Блог

Свободата да бъдеш – фестивал за ума, тялото и духа. 16-17 ноември София.

justbe

ФЕСТИВАЛЪТ

На 16 и 17 ноември 2013 в залите на Модерен теaтър ще съберем отново най-доброто, полезното и новото в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот.

Това е IV-то подред издание на фестивала, който този път ще се появи с новото си име:

Свободата да бъдеш
Фестивал за ума, тялото и духа

Нека всички ние, които търсим пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие се потопим в прекрасните идеи и емоции на този уникален фестивал и да се отдадем на Свободата ‘да бъдеш’.

ВХОД С БИЛЕТ

Можете да избирате между различни лекции, презентации и семинари, които ще се проведат в двете зали на Модерен театър в София, в рамките на два дни.

Лекциите се провеждат в голямата зала и всеки, който е закупил билет има запазено място. Семинарите и презентациите са включени в цената на билета, но поради ограничения брой места в малката зала, за тях ще се изисква предварителна регистрация.

Имате възможност да изберете билет само за първия ден, само за втория ден или за двата дни. Можете да си вземете билет с отстъпка, последвайте бутончето отдолу!

БИЛЕТ С ОТСТЪПКА

ВХОД СВОБОДЕН

Имате достъп до изложбената част на фестивала, разположена във фойето на Модерен театър.

Там ще можете да се запознаете с интерсни продукти и услуги, както и да се възползвате от специалните отстъпки на нашите изложители и партньори, като например снимка диагностика с аура камера, хюман дизайн анализ, терапия с капките на д-р Бах и много други.

Ще имате възможност да се запознаете и да се консултирате с утвърдени специалисти и терапевти и да намерите различни продукти и книги, свързани със здравословния начин на живот и личностното развитие.

ЛЕКТОРИТЕ

Организаторите са се постарали да направят един разкошен, пъстроцветен, безценен букет от специалисти, които са безспорни авторитети в своята сфера на дейност. Сред имената на лекторите, които цели два дена ще споделят и разкриват своите опитности, знания, умения и дългогодишни практически опит са: д-р Мария Папазова, д-р Димитър Колев, д-р Стоян Везенков, Мартин Иванов с неговата уникална ритъм терапия, Наталия Кобилкина, Меги Колева, Мартина Иванова, Елена Шахънска и др. С пълното представяне на всеки лектор можете да се запознаете от страницата на организаторите, ето ТУК.

justbe2

ПРОГРАМАТА

Фестивалът ще се проведе 16 и 17 ноември 2013 (събота и неделя) в залите на Модерен теaтър в София. И в двата дена, началото е от 9:00, а краят – в 18:00ч. И двата дена за плътно заети с динамични лекции, беседи, занимания. Обедната почивка е в 13:15 – 14:00 в събота, и в 12:45 – 13:45 в неделя. С пълната програма на фестивала можете да се запознаете ТУК.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ФЕСТИВАЛА

Изключително разнообразният и богат подбор на специалисти – лектори дава много широк спектър на ползи. Фестивалът е чудесна идея както за индивидуалното развитие и обучение на всеки, търсещ повече знания, умения, информация, духовно развитие, новаторска и практична информация за здравето, практични методи, техники и знания за личностното си развитие – в личен и професионален план, по-добра реализация, разгръщане на творческите възможности. Също така фестивалът е чудесна инвестиция за цели професионални екипи, фирмени отдели, дори цели компании. Светът се променя, новаторският дух е безценен актив за всеки, който търси нови възможности, сплотеност, по-висока ефективност и резултати, по-ефективна комуникация вътре във фирмата, и с клиентите. Фестивалът носи изключителни ползи, практични идеи и за предприемачи, хора започващи свой собствен бизнес, или вече реализирали такъв; за хора, които тепърва търсят себе си и откриват неподозираните си потенциали. 

Това е най-голямото, най-ценното и пълно събитие в София, посветено на личностното развитие, здравето и срещата между хора от най-различни области от израстването на човека. Заповядайте, ще се радвам да се видим там!

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *