Добре дошли в епохата на безсмъртието!

С голямо вълнение сядам да пиша за това събитие. Едно от многото в поредицата приказни синхроничности в живота на Димитър Божанов, така майсторски оплетен с всички нас с нишки светлина.

На 28 септември в книжарница Пингвините в подлеза на Ялта, Димитър Божанов представи новата си книга “Епохата на безсмъртието“. Едва ли вече има човек, който да не е попадал на името на този прекрасен млад автор. Както бе представен в началото на събитието – той е най-продаваният нов български автор. Работата му по издаването на “Тайната“, първата му авторска книга “Кафе за събуждане” бяха едни от първите крачки, които в съвремието ни поведоха българския народ към пробуждане и осъзнаване. Много мъдрост са ни завещали мъдреците и учителите от отминалите епохи, но в съвремието ни са изключително важни младите водачи като Димитър, които да пробудят заспалото съзнание и да го насочат отново към изначалната мъдрост и знания.

След първата книга “Кафе за събуждане” последваха десетки семинари, отворени дискусии, семинар с Димитър и с Мел Гил, автор на “Метатайната”. А новото събитие, което ни събра на 28-ми бе втората му книга.

Безкрайно много приятели и познати срещнах в уютната книжарница. Съмнявам се да е имало някой, “случайно” попаднал там, защото всички бяхме завладяни от една и съща енергия, споделяхме едни и същи интереси, виждания и вярвания. Срещнах дори хора, привидно непознати, с които взаимно изпитахме усещане, че се познаваме от години, имаше толкова искрени, топли усмивки и съпреживяване на случващото се.

Митко представи изключително завладяващо книгата си. Както само той умее, думите се лееха свободно, докосваха сърцата и отскачаха от обичайното студено съпротивление на логиката. Говорехме за неща, за които до преди години щяха да ни обявят за луди, за опасни, щяха дори да ни преследват! Времената вече са други, енергиите са други, промените, които преди се случваха с едва забележим темп, сега се случват мигновено, няколко десетки пъти по-бързо, отколкото преди. Дори хората, които все още търсят логика в хладния разум вече са готови, приемат и осъзнават новата (добре забравена стара) информация – защото тя е заложена на клетъчно ниво във всеки от нас, и чувайки, или прочитайки тези думи, цялото ни същество резонира и вибрира на същата честота – разпознава истината. Говори за неща, които отдавна са част от моя живот, пиша за тях, говоря за тях, изживявам ги и срещам все повече хора, с които ги съ-преживявам… Приказно е..!

Митко говори за демоните, които позволяваме да ни владеят – за яростта, гнева, злобата, ревността, омразата – всички онези разрушителни емоции, които аз наричам проявления на егото, които са нищо повече от негативни, паразитиращи енергии, за които ние сами (водени от невежеството си) ставаме отворен портал. Един много пресен пример за мен са кадрите на обзети сякаш от маниакална лудост, обезобразени от маската на яростта протестиращи хора по улиците. Не циганите са ни виновни, не белите, или черните… Не сегрегацията, омразата и противопоставянето са решение на тези социални проявления на недобре управлявана енергия. И негативните, и положителните енергии, идващи от другите измерения са проявление на Божието сътворение. И сами по себе си тези негативни енергии са безобидни – докато ние не решим да им дадем сила. Всичко е управление на енергия

За тези неща говори Митко, а също и за това, колко важно е да полагаме непрестанна грижа за тялото и духа. Та нали тялото е материалното изражение на нашата нефизическа същност! За това, колко е важно да подбираме умно и съзнателно с какво се храним, колко важни са енергийните практики, медитацията, цялостната грижа за тялото и духа, които ни помагат да се изградим и да растем като съзнателни, здрави, силни и биологично и енергийно същества. Говорихме как интересите на всички индустрии, медии раждат и отглеждат инвалидизирани хора – болни, затлачени, с приглушени сетива – перфектната жертва, пионка за масово манипулиране на съзнанието, перфектните отворени врати за негативните енергии. Загатна за все по-зашеметяващии съ-преживени духовни изживявания, откровения и прозрения.

Говорихме за древните водачи на просветлението, за Исус – една от многото светли личности, разпръскващи познание и светлина в древността, за пред-религиозното учение Кабала, което все повече хора преоткриват наред с древните мъдрости, също подарени от висши същности от други измерения. Говорихме за огромните контрасти на съвремието ни – за огромните енергийни възможности на пробудените, съзнателно работещи работници на светлината и сътресението и социалната агресия която се поражда в тези турболентни времена. Промените и сътресенията, които се случват около нас водят едни от нас към просветление, извисяване и изобилие, макар и в неподозирана и неочаквана посока на реализация, а другите, вкопчени в страха си и старата енергия – към тотално унищожение и деградация. Но дори те в крайна сметка, обезсилили разума и сблъсквайки се с най-големите си страхове, които днес се материализират, ще стигнат до осъзнаването и разширение на съзнанието.

Невероятни бяха тези няколко часа. Невероятно бе усещането на радост, любов и споделеност в тази енергия. Огромна бе радостта ми видя как пътя, който Митко извървя през годините съвпада с хода на моята малка лична духовна еволюция. Която се оказа споделена и съпреживяна със стотици, хиляди хора.

Всичко това и още много може да се прочете в “Епохата на безсмъртието” от Димитър Божанов. Тази книга е пътеводител и ключ към следващото интелектуално и духовно ниво за всички търсещи умове. Ако вече сте минали през „Селестинското пророчество”, „Тайната”, „Метатайната”, „Законът за привличането”, „Разговори с Бога” или „Кафе за събуждане”, може би сте наистина готови да направите тази смела крачка. (Снимка: Пламен Петров)

Разкрийте тайните на мистично учение, пазено от хорските погледи хилядолетия наред. Научете кой се крие зад историческия персонаж на Исус Христос и се сдобийте с кода на безсмъртието и неограничената наслада, зашифрован в Библията. Потопете се в познанието за смисъла на вашия живот. Узнайте истината за произхода на световните религии. Разкрийте причините за безсилието на съвременната наука да отговори на най-големите въпроси и да реши най-сериозните проблеми. Изправете се очи в очи с истинската природа и идентичност на човешките същества.

Научете защо живеем в епохата на безсмъртието. Имаме тази огромна привилегия да живеем сега. Нека си спомним.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.