Био сок от Нони

noni_bottle
Био сок от Нони:
Съдържа 100% натурален  сок от нони. Продукт на сертифицирано органично земеделие.

330 ml. бутилка: 15 лв.  Поръчай тук buy4

Сокът от нони е едно от най-ценените лековити природни дарове за жителите на островите сред Тихия океан. Повече от 2000 години традиционните полинезийски лечители и шамани (кахуни) използват всички части на растението за лечение и церемонии. Приоритетно използвано от тях за жени, женски проблеми и лечение на женската полова система. 

Нони е малко, вечнозелено дръвче, което се отглежда на островите в Тихия океан, Югоизточна Азия, Австралия,  Индия. 

Едно от най-мощните познати природни средства за засилване на имунитета, с  антиоксидантно и противовъзпалително действие, ценна съставка при детокс програми. Регулира метаболизма и хормоналната секреция, повишава енергетиката на тялото. Ценна лековита добавка при безплодие, менструални проблеми, кисти, мигрена, вирусни и бактериални инфекции, диабет. 

noniИзползва се още при: чернодробни заболявания, вагинални инфекции и течения (и по време на бременност), болезнена и проблемна менструация, астма, артрит и други ставни неразположения; проблеми с кръвния поток, артеосклероза, лошо храносмилане. Изследвания сочат употребата му дори при СПИН, рак, сърдечни заболявания.

Препоръка за употреба: 2 пъти дневно x 15 ml., 30 минути преди ядене самостоятелно, или смесен с вода или друг сок.

Съдържание: 100% сок от плодовете на нони от сертифицирано биологично земеделие. Без добавени консерванти, оцветители, подобрители, захари

Допълнителна информация: БИО СОК ОТ НОНИ 330 мл.( 100% BIO NONI DIREKTSAFT  Morinda Citrifolia 330 ml.), Производител: Medicura Naturproducte AG, Germany

Био сок от нони, стъклена бутилка можете да поръчате от формата за контакт ТУК, или на e-mail: shop@svoizbor.com като опишете вида и бройките на желаните продукти, точен адрес за доставка, име на получател, телефон за връзка.

Вижте още: био сок от бъз и био сок от арония

Доставка и цени за доставка

Доставките се извършват чрез куриерски фирми на територията на България до вратата на клиента, или до избран офис на куриерската фирма. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез емейл или по телефона. Цените за доставка се определят от тарифите на куриерската фирма. Цената за доставка зависи от спецификата на поръчаните продукти (обем, тегло, разстояние до адреса за доставка, сума на наложен платеж). Обикновено варира от 3 до 5 лв. При желание на клиента, Свой Избор може да го уведоми предварително за цената на доставката, след допитване до партньорската куриерска фирма. При поръчка на продукти на стойност над 150 лв., доставката е безплатна.

Плащане

Плащането на направена от клиента поръчка може да бъде извършено: с наложен платеж на куриера при доставка на стоката