Блог

Звуци от тишината – Премиера

Мартин Иванов, който добре познаваме от поредица гостувания в блога, отправя покана за премиерата на новия му Видео Диск “Звуци от тишината”, която ще се проведе в рамките на Фестивала “Свободата да бъдеш” тази събота (8 Април; 13:30h). Презентацията ще продължи с мощен и енергичен “Drum Circle”.  Дори ако нямате билет за фестивала, можете да присъствате на събитието!

Ритъм терапията е революционен похват, който Мартин разработва и бързо печели привърженици и почитатели из цяла България. Освен невероятна забава, барабанният ритъм се оказва с изключителна терапевтична и лечебна сила – еднакво добър в сплотяването на работни екипи, в лечебни сесии с деца аутисти, в търсене на релакс и отмора, та дори в откриването на отговори и дълбоко вътрешно познание.

Свикнахме да намираме всичко това в ритмичните звуци създаващи алхимията на живота ни. Но сега Мартин ни призовава да притихнем… и да чуем тишината в новия му диск.

Видео дискът съдържа селекция от 6 лекции и една практическа ритъм лаборатория, случили се в шест поредни издания на фестивала за ума, тялото и духа „Свободата да бъдеш“. Очакват ви изключително интересни и емоционални моменти, отразяващи необикновената сила на ритъма да трансформира положително. Лични истории, практики, изследвания и безценен опит с Мартин Иванов в рамките на почти 5 часа. Открийте звуците, които идват от тишината.

1. Звуци от тишината. 47:49 мин.

2. Майсторство без усилия. 45:36 мин.

3. Силата на потока или изкуството да сбъдваш мечтите си. 47:54 мин.

4. Алхимия на връзката „сърце – мозък“. 41:57 мин.

5. Ритъм фокуси за емоционално, психическо и физическо здраве. 43:53 мин.

6. Личен и системен ритъм 40:43 мин.

7. Ритъм Алхимия Лаборатория „Свободата да бъдеш“ 30:51 мин.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *