Септември ще бъде велик…

September 6, 2013
By

equinox

Септември ще бъде велик!

Възлюбени… идват големи промени! Вече трептят във въздуха, усещат се потенциалите, които са готови да се излеят като божествена благословия из небесата на собственото ви творение. Много пъти до сега казвах и подсказвах, че в края на август и септември предстои нов, голям, необратим скок напред. В много материали, статии, споделяния ви казвах това. Не се подлъгвайте и не страдайте заради привидните трудности, сенки и напрежение, което витае във видимото пространство. Защото отвъд това, което показва моментната картинка, отвъд повърхността, онова което се готви във фините нива, онова което вие самите подготвяте във нивата на мноизмерната си същност, там където се заражда съзнанието, животът и цялото творение – там цари празнична суматоха. И цялата Вселена още веднъж трепти от очакване да реализирате тези велики потенциали, които избрахте. 

Оказа се, че много светли същества от високите нива на духовната йерархия разказват за тази промяна. В едно от посланията на командир Ащар се казва така: “През септември 2013 ще преживеете голям скок напред в съзнанието ви, което ще потвърди всичко, което сме ви казвали. Вашето Възнесение е процес – преминавате през период на растеж. Научавате много, изчиствате стария багаж и се връщате към първоначалното си състояние – като напълно съзнателни Същества от Светлина. Наложили сте сами на себе си настоящите ограничения, за да изживеете илюзията на 3D. Душата ви обаче копнее да се завърне у Дома и сега, играта на вашия свят е много близо до своя край. 

Все още имате път да извървите докато стигнето до пълното Възнесение, но бързаме да ви кажем, че това време наистина е малко, дори и според вашето разбиране. Има някои отличителни белези по пътя ви към Дома:

Постоянно изчиствате старата карма, която сами сте създали през многото животи в Илюзията на 3D. Не е ли парадокс това, че докато сте създавали илюзията, за да изпитате разделението от Всичко което Е, в същото време сте работили по пътя си обратно към Дома, освобождавайки всички тези само-наложени ограничения? Постигнали сте толкова много не само в създаването на илюзията, но и в преодоляването й. Вече ще можете да помагате и на други същества, избрали да изживеят ограниченията на илюзията по пътя им към Дома.

Един от кючовите моменти за вашето израстване – вярвате, или не, беше около 21 декември 2012. Та вижте само напредъка си от тогава насам! Молим ви още веднъж да обърнете фокуса си навътре, а не към външната реалност. Не чакайте външни знаци да ви дадат потвърждение къде се намирате в момента. През септември всеки един от вас ще направи огромен скок в съзнанието си, който ще бъде различен от този през декември 2012. Този път ще останете истински удивени когато направите сравнение “преди” и “след” – няма да има никакво място за съмнение и самозаблуди.

Поискахте отсрочка и тя ви бе дадена. Те приключва в края на септември 2013 и няма да бъде продължена. Моля ви, помнете, че вашето Възнесение влияе на много други същества. Вашето Възнесение е необходима стъпка за тяхната собствена еволюция, а тя повече не може да чака.

Степента на скока в съзнанието ви ще бъде различна и индивидуална за всяко човешко същество, но всеки ще го забележи и след този момент пътешествието ви ще бъде много по-леко. 

Сред вас има и такива, които са решили да не са част от този скок. Избрали са различно пътешествие и рзлична времева линия. Уважете тяхното решение и свободната им воля. 

На тези от вас които се съмняват в думите ни, предлагаме следното: Ако се фокусирате върху септември 2013 с очакването, че нищо няма да се случи, опитайте се да смените фокуса си. Моля помнете, че предизвиквате тези събития, към които насочите фокуса си. Помнете, че сте Майстори, които сами творят реалността си. Погледнете към времето което ви предстои с позитивна нагласа. Не подценявайте себе си и не позволявайте вниманието ви да бъде привличано от медиите и негативизма, който умишлено е насаждан за да създава неспокойствие и страх. Просто превключете фокуса на вниманието си върху това, което искате да създадете, а не върху това, което не искате.

Предстоящият скок и повдигане на енергията е процес, както всичко останало в живота ви. Не бързайте с изводите и сравненията, а си дайте време. Ритъмът на този процес е винаги един и същ. Телата ви имат нужда от известно време за да интегрират такова голямо количество високи енергии. Но едно е сигурно – в края на септември, със старата ви парадигма ще е свършено веднъж завинаги. След тази дата, всичко което не се базира на Любов и Светлина, всичко което принадлежи към старата 3D илюзия няма да може да съществува. 

В момента се водят последните битки от онези, които не могат да приемат, че промените вече са тук и, че старата игра е на път да приключи. Това е причината толкова военни действия да достигат нова кулминация в момента. Моля ви, бъде спокойни, че след денят на есенното равноденствие (22 септември 2013), всички подобни дейности ще бъдат решени в Любов и Светлина, и то много бързо. 

Гая подкрепя трансформацията ви. Горските пожари, наводненията, бурите и земетресенията ще подкрепят вашата трансформация в Златния век на Гая. Вие работите ръка за ръка, в партньорство с Гая, и то играете вашата част от това партньорство много успешно. 

Много от вас, които в момента сте инкарнирани на планетата Земя сте Майстори на Възнесението, които успешно са овладяли Възнесението в предишни животи, и на други планети. Това е причината да сте родени точно сега като експерти по Възнесение. Вие сте “Божествените Специални Сили” така да се каже. И се справяте много добре. 

Ако търсите външно, видимо доказателство за това, въпреки че много пъти ви казахме да не търсите доказателства извън вас, а да търсите промените вътре във вас, ще видите неоспоримо доказателство във финансовите си дела, особено в преоценката на много валути.

Ние сме напълно наясно, че много от вас, ако не всички, имат известни съмнения и дори се чудят дали всичко това е истинско. Разбираме това – заради многото промени в Божествения План, които преживяхте по време на пътешествието си. Затова и преоценката на валутите е толкова важна – тя ще ви покаже, че всичко това не е сън

Всичко е наред. Вярвайте в себе си и в Божествения План. Стоим на ваша страна и ви съпътстваме в този процес. Повикайте ни ако имате нужда от помощ и ще бъдем там за вас. 

Обичаме ви толкова много.

Ваш брат Ащар. “

А ето и посланието, което се изля през Слънцето в мен, в един от последните дни на август:

Септември ще бъде велик.
Септември носи промяна.
Идва със златен небесен триптих
и чисто нова премяна.

Който готов е да скача!
Смело напред да върви.
Всеки има свещена задача,
Новото в нея трепти.

Господ отгоре ни гледа,
гласът му в душите ехти:
Безкрайно обичан с почит е всеки.
Помни- промяната я носиш ти!

В епохални времена живеем.
Голяма чест е това.
Сърце и съзнание трябва да слеем,
да отприщим силата на Любовта.

Върви напред, Човеко, смел бъди!
Сърцето слушай, редом с мен върви.
В партньорство с Бог твори
и знай, че само с твойта воля
светът ти ще се промени
И Светлината ред от хаоса ще роди.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Tags: , , , , , , , , , , ,

11 Responses to Септември ще бъде велик…

 1. mariana on September 7, 2013 at 11:57

  Статията е много интересна.

  • Kalescheva Paraskeva on September 8, 2013 at 19:59

   Статията ме накара да се почувствам част от нещо голямо,значимо и светло.НАДЯВАМ СЕ ПРОМЯНАТА КОЯТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С МЕН ДА МЕ НАПРАВИ ЕДИН ИСТИНСКИ СВЕТЪЛ ЧОВЕК,ДА МЕ НАКАРА ДА ПОЧУВСТВАМ ДОБРОТО И ТО НАИСТИНА ДА БЪДЕ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО МЕН И В МЕН!

 2. Martina Ivanova on September 10, 2013 at 21:10

  Аз не ви карам да се чувствате специални. Просто ви подбутвам да си припомните, че сте такива. И в случай, че пак го забравите – ще продължавам да ви го припомням, докато не се запечата толкова дълбоко във вас и не замени предишната неработеща програма, която ви е накарала да го забравите. Вие ВСИЧКИ сте специални. Еднакво важни и специални, но всеки по негов свой, уникален начин. И цялата тази палитра от уникалности прави една специална дъга, във всеки спектър на светлината. Ето това има силата да твори реалности, светове, планети, вселени даже. Вие СТЕ специални!

 3. kalina on September 12, 2013 at 09:20

  Мартина здравей,
  поздрави за истинската и дълбоко докосваща тема…какво влагаш в *преоценката на много валути*… как да го разбирам

  • Martina Ivanova on September 23, 2013 at 15:16

   Aз лично нищо не влагам, защото това не са мои думи 🙂 Става ясно, че това е ченълинг, който просто съм превела.
   Моето тълкуване е, че много европейски валути ще се срутят.

 4. petia naidenova on September 13, 2013 at 17:27

  Марти,имам въпрос.Възможно ли е един от признаците на възнесението да е тих,вибриращ, постоянен звук, който от известно време чувам в главата си ?Вибрациите понякога са доста силни и чак изтръпват части от тялото ми.Ефекта е като под голяма канбана.Истината е че този звук ме извежда на невероятни места в медитациите ми.

  • emilia on September 18, 2013 at 12:39

   Петя, в сайта на Йосиф Йоргов има статия по темата-Гея портал 14.09.2013г. в нея са посочени очакваните симптоми-също и в cамосъзнание.соmПлеядинско изчистване-.Дано ги намериш,ако не ще ти ги опиша.-Собич-Емилия

  • nikolay on September 20, 2013 at 02:07

   Петя, всички тези звуци са описани в сурат шабд йога ( йога на звуковия поток). Те показват областта в която се намираш и се променят с навлизането в по финни области. Звукът изтегля душата все по навътре и нагоре. Не случайно в църквите има камбани а Руми казва да чуем звукът на флейтата ( който се намира в една много висока духовна област). Напредвайки по пътя този звук би трябвало да изчезне и да започнеш да чуваш други 🙂 Успех!
   П.С. И стига с това възнесение:) Ти си съвършенна!

  • Martina Ivanova on September 23, 2013 at 15:21

   Възнесението не е метафора, нито литературен герой, че да го избягваме и да го товарим с негативен смисъл. За жалост термина е зле разбиран, също както думата “Имплант” използвана от Крион. Това си е съвсем обективен процес, който се разгръща постепенно. И все по-видимо и осезаемо напоследък. Това е отправено към коментара на Николай 🙂
   Иначе, Петя – да, съвсем нормално е това, което преживяваш. То е част от израстването, от отварянето ти за нови за теб, по-фини и високочестотни вибрации. Всеки го изживява по различен начин и не е нужно “симптомите” при теб да са същите както при някой друг. Ако се чувстваш добре – чудесно – довери се на процеса и кажи, че си отворена за още.
   Ако нещо те безпокои и ти носи дискомфорт – просто помоли процесът да е по-плавен и лек. Общуваш със съзнателна енергия, и тя се променя спрямо твоето намерение.
   Поздрави!

 5. Галин Петров on October 12, 2013 at 03:24

  Такъв и беше Мартина! Велики неща се случиха през септември ,дълбоко и пълно изчистване на всички нива! Толкова много Светлина и безусловна Любов се вливат ня тяхно място.Благодаря за трудовете ти,помагаш много с нетърпение чакам семинарите през ноември.
  Обичам Ви Семейство!

 6. […] се, в този хаос на зависимости проблясват светлинки и те вече са […]

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo