Новите енергии вече са факт

Здравейте, приятели, работници на светлината.

С голяма важност и спешност ми бе продиктувано това послание. Тези от вас, които четете тези редове и усещате как цялото ви същество вибрира и резонира с тази информация, знаят колко уместна е тя и ще оценят значимостта й. Останалите, които намират информацията за смешна, неразбираема и странна, могат просто да я подминат – тя не е за тях.

Всички вие, четящи тези редове, които разпознавате себе си като работници на светлината, като водачи на промените, трябва да помните нещо много важно – повечето човешки същества се страхуват до смърт от промените. Човешкото съзнание е влюбено в стабилността, зависимо е от идеята, че стабилността значи опора, сигурност, гарантирано изобилие и живот. Хората са се хванали за идеята, че стабилността е нещо което е желателно да се постигне. Те се стремят към стабилност и се чувстват изгубени и не знаят какво да правят, ако тя изчезне.

Мислят си че ако нямат стабилност ще престанат да съществуват и ще бъдат изтрити от лицето на Земята, животът им ще изгуби цел и посока. Това са много от хората които познавате, приятели, познати, дори членове на вашето семейство. Ще трябва да развиете огромно търпение и съчувствие към тези, които усещат тази енергия и не искат да се отзоват на нея по начин, който би им донесъл полза. Ще трябва да бъдете много толерантни. Може би дори да толерирате, уважавате и подкрепяте тези, които ще се самоунищожават, за за могат да разберат стойността на живота. Състрадание, това е ключовата дума!!! Много от вас споделят с мен, че досегашните им близки, приятели, дори роднини вече са им чужди, не споделяте почти нищо общо, изолирате се от тях и се дразните от тях. Усещате ниските им вибрации и те ви отблъскват. Това е нормално, но не ги съдете, не ги подбутвайте насила, не ги критикувайте, не ги избягвайте. Приемете и погледнете на техния урок с разбиране и любов.

Другото важно нещо, което на всяка цена трябва да знаете. Всички с нетърпение очаквате 11:11:11 и новите енергии. Е, те вече са тук. на 5.11.2011 бе първият мини-портал, който излъчи мощни нови трансформиращи енергии, които от днес започват активирането на кодовете на 12-те слоя на ДНК. Сигурна съм, че ги усещате. Трансформацията може да е свързана с голям дискомфорт. Може да усещате болки, неразположения по цялото тяло – не се плашете и не хуквайте веднага по доктори. Отпуснете се и изкажете намерение транформацията да протече по-плавно и безболезнено, приемете ги без страх и съпротивление. Новите енергии са тук и ще ги интегрирате, независимо дали сте заявили съзнателно намерение за това, или не. От вас зависи да направите процеса по-плавен и осъзнат.

Активира се и огнения пръстен на вулканите и земетресенията. Знаете, че много светли същности работят за това тези сътресения да са възможно най-малки и да не дават много жертви. Но знаете, че и без тях няма да минем. Когато започнат да се случват тези сътресения, не изпадайте в паника, не страдайте и оплаквайте хората, а просто изпращайте Любов и Светлина. Вдишвайте светлина през хипофизата, издишвайте през сърцето любов и благодарност.

Промените тепърва започват с непозната досега сила и интензитет. Нека участваме в тях спокойно, съзнателно и със знание и увереност какво правим.

Тази информация е важна, моля помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

9 Comments

 • Nedjalkov
  Отговор

  Браво! Блестящ ченълинг! Запаметих си този блог и ще ви идвам често на гости! Енергията чисти много силно 2,3 чакри при мен, особено слънчевия сплит.

 • Мина
  Отговор

  Много ми беше полезна информацията. Сега си обясних защо на 5-ти се разболяхме всички дружно вкъщи, барабар с детето. И досега сме като бити с мокър парцал, явно голяма чистка става. Дано приключи скоро, че е изключително изтощаващо за мен. Започнах и да усещам разни неща, макар и твърде слабо. Сега на дневен ред е да се науча да си правя защити.
  Та… Благодаря! Разпространих.

 • Elitsa
  Отговор

  Май доста хора ще се разпознаят покрай тези неразположения… Самата аз също съм с болки в гърба от 3 дни и не можех да си го обясня.. Никаква причина да ме боли. И сега не съм сигурна, че имам нещо общо с това, но кой знае.. Иначе съм и супер работоспособна тези дни въпреки неразположението…

 • elena
  Отговор

  Аз пък се чувствам прекрасно от новите енергии 🙂

 • 7K
  Отговор

  Тези дни имам по-задълбочена замисленост и отдаденост към мистичните въпроси, имах поредна вълна от странни сънища, вкл. извънземни, вчера изпитах някакъв енергиен прилив, който резултира в няколко часа странен ускорен пулс, имах повече неразположение поради нервност.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Всеки усеща промените по свой и уникален начин. Но действителнио, много са отзивите на хора, които се усещат обезпокоени, неспокойни, неориентирани, разфокусирани, сякаш.. изгубени. И все повече ще има насищане на подобни усещания, особено при хората, които още не са повишили достатъчно вибрациите си и те не са в хармония с тези на планетата. Физическо неразположение, замайване, болки и симптоми, подобни на болестно състояние без болест… нормални усещания. Останете спокойни. балансирани, без страх и тревожност. Дръжте съзнанието будно, а мислите – чисти. Всеки ще мине по този път и това е уместно. Промените са за добро 🙂

 • Георги
  Отговор

  С нетърпение очаквам тези промени да дойдат в САЩ. Защо всичко хубаво започва все от България. Ние сме вече на път за натам, но пък далъ няма да се разминем по път. Опитайте се да ги задържите. Дали се питам една единствена дата 11.11.2011 във вечността, е определена за някъква промяна. По ТВ, се говори за друга промяна – на 23.Дек. 2012 – тя пък за лошо. Мое мнение е, че промяна за добро ще настъпи, само ако всеки харесва доброто и се стрми към него. Ами какво ще кажете за за всички тези, които изкарват пехраната си със убийство??? Тях дали 11.11.2011 ще ги промени? Аз също проповядвам доброто, но не го свързвам с никакви дати. Ако сте чули в САЩ една секта очакваха края света на опредена дата това лято и излезнаха вечерта на улицата, за да са заедно в последния миг, но на сутриннта се прибраха живи и здрави и обявиха по ТВ, че грешно са изчеслили!!!

 • Violeta Marinova
  Отговор

  Здравейте!
  Аз също чувствам неразположения,болки в гърба,които са без всякакви обяснения,но чувствам и силна болка в дясното коляно,което си ми е старо заболяване,но от месеци,почти година нямах никакви симптоми и сега,няколко дни обаче след датата 11.11.11.Може ли да се счита че това е от промяната на вибрациите,т.н.чистка?

 • vilma
  Отговор

  Прекрасно! Отдавна го чакам. Започвам да се чувствам все по-добре. Струва ми се че най-после започва истинският ми живот.Готова съм за всякакви трудности и препятствия, приветствам ги, преминах през много мъки, сега започвам да дишам по-спокойно. УСПЕХ, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ЗА ВСИЧКИ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.