Силата на изцелението – семинар с Мартина в Русе!

June 8, 2013
By

Русе, 17 юни, 18 ч., хотел Дунав – семинар с Мартина Иванова в Русе!

healinghands_rUSEСкъпи приятели, така дълго чакахме тази наша среща! След десетките покани, които получих от Русе, съм щастлива да потвърдя, че на 17 юни ще бъда гост на красивия град Русе!

Запазете 17 юни в календара си, това ще бъде най-добрия подарък за вас!

Енергията на Нулевата точка е вратата към квантовия свят, в който всичко е възможно. Тази вълшебна способност за лечение, за преодоляване на трудности и пречки в живота сега е на разположение на всеки. Тя е най-новия и най-хармониращия с времето ни метод за духовна реализация, за лечение и сътворяване на живота ни. Заедно ще създадем и активираме Полето на Нулата, в което ще се разтворят пречките, трудностите и неработещите модели. И всеки от присъстващите съвременни чудотворци ще го отнесе със себе си, за да продължи магическото трансформиране на живота си.

– Как да използваме умно даденостите на природата за да се радваме на добро здраве, хармонично, здраво, силно и красиво тяло.
– Как да активираме самовъзстановителните сили на организма ни и да пребиваваме непрекъснато в състояние на перфектна хармония и здраве
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да трансформираме болка, страдание и болест с чудото на мигновеното изцеление.

– Обучение за работа с метода “квантова синхронизация”
– Активиране на полето на Нулевата точка
– Медитация с новите енергийни инструменти, дадени на Мартина за работа с трансформиране на светлинното ДНК

Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потренциал, който чака да бъде разгърнат! Време е да помете нещата във ваши ръце. Заповядайте на практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си!

17 юни, понеделник, 18 – 22 ч., хотел Дунав (централен градски площад).

Закупилите билети по време на форум-изложението “Здраве, Щастие, Красота” в Русе, също ползват намаление – 20 лв.

Моля, разпространете информацията сред вашите близки и приятели! Нека повече хора, които имат нужда от тази светлина се докоснат до нея!

Tags: , , , , , , , , ,

3 Responses to Силата на изцелението – семинар с Мартина в Русе!

 1. Dona on June 13, 2013 at 15:33

  Zdravei Martina,

  Barzam da ti blagodaria za retseptata koiato si poblikyvala na 18.10.2011 palnozarnesti xlebcheta s rigan i zextin.Skoro otkrix retseptata napravix gi i ottogava sa nashite lubimi xlebcheta v kashti!Blagoslovena da si!Sega kato se zainteresyvax za teb razbiram zashto…?Izprashtam ti moita svetlina i lubov!!!

  S yvagenie
  Dona

  • Martina Ivanova on June 13, 2013 at 17:28

   Неведоми са светлите пътища.. на хляба 🙂
   Много се радвам, Дона, от сърце! Благодаря за споделеното мнение и съм щастлива, че любовта и споделеността си намират свои пътища да ни свързват и разнасят добрината.

 2. Polina Doneva on June 16, 2013 at 00:42

  Здравейте, Мартина!
  Тези дни четох за клиноптилолита и много се запалих по него! Исках да Ви попитам, понеже не можах да намеря отговор на въпроса си, пък може Вие да го знаете, мога ли да използвам чешмяна вода, но преминала през филтър. Имам кана с филтър и той би трябвало да пречиства водата от хлор и други работи, а на 1 място пишеше в никакъв начин да не е хлорирана водата. Е, тя би трябвало да е пречистена, но дали става за клиноптилолита? Ще ти бъда благодарна, ако ми отговориш!

Коментирай

Абонирай се!

За да получаваш пръв най-интересните новини от Свой Избор!

ТЪРСЕНЕ в сайта

Намери ни във Фейсбук

Намери във Facebook

Намаления от Grabo