Хоопонопоно – методът случващ чудеса

July 15, 2014
By

hooponopono

Хоопонопоно е древна хавайска техника, която дава възможност да се справим с абсолютно всяка нехармонична ситуация в живота ни: конфликти, болести, несполуки. Хоопонопоно – метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете. Описана е за масовия свят в книгата “Абсолютна неограниченост“ от Джо Витале и Д-р Хю Лен.

Ако не сте я чели – горещо ви я препоръчваме. С две думи за историята: Д-р Хю Лен е назначен в психиатрична болница, която се отличава с огромен процент тежка заболеваемост, силна агресия, осезаема негативна енергия; персоналът бяга, напуска, има инциденти. Никой не иска да работи там. Хю Лен прилага една древна хавайска техника спрямо болните: Взема в ръце досието на всеки болен (не прави срещи, консултации и лечение с никого), вниква в болестта му – така, че да я изживее като част от него самия, поемайки отговорност за появилото се събитие в живота му. И чрез думите, описани отдолу, насочени към болестта вътре в него и към Божествената сила, той за 3 години постига невероятни резултати.

Пациентите са изцелени като по чудо, персоналът остава да работи с удоволствие и радост. В един момент даже трябва да редуцират персонала, защото вече няма болни. А накрая даже затварят лудницата – няма достатъчно луди 🙂 Толкова е просто – когато изцелиш проблема вътре в себе си, изцеляваш и неговото проявление в “другия”. Защото всички споделяме едно общо съзнание. Буквално. Тази техника се нарича “хоопонопоно” и цялата ѝ сложнотия се изразява в повтарянето (с поемане на 100% отговорност и вникване в проблема) на следните думи:

“Съжалявам! Моля те, прости ми! Обичам те! Благодаря ти!”

“Обичам те” е най-простият и гениален инструмент, който изчиства натрупаните стари спомени, блокажи, страхове и отрицателна енергия в колективното съзнание, освобождава енергията и ни връща в нулата.. в състоянието на абсолютна неограниченост.

Молитвата на Морна (хавайската лечителка, осъвременила метода хоопонопоно):

“Божествени създателю, баща, майка, син като едно… Ако аз, моето семейство, роднини и предци сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка.Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина.
И да стане според думите ми.”

Изпробвано е нееднократно – гарантираме ви – работи!!!

Изпробвайте го при болест, дисхармонична ситуация, проблем от всякакво естество – ще бъдете удивени от резултатите. А какво ли ще стане, ако пробваме хоопонопоно върху ситуацията с държавата? Ако може да излекува цяла болница с тежко луди, то нима няма да е успешна и върху лудата ситуация в българската политика?

Всички промени текат от вътре навън. Просто така функционира холограмата. “Реалният”, видим свят, който преживяваме е само следствие от онова, което се случва на фино ниво. Проблемите в обществото, в света ни са само проекция на вътрешните ни сенки,  тежки спомени в колективното съзнание, страхове и блокажи, които се страхуваме да признаем, опознаем и освободим. Когато всеки се погрижи да изчисти вътрешният си двор, проекцията му във външния също ще се изчисти и “проблемите” ще се подредят и трансформират. Хайде, хващайте се на работа и споделете и с другите!

Вече има и цял сайт посветен на хоопонопоно, където хора от България и цял свят споделят своя опит: http://hooponopono-chudesa.bg/

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Tags: , , , , , , , ,

7 Responses to Хоопонопоно – методът случващ чудеса

 1. тиква on October 3, 2014 at 10:54

  това потресаващо е 1:1 с идеята на християнството (абстрахирайки се от бизнес частта му;-) – обичай всички и живота ще бъде прекрасен …

  • Някой си on November 11, 2016 at 15:55

   И аз си помислих същото! Дори песента звучи, като коледна песен! 🙂

 2. Радостина on May 6, 2015 at 18:34

  Просто,кратко,ясно ,разбираемо!!И действа!!!:)))))))))))

 3. Цветанка Вучкова on July 14, 2015 at 12:26

  Методът работи по божествен начин! Успокоява ума, влива любов в душата, изпълва със светлина ума!!! Променят се обстоятелствата и ситуациите към доброта и слраведливост!!!
  Обичам те! Съжалявам! Моля те! Прости ми! Благодаря!

 4. Иглика on November 24, 2016 at 11:51

  Тази мантра успокоява само като я чуе човек,прекрасна е. Препорачвам я.

 5. foxykleopatra on January 18, 2017 at 08:28

  Още в края на 2015 година прочетох книгата на Джо Витале, много съм му благодарна на него и на Д-р Хю Лин за трудфа който са вложили. Веднага започнах да прелагам метода, НО разбрах, че процеса на чистене е болезнен, труден и не приятен. Не винаги се сещах за думите, скарах се със всичките си роднини и приятели, но между временно се родиха и куп идеии за мечтана от мен работа 🙂 и най-накрая на 19.12.2016 година получих най-страхотен подарък стигнах нулево състояние! Усещането беше страхотно, невоероятно с думи не може да се опише, но тези които са го изпоитали знаят за какво говоря. След това всичко се промени в живота ми към страхотно, но по-добро а страхотно. Разбираш,че наистена границите са само наложени от нас самите, на практика няма невъзможни и не постежими неща. Всичко с което до сега се занимавах в плана на психично развитие си дойде на мястото. Започнах да помагам и на близките си постемпенно всичко се нарежда както трябва да бъде и вярвам, че заедно ще успеем 🙂

 6. Стела on June 17, 2017 at 08:30

  Писано е, че в последните времена ще дойдат учители, които ще проповядват учения, които ще галят ухото и ще успокояват съвестите…жалко, че някои не ги разпознават . Няма друг Бог на земята и небето, освен Господ Исус Христос.

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo