвай,че всичко ще се нареди така както трябва 🙂
   Очакваме с нетърпение материала,който ще ни поднесеш 🙂

  • Любомир Вълканов
   Отговор

   Спокойно Марти, всичко е в реда на нещата! Като не става интервюто, ще гостува на България! Сигурен съм в това!

 • Cvety
  Отговор

  Още в началото си мислех,че ние тука имаме друго усещане за нещата.По-близо сме до истината и това си личи във въпросите, на който търсим отговор.Ние се развиваме,ние вървим напред и рано или късно ще стигнем там на където сме тръгнали!Благодаря ,че съм тук с вас,радвам се,че сме всички заедно и ще успеем.Дерзайте!Марина ще успееш,сигурна съм!

 • критик
  Отговор

  мисля че е поредната шарлатанка

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Хора, има нещо нередно в онези повредени записи.. С помощта на един светъл приятел успяхме да изолираме звука и най-малкото – ще успея да предам 1:1 думите на Инелия в писан текст. Но това, което силно ни смущава са звуците, които се различават във фона… До такава степен ме смущават, че се чудя дали и кога да пусна видео. Не знам дали се дължи на силите, които попречиха на тази част от разговора ни, или… не искам да изричам допускането на глас. Факт е, че след интервюто щях за малко да се окажа в движеща се бомба, която едва овладях (колата), а после дни наред бях изцедена, в дупка и нямах желание да припаря до записа. Снощи отново пуснах повредените файлове и резултата на енергийно ниво беше побъркващ. Та в резюме – не искам това видео стане проводник на някакви тъмни същества, смучещи енергия. Нека мине предстоящия Форум Здраве, който в момента ми е приоритетна задача.. и ще видя какво да правя с това видео.

  • sunnyray
   Отговор

   Всичко е наред,Марти,не се предавай… Мисля че не е толкова важно как точно стига до нас информацията — в писмен вид даже е по-лесна за възприятие.Сигурна съм че Висшите Сили ще ти помогнат да го направиш по правилния начин когато му дойде времето.Щом негативните сили искат да ти попречат това може да означава и друго — че тази информация е от голямо значение за Промяната а те не искат да го допуснат.Стискам ти палци и се въоръжавам с търпение.Всички ние ти изпращаме нашата Любов и Благодарност
   :-))

 • Киара
  Отговор

  Аз не вярвам че въобще съществува такова видео. Съмнително е че не се появи нищо досега и въпреки небивалия интерес се отлага за неопределена дата. Меко казано несериозно е и намирисва.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   датата е по някое време другата седмица, когато смогна измежду всичките проекти, по които работя. Критиката е най-лесното нещо… Благодаря ви за нея!

   • rv9999
    Отговор

    Проекти викаш Мартина, а………
    @Киара, на мен Инелия отдавна ми мирише и то яко. Една ясновидка, отделила се от Проект Камелот, споделила, че този проект е на “Зидаро-мазачи”, разбирайте масони. Работата е мнооого миризлива. За пореден път моята интуиция не ме подведе….
    99,9% от нещата в нета, които имат връзка с 2012-та са манипулация.
    Гледам, чета и в крайна сметка, никой не казва нещо конкретно. Повтарят като мантра разни клишета, за разни енергии, повтарят едни и същи заучени фрази и в един момент си викам СТОП, тук има нещо гнило. В момента, в който си активизирах на МАХ, лявото полукълбо, лъжите и манипулациите започната да стават ясно видими. Инелия конктретно я хванах в множество лъжи, да лъжи и то опашати до безобразие.
    Слънцето не било вече жълто, а бяло. Инелия да е дала обяснение?
    Направо ми е жал за прехласнатите хорица. Сякаш са ги зомбирали.

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Анонимен човече. Не знам защо си толкова злостен и нападателен, изтърпях и одобрих всичките ти коментари тук. Но няма да позволя на моя територия да хвърляш кал в лицето ми. Прага ми на търпимост и толерантност е висок, но все пак е праг.
     Да, имам проекти – има хора, с които работя, водя семинар утре и пиша материали за доста места. В смисъл – наистина Инелия не е фокуса на живота ми. Да, има видео, да имаше проблеми с част от него, които изискват технически грамотни хора да ги видят, отстранят и поне извадят аудиото от там.
     Аз самата съм скептична към това, което тя каза – тоест не е нищо сензационно, нищо ново и нищо, което да възприемам като казано “свише”. Скептична съм и към странните звуци, оито изолирахме и това ме кара да си задам въпроси относно съществото Инелия, или съществата, които са били наоколо по време на разговора.

     Ако някой се чувства зомбиран, или вижда в Инелия някакъв спасител (поредния) – това си е за негова сметка и негов избор.

     Повече няма да се обяснявам и оправдавам – когато стигна до там да се справя с това видео, ще го пусна. Следващата седмица.

     Adios.

     • Галина

      Браво Мартина, ръкопляскам ти / няма имотикони затова го пиша с думи / и една голяма усмивка за теб!А този активизирания на МАХ ако имаше достатъчно смелост нямаше да се крие зад псевдоним……

    • Tania
     Отговор

     На всички плюещи тук ще кажа следното:
     Не забравяйте, че НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОТНЕМЕ ПРАВОТО ДА НЕ ПОСЕЩАВАТЕ този сайт!
     И уважавайте правото на другите да придобият своите опитности тук на земята, за които са дошли, пък дори и да са илюзии.
     Бих добавила: да се освободите от противоречията, тъй като всичко се намира в Единното пространство на Бога и всичко служи за Еволюцията на Цялото. Човек трябва да бъде достатъчно мъдър, за да умее да вземе това, което му е нужно в сегашния момент от Вечността, но за съжаление не всички са такива. Скептицизмът е здравословен в определени граници.
     Дерзай Мартина, и не обръщай внимание – винаги има кучета, които си лаят. Не хаби време и енергия за това. А просто прави това, за което си дошла.
     Сърдечни поздрави!!!

 • Albena
  Отговор

  Марти,

  Искам да изкажа благодарността си за всичката работа, която вършиш! И аз както и много други хора чакам с нетърпение интервюто на Инелия. Няма никакво значение под каква форма ще е…Ти гледай да си добре, за да ни помогнеш да си вдигнем нивото:) А онези тъмните…да си гледат работата! Изпращам ти моята подкрепа за успех в духовните дела! Всички като си обединим мислите, ще ти дадем огромно силно рамо от помощ! 🙂

 • Десислава
  Отговор

  rv9999 Според Хосе Силва, 90% от човечеството използва лявото полукълбо на мозъка, което НЕ съдържа Духовния фактор.Духовния фактор се намира в дясното полукълбо.
  Марти, искам да се обърна към теб – точно от тези негативизми трябва да ти стане ясно,че си в правилната посока, и онези тъмни сили се опитват да те спрат по всякакъв начин /било чрез импулси или вселяване в човешки същества/. Не трябва да се страхуваш – чрез страхът си ти им позволяваш да влязат в теб,в сърцето ти,в съзнанието ти и да си правят каквото си искат.Заяви им, че не са познали, без твоето разрешение те не могат да припарят до теб. Бъди самоуверена,не се съмнявай “Съмненията ни са предатели, които ни карат да изгубим доброто, което често можем да спечелим, като ни карат да се страхуваме да опитаме.” ~ Уилям Шекспир. Светлината е по-силна от тъмнината! Това дали Инелия е лъжкиня или не – всеки може да прецени за себе си, защото ние в главата и не можем да влезем /на този етап/ и да видим какво се случва. Важното в случая е,че няма нищо по-красиво и божествено от това 1 човек да проповядва любовта, добротата, позитивната енергия,с които можем и имаме силата да променим всичко лошо, случващо се на и със Земята.
  Това е изпитание за теб, приеми го като предизвикателство, усмихни му се, приветствай го, когато умът ти е изпълнен с чисти и светли мисли,това няма как да ти се отрази лошо. Не задълбочавай мислите си в неприятностите, с които си се сблъскала по време и след интервюто.Както разбираш това е нормална реакция на опозицията ;). За теб в този запис може да няма нищо сензационно /той дори може да не е предназначен за теб/ , а за онзи, чийто сърце и очи са били дълго време затворени и е време да се отворят.
  Имаш подкрепата на всички светли същества!
  Вярвай в себе си и своята мисия тук 🙂
  Поздрави!

 • Иванов
  Отговор

  Здравейте, какво е положението с интервюто има ли някаква светлина в тунела или е загубено завинаги.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ами първата част вече излезе, сигурно сте я видял. Онези файлове, които бяха повредени, все пак ги възстановихме и макар и с лошо качество видяха бял свят. От две седмици чакам един добър човек – Алекс Петров, който работи по вграждането на субтитрите. Всеки ден ми казва “още малко остава, накрая съм”.. Вече и аз съм в позиция на чакащ. Когато успее да се справи човека – ще види свят видеото.

   • Иванов
    Отговор

    Моя е грешката аз си следя само тази тема и не съм видял, че е излязла първата част.
    Благодаря!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.