Блог

Зелена светлина от Вселената до 5-ти февруари – време е за нови начинания!

planets

Настават добри времена! От 7 януари до 5 февруари Вселената е в режим „съдействие“. В тази дълго чакана пролука от време, всички планети в Слънчевата система, гледани от нашата геоцентрична перспектива, се движат директно – движат се в междузвездното пространство в една посока, в съвършен синхрон – по течението на голямата космическа река.

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

Сякаш всички богове са в разбирателство, а пък дрязгите им временно са изгубили своята тежест и сериозност. Конфликтите им се преобразяват в мощна кинетична енергия за действие и сътрудничество. Слънчевата система затрептява на вълната на благосклонността и помощта към човечеството. Тя се намира в състояние на първичен ред, а нашите сетива са способни да уловят тази изначална даденост на божествена хармония в битието.

Природните сили чрез нашите собствени нагласи са много по-склонни да ни помагат, отколкото да ни възпрепятстват. Особено когато става дума за начинания и проекти, отдадени на общуването, свързването с другия, обмена на знания, усвояването на нови знания и помъдряване в името на по-висша и по-широка кауза.

Това е така, защото началото на този благ период на „космическо съдействие“, е белязано от връщането на Меркурий в директния му ход, а краят му – от настъпването на ретроградността на Юпитер.

За да удовлетворим изискванията на Меркурий, който тръгва директен в знака на Юпитер, Стрелец, подчертавайки тяхното тясно взаимодействие – е нужно да бъдем добре подготвени чрез разностранна, интелигентна и качествена информация и чрез стратегически познанства и контакти. По този начин Юпитер ще може да окаже своята благодатна подкрепа за далновидност и успех в начинанията от всякакъв характер.

universeinhands

Получаваме зелена светлина за начинания през този месец и точно сега е моментът да се възползваме. Вселената ни казва едно голямо ДА.

Можете и вие да кажете едно голямо ДА на любимия човек и брака, на встъпване в нова длъжност, на стартиране на бизнес, на забременяване, на важни бизнес решения за промени и най-вече за разширяване и преструктуриране.
Използвайте това време, за да визуализирате мечтите и намеренията си. Поставете начало на проекти, които отдавна зреят в ума и сърцето ви. Сега е моментът да се възползвате от съдействащата ръка, която небето подава. Няма пречки, няма спънки.

Това е общия случай, разбира се. Добре е да се има предвид индивидуалността която носи рождената карта на личността и онова, което по уникален начин се случва с нея на фона на колективната картина. Колективната картина обаче предоставя достатъчно умиротворен пейзаж, в който всеки би могъл да си намери някакво комфортно кътче.

Най-знаменателен ден за възнамерявания и посаждане на семенцето на бъдещето в рамките на тази свободна от ретроградие зона е 28 януари, когато рано-рано в 2 часа се случва новолунието във Водолей, знака на волното въображение и свободния полет на мисълта и мечтите. Използвайте този пик на енергията и в следващите осем часа от началото на новолунието отделете време за медитация, визуализация и записване на онова, което се стремите да сътворите от себе си, живот си или някои по-конкретни житейски дадености.

Милена Вълканова, Astro Atelier

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

(Прочетено 20 пъти, посетено 1 пъти днес)

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *